Styczniowe mamusie 2015, cz. III - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-19, 23:12   #1201
teja1
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. III

Dobra, relacja po wizycie:
Dzidź wg wymiarów zaczyna 18tydzień nie spodziewałam się niczego innego, więc kiedy na usg zobaczyłam krewetkę zwiniętą w kłębek to zaczęłam się tylko śmiać. Chociaż pan dr dwoił się i troił to małe nie chciało mu pokazać czy jest chłopcem, czy dziewczynką, na mierzenie też nie miał większej ochoty, więc tak wywijał nogami, że się lekarz po kilku minutach poddał z maluchem wszystko super, wzorowo się rozwija, wszystkie narządy są i wyglądają fajnie, serducho bije modelowo, łożysko podobno też się super ukształtowało. Pytałam o ten mały brzuch, lekarz się mnie pyta czym się martwię, bo dziecko duże i zdrowe, a ja jestem po prostu szczupła i mięśnie są na tyle silne i sprężyste, że brzuch się nie rozłazi i mam się tylko cieszyć.

Także się uspokoiłam, bo już miałam schizy, mogę spokojnie jechać na wakacje, dostałam zwolnienie do pracy i następna wizyta 9.09. Mam tylko niską hemoglobinę i wcale mi się to nie podoba, bo naprawdę mocno urozmaiciłam dietę wprowadzając produkty bogate w żelazo, najwyraźniej dalej za mało, albo już faktycznie czas zwolnić tempo...
Stary 2014-08-20, 05:17   #1202
Montanka
Rozeznanie

Witam w III części
Weszłam i padłam, że już tyle naskrobałyście w kolejnej części. Nie nadrobię juz chyba

Witam się też w piątym miesiącu
Niestety odkąd się zaczął czuję się nie najlepiej. Mdłości mi wróciły. Łapią mnie popołudniami. Brzuch się stawia i pobolewa. Wizyta za dwa tyg i zastanawiam się, czy jej nie przyspieszyć. Poza tym przy aplikacji lutki wyczułam jakieś dziwne zgrubienie na ściance pochwy i schizuję na samą myśl o tym, co to może być
Stary 2014-08-20, 07:03   #1203
dusiolka
Zakorzenienie

Teja to jak posprawdZal skoro dzidzi nie mozna było pomorzyc parametrów?;p
To było juz polowkowe?

Miałam poodpisywac ale jak nadrobilam to zapomniałam co ktorej;p

Smerfetka nie pijemy nawet lyczka piwka i innego alko w ciazy;p

Co do płynu to tez używam lenora niebieskiego i ubranka pieknie pachną

Bajlaga soda pochłania zapachy ale tez wybiela;p jak spodenki? Miałam sie pytać jak sprawdza sie biały jeleń?

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

Ma.ko wszystkiego dobrego dla Was z okazji rocznicy
dusiolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-20, 07:06   #1204
Kinqaa
Zakorzenienie

Dobry
Śniadanie robie dla malej i idę jeszcze dwie godziny pospac.

Oczywiście zaczęła mi od 6 rano Piszczec nad uchem i wziela moj tel.porobila mi zdjęcia jak śpię

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-20, 07:21   #1205
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez akrolowa Pokaż wiadomość
Nudzi Ci się? a ja właśnie wszamałam kanapkę. z czym? Z słynnym JAJKIEM hahaha
heheh 23,00 godzina i jesz ? ja to nigdy nie jem już

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Montanka Pokaż wiadomość
Witam w III części
Weszłam i padłam, że już tyle naskrobałyście w kolejnej części. Nie nadrobię juz chyba

Niestety odkąd się zaczął czuję się nie najlepiej. Mdłości mi wróciły. Łapią mnie popołudniami. Brzuch się stawia i pobolewa. Wizyta za dwa tyg i zastanawiam się, czy jej nie przyspieszyć. Poza tym przy aplikacji lutki wyczułam jakieś dziwne zgrubienie na ściance pochwy i schizuję na samą myśl o tym, co to może być
o jezu a ja myślałam że serio pierwszy trymestr i spokój z mdłościami aż się boję , mnie tak mdli jeść nie idzie , że od tego niejedzenia łeb mnie boli
a jeszcze piszesz że piąty miesiąc a mdłości wróciły;/

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-20, 07:22   #1206
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cześć

bajlaga dziękujemy

Ci do lenora niebieskiego - w tesco jest płyn 2 l. za 11zł (od jutra chyba), a w biedronce juz jest koncentrat 2x1,5l za 15,99
wygoniłam dziś G do biedronki po koncentrat

Musiałą upiec jeszzce jeden biszkopt, bo wczoraj dałam za dużo olejku cytrynowego i był aż gorzki bleee. Dziś opuściłam olejek w składzie
jak biszkopt wystygnie, to zloze w całośc i pokaze Wam moje dzieło i wrzuce przepis.

AAA, znajome mamusie zmodyfikowały moją listę wyprawkową, więc jak przepisze, to wrzuce
A tak na marginesie, to tu są super zrobione
http://abc-bobasa.pl/content/7-wyprawka-dla-noworodka

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-20, 07:31   #1207
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martusia1499 Pokaż wiadomość
Niunia a tak z ciekawości, będziesz ubierała bliźniaki identycznie ?
myślę że kupię im jakieś dwie czy trzy pary identyczne ale tak to ogólnie nie ;P bo dużo rzeczy podejrzewam że dostanę.

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Też odpuszczam 3d bo musiałabym na nie iść specjalnie do innego lekarza i zapłacić złotem chyba Wolę te pieniądze wydać na wyprawkę albo urządzanie mieszkania które kupujemy
takie samo mam zdanie , wydatków gdzie spojrzysz wszędzie pełno.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-08-20, 07:42   #1208
LindaC
Wtajemniczenie

Cześć dziewczęta

Princeeeessssss!!!!!!!! wspaniałe wieści!!!!!!! super!!!!

chciałabym się poodnosić do wypowiedzi, ale niestety jak to piszecie - Kalafior

teja1 - gratulacje! i zwalniaj to tempo
akrolowa - gratulacje!

niunia_ona - a bliźniaczki masz w jednej owodni czy w dwóch oddzielnych? jeśli można spytać troszkę temat bliźniaków znam z familii. Fajnie tak, podwójne szczęście Cię kopnęło

dziasiaj kupuję sobie nową pralkę, koniec z dotychczasowym złomem, który niszczył ubrania
Stary 2014-08-20, 07:44   #1209
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LindaC Pokaż wiadomość
Cześć dziewczęta

akrolowa - gratulacje!

niunia_ona - a bliźniaczki masz w jednej owodni czy w dwóch oddzielnych? jeśli można spytać troszkę temat bliźniaków znam z familii. Fajnie tak, podwójne szczęście Cię kopnęło

dziasiaj kupuję sobie nową pralkę, koniec z dotychczasowym złomem, który niszczył ubrania
jednoowodniowe dwukosmówkowe

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-08-20, 07:46   #1210
dusiolka
Zakorzenienie

Wlasnie Princess super ze z maluszkiem wszystko dobrze mówiliśmy
Stary 2014-08-20, 07:47   #1211
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczęta

akrolowa - gratulacje!

mi się podobają te pralki z wsadem od góry , mniej miejsca zajmują

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-08-20, 07:51   #1212
dusiolka
Zakorzenienie

Niunia ja takich pralek nienawidzę;p mam tradycyjna mimo ze zajmuje duzo miejsca a łazienka mała;p
Stary 2014-08-20, 07:52   #1213
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dusiolka Pokaż wiadomość
Niunia ja takich pralek nienawidzę;p mam tradycyjna mimo ze zajmuje duzo miejsca a łazienka mała;p
u mnie w rodzinie mają takie i chyba też sobie taką zakupię każdy ma swoje

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-08-20, 08:24   #1214
LindaC
Wtajemniczenie

niunia_ona - o to super, że każde ma swoją kosmówkę, nie będzie jeden drugiemu podjadał, tylko każdy ma równy dostęp do restauracji a skoro jedna owodnia to nie wybrzuszy Cię może, aż tak bardzo, jakgdyby były dwie fajnie masz, bliźniaczki to podwójne szczęscie wg. mnie

oj ja tych z wsadem od góry też nie znoszę - to zapinanie bębna i odpinanie, że trzeba uważać, żeby lakier na paznokciach nie odprysnął łe

teraz chcę tradycyjną 7 kg, bez żadnych klas energetycznych plus itp. bo to wszystko o d..... rozbić i więcej prądu naciąga niż zwykła

tyle tylko że muszę wyszukać takiej żeby byłą szeroka na około 40-44 cm, czyli taka trochę nietypowa

ps. właśnie w pytaniu na śniadanie pokazywali materiał ile po porodzie kobieta powinna pozostać w szpitalu i pokazywali salę poporodową - chyba z 8 babeczek tak leżało z maluszkami takie śliczne, małe bąbelki i Sylwia Gruchała byłą gościem - opowiadała jak córeczkę rodziła

ależ ja już bym chciała znać płeć

a właśnie (kalafior ) któraś z was pytała, gdzie czujemy ruchy i czy tak bardzo nisko też - no to ja czuję w zasadzie tylko w dwóch miejscach: albo tak bardzo z boku lewego brzucha, w zasadzie już na styku z plecami, tu gdzie wcięcie w talii jest (a w zasadzie było ) albo właśnie tak bardzo w dole brzucha, niziutko, niziuteńko
Stary 2014-08-20, 08:27   #1215
bajlaga
Zadomowienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Martusia1499 Pokaż wiadomość
Ja spać nie idę jeszcze bo nerka mnie boli strasznie i sobie leżę z termoforem. A przed chwila bejbik tak mocno mi się wypychal że co chwile było go widać pierwszy raz tak długo mi fikal <3
Ojeeeeej, super

teja1 no właśnie, nic tylko się ciesz, a brzucha się doczekasz przez to że jesteś taka wysportowana to zapewne szybko wrócisz do formy, a poród pójdzie Ci szybciutko no i super, że wszystko ok!!! Cudowne się czyta takie wiadomości

Co do hemoglobiny, jak piłam pokrzywę to miałam wysoką, więc jeśli lubisz pokrzywę to może zaparzaj sobie?

Montanka na pewno wszystko jest ok no i wyobraziłam sobie Twoje zdziwienie widząc tyle stron

dusiolka upsss, mam nadzieję, że jak wypiorę spodenki to nagle z czarnych nie zrobia się białe właśnie się teraz piorą...
co do Białego Jelenia, przede wszystkim uwielbiam to, że jest tani (6 zł w Hebe), na razie fajne podsusza istniejące gnidki, zmieniłam też krem, więc zobaczymy

LindaC trzeba opić nową pralkę!

niunia_ona ja mam taką pralkę, lubię też w niej to, że nie muszę się tak schylać

Katerina no właśnie przepis wydaje się łatwy i dlatego mnie zaciekawił

Edytowane przez bajlaga
Czas edycji: 2014-08-20 o 08:28
bajlaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-20, 08:27   #1216
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Fajne i chyba nieskomplikowane te ciasteczka z linka, hmm może taki antytalent jak ja da rade upiec tylko musialabym skoczyc do Pl sklepu.

Chce mi się deseru ryżowego z jabłkiem

Super że wssystkie badania wychodzą pozytywnie

Coś jeszcze miałam pisac tylko co :mysli:

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

Ja też czuje dziecko bardzo nisko, czasami mam wrażenie, ze kopie mnie po pachwinach, ale przeciez to niemożliwe
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-20, 08:30   #1217
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
niunia_ona - o to super, że każde ma swoją kosmówkę, nie będzie jeden drugiemu podjadał, tylko każdy ma równy dostęp do restauracji a skoro jedna owodnia to nie wybrzuszy Cię może, aż tak bardzo, jakgdyby były dwie fajnie masz, bliźniaczki to podwójne szczęscie wg. mnie

oj ja tych z wsadem od góry też nie znoszę - to zapinanie bębna i odpinanie, że trzeba uważać, żeby lakier na paznokciach nie odprysnął łe

teraz chcę tradycyjną 7 kg, bez żadnych klas energetycznych plus itp. bo to wszystko o d..... rozbić i więcej prądu naciąga niż zwykła

tyle tylko że muszę wyszukać takiej żeby byłą szeroka na około 40-44 cm, czyli taka trochę nietypowa

ps. właśnie w pytaniu na śniadanie pokazywali materiał ile po porodzie kobieta powinna pozostać w szpitalu i pokazywali salę poporodową - chyba z 8 babeczek tak leżało z maluszkami takie śliczne, małe bąbelki i Sylwia Gruchała byłą gościem - opowiadała jak córeczkę rodziła

ależ ja już bym chciała znać płeć

a właśnie (kalafior ) któraś z was pytała, gdzie czujemy ruchy i czy tak bardzo nisko też - no to ja czuję w zasadzie tylko w dwóch miejscach: albo tak bardzo z boku lewego brzucha, w zasadzie już na styku z plecami, tu gdzie wcięcie w talii jest (a w zasadzie było ) albo właśnie tak bardzo w dole brzucha, niziutko, niziuteńko
też oglądałam Sylwie w pytaniu na śniadanie hehe no fajnie mam modlę się by tylko zdrowe były ;D ja narazie brzucha nie czuję , ale w dole czuję takie wypełnienie także coś się dzieję w jeansy już nie wchodze bo gdy się zapnę to mnie boli także już podziękowałam jeansom.;P

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

bajlaga ja właśnie chcę taką bo denerwuję mnie taka duża tym bardziej że nasza łazienka mała jest

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-08-20, 08:32   #1218
Karoloo
<3 <3 <3

Hejo

Wybaczcie, ze dopiero dzisiaj się odzywam. Wczoraj mega przeboje

Co do wizyty siusiak pozostał i mamy Franka Wszystko jest ok i mały waży 469g tp niezmienny na 28.12 Później pojechaliśmy do moich rodziców i tam.... siedzieliśmy do 23:30 a ze miałam rozładowaną komórkę to nie miałam jak Wam dać znać a w domu byłam po północy

Dziękuję za zaproszenie do klubu Zdjęcie dodane w sumie nawet 3

Lece nadrabiać

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-20, 08:35   #1219
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Hejo

Co do wizyty siusiak pozostał i mamy Franka Wszystko jest ok i mały waży 469g tp niezmienny na 28.12 Później pojechaliśmy do moich rodziców i tam.... siedzieliśmy do 23:30 a ze miałam rozładowaną komórkę to nie miałam jak Wam dać znać a w domu byłam po północy

Lece nadrabiać
kolejne dobre wieści wierzę że jak będę w poniedziałek po wizycie też pozytywne wieści przyniosę;D

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-20, 08:41   #1220
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
nie przypominaj mi, bo mam wrażenie, że jeszcze cała wieczność i z umiejętnościami jesteśmy do tyłu za murzynami
no mój chodzi do pkola więc wiele się tam uczy. nie martw się jeszcze sporo czasu ogarną to

Cytat:
Napisane przez bajlaga Pokaż wiadomość
Ooo, apropo prania, jakiego używacie proszku i płynu do płukania? Pachną Wam ciuszki? Obecnie mam płyn z Biedry jakiś i nawet pachnie po praniu, nie wiem czy to ta woda czy co, ale ciężko sprawić, by pranie po wyschnięciu pachniało
ja mam teraz E niebieski. pachnie pięknie i ciuchy też

Cytat:
Napisane przez Katerina_00 Pokaż wiadomość
bo jak już przychodzi TA data,to napięcie sięga zenitu,
a jeszcze wszyscy wokoło pytają "już urodziłas?" bez kitu idzie pobić po 15 razie
no to pytanie jest najlepsze. przecież chyba widać że nie a jakbym urodziła dała bym znać.

Cytat:
Napisane przez justynalyp Pokaż wiadomość
ja też mówię komuś dokładnie co do dnia, ale jak ktoś się mnie pyta kiedy rodzę to mówię na początku stycznia, no jakoś w pierwszym tygodniu. i dzięki temu terminu nie zna nawet moja mama, więc mam pewność że nikt mi głowy w szpitalu nie będzie zawracał jak urodzę, bo nawet nie będą wiedzieli kiedy mam rodzić :P
ale termin nijak ma się do porodu tylko ileś tam % porodów zdarza się dokładnie w termin wyznaczony. więc nawet jakbys powiedziała termin to i tak pewnie urodzisz wcześniej lub później nie wiem teraz czy dobrze pamiętam że 10% kobiet rodzi w terminie chyba tylko.

Cytat:
Napisane przez akrolowa Pokaż wiadomość
akurat to jest zrozumiałe. Wychodzę z założenia, że biedni są Ci ludzie, którzy wtykają nos w nie swoje sprawy. Ich życie jest na tyle nudne, że muszą interesować się cudzym.
ot to. też tak uważam. zawsze mówię że szkoda mi takich ludzi.

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
Będę jutro mniej,bo jadę do mamy! W końcu wróciła z tej dziczy jakiejs i jestem spokojniejsza. Lot miala 23h łącznie z przesiadka.
o matko 23 godziny toż to doba cała. a gdzie była?

Cytat:
Napisane przez teja1 Pokaż wiadomość
Dobra, relacja po wizycie:
no i super bardzo fajnie że wszystko w porządku

Cytat:
Napisane przez Montanka Pokaż wiadomość

lepiej może się przejdź szybciej do gina faktycznie.

Cytat:
a czemu nienawidzisz?
my taką mamy i jestem super zadowolona jest wąziutka mała a ubrań mieści się dużo

Cytat:
no i super że wszystko ok

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-20, 08:45   #1221
niunia_ona
Zakorzenienie

mam takie pytanie , bo kurcze się martwię co ja będę nosić jak już nie mogę zapiąć spodni , czy takie coś będzie dobrym rozwiązaniem? może ktoś z Waszych znajomych coś takiego nosił ? jest to praktyczne?
http://allegro.pl/maskujacy-pas-do-s...507498244.html

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-08-20, 08:48   #1222
dusiolka
Zakorzenienie

Eirene nie pasują mi takie pralki,to zapinanie tego bębna itp nie dla mnie

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Karoloo ale super sukienka w groszki
Stary 2014-08-20, 08:48   #1223
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

kwestia przyzwyczajenia uważam

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-08-20, 08:51   #1224
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
mam takie pytanie , bo kurcze się martwię co ja będę nosić jak już nie mogę zapiąć spodni , czy takie coś będzie dobrym rozwiązaniem? może ktoś z Waszych znajomych coś takiego nosił ? jest to praktyczne?
http://allegro.pl/maskujacy-pas-do-s...507498244.html
Ja mam taki pas i chyba na dniach zaczne go nosic,
Szlam wczoraj rano i mialam spodnie ciążowe plus kurtka ale taka do pasa i bylo mi zimno w dół brzucha i tak sobie myslalam, zeby go nast razem założyć, chodzby po to żeby pęcherza nie przeziębic.
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-20, 09:00   #1225
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katerina_00 Pokaż wiadomość
Ja mam taki pas i chyba na dniach zaczne go nosic,
Szlam wczoraj rano i mialam spodnie ciążowe plus kurtka ale taka do pasa i bylo mi zimno w dół brzucha i tak sobie myslalam, zeby go nast razem założyć, chodzby po to żeby pęcherza nie przeziębic.
to będę musiała sobie kupić )

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-08-20, 09:01   #1226
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
kolejne dobre wieści wierzę że jak będę w poniedziałek po wizycie też pozytywne wieści przyniosę;D
Na pewno będą pozytywne

Cytat:

dzięki

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-20, 09:10   #1227
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
aaa myślałam że coś się stało i się zraziłaś

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-20, 09:10   #1228
akrolowa
Zadomowienie

Cytat:
Hejo

Lece nadrabiać
Oooo moim faworytem też jest Franek! Na drugim miejscu Mikołaj, ale jeszcze klamka nie zapadła w tej kwestii. Super, że z maluszkiem wszystko ok
akrolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-20, 09:11   #1229
Kinqaa
Zakorzenienie

Eirene gdzieś w Indonezji :P
Dzicz :P

Jem śniadanie trzeba się ogarnąć i na metro biec.
Mloda od 6 rano juz trąbi ,ze do babci chce

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-20, 09:12   #1230
niunia_ona
Zakorzenienie

znowu mnie męczy , mam dość

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości