|
|
#3121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II
MalinowaKobietka
To, że facet chciał Cię spontanicznie zerżnąć, to nie znaczy, że jest bdmsowy a co do związku... to chyba najlepszą decyzją byłoby go zakończyć. Im szybciej tym lepiej, bo co to dalej ciągnąć.
|
|
|
|
#3122 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez MalinowaKobietka Czas edycji: 2014-08-19 o 22:45 |
|
|
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
Był, niespodziewany, może nie do końca idealny, bo trudno o idealny seks kiedy dwójka ludzi jest pijana, ale i tak bym to jeszcze powtórzyła. Jeszcze nigdy nie byłam tak obolała i nie miałam tylu siniaków, a i tak gęba mi się cieszy. I w ogóle rozpoczynanie seksu w miejscu publicznym to niezła frajda.
|
|
#3124 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3125 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
No ja w sumie żałuję, że nie zostaliśmy na dworze, ale wszystko da się nadrobić.
|
|
#3127 |
|
Raczkowanie
|
Nie lubię miejsc publicznych po prostu
|
|
|
|
#3128 |
|
Rozeznanie
|
My też lubimy miejsca publiczne, parking, lasek, toaleta w knajpie. Jednak w domu najlepiej-wtedy mój Pan może robić co mi się podoba.
---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Ps. Ostatnio byliśmy na lampce wina w ciemnym pubie. Dosyć mało ludzi, loże duże skórzane kanapy (wysokie) i do loży wąskie wejście. No to był szybki ostry lodzik. W między czasie, przerwa, Pan przykrył się marynarką bo przyniesiono nam wino. I znów, adrenalina, było bosko. Sperma do ust i winko. Polecam (miła gra wstępna) |
|
|
|
#3129 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie
trochę sobie poczytałem temat i widzę same przedstawicielki płci pięknej. Ale może znajdzie się miejsce dla jednego dominującego faceta
|
|
|
|
#3130 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#3131 |
|
Raczkowanie
|
No, niektórzy myślą, że ta mała dziewczynka w awatarze to ja
![]() Zawsze się znajdzie miejsce dla kogoś, kto ma coś ciekawego do powiedzenia, niezależnie po której stronie bata stoi. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3133 |
|
Raczkowanie
|
codename99 opowiedz o sobie ...
|
|
|
|
#3134 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3135 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3136 |
|
Raczkowanie
|
Chyba bym nie umiała być dominą, nie wyobrażam sobie tego.
Edytowane przez Ninanu Czas edycji: 2014-08-21 o 22:01 |
|
|
|
#3137 |
|
Konto usunięte
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;47802970]a niby dlaczego?[/QUOTE]
Dlatego, że dla mnie uległy mężczyzna jest mało męski
|
|
|
|
#3138 |
|
Przyczajenie
|
Ale rozruszałem temat
Przepraszam za pominięcie pozostałych facetów Coś o sobie? Ciężko się tak mówi. Dość młody, z niewielkim doświadczeniem i aktualnie tego doświadczenia nie mam jak zdobywać
|
|
|
|
#3139 |
|
Raczkowanie
|
Co masz na myśli, że nie masz jak? Że niby wszystkie wymagają milionera w garniturze i ze śmigłowcem, a 3/4 siwizny na skroniach dodatkowo? :P
Co do uległych facetów - ja np mam dużo przeciw, to jest dla mnie jakiś totalnie inny, niezrozumiały gatunek, nie przyznaję się. Nie mam nic do osób, nie dyskryminuję, niech się każdy bawi w łóżku jak chce, ale... no nie, nie rozumiem femdomu, to jest zbyt umowne i zbyt skomercjalizowane. |
|
|
|
#3140 |
|
Przyczajenie
|
Miałem na myśli to, ze ciężko znaleźć osobę, którą kręci bondage i bdsm, tym bardziej w moim wieku. Albo po prostu mam pecha
Większość uważa nasze preferencje za coś nienormalnego i nieakceptowalnego.
|
|
|
|
#3141 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3142 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem raczej masz pecha, młodych zawsze było sporo, przedział wiekowy 20-26 jest pełen uległych kobiet. Sam zwykle w tym przedziale szukam, więc to nie jest gdybanie.
Nie wiem gdzie pokutują takie poglądy, ale jak szukasz konkretnie uległej, to one same Cię znajdą. Jak szukasz wśród ogółu kobiet, to owszem, może być problem niekompaktybilności preferencji - dlatego nie ma co się wygłupiać i szukać wśród swojego towarzystwa, polska scena BDSM nie jest mała, regularnie są imprezy, pojaw się, rozejrzyj, porozmawiaj i zaproś na kawę jak ktoś wpadnie w oko. Ja w chaty i stronki nie wierzę, kontakt osobisty jest tu niezbędny, szukaj na żywo na imprezach i znajdziesz. |
|
|
|
#3143 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
codename99 ciezko, nieciezko ... jak nie bedziesz sie udzielal i pisal o sobie to raczej tu Ci tez nie pomoga ... masz jakies doswiadczenie - w sensie partnerki ... co lubisz ... matko to takie proste napisac o sobie ... |
|
|
|
|
#3144 |
|
Przyczajenie
|
Partnerka była, ale się zwinęła, stwierdziła, że to nie dla niej. Stąd niewielkie doświadczenie. A co mnie kręci? Głównie to szeroko pojęte bondage, kneblowanie, spanking, chłosta. Zdecydowanie odrzucam zabawy z igłami i zabawy toaletowe
![]() Aha, Dolny Śląsk się kłania. |
|
|
|
#3145 |
|
Raczkowanie
|
codename99 dziekuje ...jak sie nie otworzysz to nie znajdziesz tego co chcesz ...
choc poczatki sa ciezkie
|
|
|
|
#3146 |
|
Konto usunięte
|
No i czemu wszystko się kręci dokoła doznań czysto cielesnych?
Nie mówię, że to źle, ale czemu żaden dominujący nie napisze, że lubi poniżać, szmacić, "zmuszać", wyznaczać granice lub dawać szansę ich przekraczania, wywoływać burzę uczuć u uległej itp? Przecie to nie zawsze idzie w parze ze związywaniem, spankingiem, kneblowaniem itp? (choć sama też to lubię)
|
|
|
|
#3147 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio moja przyjaciółka powoli zaczyna zmierzać w kierunku dominowania i każde spotkanie opiera się na wymianach doświadczeń dwóch stron... a raczej mojego wpatrywania się jak w sztuczną mrówę w różowym futerku i upartego powtarzania "Fascynujące!" (o rany, brzmi prawie jak Alutka z Rodziny ZastępczejXD). Jak jakiś byt z dalekiego kosmosu
![]() A młodych suk jest caaaaaała masa, tylko trzeba umieć je sobą zainteresować. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3148 |
|
Raczkowanie
|
Hibiku byłaś dziś na spotkaniu?
|
|
|
|
#3149 |
|
Konto usunięte
|
Hej
Odzywałam się tu jakiś czas temu, miałam pewne problemy z przekonaniem faceta do "swojej" wersji seksu. Teraz sytuacja nieco się zmieniła... Jestem singielką(ale nie poszło o seks), więc mam nadzieję, że uda mi się trafić na kogoś, kto zostanie również moim Panem. Wiem, że na świeżo to tak głupio się nastawiać, ale chwilowo jestem w tak dobrym nastroju, że mnie to nie obchodzi Teraz zamierzam tu pisać częściej. |
|
|
|
#3150 |
|
Przyczajenie
|
Dlaczego kobiety które bawią się w bdsm zakładają skórzane ciuchy czy skórzane ciuchy to podstawa w bdsm ?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.

a co do związku... to chyba najlepszą decyzją byłoby go zakończyć. Im szybciej tym lepiej, bo co to dalej ciągnąć.

ale dalsza akcja już zdecydowanie w domu

Nie mówię, że to źle, ale czemu żaden dominujący nie napisze, że lubi poniżać, szmacić, "zmuszać", wyznaczać granice lub dawać szansę ich przekraczania, wywoływać burzę uczuć u uległej itp? Przecie to nie zawsze idzie w parze ze związywaniem, spankingiem, kneblowaniem itp? (choć sama też to lubię)