![]() |
#841 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie, Ciężaróweczki i Staraczki cz.II
Cytat:
![]() A ja to dobrzr, nic mi nie dolega. Maly spi z nami więc można powiedzieć że się wysypiam Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#842 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() badanie na pewno trzeba zrobić. daleko masz do łodzi? ja bym pojechała. chyba że ekstra daleko to bym poszła bliżej. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#843 |
Wtajemniczenie
|
Patusia proszę Cie nie zamartwiaj się tak wszystkim to szkodzi maleństwu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
Rozeznanie
|
Dziękuje za rady.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#845 |
Rozeznanie
|
No i przedstawiam Wam nasze maleństwo
![]()
![]() 17 cs ![]() 11.07.2014- II kreseczki ![]() ❤ 1.08.2014 08.03.2015 ![]() 1CS Edytowane przez Patusia1711 Czas edycji: 2014-09-01 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#846 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#847 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale super ![]() Dragusia masakra z tymi mieszkaniami w Berlinie - ja też nie miałam pojęcia, że tam jest tak ciężko... Oby się szybko udało ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#848 |
Rozeznanie
|
Patusia - po pierwsze - super zdjonko!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dragusia - mam nadzieję, że szybko wynajmiecie jakieś mieszkanie, a kto by pomyślał że w Niemczech takie castingi robią? Nieźle. A co do Twojego opisu tego kraju - uwielbiam takie opowieści i z zazdrością słucham... bo jednak Polsce daleko do takiego stanu. I nie chodzi głównie o te drogi, pieniądze itp. - ale o samych ludzi...tacy przyjaźni i w ogóle. Ja 5 lat temu byłam 2 miesiące w Szwecji - i bardzo miło wspominam tamtejszych ludzi...praktycznie wszyscy uśmiechnięci bezproblemowi. Idzie się do urzędu - siada na wygodnej kanapie, obok kanapy automat do zrobienia kawy/hebart - milion smaków - wszystko za darmo... Jeszcze przychodzi urzędnik i pyta się czy ma się ochotę czegoś napić (akurat siedziałam obok automatu) - no nie do wyobrażenia po prostu ![]() A odpowiadam na pytanie Eweliny ![]() ![]() ![]() ![]()
19 maj - 20 maj - (23-24 dzień cyklu) owulacja; 29 maj - (33 dzień cyklu) zagnieżdżenie; 02 czerwiec - pierwszy test, 08 czerwiec - (43 dzień cyklu) wynik bety - 739. 26 czerwiec - beta 51800 i serduszko ![]() Wymiana kosmetyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=822700 Edytowane przez katarzyniak Czas edycji: 2014-09-01 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tż będzie się dzieckiem zajmował podczas studiów? podziwiam. ja dalej się nie mogę ogarnąć. w zasadzie praca napisana ale nie umiem się umówić z promotorem żeby sprawdził eh ;/ no Polacy są... inni ![]()
![]() |
![]() |
#850 |
Rozeznanie
|
czemu?;0 karmię 2 razy dziennie swoim mlekiem, raz lub dwa dodatkowo dostaje bebilon.
Teoretycznie TŻ będzie się zajmował dzieckiem (2 razy w tygodniu zjazd)...ale sama nie wiem jak to wypali. Ma mnie podwozić do szkoły i później z dzieckiem jeździć do swojej mamy i tam być cały dzień. Trochę się boję, bo po 1. - on niby wie jak się zajmować dzieckiem, ale nie wie wszystkiego i bo np.nigdy nie ugotował mu kaszki, zupy, przeważnie to ja go karmię łyżeczką, jak mały się drze to też nie do końca umie go uspokoić:/ ale o to się boje boję najbardziej, bo najbardziej przeraża mnie myśl, że dziecko będzie u teściowej (niby pod tż opieką ale...) - ona razem z teściem mają takie pomysły nieraz że mała głowa... Jej nastawienie to - mleko matki tylko na początku, najlepsze sztuczne; gotowanie na parze - skrzywiona mina bo kiedyś to się normalnie gotowało; no i najlepsze są słoiczki ![]() Nie wiem jak to będzie. Ale jak po wizycie takiej jednej zauważę jakieś krostki, uczulenie to zrobię porządek.... Już nieraz teść leciał do małego z czekoladowym cukierkiem. A i nieraz już usłyszałam od teściowej - że kiedyś to dziecku dawali w supełku w szmatce cukier i dzieci tam zdrowe były. I dyskutuj z taką. Walka z wiatrakami. TŻ niby na każdym kroku uświadamiam aż nad wyraz i nieraz sam wie co robić a co nie, ale czasem jak mu np.mamusia powie że nie zaszkodzi to pewnie moje rady będą o kant d.. rozbite..
19 maj - 20 maj - (23-24 dzień cyklu) owulacja; 29 maj - (33 dzień cyklu) zagnieżdżenie; 02 czerwiec - pierwszy test, 08 czerwiec - (43 dzień cyklu) wynik bety - 739. 26 czerwiec - beta 51800 i serduszko ![]() Wymiana kosmetyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=822700 Edytowane przez katarzyniak Czas edycji: 2014-09-01 o 12:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#851 |
Zadomowienie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#852 |
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaa WYGRALIŚMY CASTING!!!!
mamy mieszkanie ![]()
![]() |
#853 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#854 |
Rozeznanie
|
Dragusie - czyli moje kciuki się przydały?
![]() ![]() ![]()
19 maj - 20 maj - (23-24 dzień cyklu) owulacja; 29 maj - (33 dzień cyklu) zagnieżdżenie; 02 czerwiec - pierwszy test, 08 czerwiec - (43 dzień cyklu) wynik bety - 739. 26 czerwiec - beta 51800 i serduszko ![]() Wymiana kosmetyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=822700 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#855 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#856 | |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny za kciuki!!!
![]() Cytat:
nie no chyba takie malutkiego dzidziusia niczym nie nakarmią. powiesz co i jak i się dostosują ![]()
![]() |
![]() |
#857 |
Rozeznanie
|
Ja już znam przypadki, gdzie matka mówi żeby dawać to czy tamto, a babcia, teściowa itp. daje po kryjomu czekoladę 6 miesiączniakowi ... Później matka zdziwiona, że dziecko nie chce jeść ziemniaka z dynią, a przecież jeszcze wczoraj mu smakowało....
![]() Temat rzeka. A ja zamiast pisać magisterke, to piszę na wizażu ![]()
19 maj - 20 maj - (23-24 dzień cyklu) owulacja; 29 maj - (33 dzień cyklu) zagnieżdżenie; 02 czerwiec - pierwszy test, 08 czerwiec - (43 dzień cyklu) wynik bety - 739. 26 czerwiec - beta 51800 i serduszko ![]() Wymiana kosmetyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=822700 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#859 | |
Zakorzenienie
|
Sliczny szkrabik ...
![]() Cytat:
![]() a co do studiow, ja na podyplomowe chodze... teraz w październiku II semestr zaczne.. BHP robię.. będę bhpwcem może. Maz ma nowa prace w zmiany, w weekendy powinien byc w domu wiec damy rade.. wczesniej pilnowali rodzice.. a teraz jak sie przeprowadzilismy to przyjezdza moj tata, tescie do nas, maly jest wiekszy wiec nie ma problemu.. cwaniak nad cwaniaki.. ale i Wy dacie rade ![]()
![]() |
![]() |
#860 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jedno jest pewne - dopóki ja żądze co je moje dziecko, to to jedzenie będzie najzdrowsze z najzdrowszych, tym bardziej, że układ pokarmowy dopiero się rozwija, i nie ma co zaśmiecać go białym cukrem itp. Eluśka - A co studiowałaś przed studiami po dyplomowanymi ? Bo wiesz ja też myślałam o bhp. W dodatku to muszą być bardzo ciekawe studia prawda? Ja miałam na studiach taki przedmiot, niewiele godzin ale zawsze...jak dla mnie był bardzo ciekawy, mogłam słuchać wykładów non stop ![]()
19 maj - 20 maj - (23-24 dzień cyklu) owulacja; 29 maj - (33 dzień cyklu) zagnieżdżenie; 02 czerwiec - pierwszy test, 08 czerwiec - (43 dzień cyklu) wynik bety - 739. 26 czerwiec - beta 51800 i serduszko ![]() Wymiana kosmetyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=822700 Edytowane przez katarzyniak Czas edycji: 2014-09-03 o 12:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#861 |
Zadomowienie
|
Patusia dzidziuś słodki
![]() ![]() Dragusia gratuluję mieszkania ![]() Dziewczyny, ja też na początku byłam bardzo anty dokarmianie innym jedzeniem, ale z czasem zluzowałam. Kacper je wszystko (nigdy nie jadł wędzonej ryby i sera pleśniowego), nie dam mu podpijać kawy i ofkors alkoholu. Nie miał kolek, nie boli go brzuszek, je i odsmażane pirogi ruskie i zupki ze słoiczka - ważne dla mnie, że je. Ma tyle energii, jest wszędzie, że chyba wszystko spala na bieżąco, bo waży ponad 12 kg. Ja tez nocą gotowałam zupki, ale gdy mojej nie zjadał, a słoiczkową całą (250g) to co mam robić? Dziś jego ulubioną zupą jest zwykła jarzynówka z mrożonych warzyw, barszcz lub żurek z torebki z jajkiem, a poza tym słoiczkowe i generalnie wszystko to, co my mamy akurat na talerzu. Staram się nadmiernie nie dośmiecać chemią, ale bez przesady. Czekoladę uwielbia, celebruje kawałek, ciastko skrobnie, owoce również.... nie mam wrażenia, że robię mu krzywdę. Ale ma 20 mcy. Co innego 6-miesięczniak. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#862 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
czemu? nareszcie ! ![]()
![]() |
![]() |
#863 |
Raczkowanie
|
No a umnie GBS dodatni... już się naczytałam tych złych informacji i szaleje z niepokoju
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- będzie ok. ! ważne by wźiąć ze sobą te wyniki do szpitala ![]()
![]() |
![]() |
#866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#867 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja tylko na szybko teraz. Jak jest z oscypkami? Można je jesc? Bo u nas jest jarmark i co roku sa oscypki z grila i juz nie mogę się doczekać
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#868 | |
Zakorzenienie
|
eluśka ale z Pawełka łobuziak
![]() ![]() my mamy taką książeczkę z bajkami Braci Grimm ![]() Florek sobie podarował drzemkę chyba wyczuł że musi to sobie odłożyć na podróż autem popołudniu. bo jedziemy do teściów na weekend. więc piszcie coś żebym miała co nadrabiać ![]() miłego weekendu ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
ja nie jadłam, nie chciałam ryzykować ![]()
![]() |
![]() |
#869 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#870 |
Zakorzenienie
|
ja pie... zawsze coś. przyjechaliśmy do teściów i pod domem nam tylna szyba w aucie poszła w drobny mak!!
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:35.