|
|
#271 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Technik weterynarii !!! Są chetni :)
Kotka Wodna nie pytaj...
test był banalny z resztą zdawalność jego była bardzo wysoka. Ale praktyka.....znów wybiegająca od programu... |
|
|
|
|
#272 |
|
BAN stały
|
.
Edytowane przez KotkaWodna Czas edycji: 2014-08-24 o 18:07 |
|
|
|
|
#273 |
|
BAN stały
|
.
Edytowane przez KotkaWodna Czas edycji: 2014-08-24 o 18:07 |
|
|
|
|
#274 |
|
Raczkowanie
|
U nas prawie wszyscy zdali, ci ktorzy nie przyszli na egzamin mogą sobie pluć w brodę, bo był banalny
A przeciez nie wiadomo co dowalą nastepnym razem.
|
|
|
|
|
#275 |
|
BAN stały
|
.
Edytowane przez KotkaWodna Czas edycji: 2014-08-24 o 18:08 |
|
|
|
|
#276 |
|
BAN stały
|
.
|
|
|
|
#277 |
|
Przyczajenie
|
Następnym razem już Ci mówię kochana będzie badanie mleka a to już nie mocz wirówka itd :P jestem załamana bo jak dotychczas to tylko w mleczarniach takie badania wykonują więc nie wiem gdzie mamy się go nauczyć....
|
|
|
|
|
#278 |
|
BAN stały
|
.
|
|
|
|
#279 |
|
Przyczajenie
|
Widzę, że panuje niezła panika
![]() Też podchodzę w czerwcu do egzaminu - kwalifikacja R.10 w Omedze w Bytomiu. I na luzie wszystko biorę Czuję się naprawdę dobrze przygotowana. Dużo praktyki to podstawa, a to mi zapewnili
|
|
|
|
|
#280 |
|
Przyczajenie
|
A R09 zdałaś?? bo R10 to i teraz prawie wszyscy zdali więc żadna mi filozofia też mamy pełne zajęcia praktyczne....ale racic to do dziś nie wiem jak powinny brzmieć poprawne odpowiedzi :P
|
|
|
|
|
#281 |
|
BAN stały
|
.
Edytowane przez KotkaWodna Czas edycji: 2014-08-25 o 12:59 |
|
|
|
|
#282 |
|
Raczkowanie
|
Wykonac badanie moczu i opisac co widze pod mikroskopem.
|
|
|
|
|
#283 |
|
BAN stały
|
.
|
|
|
|
#284 |
|
Raczkowanie
|
Tak, trzeba było wszystko zrobić, a za tobą łaziła osoba z komisji i zaznaczała na swoich papierach, to co sie wykonywalo.
Na dodatek wszystko było poopisywane. Były instrukcje obsługi sprzętów i rysunki przykładowych rzeczy, które można znaleźć pod mikroskopem. Jedyne co, to trzeba było znać etapy wykonywania badania. |
|
|
|
|
#285 |
|
BAN stały
|
.
|
|
|
|
#286 |
|
Raczkowanie
|
No nie wiem, jak dla mnie praktyczny lepszy. Na tych pisanych praktycznych dają takie głupoty, że to aż boli :-S
|
|
|
|
|
#287 |
|
BAN stały
|
. Edytowane przez KotkaWodna Czas edycji: 2014-08-25 o 12:59 |
|
|
|
|
#288 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
Edytowane przez justa_just Czas edycji: 2014-08-20 o 12:47 |
||
|
|
|
|
#289 |
|
BAN stały
|
.
|
|
|
|
#290 |
|
Przyczajenie
|
Technik weterynarii przygotowany jest do: prowadzenia chowu i hodowli zwierząt gospodarskich i towarzyszących oraz wykonywania zabiegów inseminacji wybranych gatunków zwierząt, wykonywania czynności pomocniczych dotyczących diagnozowania, profilaktyki i leczenia chorób zwierząt.
Zapraszam do Krakowskiej Szkoły Innowacji. http://www.ksiszkola.pl/products/technik-weterynarii1/https://pl-pl.facebook.com/ksiszkola |
|
|
|
|
#291 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny ! Możecie mi pomóc ? Bo jestem w liceum o profilu biologiczno - chemicznym i chciałabym iść na studium weterynaryjne (2-letnie) i chciałabym się dowiedzieć, jakie przedmioty na maturze muszę zdać, żeby się tam dostać...
|
|
#292 |
|
Raczkowanie
|
Do szkoły policealnej - czyli studium - nie musisz mieć nawet matury zdanej...
"Fiołki nie są skromne, gołębie niezbyt pokojowo nastawione, a koty rzadko wpadają na ten bardzo ludzki pomysł, by zachowywać się okrutnie czy fałszywie." - Eugen Skasa - Weiss Mavri z nami od 11.01.2014 <3 |
|
|
|
|
#293 |
|
Przyczajenie
|
Witam posiadam na sprzedaż "Anatomia i fizjologia zwierząt" Pilarskiego, podr. dla techników weterynaryjnych. Wydanie stare ale w stanie idealny
![]() info na priv |
|
|
|
|
#294 |
|
BAN stały
|
Dot.: Technik weterynarii - WĄTEK ZBIORCZY
szukam osób które chcą uczyć sie na kierunku technik weterynarii. w szkole plus edukacja. moja kumpela tam chodzi i jest zadowolona. praktyki mają w zoo, zajęcia co dwa tygodnie w soboty i niedziele.
Ktoś chętny? stworzymy zgraną grupę. |
|
|
|
|
#295 |
|
BAN stały
|
A ja skończyłam już weterynarię w szkole <ciach_reklama> . Mieliśmy zajęcia praktyczne we fajnej klinice, gdzie potem dostałam propozycję pracy - kierunek godny polecenia!!!
Edytowane przez monika_sonia Czas edycji: 2015-02-13 o 14:00 |
|
|
|
|
#296 |
|
Przyczajenie
|
Witam, mam takie pytanie, czy jest ktoś chętny na szkołę policealną w Częstochowie? Technik weterynarii w szkołach: TEB lub AP edukacja?
Ponieważ bardzo ciężko zebrać ekipę by otworzyli kierunek...bardzo proszę o kontakt, jeśli ktoś jest chętny, pozdrawiam!
Edytowane przez karolina108 Czas edycji: 2015-02-14 o 14:47 |
|
|
|
|
#297 |
|
💑🐱📚👶
|
Co do szkół w stolicy:
1. Nova Strona www: www.nova.edu.pl Tryby zajęć: System dzienny: zajęcia realizowane są w dni powszednie, rozpoczynają się w godzinach rannych a kończą w godzinach popołudniowych System zaoczny: zajęcia realizowane są w soboty i niedziele co dwa tygodnie. Tryb dostosowany do osób pracujących. System wieczorowy: zajęcia są realizowane w dni powszednie, rozpoczynają się w godzinach popołudniowych a kończą w godzinach wieczorowych. Cena: 159 zł/msc Lokalizacja: ul. Widok 8, 00-023 Warszawa 2. EDUS Strona www: www.edus.edu.pl Tryby zajęć: System zaoczny – w soboty i niedziele, co dwa tygodnie, od godziny 8.30 do 15.30. Cena: ??? Lokalizacja: ul. Laskowa 4, 05-200 Wołomin 3. APedukacja Strona www: www.apedukacja.pl Tryby zajęć: Stacjonarne lub zaoczne. Cena: ??? Lokalizacja: ul. Zgoda 3/1b, 00-018 Warszawa 4. Akademia Zdrowia Strona www: www.akademia-zdrowia.pl Tryby zajęć: Zaoczne – sobota i niedziela co dwa tygodnie. Cena: ??? Lokalizacja: ul. Jana Kazimierza 45, Warszawa 5. Prywatne Centrum Kształcenia Zawodowego – Kijowska Strona www: www.pckz.edu.pl Tryby zajęć: Dzienne (spotkania w każdy weekend) oraz zaoczne (spotkania w co drugi weekend). Cena: 289 zł (?), jakoś tak Lokalizacja: ul. Kijowska 3, Warszawa 6. GoWork Strona www: www.szkoly.☠☠☠☠☠☠☠☠pl Tryby zajęć: Dziennie (min. 3 dni w tygodniu) lub zaocznie (w soboty i niedziele). Cena: 89 zł/msc Lokalizacja: ul. Żurawia 47, Warszawa 7. Prywatna szkoła biznesu Strona www: www.psb.org.pl Tryby zajęć: Zajęcia odbywają się w piątki i soboty. Cena: bezpłatne! Lokalizacja: ul. Promyka 24/26, Pruszków Najlepsze opinie oczywiście ma szkoła na Kijowskiej... ale ta cena A jakie są Wasze opinie na temat powyższych szkół?
|
|
|
|
|
#298 |
|
Zadomowienie
|
Ja tam na kijowskiej niewiele sie nauczylam no ale nie wiem jak jest teraz;p
|
|
|
|
|
#299 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#300 |
|
Zadomowienie
|
praktyk moze i duzo ale co z tego jak nic sie na nich nie robi
mielismy np. dwutygodniowe praktyki w hodowli krow i jedyne co tam robilismy to wstawanie na dój rano i wieczorem i przemywanie krowom strzyków płynem oraz szmatką![]() na praktykach w klinice sggw tez czesto bylo slabo - siedzialo sie po kilka godzin na korytarzu. ale to tez zalezy z kim byly zajecia. najlepsze praktyki byly w hodowli swin, moglismy kastrowac swinki, inseminowac je, szczepic itd., strasznie duzo sie tam nauczylam i do dzis wszystko pamietam i czuje sie pewnie przy tych zwierzetach. za to reszta...nie umiem nawet pobrac krwi, wstyd isc gdziekolwiek do pracy w zawodzie;p no ale moze teraz sie zmienilo bo jest inna podstawa programowa i dyrektorka sie zmienila
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.

A przeciez nie wiadomo co dowalą nastepnym razem.

mielismy np. dwutygodniowe praktyki w hodowli krow i jedyne co tam robilismy to wstawanie na dój rano i wieczorem i przemywanie krowom strzyków płynem oraz szmatką