| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2014-09-19, 19:20 | #4861 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2014-07 
				 | 

Dot.: Uniwersytet Łódzki część II

Cytat: 
  Tzn. nie wiadomo właśnie czy mam czy nie. Bo warunkiem uruchomienia, było co najmniej 18 osób, wydaje się, że mało, ale nie ma nigdzie informacji na ten temat, więc póki co jestem sceptycznie nastawiona   | |
|     | 
|  2014-09-19, 19:28 | #4862 | 
| Zadomowienie | 

A ja mam takie pytanie w nieswoim imieniu. Jeśli ktoś nadal nie ma konta na usosie (nie może się zalogować, przy wyszukiwaniu też nie wyskakuje), to do kogo dzwonić, COS? Bo ludzie z kierunku, z roku są już na liście w USOSIE (przynajmniej wybiórczo, ci na początku, przed tą znajomą i za nią, alfabetycznie). I to jest trochę dziwne, że nadal nie ma, szczególnie że pani w dziekanacie, teraz przy oddawaniu tego potwierdzenia przelewu, nie miała jej teczki chyba(?). Nie byłoby aż takiego pośpiechu, gdyby nie ta rejestracja na wf, więc jeśli w poniedziałek konta nie będzie, to wypadałoby się zorientować. COS, obsługa USOSa? A jak dziekanat, to problem jest taki, że na stronie z numerami nie ma przydzielonego pokoju do tego kierunku, a ten w którym się oddawało papiery jest jako "Stanowisko ds. internacjonalizacji"   , to w takim razie wykręcać do 'kierownika dziekanatu'? | 
|     | 
|  2014-09-19, 19:32 | #4863 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2011-12 
				 | 

Cytat: 
 Do obsługi USOSa raczej nie, prędzej bym się skłaniała ku opcji dziekanatu kierunkowego | |
|     | 
|  2014-09-19, 19:36 | #4864 | |
				 | 

Cytat: 
 | |
|     | 
|  2014-09-19, 19:38 | #4865 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
 hm, może ten kierownik dziekanatu brzmi sensownie. nawet jeśli po to, żeby się spytać, który pokój jest od tego kierunku. Edytowane przez serenavanderwoodsen Czas edycji: 2014-09-19 o 19:46 | |
|     | 
|  2014-09-19, 19:49 | #4866 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: Obywatel Świata ;) 
				 | 

Cytat: 
 Koleżanka jest z pierwszej tury czy z drugiej? Bo jak z drugiej to może jeszcze nie została dodana. 
				__________________ And we danced And we cried And we laughed And had a really, really, really good time Take my hand, let's have a blast And remember this moment for the rest of our lives | |
|     | 
|  2014-09-19, 20:10 | #4867 | 
| Zadomowienie | 

| 
|     | 
|  2014-09-19, 21:22 | #4868 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2014-05 
				 | 

Cytat: 
 Poza tym niektóre osoby mogą chcieć znaleźć dodatkową pracę albo zaplanować sobie wolontariat i wtedy rozkład zajęć jest im potrzebny. 
				__________________ Laissez-moi rêver Laissez-moi y croire Laissez-moi dire Qu'on peut changer l'histoire. | |
|     | 
|  2014-09-19, 21:24 | #4869 | |
| BAN stały Zarejestrowany: 2011-04 
				 | 

Cytat: 
 A powroty do domu to sobie można tydzień wcześniej ustalić i zabukować bilety, nie popadaj na zapas w takie plany bo to nie ma sensu, pięć razy się zmienią te plany jeszcze. | |
|     | 
|  2014-09-19, 21:26 | #4870 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2014-09 
				 | 

Jeśli chodzi o ten plan to mi też by się przydał, bo tego dnia co mój wydział ma planowo wychowanie fizyczne to ja z niczego nie mogę skorzystać, bo nie zgadza mi się dokladnie godzina albo jest to jakas gimnastyka zdrowotna czy cos takiego. Potrzebuje zapisac sie na wf innego dnia w takim ukladzie, ale nie znajac planu bedzie ciezko raczej, w dodatku zapisy juz 24 wrzesnia.

| 
|     | 
|  2014-09-19, 21:32 | #4871 | |
				 | 

Cytat: 
 Z biletami się nie zgadzam, wiem, że jak ktoś ma godzinę drogi to ma autobusy co chwilę i nie musi się martwić o bilety. Ale tak jak w moim przypadku im wcześniej tym taniej kupuję (w skali roku zawsze kilkanaście złotych zostaje w kieszeni) z racji, że i odległość, i w takim aż jednym autobusie czy pkp może braknąć miejscówek a później trzeba stać 7 godzin z tobołami dookoła. 
				__________________ And we danced And we cried And we laughed And had a really, really, really good time Take my hand, let's have a blast And remember this moment for the rest of our lives | |
|     | 
|  2014-09-19, 23:06 | #4872 | 
| Zadomowienie | 

Eh, te dojazdy do domu. Pkp to tragedia, mam od siebie bezpośrednie połączenie i to regio, więc taniej, ale straaasznie długo, ponad 4 godziny, i zawsze jak wracałam do Pzn to był załadowany i spóźniony, mimo że w Ostrowie był jakiś strasznie długi postój też. A później zwykle nie zdążałam na autobus na swoje zadupie tam i byłam mega późno.  W regulaminie jest, że plan powinien być podany na tydzień przed początkiem roku...rzekomo  . | 
|     | 
|  2014-09-19, 23:18 | #4873 | |
				 | 

Cytat: 
  Jeśli możesz sobie kupić bilet tydzień wcześniej to mogę tylko pozazdrościć. A ja rozmawiałam przez telefon z osobą odpowiedzialną za rezerwację biletów i wiem, że w weekendy może być ciężko kupić bilet na to połączenie, które najbardziej mi odpowiada. A czekać później 3h na następny autobus najzwyczajniej w świecie mi się nie chce. 
				__________________ Laissez-moi rêver Laissez-moi y croire Laissez-moi dire Qu'on peut changer l'histoire. Edytowane przez Thumbelina9512 Czas edycji: 2014-09-20 o 10:49 | |
|     | 
|  2014-09-19, 23:37 | #4874 | 
				 | 

Thumbelina, tutaj masz podzial na grupy: http://wypako.uni.lodz.pl/grupy_1r.htm A moj plan bardzo mi sie podoba  piatki wolne, sroda tylko wf, czwartek tylko wyklad z etyki. | 
|     | 
|  2014-09-20, 00:08 | #4875 | 
| Zadomowienie | 

E, dać na pewno się da. Mam znajomą, która od pierwszego roku studiowała filologię na uniwerku (więc mnóstwo godzin) i kierunek zamawiany na polibudzie   . No chyba że jakieś kierunki typu medycyna. W kinie można pracować  . Za dużo się nie zarabia, nawet bardzo mało, ale można sobie w miarę grafik ułożyć. I masz darmowe seanse od pn.-czw. jeśli danego dnia nie pracujesz  . | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2014-09-20, 00:39 | #4876 | 
| Zakorzenienie | 

plan taki super...    | 
|     | 
|  2014-09-20, 03:25 | #4877 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2014-07 Lokalizacja: Częstochowa 
				 | 

jakieś opinie o X DS?

| 
|     | 
|  2014-09-20, 10:56 | #4878 | |
				 | 

Cytat: 
  To widzę, że masz jeszcze lepszy plan od mojego  Ale ja i tak jestem ze swojego zadowolona.  ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Jeśli masz fb, to zajrzyj na grupę "Lumumbowo". Widziałam tam identyczne pytanie i o ile dobrze pamiętam pojawiło się sporo odpowiedzi pod tym postem  (ale nie wiem jak jest z "jakością" tych komentarzy  ) 
				__________________ Laissez-moi rêver Laissez-moi y croire Laissez-moi dire Qu'on peut changer l'histoire. | |
|     | 
|  2014-09-20, 11:18 | #4879 | 
				 | 

czy tylko ja muszę siedzieć na zajęciach od 8 do 20 trzy razy w tygodniu i żadnego wolnego dnia?    | 
|     | 
|  2014-09-20, 11:21 | #4880 | |
| Kuźnia inspiracji Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2014-09-20, 17:06 | #4881 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2014-07 Lokalizacja: Częstochowa 
				 | 

| 
|     | 
|  2014-09-20, 17:10 | #4882 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2014-09-20, 18:22 | #4883 | 
				 | 

Przeglądając plany z zeszłego roku wszystko pięknie mi pasowało. Ćwiczenia się nie nakładały i tak jakoś fajnie i mało męcząco poukładane.  Dzisiaj patrzę na tegoroczne moje plany i oczywiście ktoś się dowiedział, że ja tam będę i pomieszali tak, że nic mi nigdzie nie pasuje, ćwiczenia się nakładają i w ogóle nie fajnie jest więc muszę nauczyć się teleportować, latać, posiadać 7 milowe buty, klonować i szybko załatwiać IOSa  Taki czwartek od 8 do 17 z ćwiczeniami samymi   To się nazywa mieć pecha  No ale łatwo ma nie być więc nie narzekam. 
				__________________ And we danced And we cried And we laughed And had a really, really, really good time Take my hand, let's have a blast And remember this moment for the rest of our lives | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2014-09-20, 21:56 | #4884 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-07 Lokalizacja: centralna Polska 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 

__________________ "...zło nie jest nieludzkie, lecz przeciwnie, jest skrajną ekspresją ludzkiej wolności." | ||
|     | 
|  2014-09-20, 22:06 | #4885 | |
				 | 

Cytat: 
 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. 
|     | 
|  2014-09-21, 09:37 | #4886 | 
| Zakorzenienie | 

na każdym roku by tak mogli robić   nie każdy mieszka 10 minut od wydziału i może sobie na niego przychodzić 3 razy dziennie, a oni chyba tak myślą.  ile czasu ja spędzę w tym autobusie  DR WOJCIECH ZATON DR DARIUSZ JEDRZEJKA - słyszał coś ktoś?   | 
|     | 
|  2014-09-21, 16:22 | #4887 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2014-08 Lokalizacja: Miami, FL 
				 | 

A ja mialam nadzieje chodzic sobie na silownie do centrum sportu ( 1 raz, pierwszy rok;p) wchodze se na strone tak kontrolnie a tam takie cos:  PONIEDZIAŁEK w godz. 20,00 – 21,00  ŚRODY w godz. 19,00 – 20,00  PIĄTEK w godz. 17,00 – 18,00  czy to znaczy ze tylko w te dni i w tych godzinach jest otwarte?? dlaczego tak nie czaje?   Myslalam ze sobie pochodze bedzie karnecik elegancko a tu dupa Ktos tu sie zna na tym? Edytowane przez mankawstanka Czas edycji: 2014-09-21 o 16:23 | 
|     | 
|  2014-09-21, 16:56 | #4888 | ||
| BAN stały Zarejestrowany: 2011-04 
				 | 

Cytat: 
 ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat: 
 Zanim zaczniesz narzekać, przemyśl na co narzekasz bo to zaczyna być irytujące. | ||
|     | 
|  2014-09-21, 17:07 | #4889 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2014-08 Lokalizacja: Miami, FL 
				 | 

Mam wf ale oddzielny. A dodatkowo chcialam chodzic na ta silownie, bo tanie wejscie

| 
|     | 
|  2014-09-21, 17:08 | #4890 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

hej, jest tu ktoś kto ubiegał się o zmianę kierunku na uł? Chciałabym wiedzieć mniej więcej jak to wygląda w praktyce. Ja bym się czaiła na zmianę kierunku na tym samym wydziale, ten sam tryb (możliwie jak najszybciej tj. I lub II semestr) i zastanawiam się czy byłyby z tym jakieś większe problemy. Bo w necie to tak pobieżnie jest napisane, nie wiem np. czy trzeba mieć jakąś konkretną średnią itd

__________________ « Is that what devils do? » | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.