Juz sie teraz nie staramy, bo malenstwo w brzuchu mamy- mamusie po staraniach - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-03, 15:56   #1591
nowa8686
Zakorzenienie

Dot.: Juz sie teraz nie staramy, bo malenstwo w brzuchu mamy- mamusie po staraniach

Buu takiego typu ?
http://allegro.pl/listing/listing.ph...3-default-0905

Ja tez mam nadz. Ze nie przenosze po ktg mam zamiar meza wykorzystac, schody 8 p. sprzatanie

31.10.2014 Majunia nasz Skarb

8.05. Pierwsze kopniaczki

Fasolinka
nowa8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-03, 16:03   #1592
buu007
Zakorzenienie

Dot.: Juz sie teraz nie staramy, bo malenstwo w brzuchu mamy- mamusie po staraniach

ringo takiego
tylko sa tez takie z uszywnionymi miseczkami,bo chodzi jednak o to ze te wieksze piersi po porodzie,w ciazy i okresie karmienia powinny byc porzadnie usztywnione,tzn miec dobre podparcie
i wlasnie te materialowe biustonosze lub nieusztywnione moga taki wiekszy biust zle podpierać

sonius ojj
zdrowiej szybciutko kochana

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

buu007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-03, 17:11   #1593
201606011622
Konto usunięte

hej Wam. ja zalatana ostatnio, nawet nie mam siły nadrabiac.
przepraszam
czuję się dobrze na szczęście, tylko wyspac się wcale nie mogę
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-03, 18:27   #1594
Magiusa
Zakorzenienie

Jesli chodzi o staniki do karmienia to polecam alles mamma. Sa piekne i wygodne.

Buu jesli idzie o nasze przeziebienie to my w sumie maky tylko katar ( tzn.Daro) w zaniku a kaszel to ciagle pozostalosc po zapeleniu. Raz w tygodniu jezdze spr.do pediatry czy mu znow nie schodzi ale za kazdym razem okazuje sie ze jest osluchowo czysty. Katar tez licze dzis na wykonczwniu. Ze mna ciagle tylko sredniawo.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-03, 18:32   #1595
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Jesli chodzi o staniki do karmienia to polecam alles mamma. Sa piekne i wygodne.

Buu jesli idzie o nasze przeziebienie to my w sumie maky tylko katar ( tzn.Daro) w zaniku a kaszel to ciagle pozostalosc po zapeleniu. Raz w tygodniu jezdze spr.do pediatry czy mu znow nie schodzi ale za kazdym razem okazuje sie ze jest osluchowo czysty. Katar tez licze dzis na wykonczwniu. Ze mna ciagle tylko sredniawo.

kochana kuruj sie musisz wyzdrowiec no!

mnie dobija katar, bo leci z nosa jak z kranu,oczy lzawia ;/
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-03, 20:45   #1596
buu007
Zakorzenienie

magiusa no kurujcie sie tam ostro

u nas juz lepiej,nawet ja sie lepiej czuje

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

Stary 2014-10-03, 23:31   #1597
Magiusa
Zakorzenienie

Ja cos czuje ze u mnie sie na antybiotyku skonczy. Jakby nie patrzec juz meeega dlugo sie ciagnie. Tydzien na domowych sposobach, tydzisn na lekach. Kaszel niby mniejszy ale jest dalej a jesli idzie o katar to ja chyba caly mozg wydmucham..serio. caly dzien smarkam i caly czas mam czym...no jedyne miejsce gdzie moze sje to wszystko miesxic to glowa...zobaczymy. mam jeszcze czas do pon.
Jesli dalej bedzie tak ciezko to pewnie przejde na antybiotyk...jesli bedzie poprawa to jeszcze poczekam.
Juz chyba mowilam, ze w tej chorobie najbardziej dobija mnie to ze np.obecnie katar Daro to przeze mnie i boje sie ze bedzie cos lapal ciagle ode mnie jesli sie nie wykuruje.

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-04, 10:12   #1598
Ringo6
Zadomowienie

Witam. Cytowałam, ale mi nie wyszło. Jeśli kogoś pominęłam, to z góry przepraszam.
Magusia zdrowia, życzę.

Sonia, Aggo nie kupywałam ani poduchy, ani adapterów. Pas zapinam pod brzuchem i cały czas tego pilnuję (poza tym nie ma obowiązku zapinania pasów, ale ja wolę mieć zapięte, a też słyszałam coś, że jak kobieta w ciąży jedzie z przodu zapięta, to trzeba mieć poduszkę wyłączoną -ja mam ten komfort, że mam pstryczek od tego), a spanie mam jak dziecko -padam zaraz i nie ważne czy śpię przez dzień czy nie, więc nawet się nie zastanawiałam nad tym. Czasami jak coś mi się w nocy podwinie (piżama, czy kołdra) pod plecy, to mnie rano bolą, ale to rozmasuje i jest ok. Poza tym mnie się najlepiej śpi w pierzu i na twardym (mam materac dla osób o wadze ponad 100kg z kokosem) i nie mam problemów z tym, że wstaje jakaś połamana.

Aggo też zastanawiałam się nad flynem, ale kupiłam camarelo carmela żakard szaro-biały. Mają bardzo podobny układ stelaży i wysokość (dziecko siedzi ponad poziomem spalin z rury wydechowej większości samochodów). W sumie to dziadek ufundował, 1550 ze wszystkimi bajerami, foliami, a nawet parasolką do wózka . Fotelik mam "firmowy". Zastanawiałam się czy maxi cosi, ale stwierdziliśmy, że i tak szybko go zmienimy i wtedy kupimy jakiś lepszy, bo ja akurat większości piechurem jestem.

Mlebi, ja sporo rzeczy dostałam, ale w zaokrągleniu wyszło tak: wózek 1550, łóżeczko używane 50zł, materac 220zł, ubranka ok. 100zł (w tym kombinezony, używane i dziedziczone po innych dzieciach), dużo zamówiłam w aptece geminii (łącznie z termometrami, grzebykami itd., bo ceny są wszędzie podobne, a nawet droższe, taniej jest w gemini niż, w hurtowni na sw.kingi) 700zł się uzbierało, ikea (kosze zawiwszane, wanienka, prześcieradła(najtaniej), pieluszki muślinowe i ręczniki do kąpieli, poduszka płaska do łóżeczka-planowo do karmienia) ok. 200-230zł. Poduszka klin 30zł. Koszule nocne (3szt. 2 z biedronki za 8 i 10 zł)60zł. Leżaczki bujaczki dostanę, ale jeden odkupiony za 50zł, a dugi, aż boje się myśleć ile kosztował (dwie szwagierki go miały-jedna kupiła, a teraz ja), bo używane widziałam drogo, ale bajerancki jest nie ma co. Kocyki, ochraniacz i przytulanka materiałowa (upolowane) 15zł. Chusteczki nawilżane pampers 4x64 18,50 i pieluchy 1 pampers ok. 23zł (51gr za sztukę w rossmannie). Przewijak dmuchany z pokrowcami dostanę (ikea 60zł). A i komoda taka, żeby tylko była na razie (i tak się przeprowadzę) 240zł. I jak o czymś zapomniałam to pytaj. Aaaa i jeszcze na jakieś drobiazgi (opaski na głowę, zabawkę zawieszaną do wózka) przeznaczam 100zł i nie mam jeszcze biustonoszy do karmienia, które jeszcze nie wiem ile będą kosztować. Laktatora nie kupuję, ani podgrzewacza do butelek, bo jeszcze nie wiadomo jak będę karmić.

Buu no właśnie o to chodzi, że (niby mam mały biust), ale później nie chce mieć pępka między piersiami jak już skończę karmić, a te szmatkowe moim zdaniem w ogóle nie podtrzymują biustu i poza tym, nawet później ich nie wykorzystam jako normalne, bo wiem, że nie będę w nich chodzić, więc szkoda nawet na nie kasy wydawać. Lepiej dołożyć i mieć to, co się chce i wykorzystać. A czy dobrze kojarzę, że jesteś z krk?

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

http://szafka.pl/c940205-lezaczek-bu...her-price.html -bujaczek leżaczek. Fajna sprawa. Dzieci chętnie w nim siedziały ( kupiła mi mama zanim wyszłam za mąż -paranoja, wiem, po jednym dziecku, a przeszedł już przez 5)
http://www.alleprezenty.pl/prezent-10937005 -mam taką, tylko, że z pszczółkami, super, ale drogie. Dzieci w tym łatwo usypiały.

Aha... od razu mówię, że przez najbliższe dwa dni mogę być nie obecna -idę się weselić, a jutro poprawiać.
Kopniaczki 19/40
12.12.14r. <3N<3

Edytowane przez Ringo6
Czas edycji: 2014-10-04 o 10:14
Ringo6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 10:28   #1599
soniuska
Zakorzenienie

RINGO OPOWIADAJ JAK WOZEK BO O NIM TEZ MYSLE i o riko nano

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Magiusa mam nadxieje ze do pon przejdzie

A co do pstryczka poduszkowego w aucie to tez mamy.
Wlasnie...M dzis odebral dopiero auto i naprawa wyniosla nas 2700!!!
I dzis i jutro jestem sama bo ma granir z poprawinami
Stary 2014-10-04, 10:51   #1600
201606011622
Konto usunięte

hej Wam. ja dziś na szkoleniu z pracy także też mnie mało będzie
Stary 2014-10-04, 10:56   #1601
nowa8686
Zakorzenienie

Ringo mam ta/sama chustawke tylko z rozowym.

31.10.2014 Majunia nasz Skarb

8.05. Pierwsze kopniaczki

Fasolinka
nowa8686 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-04, 11:36   #1602
201704210903
Konto usunięte

fajny ten wózek....
ja na razie łózeczka nie kupuję tylko taki bujaczek co na płasko się rozkłada tiny love i w nim mały będzie spać
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 11:38   #1603
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
fajny ten wózek....
ja na razie łózeczka nie kupuję tylko taki bujaczek co na płasko się rozkłada tiny love i w nim mały będzie spać
Tez dobrze my planujemy lozeczko bo mamy psiaczka i pewnie gramolilby sie ciagle do dzidzi
Stary 2014-10-04, 11:53   #1604
201606011622
Konto usunięte

my tez mamy psa, także łóżeczko na pewno...
pozatym wiem, że tak łatwo mówic, ale raczej nie bd chciała maleństwa przyzwyczajac do naszego łóżka
Stary 2014-10-04, 14:15   #1605
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
RINGO OPOWIADAJ JAK WOZEK BO O NIM TEZ MYSLE i o riko nano

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Magiusa mam nadxieje ze do pon przejdzie

A co do pstryczka poduszkowego w aucie to tez mamy.
Wlasnie...M dzis odebral dopiero auto i naprawa wyniosla nas 2700!!!
I dzis i jutro jestem sama bo ma granir z poprawinami
Sonius a moze przyjrzyj sie tez wozkom bebetto. To polska firma i robia super wozki. My mamy. Jako pierwszy mielismy x landera ale mnie wkurzal i kilka rozwiazan w nich wiec kupilismy jeszcze jeden. Wybor padl na bebetto bo dosc ladny i wcale nke taki drogi za nowy. Prowadzi sie cudnie w kazdych warunkach, mozna fajnie dobrac rame, kolor..no i ma fajne funkcje np.w gondolii podnoszenie na glowke albo w spacerowce mozliwosc obrotu spacerowki w obie str. Poza tym to dosc pancenry wozek. No zerknij sobie

U nas dzis sliczny, sloneczny dzien, obecnie tz i mlody spia a ja leze obok. Tz ma dzis urodzinki wiec nakupilam ciasfa i tortow i bedzisky po obiedzie sie obzerali.

A i jeszcze moj wczorajszy szok. Zrobilam sobie morfologie i mocz jak to standardowo przed wizyta ( w pon.wizyta) i przezylam szok. Choruje juz 3 tyg.wiec spodziewalam sie marnoty a ja wyniki prawie idealne. Jedynie hemoglobine mialam 11.1, gdzie norma u mnie e lab od 11.2 wiec minimum ponizej. No szok. Mocz tez ok choc wyskoczyly mi w nim bakterie ale to chyba moja wina bo rano sie nie podmylam :/ a mocz dopiero oddalam okolo 12;00 bo tak dotarlam do medicover i poprosilam o pojemnik od nich i tam tez sie nie podmylam ( bo nie bylo jak) ..wiec moze to zadna infekcja a moje zaniedbanie bo nic mnie nie boli ani nie szczypie.

I jeszcze jedno. Dziewczynki jak juz ktoras bedzie pewna plci to prosze piszcie na prv. Dopisze.

Ciekawe co u Agnes. Szkoda ze sie nie oddzywa

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Stary 2014-10-04, 14:58   #1606
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Sonius a moze przyjrzyj sie tez wozkom bebetto. To polska firma i robia super wozki. My mamy. Jako pierwszy mielismy x landera ale mnie wkurzal i kilka rozwiazan w nich wiec kupilismy jeszcze jeden. Wybor padl na bebetto bo dosc ladny i wcale nke taki drogi za nowy. Prowadzi sie cudnie w kazdych warunkach, mozna fajnie dobrac rame, kolor..no i ma fajne funkcje np.w gondolii podnoszenie na glowke albo w spacerowce mozliwosc obrotu spacerowki w obie str. Poza tym to dosc pancenry wozek. No zerknij sobie

U nas dzis sliczny, sloneczny dzien, obecnie tz i mlody spia a ja leze obok. Tz ma dzis urodzinki wiec nakupilam ciasfa i tortow i bedzisky po obiedzie sie obzerali.

A i jeszcze moj wczorajszy szok. Zrobilam sobie morfologie i mocz jak to standardowo przed wizyta ( w pon.wizyta) i przezylam szok. Choruje juz 3 tyg.wiec spodziewalam sie marnoty a ja wyniki prawie idealne. Jedynie hemoglobine mialam 11.1, gdzie norma u mnie e lab od 11.2 wiec minimum ponizej. No szok. Mocz tez ok choc wyskoczyly mi w nim bakterie ale to chyba moja wina bo rano sie nie podmylam :/ a mocz dopiero oddalam okolo 12;00 bo tak dotarlam do medicover i poprosilam o pojemnik od nich i tam tez sie nie podmylam ( bo nie bylo jak) ..wiec moze to zadna infekcja a moje zaniedbanie bo nic mnie nie boli ani nie szczypie.

I jeszcze jedno. Dziewczynki jak juz ktoras bedzie pewna plci to prosze piszcie na prv. Dopisze.

Ciekawe co u Agnes. Szkoda ze sie nie oddzywa
kochana mysle ze za dlugo trzymalas mocz w pojemniku - do 2 godz sie trzyma.
ja sie nogdy nie podmywam bo mi sie tak siku chce ze gdybym sie podmyla to bym sie obsikala;p

kochana zaraz zerkne na wozki, dziekuje
Stary 2014-10-04, 16:27   #1607
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
my tez mamy psa, także łóżeczko na pewno...
pozatym wiem, że tak łatwo mówic, ale raczej nie bd chciała maleństwa przyzwyczajac do naszego łóżka
no przy zwierzętach to lepiej mieć łóżeczko
Stary 2014-10-04, 17:02   #1608
soniuska
Zakorzenienie

Kochane wrzucam moj ryz na mleku zapiekany z jablkami i cynamonem pod beza
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1412438531052.jpg (54,8 KB, 9 załadowań)
Stary 2014-10-04, 18:29   #1609
jalouse
Wtajemniczenie

Magiusa, mozesz wrzucic jakies zdjecie tego wozka

Ringo, daj znac jak sie sprawuje wozek.

Chce kupic wozek polskiej produkcji. Ceny sa nizsze, a jakosc tych wozkow tez dobra. Tylko foltelik dokupie maxi cosi.

Mlebi, tez mam zamiar kupic, ten bujaczek.

Sonia,daj kawalek
jalouse jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-04, 18:33   #1610
soniuska
Zakorzenienie

Jalouse ja wlasnie mysle tez o wozku riko- nano i tym co kupila Ringo camarelo-carmela czy jakos tak,zawsze firme przekrecam:P
Stary 2014-10-04, 19:22   #1611
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jalouse Pokaż wiadomość

Chce kupic wozek polskiej produkcji. Ceny sa nizsze, a jakosc tych wozkow tez dobra. Tylko foltelik dokupie maxi cosi.

Sonia,daj kawalek
Jelouse szybciej pojdzie jak sobie wpiszesz w google bebetto bo ja obecnie u rodzicow i korzystam z komorki a z komorki nie umiem zdjexia wstawic. Ja ogladalam na zywo ale kupowalam na allegro i moge Ci powiedzidc ze zdjecia odpowiadaja realiom...
Wiec o zjecie lepiej na google natomiast ja moge odpowiedziec na wszystkie pyt.dot.funkcji

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Stary 2014-10-04, 21:13   #1612
buu007
Zakorzenienie

Ringo6 moze ja na jakis zly trafilam biustonosz,ale za usztywniany i za cene taka ze mi zal bylo brac,bo ponad 150zl spodziewalam sie czegos lepszego niz szmatki po dwoch praniach
a jakos tak bez mierzenia nie chciala bym brac,przez neta,bo bym nie wiedziala jaki rozmiar,no a nie wiem czy u mnie sa sklepy z takimi biustonoszami -zebym jeszcze znalazlam rozmiar na mnie
tak ja pochodze z pod krk dokladnie,ale sie niestety przeprowadzilam 4 lata temu do wro,po slubie
udanej zabawy

Cytat:
Kochane wrzucam moj ryz na mleku zapiekany z jablkami i cynamonem pod beza
wow takich pysznosci Ci sie zachciewa

my dzis caly dzien wychodne,jeszcze podjechalismy zmierzyc drugi raz kanape i sie zdecydowalismy chyba na inna tzn ten sam producent,zmienimy tylko obicie na takie jak w tej pierwszej,i jest ciut mniejsza,i tansza,i bedzie git

magiusa
pamietaj ze kaszel sie po zapaleniu oskrzeli moze dlugo utrzymywac,wcale nie musi byc tak ze na nowo Darka zarazasz,fakt on jest oslabiony ale wydaje mi sie ze to moze byc jeszcze jakas pozostalosc po wczesniejszej infekcji

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

Stary 2014-10-04, 21:41   #1613
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buu007 Pokaż wiadomość
Ringo6 moze ja na jakis zly trafilam biustonosz,ale za usztywniany i za cene taka ze mi zal bylo brac,bo ponad 150zl spodziewalam sie czegos lepszego niz szmatki po dwoch praniach
a jakos tak bez mierzenia nie chciala bym brac,przez neta,bo bym nie wiedziala jaki rozmiar,no a nie wiem czy u mnie sa sklepy z takimi biustonoszami -zebym jeszcze znalazlam rozmiar na mnie
tak ja pochodze z pod krk dokladnie,ale sie niestety przeprowadzilam 4 lata temu do wro,po slubie
udanej zabawy

wow takich pysznosci Ci sie zachciewa

my dzis caly dzien wychodne,jeszcze podjechalismy zmierzyc drugi raz kanape i sie zdecydowalismy chyba na inna tzn ten sam producent,zmienimy tylko obicie na takie jak w tej pierwszej,i jest ciut mniejsza,i tansza,i bedzie git

magiusa
pamietaj ze kaszel sie po zapaleniu oskrzeli moze dlugo utrzymywac,wcale nie musi byc tak ze na nowo Darka zarazasz,fakt on jest oslabiony ale wydaje mi sie ze to moze byc jeszcze jakas pozostalosc po wczesniejszej infekcji
Tak tak..kaszwl owszem i o tym nam mowi pediatra ale juz katar jednak zalapl. Teraz jest przy koncu...wiec ja sie musze wykurowac by znow nie zalapal ode mnie.

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Stary 2014-10-04, 21:47   #1614
soniuska
Zakorzenienie

Buu teraz bym jakiegos miesa chciala
Kebaba moze..

Heheh dobrze myslicie z kanapa

Magiusa ja od poniedzialku mam katar i dzisiaj juz sie czuje lepiej,tzn mam katar ale nie leci mi juz samo z nosa i oczy nie lzawia i nie wygladam jak zombie :/
Inhalacje i prenatal, do tego herbata z cytryna i miodem i przez te dni mleko z maslem czosnkiem i miodem,ale od dzis juz bez mleka.
Stary 2014-10-05, 05:09   #1615
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jalouse Pokaż wiadomość

Sonia,daj kawalek
co u Ciebie? kiedy masz następne USG?

SONIA - ja Cię chyba adpotuję

---------- Dopisano o 06:09 ---------- Poprzedni post napisano o 06:07 ----------

Cytat:
Tak tak..kaszwl owszem i o tym nam mowi pediatra ale juz katar jednak zalapl. Teraz jest przy koncu...wiec ja sie musze wykurowac by znow nie zalapal ode mnie.

kiedy masz wizytę u lekarza? dalej Cię trzyma?
Stary 2014-10-05, 08:47   #1616
soniuska
Zakorzenienie

Mlebi dawaj:P

Adopcja ze wskazaniem;P
Stary 2014-10-05, 10:22   #1617
jalouse
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 06:09 ---------- Poprzedni post napisano o 06:07 ----------

Wizyte mam 16 pazdziernika, ale chodze na nfz, wiec teraz pewnie nie bedzie usg. Jakos pod koniec miesiaca, albo na poczatku listopada bede szla na polowkowe (jeszcze sie nie umowilam). A Ty juz po polowkowym?
jalouse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-05, 10:29   #1618
soniuska
Zakorzenienie

Jalouse kciuki za genetyczne
Mnie ciagle dreczy temat szpitala i ginekologa :/
Meczy mnie to.
Stary 2014-10-05, 10:31   #1619
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
Buu teraz bym jakiegos miesa chciala
Kebaba moze..

Heheh dobrze myslicie z kanapa

Magiusa ja od poniedzialku mam katar i dzisiaj juz sie czuje lepiej,tzn mam katar ale nie leci mi juz samo z nosa i oczy nie lzawia i nie wygladam jak zombie :/
Inhalacje i prenatal, do tego herbata z cytryna i miodem i przez te dni mleko z maslem czosnkiem i miodem,ale od dzis juz bez mleka.
To tez cie troxhe trzyma ten katar...cholerne chorobska :p

A u nas dzis po katarze u Daro sladu nie ma ale za to zeby postanowily sie znow odezwac wiec mam nadzieje ze przez nie znow nic nie zalapie

Wpadlismy w jakies bledne kolo :p

Cytat:

Zqlezy u jakiego haha
Ginekolog w ten poniedzialek, pozniej polowkowe 28.10
Internista nie ustalilam ale jesli do wt.rano nie zobacze znacznej poprawy ( choc juz jest bo kaszel w sumie mam w zaniku tylko katar trzyma) to sie umowie na wt.
Pediatra w pt.- kontrola jak tam Daro osluchowo

Tak wiec u nas lekarzy sporo.
No ale licze ze w koncu w przyszlym tyg.wysle go do zlobka...w sumje juz teraz bedzie 3 tydz.w domku i za chwile zapomni w ogole co to jest ten zlobek

A ja Wam z innej beczki dzis popisze...ale ten moj synus sie zrobil fajniusi kurcze...po roku to jest normalnie szokujace jaka metamorfoza sie dzieje w dziecku. Z dnia na dzien widac meeega zmiany. No my codziennie jestesmy w szoku jak sie okazuje jak on coooraz wiecej kuma...super sprawa i meeega pozytywna.

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Stary 2014-10-05, 10:33   #1620
soniuska
Zakorzenienie

Magiusa masakra. Ciaglecos :/
J.a wczoraj lepiej sie czulam ale dzis znow dupa

Oo kochana to juteo prosimy relacje z wizyty u gina
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości