|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Kopiowanie / komponowanie zapachu
hej dziewczyny
jakiś czas temu byłam w Egipcie i jako miłośniczka perfum zainwestowałam w dwa flakoniki egipskich olejków. jeden zapach okazał się moim ideałem i żaden inny kupiony w drogerii mu nie dorównuje! jest bardzo egzotyczny i do tej pory nie spotkałam nawet podobnego. po prostu się zakochałam na zabój, a rozstanie niestety czai się za rogiem! problem polega na tym, że zapach nie ma żadnej etykietki, nazwa była po arabsku i rzucona jedynie przez sprzedawcę, kiedy go kupowałam. nie wiem, czy uda mi się znaleźć te perfumy, kiedy wyjadę tam kolejny raz, a nie wyobrażam sobie, żebym z końcem flakonika skończyła się moja wielka miłość do tego zapachu. to słowem wstępu, teraz sedno sprawy czy znacie jakiekolwiek miejsce na terenie Polski (lub w internecie, jakoś wysyłkowo), gdzie mogłabym zanieść próbkę tego zapachu, żeby rozpoznano składniki i stworzono mi identyczny? pomóżcie kochane, nie pozwólcie odejść mej miłości
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kopiowanie / komponowanie zapachu
Cytat:
|
|
|
#3 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Chociaż oddałam go mamie za Organzę Indecence i Miss Dior BB, miłość nie była aż tak wielka.
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
myślę, że zdjęcie flakonika niewiele da - leją je po prostu z takich większych do małych, identycznych bez względu na zapach.
dzięki wielkie za pomoc, zaraz dowiem się więcej o tej perfumerii w Krakowie a jak to nie zda egzaminu, to zostaje mi czekać do ferii i kupić wygodne buty do desperackiego latania po egipskich sklepach
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeśli sama nie będziesz mogła znaleźć, to może któryś sprzedawca będzie miał takiego nosa, że pomoże Ci odszukać takie same lub podobne jeśli mają tam tego więcej
Edytowane przez chudelatte Czas edycji: 2014-08-31 o 15:49 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.

jeśli sama nie będziesz mogła znaleźć, to może któryś sprzedawca będzie miał takiego nosa, że pomoże Ci odszukać takie same lub podobne jeśli mają tam tego więcej