Sierpniowe Panny Młode 2015 i 2016 ;) - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-09-09, 21:01   #601
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987
Dot.: Sierpniowe Panny Młode 2015 i 2016 ;)

Cytat:
Napisane przez starry_eyes Pokaż wiadomość
Pysia, tylko pozazdrościć, że już tyle macie załatwione ja bym chciała do końca tego roku pozałatwiac jak najwięcej żeby w przyszlym skupić się na licencjacie. Niestety Tż pracuje w delegacjach i większość rzeczy jest na mojej głowie, bo on tylko w weekendy jest a wtedy zawsze brakuje czasu na cokolwiek

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Ja w wiekszosci sama zalatwialam bo moj TŻ nie ogarnia tematu razem bylismy tylko ogladac sale, podpisac umowe z sala podpisac umowe z dj i fotografem. No i na naukach. I tyle nie licze ze podwiozl mnie do ikei po ramki, ale on siedzial w aucie takiego mam "pomocnika" ale mi to nawet pasi...on nie ma takiego wyczucia jak ja

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-09, 21:05   #602
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez weronika9999 Pokaż wiadomość
no to chyba jednak jestem zapóźniona...:P

btw, co to jest wypełniacz do koka i STD? Jak wstukałam STD w google to mi wyskoczyło: "STD – w medycynie, choroby przenoszone drogą płciową (ang. Sexually Transmitted Diseases)"
STD czyli Save The Date takie jak ja to tłumacze zaproszemia przed zaproszeniem w naszym przypadku jest to pomocne gdyz mamy slub w tygodniu i w wakacje, zeby nikt nie planowal wyjazdow i innych takich, a Ci z zagranicy mogli wczesniej sobie ogarnac dojazd

A wypelniacz do koka to...wypełniacz do koka gąbka, dzięki ktorej kok jest wielki i sie ladnie trzyma, foto mojego w zał
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (103,4 KB, 9 załadowań)

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2014-09-09, 21:17   #603
Sorbik
Zakorzenienie

Dziewczyny! Mam załamkę. Odpisała mi kobieta, która robi babeczkowe torty... I za upieczenie babeczki i nałożenie na nią kremu https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...oZD0n8Ivm4ssxn w ten deseń chce całe 15zł/szt przy 170 babeczkach... Jak będę brała mniej to chce więcej... Ja myślałam, że za taką prostą babeczkę bez wymyślań wyjdzie mi ok. 5zł. -.-

co prawda znajoma mówi, że może to zrobić, ale jakoś nie chciałabym prosić by jeszcze to mi piekła, bo już będzie nam ciasta na poprawiny piec... Wiecie... Boję się, że zrobi po łebkach jak będzie tego za dużo.

Zapuszczam włosy 56cm---> 70cm

“I have learned to be content in whatever circumstances I am in”.
Sorbik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-09, 21:31   #604
alis91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sabonka123 Pokaż wiadomość

Gratulacje! U nas niebawem będzie 9 lat haha
Cytat:
Napisane przez Saaheli Pokaż wiadomość

gratulacje! siódemka, piękna cyfra!
Dzięki Sama nie wiem, kiedy to zleciało, całe liceum i studia razem Został nam ostatni rok i oboje będziemy się wspierać w pisaniu mgr

Pysia, jestem pod wrażeniem Twojego zorganizowania! Ja cały czas myślę, że jest jeszcze tyyyle czasu (a mamy ślub 2 tygodnie przed Tobą) i oprócz sali, kościoła, fotografa i zespołu jeszcze nic nie mamy Zainspirowałaś mnie i zmotywowałaś do roboty
alis91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-09, 21:45   #605
kognisia
PeEma

Hejka! mogę się przyłączyć?
Stary 2014-09-09, 21:59   #606
Cherry_Muffin
nibyżona

ja tez bym chetnie sie dolaczyla jeslibym mogla

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-09, 22:04   #607
Saaheli
Zadomowienie

Cytat:
Doszłam po prostu do wniosku, że dla mnie to tylko głupia godzina, a dla niego i jego rodziny może to wiele znaczyć. Tylko właśnie te formalności (i kwestia finansowa) mnie przerażają, ślub cywilny to kwestia 84 złotych i podpisania oświadczenia o braku przeszkód dla zawarcia małżeństwa, a tu trzeba robić jakieś nauki, poradnie, no i to nieszczęsne bierzmowanie. Teraz jeszcze dzwoniłam do kancelarii i okazało się, że jeszcze muszę zrobić jakąś katechezę przykościelną, bo nie mam świadectwa ukończenia religii na poziomie szkoły ponadpodstawowej, więc kolejny problem. Ech. Moja rodzina nie jest zbyt zadowolona z tego kościelnego, ale zachowują to dla siebie i nic nie komentują przynajmniej.
no współczuję, bo z samym ślubem kościelnym już jest więcej roboty, a co dopiero jak Ty jeszcze musisz zrobić bierzmowanie i jakieś katechezy... no ale widzisz, czego się nie robi dla tej drugiej osoby

Cytat:
Napisane przez Casssssie Pokaż wiadomość
Dziś przeglądają internet, skupiłam się na oglądaniu różnych sukienek z kolekcji 2015... Dziewczyny jestem załamana . Żadna, dosłownie ani jedna sukienka mi się nie spodobała (a przejrzałam tego na prawdę sporo) liczę bardzo na niektóre modele pozostałe z '14...
A wy już coś oglądałyście z tych nowych kolekcji ?
ja niestety mam tak samo i też nie muszę mieć najnowszej kolekcji, byle sukienka była wow! ale boję się bardzo kiedy przyjdzie czas na zakup sukienki,,, ech

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Wczoraj zalatwilismy fotografa, woec mamy juz praktycznie wszystko

Co mamy: sale, fotografa, dja, oprawe muzyczna do kosciola, wizazystke, nauki, dni skupienia, 1 spotkanie w poradni, wybraną i poproszona swiadkową, sukienke, welony, naszyjnik, moje buty, wybrany bukiet (tylko wystarczy zamowic bo bedzie z broszek i sztucznych kwiatow), skarpetki dla Pana Mlodego, spinki dla Pana Mlodego, pudelko na koperty, kokardki na wodke, koszyczki ratunkowe (a do nich pilniczek, patyczki w pieknych opakowaniach po 4szt bibulki matujace), wypelniacz do koka, zakiecik w razie chlodu, w wiekszosci rozdane STD, naklejki na buty, fioletowe słomki, podwiązki, ramki na stoły (beda z jednej strony numery stołow, z drugiej menu) i chyba wsio

Zostalo nam: isc do kosciola zapisac sie na godzone, odbycie jeszcze jednego spotkania w poradni, załatwienie transportu, rozdanie reszty STD (chyba tylko jeszcze 8 nierozdanych jest), wybranie zaproszen, zamowienie zaproszen, zamowienie tiulu, platkow roz, wazonow i swiec do ozdobienia kosciola, zamowienie tub strzelajacych, kupienie dla mnie bielizny i dopasowanie sukienki, kupienie calego stroju dla Pana Młodego, wybranie smaku ciast i tortu, pocwiczenie 1tanca i....schudniecie

wow! naprawdę sporo macie! mnie tak czasem kusi żeby kupić jakieś ślubne pierdółki, typu opakowania na ciasta, coś do przystrojenia sali, ale zawsze myślę, że to za wcześnie, ale z drugiej strony, czemu nie? lepiej skupywać powoli przez rok, niż później wszystko na hura, więc może też w tygodniu coś zamówię

Cytat:
Napisane przez kognisia Pokaż wiadomość
jasne! im nas więcej tym lepiej i weselej standardowo - opowiedz coś o was/ślubie - Cherry_muffin - witaj, też coś napisz o Was!

Edytowane przez Saaheli
Czas edycji: 2014-09-09 o 22:05
Saaheli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-09, 22:06   #608
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez alis91 Pokaż wiadomość
Dzięki Sama nie wiem, kiedy to zleciało, całe liceum i studia razem Został nam ostatni rok i oboje będziemy się wspierać w pisaniu mgr

Pysia, jestem pod wrażeniem Twojego zorganizowania! Ja cały czas myślę, że jest jeszcze tyyyle czasu (a mamy ślub 2 tygodnie przed Tobą) i oprócz sali, kościoła, fotografa i zespołu jeszcze nic nie mamy Zainspirowałaś mnie i zmotywowałaś do roboty
Ciesze się, ze kogoś inspiruje

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin Pokaż wiadomość
ja tez bym chetnie sie dolaczyla jeslibym mogla

Cześć Dziewczyny, opowiedzcie coś o was

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2014-09-09, 22:39   #609
weronika9999
Zadomowienie

Pysia, zainspirowałaś mnie i zaczęłam oglądać w necie obrączki i zaproszenia Chciałam takie zaproszenia w stylu art deco, ale jak na razie widziałam takie tylko na amerykańskich stronach ;/

Co sądzicie o tych zaproszeniach: http://loveprints.pl/index.php/zapro...6-bukiet-polny ?
weronika9999 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-09, 22:44   #610
Casssssie
Rozeznanie

Cytat:
Czyli równo rok po nas

Mi z wagi juz zlecialo 3,5 kg

Co mamy: sale, fotografa, dja, oprawe muzyczna do kosciola, wizazystke, nauki, dni skupienia, 1 spotkanie w poradni, wybraną i poproszona swiadkową, sukienke, welony, naszyjnik, moje buty, wybrany bukiet (tylko wystarczy zamowic bo bedzie z broszek i sztucznych kwiatow), skarpetki dla Pana Mlodego, spinki dla Pana Mlodego, pudelko na koperty, kokardki na wodke, koszyczki ratunkowe (a do nich pilniczek, patyczki w pieknych opakowaniach po 4szt bibulki matujace), wypelniacz do koka, zakiecik w razie chlodu, w wiekszosci rozdane STD, naklejki na buty, fioletowe słomki, podwiązki, ramki na stoły (beda z jednej strony numery stołow, z drugiej menu) i chyba wsio

no to jestem pod wrażeniem i lekko zazdroszczę
ja mam nadzieję, że chociaż sukienkę wybiorę do końca roku, nie mówiąc o innych sprawach

a tak z ciekawości... czy jest jakaś przyczyna, że macie tak dużo załatwione (np. inne nadchodzące obowiązki), czy po prostu chcesz/chcecie mieć dopięte wszystko na ostatni guzik ?
Casssssie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-09, 22:49   #611
Paulinagm
Zadomowienie

Cytat:
Co sądzicie o tych zaproszeniach: http://loveprints.pl/index.php/zapro...6-bukiet-polny ?
Bardzo ładne szczególnie jeśli cały ślub, Twoja suknia będzie w taki klimacie :P
Paulinagm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-09, 23:05   #612
weronika9999
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Paulinagm Pokaż wiadomość
Bardzo ładne szczególnie jeśli cały ślub, Twoja suknia będzie w taki klimacie :P
no właśnie zaproszenia są trochę "z innej parafii", niż np. stylistyka sali, ale czy ktoś powiedział, że akurat zaproszenia naprawdę muszą pasować do wszystkiego? Urzekły mnie, chyba, że znajdę właśnie takie w stylu secesyjnym gdzieś.
Ja mam o tyle trudną sytuację, że moja sala nie pozwala mi na zbytnie szaleństwo w zakresie jakichś kolorów przewodnich czy dekoracji. Ona sama w sobie ma "styl" (bo to jest stary, stuletni dworek, odrestaurowany co prawda, ale stylistyka pozostała, stare meble, parkiet,posadzka, kolor ścian, jakieś obrazy itp.). Jest elegancka, ale i dość ciężka, więc jedyną jej ozdobą będą białe kwiaty w wazonach. Trochę mnie to załamuje, bo np. wiele moich pomysłów po prostu nie zrealizuje, bo mi nie pasują do sali ale zaproszenia to chyba nie mają takiego znaczenia, nie? W końcu na sali ich nie będzie
weronika9999 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-10, 07:46   #613
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:
oo witaj
hejka ja zaproszenia chciałabym proste be szaleństw

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-10, 08:08   #614
sabonka123
Rozeznanie

Cytat:
no właśnie zaproszenia są trochę "z innej parafii", niż np. stylistyka sali, ale czy ktoś powiedział, że akurat zaproszenia naprawdę muszą pasować do wszystkiego? Urzekły mnie, chyba, że znajdę właśnie takie w stylu secesyjnym gdzieś.
Ja mam o tyle trudną sytuację, że moja sala nie pozwala mi na zbytnie szaleństwo w zakresie jakichś kolorów przewodnich czy dekoracji. Ona sama w sobie ma "styl" (bo to jest stary, stuletni dworek, odrestaurowany co prawda, ale stylistyka pozostała, stare meble, parkiet,posadzka, kolor ścian, jakieś obrazy itp.). Jest elegancka, ale i dość ciężka, więc jedyną jej ozdobą będą białe kwiaty w wazonach. Trochę mnie to załamuje, bo np. wiele moich pomysłów po prostu nie zrealizuje, bo mi nie pasują do sali ale zaproszenia to chyba nie mają takiego znaczenia, nie? W końcu na sali ich nie będzie
Przeszkadzać to na pewno nie będzie ja jednak będę miała zaproszenia białe tak jak moja sala

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

A tak swoją drogą to kupiłam wczoraj suknię!

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Cytat:
Czyli równo rok po nas

Mi z wagi juz zlecialo 3,5 kg

Zostalo nam: isc do kosciola zapisac sie na godzone, odbycie jeszcze jednego spotkania w poradni, załatwienie transportu, rozdanie reszty STD (chyba tylko jeszcze 8 nierozdanych jest), wybranie zaproszen, zamowienie zaproszen, zamowienie tiulu, platkow roz, wazonow i swiec do ozdobienia kosciola, zamowienie tub strzelajacych, kupienie dla mnie bielizny i dopasowanie sukienki, kupienie calego stroju dla Pana Młodego, wybranie smaku ciast i tortu, pocwiczenie 1tanca i....schudniecie

Wooow szalejesz

Dzidziuś 10.10.2015
sabonka123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-10, 08:31   #615
starry_eyes
Wtajemniczenie

Cytat:
no to chyba jednak jestem zapóźniona...:P

btw, co to jest wypełniacz do koka i STD? Jak wstukałam STD w google to mi wyskoczyło: "STD – w medycynie, choroby przenoszone drogą płciową (ang. Sexually Transmitted Diseases)"

Cytat:
Napisane przez Sorbik Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Mam załamkę. Odpisała mi kobieta, która robi babeczkowe torty... I za upieczenie babeczki i nałożenie na nią kremu https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...oZD0n8Ivm4ssxn w ten deseń chce całe 15zł/szt przy 170 babeczkach... Jak będę brała mniej to chce więcej... Ja myślałam, że za taką prostą babeczkę bez wymyślań wyjdzie mi ok. 5zł. -.-

co prawda znajoma mówi, że może to zrobić, ale jakoś nie chciałabym prosić by jeszcze to mi piekła, bo już będzie nam ciasta na poprawiny piec... Wiecie... Boję się, że zrobi po łebkach jak będzie tego za dużo.
widziałam na innym wątku jak PMka chciała tort z babeczek i też jej takie kosmiczne ceny powiedzieli ;/

Cytat:
A tak swoją drogą to kupiłam wczoraj suknię!

Witam nowe PMki

starry_eyes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-10, 09:12   #616
kognisia
PeEma

No to kilka słów o nas jesteśmy razem już 6 lat, mieszkamy razem od 2 lat. Ja studiuję, Tz pracuje. Ślub zaplanowany na 27.08.2016, mamy zarezerwowaną salę i fotografa. Co do muzyki, to cały czas mamy problem z wyborem - czy zespół czy dj ;p więc niestety stoimy z tym w miejscu :p
Co jeszcze chcialybyście wiedzieć?
Stary 2014-09-10, 09:31   #617
Saaheli
Zadomowienie

Cytat:
No to kilka słów o nas jesteśmy razem już 6 lat, mieszkamy razem od 2 lat. Ja studiuję, Tz pracuje. Ślub zaplanowany na 27.08.2016, mamy zarezerwowaną salę i fotografa. Co do muzyki, to cały czas mamy problem z wyborem - czy zespół czy dj ;p więc niestety stoimy z tym w miejscu :p
Co jeszcze chcialybyście wiedzieć?
przede wszystkim gratulacje z okazji oświadczyn
a masz jakąś wizję ślubu, czy jeszcze nie zastanawiałaś się nad tym? :P

sabonka123 - suuper!! (zazdroszczę, że decyzje masz już za sobą :P)
Saaheli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-10, 09:31   #618
Cherry_Muffin
nibyżona

jestesmy razem ponad 3 lata, zareczeni od 9 miesiecy ja studiuje na ostatim roku, TZ obecnie od ponad roku pracuje zagranica slub bedziemy mieli cywilny, mamy juz sale, wybranego fotografa ale bez umowy i bezskutecznie poszukuje DJ i przyprawia mnie to o bol glowy
o czyms zapomnialam?

16.10.2017r. T ♥

Stary 2014-09-10, 09:37   #619
kognisia
PeEma

Cytat:
przede wszystkim gratulacje z okazji oświadczyn
a masz jakąś wizję ślubu, czy jeszcze nie zastanawiałaś się nad tym? :P

Dziękuję! Ach no tak! Najważniejsze! :p ślub będzie cywilny i świetnie się udało, bo w naszej sali weselnej jest ogrooomna, dodatkowa sala i tam też zorganizujemy ceremonię zaślubin. Wszystko na miejscu, więc nawet pogoda może się zepsuć :p dużo kombinowania było z tym, gdzie właśnie zorganizować uroczystość, bo w moim mieście USC mieści max 20 osób -.- no ale póki co wszystko jest na dobrej drodze
Jeśli chodzi o kolory przewodnie, to chciałabym żółty-bialy-szary w takich kolorach chciałabym przyozdobic obie sale - tę główną i tę od ceremonii . Myślę, że nie obejdzie się bez dekoratora, bo o ile główną salę dałabym radę ozdobić sama, to salę od ceremonii, byłoby ciężko od zera ubrać, nie mam takiego zmysłu artystycznego

Jeśli chodzi o suknie, to choruję od jakiegoś czasu na suknie od Anny Kary, ale chciałabym jednak oszczędnie planować ślubne wydatki, więc pewnie skończy się na tym, że suknie uszyję

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-10, 09:37   #620
sabonka123
Rozeznanie

Cytat:
Ze mną bylo tak ze pojechalam do salonu sukien żeby poprzymierzać różne fasony i modele. Nawet tego dnia bym się zdecydowała na jedną suknię ale miałam umowiona przymiarke u takiej dziewczyny, która sprzedawała swoją. Jest ciut za ciasna wiec w maju ja trzeba będzie poszerzyć ale jest tak cudna ze nie chciałam jej zdjąć i bije na głowę suknie które przymierzalam w salonie

Dzidziuś 10.10.2015
Stary 2014-09-10, 09:39   #621
kognisia
PeEma

Cytat:
Ze mną bylo tak ze pojechalam do salonu sukien żeby poprzymierzać różne fasony i modele. Nawet tego dnia bym się zdecydowała na jedną suknię ale miałam umowiona przymiarke u takiej dziewczyny, która sprzedawała swoją. Jest ciut za ciasna wiec w maju ja trzeba będzie poszerzyć ale jest tak cudna ze nie chciałam jej zdjąć i bije na głowę suknie które przymierzalam w salonie
Pokaż zdjęcia!
Stary 2014-09-10, 09:45   #622
sabonka123
Rozeznanie

Cytat:
Pokaż zdjęcia!
Niestety nie mam zdjęcia na sobie ale wklejam katalogowe. Juz wcześniej w sumie ją pokazywałam ale wtedy jeszcze nie była moja
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg MULLET-B1-960x1340.jpg (65,4 KB, 17 załadowań)

Dzidziuś 10.10.2015
Stary 2014-09-10, 09:46   #623
sabonka123
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuję! Ach no tak! Najważniejsze! :p ślub będzie cywilny i świetnie się udało, bo w naszej sali weselnej jest ogrooomna, dodatkowa sala i tam też zorganizujemy ceremonię zaślubin. Wszystko na miejscu, więc nawet pogoda może się zepsuć :p dużo kombinowania było z tym, gdzie właśnie zorganizować uroczystość, bo w moim mieście USC mieści max 20 osób -.- no ale póki co wszystko jest na dobrej drodze
Jeśli chodzi o kolory przewodnie, to chciałabym żółty-bialy-szary w takich kolorach chciałabym przyozdobic obie sale - tę główną i tę od ceremonii . Myślę, że nie obejdzie się bez dekoratora, bo o ile główną salę dałabym radę ozdobić sama, to salę od ceremonii, byłoby ciężko od zera ubrać, nie mam takiego zmysłu artystycznego

Jeśli chodzi o suknie, to choruję od jakiegoś czasu na suknie od Anny Kary, ale chciałabym jednak oszczędnie planować ślubne wydatki, więc pewnie skończy się na tym, że suknie uszyję
No wreszcie ktoś pomyślał żeby zrobić sale weselną z salą do ceremonii. Super!

Dzidziuś 10.10.2015

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-10, 09:52   #624
kognisia
PeEma

Cytat:
Niestety nie mam zdjęcia na sobie ale wklejam katalogowe. Juz wcześniej w sumie ją pokazywałam ale wtedy jeszcze nie była moja
Piękna!

Cytat:
No wreszcie ktoś pomyślał żeby zrobić sale weselną z salą do ceremonii. Super!
Tzn, docelowo to ona na pewno nie jest salą do ceremonii, tylko do tańczenia (osobną, dodatkową), ale po rozmowie z właścicielką, ona sama się mega ucieszyła, że chcemy zorganizować tam ślub, bo to byłby dla niej "pierwszy raz" i ona mogłaby to rozreklamować sobie później

Więc można powiedzieć, że i nam się udało i właścicielom sali się udało :p

Sala generalnie jest na 400 osób, a naszych gości bedzie max 130, więc my na jednej sali spokojnie się zmieścimy :p
Stary 2014-09-10, 09:54   #625
kashia001
PeeeMaa!

Cytat:
Napisane przez Sorbik Pokaż wiadomość

czy ta kobieta zwariowała?

Chwyć się mej dłoni. Bądź blisko.
Za szczęściem już nie chcę gonić.
Mam Ciebie. Mam wszystko.
kashia001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-10, 10:05   #626
Paulinagm
Zadomowienie

Cytat:
no właśnie zaproszenia są trochę "z innej parafii", niż np. stylistyka sali, ale czy ktoś powiedział, że akurat zaproszenia naprawdę muszą pasować do wszystkiego? Urzekły mnie, chyba, że znajdę właśnie takie w stylu secesyjnym gdzieś. (...) ale zaproszenia to chyba nie mają takiego znaczenia, nie? W końcu na sali ich nie będzie
Masz rację wiadomo, że nie musi i że na sali ich nie będzie, chociaż mi się podoba umieszczenie jakiegos motywu z zaproszeń potem na sali. My chcemy zrobić winietki i menu na stoły z takim samym wzorkiem, który był na zaproszeniu. Jak zobaczyłam te Twoje to wyobraziłam sobie zwiewną suknię i wianek na głowie
Paulinagm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-10, 10:09   #627
kognisia
PeEma

Cytat:
Napisane przez Paulinagm Pokaż wiadomość
Masz rację wiadomo, że nie musi i że na sali ich nie będzie, chociaż mi się podoba umieszczenie jakiegos motywu z zaproszeń potem na sali. My chcemy zrobić winietki i menu na stoły z takim samym wzorkiem, który był na zaproszeniu. Jak zobaczyłam te Twoje to wyobraziłam sobie zwiewną suknię i wianek na głowie
Yhym, my chcemy wszystko w jeden kolorystyce ozdobienie sali, winietki, zawieszki, zaproszenia
Stary 2014-09-10, 10:11   #628
sabonka123
Rozeznanie

Cytat:
Piękna!

Tzn, docelowo to ona na pewno nie jest salą do ceremonii, tylko do tańczenia (osobną, dodatkową), ale po rozmowie z właścicielką, ona sama się mega ucieszyła, że chcemy zorganizować tam ślub, bo to byłby dla niej "pierwszy raz" i ona mogłaby to rozreklamować sobie później

Więc można powiedzieć, że i nam się udało i właścicielom sali się udało :p

Sala generalnie jest na 400 osób, a naszych gości bedzie max 130, więc my na jednej sali spokojnie się zmieścimy :p
To takie trochę króliki doświadczalne będziecie ale na pewno wszystko się uda. Będzie to wygodne i dla was i dla gości

Dzidziuś 10.10.2015
Stary 2014-09-10, 10:13   #629
kognisia
PeEma

Cytat:
To takie trochę króliki doświadczalne będziecie ale na pewno wszystko się uda. Będzie to wygodne i dla was i dla gości
No na pewno tym będziemy musieli zająć się sami i przebieg ceremonii będzie całkiem na naszej głowie. Ale, no damy radę, co by nie :d świadkowie będą czuwać ;p
Stary 2014-09-10, 10:22   #630
Cherry_Muffin
nibyżona

ja tez mam nadzieje, ze nasz cywilny wypali w ogrodzie przy sali musze pojechac i pogadac

16.10.2017r. T ♥

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości