|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki tytul ma nosic II czesc naszego watku? | |||
| o zarciu gadamy, na maluchy czakamy |
|
1 | 3,13% |
| rączki, nóżki rozwinięte, a kopniaki są następne, mamusie kwietniowe 2015 |
|
0 | 0% |
| juz bym chciala byc mamusią a tu dzidziuś kopie w brzusio |
|
0 | 0% |
| O wyprawkach rozprawiamy i na kwietniowe maluszki czekamy |
|
0 | 0% |
| lipiec i sierpień minął nam I trymestry odchodzą w dal. Kwietniowe mamusie 2015 |
|
3 | 9,38% |
| Lato, jesień zima i na wiosnę kwietniowy bociek do nas zawita |
|
0 | 0% |
| Ogorkowa, potem pawik, w kwietniu z brzucha wyjdzie szkrabik |
|
4 | 12,50% |
| paw kolorowy już prawie za nami teraz do kwietnia czekamy |
|
0 | 0% |
| ogórkowa, schab, pierogi, w kwietniu dzidzia sie urodzi |
|
2 | 6,25% |
| Rosną nam brzusie, to my Kwietniowe mamusie! |
|
10 | 31,25% |
Mamusie Kwietniowe 2015! cz.II
|
|
21 | 65,63% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015!:)
Cytat:
mniam ![]() ja wlasnie wracam z jeziorka ![]() wykapie sie i chyba ogarne do snu ![]() Cytat:
wszystko sie placi ..ale mam pewnosc bo mam dobrego poloznika,usg co wizyta..a na nfz to wiadomo jak jest.. akurat na lekarza to nie bede zalowac sobie a kokosow nie zarabiam Cytat:
oo jak ma dobrze Ty odpoczywajCytat:
![]()
|
||||
|
|
|
#1892 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- A migdaly pomagaja, probowalas ? |
|
|
|
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszakk teraz juz nic nie ma wiec jestem dobrej myśli
ale chyba serio,wezme zwolnienie, bo o wiele lepiej sie czuje jak leżę. I mdlosci chyba nadeszly ![]() i nie stresuj sie będzie dobrze ![]() Sent from my Nokia Lumia 520 przy użyciu Tapatalk |
|
|
|
#1894 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a z mdlosci sie cieszysz ?
|
|
|
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
prywatny lekarz tez da l4 a na nfz to problem
|
|
|
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
ja w ogóle sie dobrze czulam, tylko to jednorazowe plamienie ![]() A mdlosci cieszą ![]() Sent from my Nokia Lumia 520 przy użyciu Tapatalk |
|
|
|
#1897 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tatuś pierwszego wnuka dostał na 45 urodziny Drugiego dostanie prawie na 47 a i tak narzeka, że się naczekał Wszystko na pewno jest dobrze
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1898 |
|
Raczkowanie
|
My po spacerze
jeśli bede sie czuć tak jak dzisiaj cała ciaze to bede mogła mowić o stanie błogosławionym ![]() Piękna pogoda, dziecko szczęśliwe, pies jeszcze bardziej bo zaliczył plaże )Niech ta pogoda sie utrzyma na dluzej
|
#1899 | |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie juz chce spac
Kogel mogel puszcze i zasne ![]() Sent from my Nokia Lumia 520 przy użyciu Tapatalk ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
fajnie, ze dobrze sie czujesz oby tak bylo caly czas i jaka udana niedziela ![]() Sent from my Nokia Lumia 520 przy użyciu Tapatalk |
|
|
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
Sonia- ziemniaczki w skórkach z piekarnika pyszne, nawet lepsze niż moje
![]() A jak grill ? Pojadłaś ? ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Bird- a nie jest właśnie ten czas, w którym normalnie dostałabyś @? Bo takie plamienia właśnie mogą się zdarzać wtedy.
|
#1901 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ooo kochana ja tez w sumie dzis bardzo dobrze sie czulam ![]() Cytat:
![]() pojadlam mniam! mowie Ci i chyba ide juz spac |
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
Idź idź, bo jutro znowu do pracy ;/ ale Ty tylko jutro i urlopik, a potem l4
![]() Fajnie
|
#1903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choc na podatki pojde pomoc jeszcze we wrzesniu. kochane w zalaczniku wysylam liste skladnikow z kosmetykow ktorych nie mozna stosowac -powiem Wam ze jestem w szoku bo wszystkie kosmetyki ktore mam musze wymienic :/ dobranoc :-* |
|
|
|
|
#1904 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
#1905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witamy
|
|
#1906 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie się dowiedziałam, że mam jutro wolne w pracy więc pośpię sobie bo tak to o 5 muszę wstawać... Ale się cieszę |
|
|
|
|
#1907 |
|
Raczkowanie
|
Ja byłam u dwóch babek gin. I żadna mi nie pasowała;/ Jedna nawet mi wyjechała z religią.....
|
#1908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdyby jeszcze baba wyjechala mi z religia... zreszta mowa byla tu o kosciele, aja jestem z kosciolem raczej na bakier. nie jest tak, ze nie wierze. ale do kosciola nie chcodze, nie wierze w kosciol i ksiezy.
To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni, przybrało ludzką postać ... JAŚ Edytowane przez MaŁa_Sylwia Czas edycji: 2014-08-24 o 20:48 |
|
|
|
|
#1909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Z wielką chęcią bym dołączyła Dziś rano zobaczyłam dwie kreseczki Według daty ostatniej miesiączki termin bym miała na 26 kwietnia Tak się cieszę... ale jednocześnie boje, że to tylko jakiś sen Miałam torbiel na jajniku i boje się, że nie jestem w ciąży tylko ta torbiel dała pozytywny wynik.... Czy ktoś miał może też taki problem ? Choć mam typowe objawy jak ból brzucha jak na okres od poniedziałku, a okres miałam mieć w ten piątek i ból jajników Do tego non stop bym spała, toaletę odwiedzam non stop takie parcie na pęcherz i mam lekkie mdłości Tak się ciesze ale boję się zawodu Idę jutro do lekarza ogólnego i zrobię sobie test z HCG z krwi i wtedy mam nadzieję, że będę pewna Pozdrawiam wszystkie mamuśki i mam nadzieję, że wszystko wyjdzie ok p.s. Mój tż bardzo się cieszy ale jeszcze nie może przyswoić do siebie wiadomości, że będzie tatusiem, a staramy się od 3 miesiecy i cały czas mi mówi, ze na pewno to ciąża a nie torbiel
|
|
|
|
#1911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Justyna zabije Cie za ta strone AliExpress!!!!!!!! Siedze od kiedy linka wkleilas i zamowilam juz nawet bluzki dwie na probe i sukienke Elzy dla mojej Mai i ide zaraz dalej obczajac rzeczy tam
|
|
|
|
|
#1912 |
|
Raczkowanie
|
Ja bede zamawiac w piatek
trzeba tylko sprawdzac opine by rozczarowania nie bylo
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
hej Rosario, Gratuluje!
Justyna ja zamowilam to: http://www.aliexpress.com/snapshot/6208919972.html i to: http://www.aliexpress.com/snapshot/6208919973.html |
|
|
|
#1914 |
|
Raczkowanie
|
Ta pierwsza rewelacyjna
))
|
#1915 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie olśniło w zasadzie w jednym z lepszych momentów życia, gdzie w zasadzie wszystko grało, ale czegoś brakowało![]() Cytat:
Cytat:
Potem zmieniłam na innego,ale faszerował mnie lekami bez badań i przypadkiem trafiłam do mojej ginekolog, która w porę wysłała mnie do szpitala.Cytat:
Na pewno będzie dobrze |
||||
|
|
|
#1916 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Twój termin tylko 5 dni po moim Ja jestem po teście z hcg ale uwierzę w to wszystko chyba dopiero po usg jak coś zobaczę I póki co to tylko bardziej zmęczona jestem a mdłości czy częstsze siusianie na razie mnie nie dotyczy A co do tż to mój jest wniebowzięty bo tak bardzo chce mieć bobaska Już na drugi dzień po pozytywnym teście kupił książkę o ciąży i porodzie i zdążył ją całą przestudiować I szuka już następnych. Musi wiedzieć wszystko co i jak i oczywiście nie wyobraża sobie, że nie będzie go przy porodzie Prawdziwy Skarb
Edytowane przez nancy822 Czas edycji: 2014-08-24 o 21:52 |
|
|
|
|
#1917 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekam z niecierpliwością na badanie krwi, bo z tego co słyszałam do lekarza nie ma co iść w 5 tygodniu najlepiej poczekać do 7. Ale nie wiem, czy wytrzymam ![]() Cytat:
Test z krwi robię po to aby wykluczyć tą torbiel Nawet po tym jestem pewna, że jeszcze będzie mi trudno uwierzyć No mój też się cieszy, zatkało go ale jakoś nie może uwierzyć Dziś zaczął mi głaskać brzuszek i mówić, że tam jest nasza fasolka i nie pozwolił mi napić się coli [COLOR="Silver"]
Edytowane przez rosarioV Czas edycji: 2014-08-24 o 22:15 |
||
|
|
|
#1918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekam z niecierpliwością na badanie krwi, bo z tego co słyszałam do lekarza nie ma co iść w 5 tygodniu najlepiej poczekać do 7. Ale nie wiem, czy wytrzymam ![]() Cytat:
Test z krwi robię po to aby wykluczyć tą torbiel Nawet po tym jestem pewna, że jeszcze będzie mi trudno uwierzyć No mój też się cieszy, zatkało go ale jakoś nie może uwierzyć Dziś zaczął mi głaskać brzuszek i mówić, że tam jest nasza fasolka i nie pozwolił mi napić się coli
|
||
|
|
|
#1919 |
|
Raczkowanie
|
Gratuluje nowym mamusiom
|
|
|
|
#1920 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A uwierzycie dziewczyny, że ja sobie tą ciążę wyśniłam Gdzieś w okolicach owulacji miałam sen, że jestem w ciąży. Tż się z tego śmiał, siostra tak samo a tu proszę- po 2 tygodniach dwie kreski
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

cz.II

Ty odpoczywaj

Teraz podczas podcierania była kropka wielkości sadzy...No i od razu głupię myśli..Chyba przyspieszę wizytę u gina i zamiast w czwartek pojadę jutro
Brzuch nie boli.

Miałam torbiel na jajniku i boje się, że nie jestem w ciąży tylko ta torbiel dała pozytywny wynik.... Czy ktoś miał może też taki problem ? Choć mam typowe objawy jak ból brzucha jak na okres od poniedziałku, a okres miałam mieć w ten piątek i ból jajników
i ide zaraz dalej obczajac rzeczy tam
Potem zmieniłam na innego,ale faszerował mnie lekami bez badań i przypadkiem trafiłam do mojej ginekolog, która w porę wysłała mnie do szpitala.
[COLOR="Silver"]