![]() |
#121 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Determinacja i wspólna motywacja - odchudzanie, efekt jojo, powrót do diety
Cytat:
![]() Ale jak już tak lubicie się żegnać to wybaczamy, szczególna sytuacja ![]() Trzymam kciuki, żeby przede wszystkim wyjazd się udał i był grzeczny pod względem dietkowania ![]() ![]() ![]() Wracaj do nas szybciutko ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
Twoja waga raczej jest w normie... ![]() Ale skoro chcesz powalczyć to widocznie coś jest nie tak... ![]() W takim razie witamy na pokładzie ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() Co do wyjazdu to odpoczywaj i staraj się dietkować ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Determinacja i wspólna motywacja - odchudzanie, efekt jojo, powrót do diety
Oj akurat spacer to miałam w pracy niezły bo 7 h na nogach albo stałam albo latałam :-P teraz mi nogi odpadają ;( postaram się wpadać do Was jak najczęściej się uda bo to jednak dodatkową motywacja do trzymania diety!
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | ||
Zakorzenienie
|
hello z wieczora
![]() Ja dziś po basenie ![]() mam obolałą nogę (mały wypadek rowerowy w poniedziałek)ale jakoś daję radę jeździć rowerem od wczoraj, więc stwierdziłam że na basen ten pójdę ...a co, ja nie pójdę?! Poszlam..no i noga boli dość mocno ![]() Na domiar złego- syn zażyczył sobie po basenie "chińczyka" czyli ryż z kurczakiem i warzywami z patelni...no i na noc najedliśmy się jak bąki tego ryżu- ledwo się zginam ![]() Cytat:
Jest niby tłusty, półtłusty, chudy i 0%...ale tylko z tego tłustego i półtłustego białko jest trawione i przyswajane przez organizm. To co jest w twarogu chudym i 0%- nie zostanie przyswojone przez człowieka, dlatego, że białko z twarogu (akurat to konkretne) wchłania się tylko w obecności jakichś konkretnych tłuszczów! Więc jedzenie twarogu chudego, albo 0% to jak jedzenie tektury- nic z tego organizm nie będzie mial, tyle tylko, że zapcha się żołądek na trochę. Wiele produktów tak ma, szczególnie własnie z białkiem jest taki problem, że aby się wchłonęło potrzebuje jakichś tam aminokwasów czy tłuszczów...więc produkty light odpadają. Gusia, ale przecież pomidorówka jak każda zupa (o ile nie zabielona litrem tłustej śmietany) to samo zdrowie. Zupki warto jeść! ![]() Cytat:
Moje dzisiejsze menu(trochę dziwaczne z powodu braków w lodówce): -śniadanie: 2 jajka na miekko+ kawa (rozpuszczalna z 2% mlekiem bez cukru)+ banan. -2 śniadanie: garść pestek z dyni+ brzoskwinia+ 2 udka z kurczaka pieczone bez skóry -obiad: udko z kurczaka pieczone bez skóry, jajko na miękko, 250 g borówek amerykańskich -podwieczorek: garść orzechów włoskich, 2 garści pestek z dyni, kawa z mlekiem 2% (bez cukru), wafel ryżowy -kolacja: ryż duszony z kurczakiem i warzywami na patelnię (duuużo tego było)+ surowka z kapusty kiszonej i szklanka pepsi zero (nie wiem co mnie naszło na tą pepsi fuuuj) oczywiście do tego standardowo 2 butelki cisowianki 1,5 litra a wczorajsze menu bylo bardzo podobne, tyle, że na obiad miałam kurczaka z ugotowanym kalafiorem, a na kolację- pełna kultura 100g łososia i sałatka "prawie grecka" czyli bez pomidora ![]() wczoraj -32 km rowerkiem, dziś mniej- 26km i basen
![]() |
![]() |
#124 | |||||
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj troszeczkę zagoniona byłam, ale na szczęście nie zgrzeszyłam w żaden sposób i zdążyłam nawet znaleźć czas na ćwiczenia
![]() Moje dzisiejsze jedzonko: śniadanie: owsianka z truskawkami II śniadanie: jogurt naturalny + pomidorki koktajlowe obiad: kasza gryczana (została z wczoraj) + 2 jajka + sałata lodowa z zielonym ogórkiem i oliwą z oliwek podwieczorek: sałaa lodowa z pomidorem, ogórkiem, połową zielonej papryki, cebulą i serem feta z dodatkiem octu jabłkowego kolacja: pół kostki twarogu + marchewa Aktywność: bieganie (około 7 km - ok. 45 min), rowerek stacjonarny (35 min) ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Cytat:
![]() Zaglądaj do nas jak tylko znajdziesz chwilkę ![]() ![]() Czasami wstyd się przyznać do grzeszków ![]() ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Ryż z kurczakiem i warzywami to fajne danie, ale według mnie na obiad ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Sycą, a zarazem też są dobre dla osób, kóre za mało piją, bo jednak nawadniają poniekąd i zwiększają bilans wodny ![]() Cytat:
![]() ![]() Menu? No faktycznie ciekawe ![]() ![]() ![]() ![]() Tego Pepsi pasowałoby jednak unikać ![]() ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Przepraszam bardzo, a pozostałe nasze dziewczyny dietkujące gdzie są??? ![]() Tyle było chętnych, więc mam nadzieję, że się już nie wykruszyłyście? ![]() Miała być codzienna wieczorna spowiedź, a tutaj cisza... ![]() Ciekawe co będzie dalej...
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej!
![]() Ja się zgłaszam ![]() ![]() nie miałam kiedy napisać, ale czytałam Was trochę w pracy ukradkiem ![]() ![]() ![]() moje menu dzisiejsze: posiłki I: owsianka+orzechy i rodzynki(tak z garstka w sumie) II:trochę kapusty kiszonej chyba? albo to było nie długo po owsiance? ![]() ![]() II lub III: 2 gruszki bez łupinki IV:kapusta kiszona+filety z makreli z puszki z odrobiną oleju+ trochę ryżu jaśminowego V:serek wiejski VI: kilka orzechów i rodzynek, a po tym jogurt naturalny Jadłospis uważam za bardzo udany ![]() Udało mi się dziś nie podjadać niczego! ![]() ![]() Wypiłam ponad 3L wody mineralnej (Niegazowanej oczywiscie ![]() Spadam spać bo mnie dzień zastanie ![]() ![]() Aha zapomniałabym, widziałam tabelkę i według mnie jest fajna ![]() ![]() Branocki! ![]()
![]() |
#126 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No proszę ![]() ![]() ![]() Jadłospis hmm... czy taki bardzo udany? ... Bardzo mało warzyw (tylko kapucha ![]() Pytanie: dlaczego łupisz gruszki? Wyrzucasz bardzo cenny błonnik ![]() Ja bym ten jadłospis oceniła na około 1000 kcal ![]() Śniadanie ok (zależy ile tych płatków było), do obiadu piszesz "trochę ryżu jaśminowego", więc domyślam się, że to znikoma ilość... Kolacja też taka mało kolacyjna... ![]()
![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kielbasy nie jem wcale, czasem parowke taka z 97% mięsa jeśli już w lodówce pustkami wieje ![]() ![]() ![]() Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Przyczajenie
|
ja wczoraj miałam rewelacje żołądkowo brzuszno wymiotne i nie wiem po czym
zjadłam tylko śniadanie 2 kromki chleba razowego z twarogiem i jedno gotowane jajko i wypiłam 2 zielone herbaty nic więcej nie dałam rady potem przelknąć Bleee ![]() Dzisiaj na razie tylko 3 sucharki i herbatka do tego jakoś nie mam ochoty na nic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jeśli tak to podziwiu ![]() ![]() ![]() Połączenia jak najbardziej zdrowe tylko bardzo ciekawe ![]() Ja nie przepadam za mięsno-owocowymi posiłkami ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
Ooo to nieciekawie, biedactwo ![]() Ale jak Twój organizm tak reaguje na zmiany diety - to może głodówkę by przyjął odpowiednio ![]() ![]() Musisz jeść... Coś ale musisz, bo będziesz bardzo słaba. Ja bym unikała owoców i warzyw (szczególnie surowych). Wczorajsze śniadanie z opisu wnioskuje jak najbardziej na tak ![]() Wracaj szybciutko do zdrowia! ![]()
![]() |
![]() |
#130 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja kiedyś też potrafiłam jeść chlebek z nutella i śledzikiem razem albo chlebek z cukrem i ogórkiem kiszonym ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- ] [/COLOR] Ooo to nieciekawie, biedactwo ![]() Ale jak Twój organizm tak reaguje na zmiany diety - to może głodówkę by przyjął odpowiednio ![]() ![]() Musisz jeść... Coś ale musisz, bo będziesz bardzo słaba. Ja bym unikała owoców i warzyw (szczególnie surowych). Wczorajsze śniadanie z opisu wnioskuje jak najbardziej na tak ![]() Wracaj szybciutko do zdrowia! ![]() dzięki ![]() nie wiem może w powietrzu coś jest bo dzisiaj tez nie najlepiej....ale cis zjem bo mnie dzidzia przewróci Aaa głodówke miałam wczoraj :/ Kurde jak niektórzy. Mogą głodówke przez 3 .4 dni robić paść przecież idzie :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Może faktycznie jakiś wirus panuje... Będzie dobrze ![]() Najważniejsze żebyś coś zjadła, bo będziesz bardzo słaba i tak jak piszesz dzidzia Cię powali swoją energią ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co znczaczy, że ciśniesz dietę na 100%? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Ja tam znowu piszę swoją dzisiejszą spowiedź
![]() ![]() Jedzonko: śniadanie: owsianka z nektarynką II śniadanie: czerwony grejpfrut obiad: jogurt naturalny z niesłodzonym musli z suszonymi daktylami i migdałami + jajko + 2 marchwie podwieczorek: serek wiejski z czerwoną papryką kolacja: pół kostki twarogu (został z wczoraj, a nie chciałam żeby skisnął) z pomidorem, cebulką i pieprzem Aktywność: 2x30 minut na rowerku stacjonarnym ![]() ![]() Mam nadzieję, że Wy też się odezwiecie i coś w końcu poczytam ![]() Teraz wybieram się do Zakopanego na dyskotekę, więc troszeczkę kcal też spalę ruszając tyłeczkiem ![]() Jutro przede mną trudny dzień - urodziny taty ![]() ![]() ![]()
![]() |
#135 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Staralam sie zeby bylo dietetycznie przede wszystkim i wlasnie nie za duzo. Mysle ze dieta 1000kcal przy mojej wadze i chwilowym braku cwiczen jest odpowiednia choc sana dokladnie kcal nie licze. Sprawdzam tylko na etykietach produktow sklad oraz ile kcal jest na 100g danego produktu. Nie wiem czemu lupie gruszki? Jakos nie przyszlo mi do glowy zeby zjesc je w lupince choc jablka jem ze skorka ![]() Nie mozna miec wszystkiego odrazu :P narazie probuje zeby dietetycznie bylo a co do roznorodnosci i bardziej pelnowartosciowego jedzenia to postaram sie nad tym popracowac cos ![]() Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:51 ---------- Czesc laski ![]() Pisze szybko jadlospis i uciekam spac, bo padam na ryjek.... ![]() 1: owsianka+rodzynki, orzechy i 1 banan 2.jog. Naturalny 3. Mizeria z polowy duzego gruntowego ogorka i jog. Naturalnego (bez przypraw...soli, pieprzu, cukru) + tunczyk rozdrobniony z puszki w wodzie (jakis slony:/ ) 4. Malutka porcja warzyw i kurczaka na parze. 5.to co na4 tylko+ maly kotlecik z kurczaka(a'la schabowy) + mala kanapka z szynka+serem zoltym i pomidorem + cienko masmix. Do tego ok. 2,5l wody niegaz, 1 czarna kawa bez cukru+ 3 herbaty czerwone. Padam juz... ![]() 4 dzis i juz mi sie powieki zamykaja...nic nie podjadalam ![]() Slodyczy tez nie. Kupilam dzis TZ-towi dwa moje i jego ulubione batoniki i zelki...zawsze jedlismy razem, tym razem jadl sam ![]() W kuchni leza na wierzchu ciastka i nie tknelam ani jednego ![]() TZ dawal mi zelki, namawial na " chociaz jedna", ale ja podziekowalam i sobie ich odmowilam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
![]() |
![]() |
#136 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale za to GŁUPIE myślenie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry
![]() Wiecznie gruba znalazlam jeszcze czekolade otwarta w innym pokoju jakas godz temu... ![]() ![]() Oczywiscie nawet jej nie tknelam ![]() Wiesz co nie wiem ile jem kcal bo nie licze. Nie robie tego celowo zeby jesc malo, tylko tak nieraz wychodzi przez brak czasu w pracy. I nie zamierzam tego nadrabiac po pracy np. Jesli w dany dzien malo zjem to trudno, nie zamierzam rozpaczac z tego powodu. Najwazniejsze zebym jadla regularnie (cokolwiek zdrowego), raz sie uda troszke wiecej raz mniej. Raz pelnowartosciowe innym razem troche mniej. Nie glodze sie. A jesli zjem mniej to tez nie celowo zeby max. 1000kcal bylo. Mowilam ze ich nie licze. Nie mam na to czasu. Poza tym zeby schudnac cokolwiek nie cwiczac (przy cwiczemiach tez ale wtedy sila rzeczy trzeba dostarczac wiecej kcal zeby miec sile na cw) powinno sie miec ujemny bilans kaloryczny (tak to sie chyba nazywa ![]() Wole zjesc i z 6 posilkow, ale malych i najlepiej co ok 3h ![]() ![]() Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#138 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A masz rację, że coś takiego jak "ujemny bilans energetyczny" występuje i jest potrzebny żeby schudnąć ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje wczorajsze menu: -śniadanie: kawa z mlekiem 2% i 2jajka na miękko z plasterkiem żółtego sera. -2 śniadanie: dwie solidne garści pestek z dyni, dwie garści orzechów włoskich, setek wiejski i brzoskwinia -obiad: warzywa duszone z piersią z indyka w przyprawach. -podwieczorek: 2garsci pestek z dyni, kisiel z 2lyzek siemienia lnianego (zjadlam z ziarenkami), kawa z mlekiem 2% -kolacja...no i tu poleglam przez mojego kochanego TŻa który zrobił mi na kolację...2 tosty na chlebie bezglutenowym....oczywiśc ie zjadlam i jeszcze drinkiem że sprite'a z wódką zapilam ![]() ![]() Na wadze 200 g mniej niż wczoraj z rana ![]() ![]() Dziś na narazie na śniadanie jest jajecznica z 3 jaj i chudej szynki bez tłuszczu smazona i kawa....ale menu będzie pewnie kiepskie, bo dziś na nocke pracuje ![]() Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
jedyne miejsce gdzie sukces jest wcześniej niż wysiłek, to słownik ![]() Edytowane przez la'Mbria Czas edycji: 2014-08-24 o 11:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tam kcal dokładnie nie liczę, ale czasami wydaje mi się, że też coś koło tego jem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wczorajszy jadłospis jak najbardziej uważam za udany ![]() ![]() ![]() ![]() Czasami się zastanawiam, dlaczego dopuściłam do tej mojej wagi obecnej skoro już miałam 62 kg na liczniku? ![]() ![]() U mnie na razie jedzeniowo ładnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niedługo wraca siostra z zza granicy (7 września), więc dietkować będzie to i ja będę miała większą motywację ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
![]()
No dobrze, pewnie i macie rację.
Tylko co z tego? jak ja kcal nie liczę i liczyć nie zamierzam? Skąd mam wiedzieć jakie produkty jeść, żeby było zachowane PPM? ![]() wyczytałam tu: http://www.odzywianie.info.pl/kalkul...kalkulator-ppm i obliczyłam, że powinnam jeść 1401kcal. I nie mam pojęcia jak to zrobić? Jakieś pomysły? Aha, i pisząc razem z wami na wątku nigdzie nie napisałam, że wszystko wiem na temat odchudzania czy zdrowego odżywiania...każdego dnia się człowiek uczy czegoś nowego. ![]()
![]() |
#142 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Powinnaś tyle jeść leżąć i nie kiwając palcem ![]() ![]() ![]() A liczyć kcal nie musisz ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#143 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny jednak żyje
![]() Widzę ze tu ładne jadłospisy ![]() Ja dzisiaj po jadłam 1. 3 kromki chleba z szynka i 2 jajka na mięko 2 grejpfrut plus parę migdałów 3 kotleciki drobiowy 2 ziemniaki i buraczków troszkę do tego 4 jogurt z musli 5 sałata z z pomidorem i kawałkami kurczaczka z obiadku Jest 5 posiłków ![]() Mały grzeszek dzisiaj lampka wina slodkiego z rodzinka..ale tylko jedna ![]() A a a jak to jest z alkoholem w ogóle. Nie wolno ? Piwo . Winko No drinka ze słodkim sokiem rozumie ale np z świeżo wciśniętym? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jedna lampka wina Ci nie zaszkodzi raz na jakiś czas ![]() Co do alkoholu to ogólnie odradzają, ewentualnie lampka wytrawnego wina (najgorsze) ![]() Ja dzisiaj jadłam dosłownie wszystko ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Siedzę w pracy na nocce, więc doczytuje, nadrabiam
![]() Jeśli chodzi o alko to według mnie nie warto pić będąc na diecie, to puste kalorie, a wiadomo,że jak się pije, to zaraz też chce się jeść...osobiście nie piję piwa że względu na gluten, ale kolezenki z drugiego wątku o odchudzanih na ktorym jestem pisały,że piją piwko czasem i świetnie działa tzn.odwadnia trochę, więc waga po nim spada ale to takie pozorne spadanie. Ja czasem wypije drinka z wódki i spritea, czasem lampke wina....ale ogólnie alkoholu nie lubie za bardzo, jak już grzeszyc to wolę słodyczami ![]() Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny,
wybaczcie, chwilę mnie nie było, ale ostatnie dni w pracy miałam niezły zapier...ol. Nie było czasu nawet poczytać, ale dzisiaj już nadrobiłam. Będę się inspirować Waszymi jadłospisami ![]() Jeśli chodzi o spowiedź to odkąd jestem na wątku nie zjadłam nic słodkiego, żadnych przekąsek typu chipsy, paluszki itp. z grzeszków to 3 szklanki fanty, chyba 3 piwka i jeden drink. Aha no i w sobotę byliśmy na imprezie (kolejnej) i zjadłam o 21 zapiekańca z mięsem mielonym (nie całego na szczęście). Wczoraj (chyba z tego zimna) zjadlam "tylko" 3 posiłki ale "na bogato". Zrobiłam zapiekankę z ziemniakami, boczkiem o.O i kiełbaską :P Moja wina, moja bardzo wielka wina....proszę o reprymendę ![]() Z takich ciekawostek Wam napiszę, że ja mam zepsutą wagę albo ze mną jest coś nie tak. Waga podana do tabelki to 66,7kg. po kilku dniach znowu się zważyłam i było 65,4kg (nie wiem jakim cudem), a po sobocie znowu 67 - ja już nie wiem o co kaman ![]() ---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ---------- P.S. wiecznieGruba - ![]() ![]()
![]() ![]() "Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co?? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
![]() Melduję, że wróciłam więc zaglądam do was ![]() Jeśli chodzi o poprawne się prowadzenie dietowe to u mnie było trochę dziwnie. Mnóstwo jezenia tyle, że bardzo pysznego i zdrowego. Jedzenie po nocy i pyszne likiery z własnych wyrobów. Ale.... koleżanka u której byłam jest fenomenem jeśli chodzi o zdrowe gotowanie. Byłam bardzo zaskoczona pyszną kuchnią a laska jest szczupła mimo, że nie ma czasu na cwiczenia wygląda ślicznie. Zaraziłam się też książkami pewnej pani dietetyk, które chyba sobie zakupię. U mnie wyjazdy już wakacyjne zakończone, wracam na prostą drogę ![]() Z celu nie zrezygnowałam ![]() Miłego dnia dziewczynki ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
Hej!
![]() Po niekad za malo kcal wpierniczam... Zatem moj wczarojszy jadlospis: Kawa cz. 1: 1.5 kanapki prawdziwego ciemnego chlebka z masa ziaren+szynka+ser zolty + cienko masmix +ogorek ze skorka 2: kawalek bialej bagiety czosnkowej. + 1 kanapka jak na 1. 3:nie pamietam...chyba wyszlismy z TZ-tem do KFC wtedy ![]() Zamiast frytek salatka z sosem vinegret + stripsy i 2 hot wingsy z sosem ![]() 4: kapusta kiszona (nawet spora porcja jak na mnie ![]() Do tego 3 kubki czerwonej herbaty i ok 2 l niegazowanej wody. Troche mniej dieteycznie przez KFC, ale poza tym wiecej grzechow nie pamietam ![]() Nic nie podjadalam, slodkie dalej lezy na swoich miejscach ![]() Wczoraj ruszylam pupcie do cwiczen wiec kfc troche spalone :p Skalpel z Ewa oraz posladki z Mel B zrobione! ![]() Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#149 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Podoba mi się twoje menu ![]()
![]() |
![]() |
#150 | ||||
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczyny!
Po wczorajszym jakże niedietkowym dniu postanowiłam coś zmienić ![]() Wybieram się na siłownie - tak ja baleron! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Piwa nie piję, bo za dużo po nim chodzę do kibelka i gorzkiego smaku też nie lubię tak więc nie mam problemu ![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() Za grzeszki normalnie ![]() ![]() Ważenie olej! 10 września się ważymy! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
![]() Super, że wyjazd się udał! ![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
![]() Te takie całe KFC to wiesz... trzeba mijać podobno ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.