|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Zamieszkanie z tżtami :)
Witam zapraszam do plotek dziewczyny, ktore marza, planuja lub sa w fazie przeprowadzki "na swoje" ze swoimi tztami albo juz jakis czas z nimi mieszkaja
Powiedzcie cos o sobie, waszym zwiazku oraz checi zamieszkania z waszym tz ![]() Zapraszam do ploteczek o wszystkim i o niczym ![]() Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane przez Czekoladowe_Serce Czas edycji: 2014-08-23 o 19:28 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zamieszkanie z tztami :)
Ja własnie planuję z moim chłopakiem zamieszkać razem. I nie powiem, mamy w związku z tą sprawą wiele dylematów
A bo czy to nie za wcześnie. A bo czy damy radę sami się utrzymać i studiować jednocześnie. A bo czy to tak fajnie mieszkać bez ślubu. Ja mam 23 lata, mój chłopak 22. Razem jesteśmy od przeszło 2 lat Oboje idziemy na studia II stopnia
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Mieszkam z moim Tż- em już ponad rok.
Ja mam 24 lata, on 23 ![]() Oboje pracujemy, ja jeszcze studiuję. Szczerze mówiąc nie odczułam jakoś bardzo tego, że zamieszkaliśmy razem (tzn. nie kłócimy się więcej o pierdoły typu niezakręcona pasta, czy deska od sedesu :P). Jest tak samo między nami jak w okresie niemieszkania ze sobą, czyli bardzo fajnie Choć różnica jest jedna - mam się już do kogo przytulać w nocy
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie cierpię określenia TŻ, sorry
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój TŻ jest sporo starszy - 31 lat, ja 23. On pracuję, ja skończyłam studia i szukam pracy. Można powiedzieć, że pomieszkiwaliśmy razem przez prawie rok (częściej siedziałam u niego, niż w domu) i to była najlepsza część naszego związku. Uwielbiałam gotować, robić mu kanapki i kawę. Uczyliśmy się siebie nawzajem i nawet głupie oglądanie TV było wspaniałe bo miałam się do kogo "przykleić". Obecnie żyjemy na odległość - mam nadzieję, że niebawem się to zmieni bo chcę dojechać do niego, do Niemiec. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zamieszkanie z tżtami :)
Dołączam
Zamieszkałam z moim chłopakiem dwa miesiące temu, on ma 30 lat, ja prawie 24 Obecnie tylko on pracuje, ja świeżo po studiach zasiliłam niestety grono bezrobotnych ale dalej szukam na szczęście cały rok akademicki pracowałam i co nieco sobie odłożyłam więc póki co nie musimy się aż tak bardzo zamartwiać o budżet domowy Na chwilę obecną dostrzegam zarówno plusy jak i minusy tej sytuacji, jak zawsze i ze wszystkim Niewątpliwe plusy to perspektywa zasypiania w ramionach ukochanego i wszystkie z tym związane przytulańce miziańce itd ). No i ogólnie, czas spędzony razem, każda wolna chwila, bardzo można tę drugą osobę poznać,zobaczyć jak zachowuje się w sytuacjach codziennych, jaki jest z natury, może nas utwierdzić w przekonaniu że to ten jedyny, albo wręcz przeciwnie Z negatywów odkryłam że czasem się zapomina i wychodzi z niego momentami straszny bałaganiarz (jak wpadałam w odwiedzinki do tej pory wszystko było posprzątane na tip top, teraz to różnie bywa) no i czasami jednak brakuje mi przestrzeni dla samej siebie, miewam takie chwile że chcę sobie pobyć całkiem sama ze sobą a to niestety niemożliwe, ale może to tylko moje czepialstwo
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny! Ja nie mieszkam z Tżem. Za trzy lata bierzemy ślub i dopiero wtedy zamieszkamy razem. Niestety. Szkoda nam teraz kasy na wynajem, a po ślubie zamieszkamy u mnie w domu. Dostaniemy całe piętro w domu, z osobnym wejściem, kuchnią, łazienką
Już nie mogę się doczekać. Bardzo bym chciała się do niego przytulić jak wracam z pracy - a jego nie ma..---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- OliOli - macie jeden pokój?
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
też planuje zamieszkać z moim w najbliższym czasie ( chyba) ![]() jesteśmy razem prawie 6 lat ja mam 24 lata a on 27 ![]() zaręczeni od maja ślub w 2016
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Fajnie ze ktos sie odezwal
![]() Moj tz moze za niecaly miesiac sie do mnie wprowadzi. Teraz mieszkam z bratem ale wyjezdza za granice, Zreszta rodzice juz tez siedza za granica. A jestesmy razen juz ponad rok ja mam 25lat a tz 29. Dzis do tz jade ![]() Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
hej
![]() mieszkam z tz od stycznia tego roku, tzn on mieszka u mnie ja mam prawie 22 lata, on 29. jako jedyna chyba nie lubie przytulac sie w nocy, musze miec przestrzen , o zasypianiu w jego ramionach tez nie ma mowy, nie zasne tak. klotnie o glupoty sa, najczesciej o jego porozrzucane skarpetki i majty ![]() edit. mamy juz dziecko i to przychylilo sie do checi zamieszkania razem
Edytowane przez doughnut_agg Czas edycji: 2014-08-24 o 10:15 |
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my z przyczyn losowych będziemy musieli zamieszkać z TŻta mamą i troszkę się tego obawiam |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
mamy fajny kontakt to w porządku babeczka
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mamy dobry kontakt to takie zwykłe obawy chyba przed zmianą |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
rozumiem
Ja jakbym miała zamieszkać z teściową to bym się bała testu białej rękawiczki. Serio. Ona cały czas sprząta
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
masakra, nie znosze tego |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Tż też się wkurza, bo cały czas przekłada mu jego rzeczy. Codziennie muszą z bratem pościelić łóżko, na biurku najlepiej jakby nic nie było, nie może chodzić bez pantofli -bo ślady zostają.. No makabra czasami. Rozumiem, że ktoś lubi porządek ale on jest dorosłym facetem ...
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja mama tez lubi porządek ale bez przesady
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Moi rodzice z kolei czepiają się, że wiecznie mnie w domu nie ma. A jak już jestem to nic nie robię... Dlatego cały czas myślimy o wynajmie ale nam się to nie opłaca, skoro po ślubie mamy zapewnione mieszkanie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moze uwaza, zw skoro on mieszka jeszcze u rodzicow to musi byc tak oni chca, moja mama takie podejscie miala Jak fajnie, ze nie jestem jedyna mama na watku ![]() Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedyś też mówili że rzadko w domu bywam a teraz chyba przywykli
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
No okej, niech ma takie podejście, ale bez przesady. Mieszkają w czwórkę w dwupokojowym mieszkaniu i jest tam tyle różnych pierdół. Każda szafa wypchana po brzegi... Jakieś pierdółki na ścianach, na suficie w kuchni W dodatku jak Tżowi i jego bratu zepsuło się łóżko piętrowe to kupili im jedno łóżko takie rozkładane i śpią na nim razem (bo ładniej wygląda takie jedno duże, a nie dwa małe). To mi osobiście się w głowie nie mieści ..
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:36.

Oboje idziemy na studia II stopnia 

Na chwilę obecną dostrzegam zarówno plusy jak i minusy tej sytuacji, jak zawsze i ze wszystkim 

masakra, nie znosze tego