![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wrześniówki cz. III
lipstick89 - śliczne butki. Na swój mam podobne
![]() Kwaśna truskawka - zeszłabym na zawał jakby moja mi teraz odwołała. Zwłaszcza że sama nie umiem się malować (od święta maluję rzęsy a tak to nic). srebrna_smuga - a co jest nie tak z balonem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Ja już po
![]() Całą imprezę przeżyłam w szpilkach (Tamaris, 7,5cm chyba)! Nie obyło się bez wpadek ale wszystkie zakończone happy endem hehe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Myślałam, że taki balon strzela poprzez naciśnięcie guziczka na pilocie ale nie jest tak
![]() Będę szła dzisiaj zamówić kwiaty, jakie macie dziewczyny bukiety? ![]() Ja wybrałam goździki i frezje ale nie mogę się na kolory zdecydować.
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja bukiet będę mieć taki, tylko zamiast ciemiernika będą eustomy: http://www.bialeinspiracje.pl/?p=30579 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
Śliczny masz ten bukiet ![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
dokładnie takiego jaki będę miała z tą gipsówką, nie mam bo to taki mój wymysł :P ale to będzie coś jak na zdjęciu 1 tylko bez tych perełek i wstążek na dole :P zamiast tego, żeby nie był taki ciemny i ciężki będzie ta gipsówka, zrobione coś jak na zdjęciu 3 tak poprzeplatane w bukiecie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
to i ja sie pochwale bukietem
![]() Boze jakie mam nerwy,jak ustalalismy menu to mialo byc -przystawka -krem brokulowy itd cena wyszla 182 zl/os bo ze krem to drozeji ze przystawka ostatecznie zrezygnowalismy z przystawki a krem zamienilismy na rosol z makaronem a cena zmienila sie tylko o 2 zl !!! Dziewczyny uwazacie ze zdziwiam?
![]() |
#70 | |||
Jedyna oryginalna Lips :)
|
Cytat:
![]() gratulacje! ogromu miłości!! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ładny ten bukiet ale bardzo bogaty. Gdybym miała skromną suknię napewno bym taki wybrała ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
Witam się już z Wami jako żona swego męża
![]() ![]() ![]() Naprawdę byłam spokojna, tak samo jak małżonek - no może jemu ręce latały odrobinę, ale to był jedyny znak że trochę się denerwuje. Błogosławieństwo było wzruszające, szczególnie dla mojej mamy, której zadrżał głos na moment. Podziękowania rodzicom zrobiliśmy w domu, ucieszyli się ![]() Bukiet był taki jak chciałam - w kolorze bordowym, ecru i zielonym. Wzięłam do niego gerbery, goździki i dwa kwiaty których nie zapamiętałam. Pogoda nam dopisała, było słonecznie i ciepło. Goście nam dopisali, byli wszyscy. Jedzenia zostało mnóstwo, tak naprawdę zjadłam bardzo mało. Alkohol nam został - i wódka i wino. Porozdawaliśmy. Tort był smaczny, miał owocowo- śmietankowe nadzienie, nie był za słodki. Sama ceremonia była wzruszająca, ksiądz powiedział nam kilka miłych słów prosto do nas. Wytańczyłam się za wszystkie czasy, buty na zmianę przydały się ![]() ![]() Cieszcie się dziewczyny tym dniem, on naprawdę szybko mija. Te drobne szczegóły, które teraz Was zajmują i stresują mają naprawdę małe znaczenie ![]() ![]()
![]() |
#73 | |
|
Cytat:
![]() ![]() czekamy na oficjalną relację!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
Będzie jak podłączymy się do internetu, za kilka dni
![]() Dziewczynom z tego tygodnia życzę już teraz powodzenia, niech to będzie piękny dzień ![]()
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=srebrna_smuga;48065 341]Tyle nerwów a 2zł różnicy?
![]() ![]() mi nie chodzi o 2zl,tylko o to ze jak ustalalismy menu to menager mowila "ooo jak krem zamiast zupy to bedzie drozej aaaa a tutaj chcecie jeszcze przystawke to bedzie drozej" a jak przyszlo do zmiany to zeszla tylko 2zl.
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
co polecałybyście jako alternatywę dla rosołu?
![]() baelka gratulacje i ode mnie, oby ten stan Ci sie nigdy nie znudził, a szczęście nie przemijało ![]() ![]() Edytowane przez kissoflife001 Czas edycji: 2014-09-09 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja robię hybrydy, łatwo można je samemu ściągnać, trzymają się dobrze i dzięki nim można zapuścić swoje paznokcie ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
|
krem z kurek, borowików, brokuła, zupę paryską.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- wiecie dziewuszki ... moja teściowa chce sama wszystko ugotować... szczerze sie zastanawiam czy to aby dobry pomysł. Kurcze chyba bym wolała żeby kucharki sie tym zajęły a najbliższa rodzina żeby miała swięty spokój ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
srebrna smuga sorry zle zrozumialam
![]() dziewczyny ktore planuja podpisywac umowe z restauracja/cateringiem/foto/kamera zapisujcie wszystko co oni wam obiecuja,u nas w restauracji menager mowila ze oni placa ZAIKSA a teraz jak jej pytam to mowi ze sami musimy placic.Tak samo foto/kamera tak nas namawial na plener w innym dni(platne dodatkowo 500zl) a teraz nam go odradza mowiac ze wchodzimy w koszty(makijaz,fryzjer,we jscie na stadion,czas,paliwo) i ze w tej cenie zrobi nam cos "extra" no chyba dla niego bo nie bedzie musial marnowac jednego dnia ![]() ![]()
![]() |
#84 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#86 |
Wtajemniczenie
|
glantineola - mi dziewczyny z panieńskiego fundnęły manicure bo nigdy wcześniej nie byłam na pazurkach. Mogłam brać hybrydy ale zdecydowałam się na zwykłe malowanie płytki. Niby hybryda porządniejsza i długo trzyma... ale dla mnie to wada. Nie cierpię odrostów na paznokciach (na włosach zresztą też), więc koło 5 dnia już by mi było z nimi źle. A nie mam tyle kasy by co chwilę latać na paznokcie. Na ślub chyba sama sobie pomaluję, mam sprawdzony lakier który mi nie odpryśnie.
kissoflife001 - alternatywa dla rosołu? Pomidorowa, wszelakie kremy, właściwie co tylko sobie wymyślisz a kucharze nie będą kręcić nosem ![]() baelka - gratulacje! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
Dzwoniłam do mojej kosmetyczki, która powiedziała, że mam się nie stresować paznokciami, tylko przyjść do niej i coś wymyślimy
![]() A co do zup to moja mama chciała jakiś krem koniecznie, tylko był problem jaki i w końcu wyszło, że nie każdy za tym przepada, więc trudno coś wybrać i stanęło na tradycyjnym rosole ![]() Dzwonili do mnie z salonu i moja suknia jest już gotowa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przyjechały do mnie w końcu multiramki na podziękowania ![]() A tak na marginesie: http://biznes.onet.pl/od-prezentow-s...6,1,news-detal ciekawe czy jakaś para zapłaciła kiedykolwiek ten bzdurny podatek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Nie było mnie przez chwilę a tu już tyle się podziało
![]() Dziewczyny uważajcie na paznokcie! Pisze z własnego doświadczenia. Poszłam zrobić paznokcie na próbę, żeby zobaczyć się z Pania, którą pierwszy raz widziałam. Porozmawiałyśmy i zgodziłam się na hybrydy. Wszystko jest ok, ładne są, ale... Jak od niej wyszlam to okazalo się, że społowała mi tak paznokcie w kącikach, że az krwawię!! - poczułam to dopiero jak wyszłam. Zmieniłam Panią od paznokci bo nie chce ryzykowac, że w dniu ślubu bede miała czerwone opuchniete paluchy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.