Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIII - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-26, 18:59   #3091
angelikada
Wtajemniczenie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
dziekuje ze pytasz
wizyta 5 min i 180 zl ale na szczescie wszystko dobrze, VSD niewidoczne wiec jesli jest to juz ponizej 1mm, babeczka w kazdym badz razie nic nie widziala. reszta w normie ale stwierdzila ze mloda slabo na wadze przybiera nastepna kontrol jak mala bedzie miala 2,5 roku, wiec spokoj poki co

pozniej pojechalam z pannami na zakupy Amelce kupilam buty na jesien, wzielam 19, ale chyba jutro pojade wymienic na 20 w sklepie miarka pokazywala 18 wiec wzielam rozmiar wieksze, a w domu pokazalo mi 19
o takie http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...eciece-polbuty
fajne sa bo podeszwa elastyczna. mialam do wyboru jeszcze te http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...eciece-polbuty ale podeszwa jakas sztywna.

no i zakupy w re kidsie wzielam przecenione rzeczy a od kazdej tez 20% obowiazuje
no i w c&a fajne bluzy Blance wzielam. no i koniec szastania forsa, za duzo dzis poszlo
weź bo ja nic nie mogłam dostać dzisiaj Lena ma 18 albo nawet 17 numer i nic dla niej nie było..

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
dziekuje ze pytasz
wizyta 5 min i 180 zl ale na szczescie wszystko dobrze, VSD niewidoczne wiec jesli jest to juz ponizej 1mm, babeczka w kazdym badz razie nic nie widziala. reszta w normie ale stwierdzila ze mloda slabo na wadze przybiera nastepna kontrol jak mala bedzie miala 2,5 roku, wiec spokoj poki co

pozniej pojechalam z pannami na zakupy Amelce kupilam buty na jesien, wzielam 19, ale chyba jutro pojade wymienic na 20 w sklepie miarka pokazywala 18 wiec wzielam rozmiar wieksze, a w domu pokazalo mi 19
o takie http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...eciece-polbuty
fajne sa bo podeszwa elastyczna. mialam do wyboru jeszcze te http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...eciece-polbuty ale podeszwa jakas sztywna.

no i zakupy w re kidsie wzielam przecenione rzeczy a od kazdej tez 20% obowiazuje
no i w c&a fajne bluzy Blance wzielam. no i koniec szastania forsa, za duzo dzis poszlo
i ciesze się ze wszystko oki z Amelką
Stary 2014-08-26, 19:00   #3092
ja-ika
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość

Kupiłam w Pepco 5 par legginsow a wiecie jaki rozmiar? na 2 latka i są idealne no super leżą. Kurcze chciałam Wam zdjęcie dodać ale coś nie idzie
ja też zakładam Emilce niektóre rzeczy na 2 latka albo mamy dyże dzieci, albo firmy mają jakieś rozmiary z dooopy ale chyba to drugie
Stary 2014-08-26, 19:04   #3093
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Angelika piękne te ciuszki ten sweterek szary z różowym napisem sweetie przeboski
dziękuje
Cytat:
Super ze wszystko ok
Zakupy świetne tez chyba jutro pojadę tam kupić buty

śliczne zakupy ten sweterek jest boski ale drogi eh. Bluzę kupiłam ta fioletowa z głową misia czy czegoś ;p nie mogłam się zdecydować czy ta czy ta szara która Ty kupiłaś

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

wiem strasznie ale miałam 3 kupony z 25 % zniżki jeden dałam mamie drugi siostrze i trzeci ja miałam kase im dałam wiec mi kupiły i sweterek wyszedł za 45 zł wiec nie tak zle
Stary 2014-08-26, 19:30   #3094
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Bajka bardzo sue ciesze ze wszystko ok ze zdrowkiem ;*
Zakupt fajne. Uwielbiam rekidsa q

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 19:43   #3095
ja-ika
Zakorzenienie

Właśnie czytam poczekalnię Wątek, w którym trzymałyście za mnie kciuki przez 3 dni Dziękuję Wam za to
Stary 2014-08-26, 19:44   #3096
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Właśnie czytam poczekalnię Wątek, w którym trzymałyście za mnie kciuki przez 3 dni Dziękuję Wam za to
daj link

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 19:49   #3097
butterfly20
Zakorzenienie

Bajka super,że AMelcia zdrowa!!

A ten rabat w reserved to też trzeba mieć jakiś kupon,czy ogólnie na wszystko?

Angelika
też super zakupy, mamy bardzo pdoobny sweterek z Nexta jak ty ten pierwszy,beżowy

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-26, 20:04   #3098
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
daj link
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=720122
w tym wątku urodziłam

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

To jeszcze tu odpowiem na posta z tamtego wątku
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2764
Mam nadzieję, że będzie taka mądra, piękna i zgrabna jak ciocia ja
Ola to Ci posłodziłam
Stary 2014-08-26, 20:05   #3099
dirtymagic85
Zadomowienie

kurde, nie wiem czy Liliance trójka jakaś nie idzie, normalnie wcale bym się nie zdziwiła, ale dojrzeć nie dojrzę...no daje czadu w każdym razie
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 20:06   #3100
butterfly20
Zakorzenienie

http://www.tvn24.pl/polscy-naukowcy-...,462077,s.html absolutnie nie chcę tu żadnej dyskusji bo tu już był milion razy o tokłótnie. tak wklejam dla ciekawych

Ja-ika widzę,że na wspominki Cię wzięło, jak mnie ostatnio
I pamiętam,że 13.09 o 9.05 to ty akurat pisałaś jakiegoś posta czyli w tym momencie, kiedy Tusia pojawiłą się na świecie

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 20:12   #3101
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Ja-ika widzę,że na wspominki Cię wzięło, jak mnie ostatnio
I pamiętam,że 13.09 o 9.05 to ty akurat pisałaś jakiegoś posta czyli w tym momencie, kiedy Tusia pojawiłą się na świecie
widziałam to i zastanawiałam się o co Ci chodzi ale w końcu zatrybiły druciki w mózgu i skapowałam
Stary 2014-08-26, 20:23   #3102
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
Hej
Witam się po weekendzie,wizyta rodziców udana,wczorajszy dzień spędzony cały na świeżym powietrzu-pojechaliśmy do znajomych na działkę,na obiad grill,spacer po lesie i zabawy na kocyku pogoda nam dopisała,dziś leje cały dzień a wczoraj piękne słońce
Michaś zdrowy
Powoli Was nadrabiam

Zdrówka dla Emilki

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Wasze dzieci śpią pod kołderką? Dziś w nocy,Maly się rozkopal z koca i jak przebudzil się ok 4 to zimne nóżki i rączki miał
Amelko moja nie śpi, bo się tak wierzga, że nawet jak ja przykryję, to się zaraz wszystko zwałkuje i tylko jej przeszkadza. Do tej pory było spoko, tylko, że robi się już coraz chłodniej i też martwię się, żeby mi nie marzła

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Lola

Świetny

Oj taaaak
Ja jeszcze uwielbiam spacery w mgliste wieczory Mam taką fazę, że chodzę i patrzę w okna Jakoś tak jesienią lubię popodglądać sobie ludzi - lubię ten kontrast - na dworze chłodno i ciemno, a w oknach jasno i ciepło...

Hej, hej
Też nie nadrobiłam, tez się nie mogę wbić

Ja-ika, dużo zdrówka dla Emilki
Oby antybiotyki szybko zadziałały

Spodni zdjąć nie umie, ale skarpetki to pikuś Pseudobutków z Tesco natomiast nie ściąga

A w ogóle padł na dobre, to się pochwalę - zapisałam Młodego do żłobka, a dokładniej do klubu malucha, tak więc wrzesień będzie miesiącem adaptacji

Klub ma własny ogródek, z którego dzieci bardzo często korzystają i muszę na tą okoliczność kupić mu butki... Przeszłam się po sklepach i mam "wątpie" - nowy bucik kosztuje lekko ponad dwie stówy, a ma być na ok dwa miesiące - potem będzie trzeba kupić cieple - świat oszalał, czy ja się w nim nie odnajduję ?

Za to przewalczyłam, że po klubie będzie latał w skarpetach z ABS albo mokasynach z H&M
hej vea no to ciekawą masz rozkminę w te mgliste wieczory, no ciekawą

a z butami to też ubolewam, ze to taka droga imprezka...i co chwila nowe trzeba, u dzieci to tak szybko te nóżki rosną
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 20:27   #3103
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
ja też zakładam Emilce niektóre rzeczy na 2 latka albo mamy dyże dzieci, albo firmy mają jakieś rozmiary z dooopy ale chyba to drugie
No dziwne te rozmiary mają te na 12 czy 18 miesięcy tez dobre ale jednak krótsze są i wkurza mnie to jak w wózku siedzi i jej te getry do góry idą i odsłania się trochę nogi. W tych nie będzie tego problemu

Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
dziękuje

wiem strasznie ale miałam 3 kupony z 25 % zniżki jeden dałam mamie drugi siostrze i trzeci ja miałam kase im dałam wiec mi kupiły i sweterek wyszedł za 45 zł wiec nie tak zle
Aa no to z kupnem juz spoko czasem zapominam o tej opcji Hehe piękne Hm ma rzeczy
Stary 2014-08-26, 20:34   #3104
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
My tu pitu pitu, a życie sobie. Mam dwoje znajomych,których dzieci odkąd nauczyły się na prawdę sprawnie chodzić do wózka nie wsiądą i już. Z tej dwójki chłopiec jest praktycznie niezmordowany. A dziewczynka jak się zmęczy, to trzeba ją nosić, bo na wózek za chiny nie wejdzie.
ej kurcze, czytasz mi w myślach
a jak do tego dodamy te ślicznie uwalone błockiem śniegowym buciki to już widze opatulanie kocem czy jakimś tam śpiworkiem

Hania też już pod kołderką

Bajka, super że z seduszkiem Amelki wszystko ok no i fajne buciki a wiesz że w c&a na początku września -25% na wybraną rzecz dostałaś kupon?

Larysko, wysłane

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
Napisane przez anutka171 Pokaż wiadomość
Kubus jeszcze sam nie chodzi. porusza sie przy meblach lub za pomoca pchacza. sporadycznie, glownie dziadkowie, prowadzaja go za raczki, ale ja na to nie pozwalam
no i zauwazylam, ze troche ta stopke krzywo stawia. nie jest to jakos bardzo koslawo, ale jednak.
no i nie wiem co zrobic?
czyli uwazasz, ze buciki na razie niepotrzebne?
i dziekuje za odpowiedz
rozumiem ja bym butków nie zakładała.... ale wiesz, ja lekarzem nie jestem wiem (chyba) co i jak robić, jak wszystko jest ok, ale jak jest jakaś nieprawidłowość to od tego jest lekarz, by ocenić więc wspomnij o tym pediatrze

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
pod kołderką, zresztą my już też
jak to juz też ja cały rok pod kołderką

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 20:35   #3105
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
a jak do tego dodamy te ślicznie uwalone błockiem śniegowym buciki to już widze opatulanie kocem czy jakimś tam śpiworkiem

Bajka, super że z seduszkiem Amelki wszystko ok no i fajne buciki a wiesz że w c&a na początku września -25% na wybraną rzecz dostałaś kupon?

Larysko, wysłane

Dziękuję za fatyge przelew doszedł?

Co by było gdyby nie Wizaz.... Katastrofa
uwielbiam Was

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-26, 20:39   #3106
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Larysa koniecznie musisz nam zaprezentować Ole w bluzie

Michaś śpi dziś pod kołderką,jaka ona wielka,ledwo go widzę

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 20:45   #3107
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:

Dziękuję za fatyge przelew doszedł?

Co by było gdyby nie Wizaz.... Katastrofa
uwielbiam Was
doszedł
a te leginsy z pepco to gładkie kupowałaś? czy jakieś we wzorki?

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 21:00   #3108
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
brawa dla Kornela, wyspałaś się?

dziewczyny, wrzuccie tę strone z promocjami dla dzieci
nieee, ja sie ostatnio nie wysypiam prawie w ogole.
Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość

Zazdroszczę
Ciepełka też A jak Ty się czujesz?
a dziękuję bardzo dobrze.

Poza tym jak samotna matka.
Cytat:
my też, w ogóle chciałam się dowiedzieć gdzie to ocieplenie klimatu?
w zeszłym roku toczyłam się w krótkich spodniach i bluzkach a teraz brrr zimno, niedługo znowu będzie trzeba grzać
ocieplenie klimatu jest u mnie...
Masakra jak jest gorąco.

Przezywałam dzisiaj armagedon. Korn jeczał, stękał i jojczył pół dnia. Spać nie, jeść nie, na dworze gorąco, w domu też mu nie pasowało.. w koncu pojechaliśmy sobie samochodem pojeździć.
Polożyłam gada, poprasowałam, poszykowałam troche do żłobka, sprzątłam i padam na twarz.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 21:01   #3109
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Larysa koniecznie musisz nam zaprezentować Ole w bluzie

Michaś śpi dziś pod kołderką,jaka ona wielka,ledwo go widzę
Nie ma sprawy ))

Cytat:
doszedł
a te leginsy z pepco to gładkie kupowałaś? czy jakieś we wzorki?
Jedne są prze świetne moro w różowe serduszka no genialnie wyglądają. Chciałam właśnie dodac zdjęcie bo specjalnie zrobiłam to coś nie idzie :/ wzięłam tez czarne, w panterke, różowe jak sztruksy wyglądają - one na przecenie były 5zl i takie wyglądające jak jeansy
Strasznie jestem zadowolona
Zaraz spróbuję z kompa może wgrać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-26, 21:03   #3110
kaska87
Zakorzenienie

Misia co tam? boli Cie już brzuch-czujesz motyle?

Stary 2014-08-26, 21:05   #3111
anutka171
Rozeznanie

Cytat:
Hej
Witam się po weekendzie,wizyta rodziców udana,wczorajszy dzień spędzony cały na świeżym powietrzu-pojechaliśmy do znajomych na działkę,na obiad grill,spacer po lesie i zabawy na kocyku pogoda nam dopisała,dziś leje cały dzień a wczoraj piękne słońce
Michaś zdrowy
Powoli Was nadrabiam

Zdrówka dla Emilki

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Wasze dzieci śpią pod kołderką? Dziś w nocy,Maly się rozkopal z koca i jak przebudzil się ok 4 to zimne nóżki i rączki miał
No wlasnie ja mam problem, bo przykrywam go kocykiem i ciagle sie wykopuje i teraz nie wiem, czy zaczac uzywac kolderki, czy powrocic do spiworka, ale wtedy znacznie ogranicze jego ruchy? no i mam dylemat

Bajka super, ze Amelcia ma zdrowe serduszko fajne zakupki

Cytat:

Larysko, wysłane

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

rozumiem ja bym butków nie zakładała.... ale wiesz, ja lekarzem nie jestem wiem (chyba) co i jak robić, jak wszystko jest ok, ale jak jest jakaś nieprawidłowość to od tego jest lekarz, by ocenić więc wspomnij o tym pediatrze

jak to juz też ja cały rok pod kołderką
dziekuje jak bede szla po skierowanie na morfologie dla Kubusia to wspomne o moich obawach i zobaczymy co powie

a tak w ogole to chcialabym zakupic butki na dworek na jesien i mam dylemat. moze bysie doradzily, ktore wybrac sposrod tych trzech? :

http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...eciece-polbuty

http://www.sklep.bartek.com.pl/pl/pr...-51247268.html

http://www.sklep.bartek.com.pl/pl/pr...-3119939x.html
Stary 2014-08-26, 21:07   #3112
passion80
Zakorzenienie

Bajka super wieści
Nat a la my w upały śpimy pod przescieradlem, poszewka czy cienka narzuta. Zawsze musze mieć czymś tylek przykrytu

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-08-26, 21:09   #3113
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anutka171 Pokaż wiadomość
a tak w ogole to chcialabym zakupic butki na dworek na jesien i mam dylemat. moze bysie doradzily, ktore wybrac sposrod tych trzech? :

http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...eciece-polbuty

http://www.sklep.bartek.com.pl/pl/pr...-51247268.html

http://www.sklep.bartek.com.pl/pl/pr...-3119939x.html
1 albo 2
bartki są ponoć twardsze, ale ja nie wiem bo nie dotykałam
Stary 2014-08-26, 21:10   #3114
Snow_White1
Wtajemniczenie

Padam. Bylam dzis w pracy o nieludzkiej godzinie 6:45 po południu byla koleżanka z synkiem, znajomi i ludzie od alarmów
No i dzisiaj niania drugi dzien. Adam ja chyba polubił
Nie odnoszę się, bo nie mam siły czytać :screwy:

Stary 2014-08-26, 21:11   #3115
Larysa88
Zakorzenienie

może tu pójdzie choć sztuczne światło jest i troszkę inny odcień, jutro w dzień zrobię lepsze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20140826_192428.jpg (125,2 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20140826_192615.jpg (101,3 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20140826_192616.jpg (114,6 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20140826_192624.jpg (110,4 KB, 25 załadowań)
Stary 2014-08-26, 21:11   #3116
kaska87
Zakorzenienie

małż nadciąga do jutra

Stary 2014-08-26, 21:15   #3117
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Misia co tam? boli Cie już brzuch-czujesz motyle?
boli mnie brzuch ze zmęczenia. W nocy mi się spiął parę razy.

Bajka super, że Amelcia zdrowa !!
Loli dobrze, że u Alka też wszystko ok !!

Stary 2014-08-26, 21:18   #3118
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
boli mnie brzuch ze zmęczenia. W nocy mi się spiął parę razy.

Bajka super, że Amelcia zdrowa !!
Loli dobrze, że u Alka też wszystko ok !!
Qurcze, to odpoczywaj

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
Amelko moja nie śpi, bo się tak wierzga, że nawet jak ja przykryję, to się zaraz wszystko zwałkuje i tylko jej przeszkadza. Do tej pory było spoko, tylko, że robi się już coraz chłodniej i też martwię się, żeby mi nie marzła

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

hej vea no to ciekawą masz rozkminę w te mgliste wieczory, no ciekawą

a z butami to też ubolewam, ze to taka droga imprezka...i co chwila nowe trzeba, u dzieci to tak szybko te nóżki rosną
Moj spi w spiworku

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
weź bo ja nic nie mogłam dostać dzisiaj Lena ma 18 albo nawet 17 numer i nic dla niej nie było..

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

i ciesze się ze wszystko oki z Amelką
My byliśmy w Korneckim i Adam ma 20. Ale jeszcze nic nie kupilam.

Stary 2014-08-26, 21:19   #3119
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Qurcze, to odpoczywaj

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Moj spi w spiworku

staram sie, ale Kor jest tak mobilny, że korytarz pokonuje szybciej niż ja. Od nastepnego tygodnia do żłobka. Ale ja znów do pracy na 4h.

Stary 2014-08-26, 21:22   #3120
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
staram sie, ale Kor jest tak mobilny, że korytarz pokonuje szybciej niż ja. Od nastepnego tygodnia do żłobka. Ale ja znów do pracy na 4h.
W każdym bądź razie, musisz o siebie dbać

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości