|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ploty,plotki,ploteczki ....filtromaniaczek i nie tylko:D czII
hej anah
![]() ja wysłałam dzieci na wakację i teraz cierpię z powodu nieustającej ciszy w domu ![]() zaglądam do Was, a Wy cały czas kusicie, już kupiłam w tym roku lait veloute, a teraz znowu nowy filterek ![]()
#4232 |
Zakorzenienie
|
sylwiani, miło Cię widzieć
![]() Dziś na kilka godzin wróciłam do miasta pozałatwiać kilka spraw ![]() Wysmarowałam się dzisiaj sprayem Klorane dla dzieci. Wcisnęłam jakieś 2 ml i tragedia. Cały czas czułam go na twarzy, tłusty i swiecący ![]() Mysle, że dopiero na zimę będzie dobry, bo nie wysusza, nieźle nawilża. |
![]() ![]() |
![]() |
#4233 |
Zadomowienie
|
taka pogoda, że nawet się nie chce nikomu pisać
![]()
#4234 |
Zakorzenienie
|
Ja zamiast pisac będę dzisiaj czytac, bo mam tygodniowe zaległości. Wróciłam z krótkich wakacji, bo pogoda fatalna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4235 |
Rozeznanie
|
E, ja lubię taką pogodę
![]() Byłam wczoraj na Pl. Konstytucji, gdzie jest rozstawiony namiot vichy i trwa akcja dni zdrowej skóry. Przechodziłam tam koło 11 kiedy namiot właśnie otwierali - no i postanowiłam wejść do środka ![]() ![]() To takie mam na dzisiaj plotki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4236 |
Raczkowanie
|
schaetzchen zmotywowałaś mnie do filtrowania, bo ja odkąd siedzę w deszczowym Bristolu mam takiego lenia na filtry, że leżą na dnie kosmetyczki
![]() Chciałabym zobaczyć minę tej dermatolog, kiedy jej powiedziałaś, że używasz filtrów. Ja nadal spotykam się z otwartymi oczami koleżanek, gdy o tym mówię. Usłyszałam nawet niedawno, że jestem dziwadłem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4237 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() co do przebarwień to pomyśleć że kiedys byłam taka głupia, brałam hormony przez 9 lat i nie uzywałam w ogóle filtra i do tego chodziłam jeszcze do solarium ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4238 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4239 |
Zadomowienie
|
Wątek plotkowy zamiera.
Pewnie się przygotowujecie do jutrzejszego upału? ![]() U mnie jest w tej chwili tak duszno, że aż zatyka. |
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny! zaraziłyście mnie manią filtrową więc teraz mi pomóżcie! hihi oczywiście żartuję! Nie żądam, ale uprzejmie proszę
![]() ![]() 1. przeczytalam wiele tematow o filtrach i nastawiłam sie na mleczko/emulsję Avene, ale kompletnie nigdzie nie mogę tego dostać ![]() ![]() Chciałam zaopatrzyć się w kilka opakowań, żeby mi starczyło do następnego lata, bo czytałam, że macie duży kłopot w kupieniu filtrów w zimie, ale najpierw chciałabym zdecydować się na jeden filtr, tzn.przetestować tą Avenkę. 2.przez pierwsze 3 dni nakladalam filtr Vichy 30, ale to byla próbka (jedyna jaką dostałam). Czy Vichy z większym faktorem bedzie miała inną konsystencję i inaczej sie bedzie wchłaniać??? Bo nie wiem, czy zaryzykować i kupić 50+ Nie chce sie rozczarować, a ta 30 nawet fanie mi sie wchłaniała! 3.A wczoraj po calodniowym polowaniu na filtry kupiłam SVR 100! o MATKO!!!! co to za koszmar!!!!!!!!!!!!!!!!!! twarz miałam tak białą jak śmierć i nijak nie mozna było tego zamaskować! Proszę Was dziewczyny, jeśli macie jakies porównania tego SVR z Avenką to PROSZĘ o info. Bo jeśli tak samo bieli, to już nie bedę musiała latać i szukać! SERDECZNIE PROSZĘ O POMOC bo zaczynam wątpić w to wszystko!!! POZDRAWIAM Asia |
![]() ![]() |
![]() |
#4241 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas rześkie powietrze, wręcz zimno. Upały u nas podobno od niedzieli. W związku z tym jutro wybieram sie na wieś na tydzień albo dwa ![]() Będę oczywiście czasami zaglądać na Biochemię ![]() Cytat:
Witaj Asiu ![]() Może zdecydujesz sie na zakup przez net. Jak nie moge upolować filtra w realu to apteki internetowe są świetnym rozwiązaniem, zwłaszcza, że nawet z kosztami przesyłki wychodzi taniej (przynajmniej u mnie). Miałam próbkę tego SVR. Rzeczywiście koszmar ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4242 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4243 |
Raczkowanie
|
Dziękuję dziewczyny! Wiedziałam, że na Was mogę zawsze liczyć! Zupełnie zapomniałam o możliwości zakupu przez internet
![]() ![]() ![]() AniaM69 wysłałam Ci wiadomość i z góry już dziękuję za pomoc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Zadomowienie
|
Joasiu, znalazłam 2 próbki emulsji. Podeślę Ci też resztkę mojego mleczka. No i z LRP Fluide Extreme - też wart grzechu, choć parsolowy.
Mnie ponad rok temu, jak zaczynałam przygodę z filtrami, pomogły przemiłe dziewczyny (szczególnie agnieska ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja juz jestem gotowa ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4246 |
Zadomowienie
|
Madziorka, zazdroszczę Ci z całego serca
![]() U mnie już jest ciepło i słońce świeci jak oszlałe. Zaraz się zacznę samoopalać, bo przez tę zimnicę zaniechałam i porażam "sino-koperkową" bielą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4247 |
Rozeznanie
|
ach, Mazury z internetem.... marzenie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4248 |
Zakorzenienie
|
Witam przelotem
![]() "Afryka" sie robi a ja wrocilam do pracy.....ogolnie nie przepadam za takimi temperaturami,lubie umiarkowane cieplo ![]() A co do mleczka Klorane to okazuje sie moim KWC i zastapi "dzieciaczka"na dobre ![]() Wszystkim wypoczywajacym i urlopujacym zycze udanego relaksu ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]()
#4249 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() schaettzchen, życzę udanego wyjazdu ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4250 |
Raczkowanie
|
AniaM69 ślicznie dziękuję
![]() ![]() miłego weekendu wszystkim!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4251 |
Zakorzenienie
|
no w końcu upał dotarł i do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4252 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny.
![]() Dawno nic nie pisałam. Powód - permanentny brak wolnego czasu. Praca, do tego rozpoczęłam kurs na prawo jazdy (kiedyś trzeba było się przełamać i spróbować). No i zakochałam się. ![]() ![]() Na urlop wybieram się dopiero po wrześniu, bo teraz jest najgorętszy okres w pracy (zajmuję się promocją miasta, turystyką i różnymi imprezami, których w tym czasie jest najwięcej), więc nie ma nawet o czym marzyć. Póki co, jakoś daję radę. ![]() Filtruję się obowiązkowo każdego dnia (obecnie mleczko Avene) i na razie żadne zwątpienie mnie nie dopadło. ![]() ![]() Wszystkim - miłego wypoczynku, urlopującym - wielu niezapomnianych przeżyć, pracującym - wytrwałości. ![]() Pozdrawiam Wszystkich. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
Wtajemniczenie
|
AsikS już się za Tobą stęskniłam!!!! Fajnie, że ta praca Cię tak wciągnęła
![]() Ja na urlop też się nie wybieram, bo właśnie zaczęłam (od lipca) pracę w innym banku i urlopu nie dostanę. Ale w sumie nie żałuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4254 |
Zakorzenienie
|
Smoku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4255 |
Rozeznanie
|
Asik, powodzenia na kursie!!!
Uprzejmie donoszę, że wysmarowałam się po raz pierwszy LV. Nie wiem na ile to zasługa filtra, na ile redermica który dałam pod spód (z braku serum C - musze sobie świeże ukręcić na wyjazd) - bez problemu wchłonęły się 2 ml. No, nie do matu, ale pod pudrem będzie dobrze. Pierwsze wrażenie - to taka lżejsza wersja CF - no i 2 razy tańsza! Jutro sprawdzę jak się spisze na serum. No i dziś mega test: 6 godzin w pociągu, podróż itp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4256 |
Wtajemniczenie
|
AsikS - skąd pomysł, że na wizazu o Tobie nikt już nie pamięta?!!!!
Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha Smoku. ![]() ![]() Buziaki z powrotem do Ciebie lecą. ![]() ![]() Schaetzchen - dziękuję, na pewno życzenia powodzenia mi się przydadzą. ![]() ![]() Ależ dzisiaj gorąco. Ufff... Miłego niedzielnego wypoczynku. Pozdrawiam. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, nie chcę zaśmiecać forum nowym wątkiem, wiąc pozwolę sobie tutaj. Czy możecie mi polecić jakiś fajny filtr mineralny? Używam od dawna LRP A AL - stosuję go na serum z wit C i na to tylko dry flo - jest super. Ale właśnie jestem w ciąży, a coś mi się tłucze po głowie, że filtry chemiczne w ciąży niet. Dobrze pamiętam? Szukam więc jakiegoś filtra, który będzie odpowiedni w ciąży i będzie przyzwoicie wygladał.
A czy maseczką aspirynową nie zrobię sobie kłopotów?(czy raczej - dziecku) Wiem, że aspiryna stosowana wewnętrznie jest w ciąży absolutnie zakazana. Bardzo proszę o pomoc. Edytowane przez zgadnij kto to Czas edycji: 2007-07-16 o 07:57 Powód: lit |
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Rozeznanie
|
Asik gratuluję nowej miłości!
![]() Smoku gratuluję nowej pracy! ![]() Ja dłuższego urlopu też raczej nie będę miała, ale to z wyboru. TŻ jest zaparacowany wyjątkowo w te wakacje, gdyz rozkręca swój własny biznes, a wziąść wolne tylko po to by siedzieć w domu to nie dla mnie. Ja wypoczywam aktywnie, więc a póki co zostają nam wyjazdy weekendowe, które bardzo lubię, gdyz ze względu na ograniczony czas są niezwykle intensywne. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.