![]() |
#181 |
Konto usunięte
|
Dot.: Seriale, które nas (nie) dziwią, czyli histeria plus OT
To i ten odcinek jak ukrywali nieprzytomnego Vica na odwyku to chyba te, które mi zapadły najbardziej w pamięć i bardzo je lubię, ale i tak mnie osłabiają XD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Ekspert od Dupy Strony
|
Z Victorem to było bardzo bardzo śmieszne. Fajne było też jak Vic podglądał, co robią w tym garażu i jej mąż rozwiązał to "po męsku".
![]() |
#183 |
Konto usunięte
|
Albo ten pogrzeb Sarah w pierwszym sezonie i stypa Felixa XD W ogóle uwielbiam Felixa, on jest personifikacją "I'm done", kocham go XD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#185 |
Konto usunięte
|
Malowanie w fartuchu na nagim ciele jest chyba moim ulubionym elementem charakteru Felixa XD No i "fetch me something gay" <3
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
zawsze mam racje
|
obejrzane:
sex and the city desperate housewives 90210 gossip girl brzydula Betty(ameykanska) private practice the Carrie diaries lying game revenge hart of dixie the client list ogladam: orphan black pretty little liars devious maids grey's anatomy House md Emily Owens md mistresses house of cards mad men master of sex better call saul przerwalam, ale zamierzam wrocic: monday mornings black list white collar new girl switched at birth true blood supernatural lie to me dr emily owens przerwalam i nie wiem czy wroce: rozowe lata 70 skins zamierzam obejrzec: suits orange is new black in treatment nurse Jackie scandal dexter narcos the knick saving hope obejrzalam jeden odcinek i wiedzialam, ze nie chce wiecej: glee office obejrzalam jeden/kilka odcinkow i mysle czy ogladac: mindy project
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2015-11-13 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Ha ha ha ha ha
|
Ej, dopiero zaczynam z Orphan Black
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Ekspert od Dupy Strony
|
Oj tam, tylko dupy nie oznaczyłyśmy na biało
![]()
![]() |
#189 |
Konto usunięte
|
No to nagi Felix powinien cię tylko zachęcić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Konto usunięte
|
Jakby ktoś chciał sobie z SPN obejrzeć tylko sceny Casa (jak ja), to podrzucam linka do Casnatural - http://bittercasgirl.tumblr.com/post/99508320025
(miałabyć karta tytułowa też, ale jak widać, nie załadowala się lol) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Konto usunięte
|
Ech, ty. Jakbyś nie napisała to bym zapomniała i by mnie nie kusiło żeby obejrzeć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Konto usunięte
|
Z tego co wiem nie ma za bardzo czego, było jakoś mało obraźliwie (!!!), za to ponoć nudno jak cholera i zmarnowany potencjał, czyli szczyty możliwości zostały osiągnięte.
Ja tylko Casa oglądam, resztę mam w dupie XD Za to dziewczyna, którą bzyknął Dean podobno miała charakter (!!!) i przeżyłą, przyznam szczerze, że jestem w szoku z tego powodu, tego to się nie spodziewałam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Ekspert od Dupy Strony
|
Obejrzałam pierwszy sezon Elementary do końca i jakoś mi nie pasuje to, co wymyślili z tym Moriartym. Uroda Irene - boska, coś w stylu Scarlett Johansson, taka do zastanowienia. Choć i tak sama postać bardziej mi się podobała w Sherlocku.
A Lucy Liu pięknie śmiga na obcasach ![]()
![]() |
#194 |
Konto usunięte
|
Irene zobaczysz też w Grze o Tron
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Ekspert od Dupy Strony
|
Mimo wielu zachęt nie mogę się przekonać, żeby zacząć
![]()
![]() |
#196 |
Konto usunięte
|
Obejrzałam dwa odcinki house o cards. Tyłka nie urwał, ale może się wciągnę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Konto usunięte
|
Uzupełniłam listę w pierwszym poście o kolejne osoby.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Konto usunięte
|
Supernatural potrafi mnie rozemocjonować w 12 minutach nawet w stanie totalnego zmęczenia i mamtowdupizmu, Boże
- Hannah <3 Cas&Hannah to moja nowa BrOTP bez kitu, szkoda, że pewnie SPN to spieprzy - aż dwie kobiety przeżyły??? żadna z nich nie była useksualniona??? nawet jest jakaś nadzieja na choćby zalążki osobowości??? - nigdy nie zdaję sobie sprawy z tego jak bardzo kocham Casa dopóki go nie zobaczę lol - śpiący Cas <3 - kiedy Cas kaszle muszę zwalczać chęć zrobienia mu rosołu i otulenia kołdrą :< - oglądanie w ten sposób sprawia, że serial wydaje się całkiem ok (chcę spin-off z Casem, tylko z innymi twórcami, Berens może zostać, Edlund może wrócić :<) - "I miss him" D': wyobrażam sobie składankę romantycznych piosenek (jakieś "Nothing compares to you" czy inne "All I want" schowaną gdzieś pod poduszką albo w Pimpmobile bez kitu - JA PO PROSTU ![]() to chyba tyle z pozytywnych odczuć - GDZIE SENS GDZIE LOGIKA??? - yyyy czemu Cas umiera w jakiejś dziurze na totalnym wypiździejowie podczas gdy Sam grzeje dupę w bunkrze??? wyszukiwanie coraz głupszych wymówek aby trzymać Casa z dala od Winchesterów (na co nie marudzę, nie musze ich oglądać, ale rozumiecie tęsknotę za myśleniem przy pisaniu) jest już tak jawnie debilne, że aż strach, w 9 sezonie chociaż dałoby się jeszcze jakoś przyjąć wyjaśnienia - nie no serio, jakby mój BFF, który jest właściwie rodziną umierał to PRZEJĘŁABYM SIĘ CHOĆ TROCHĘ HEEEELOOOOOŁ BOŻE DOPOMÓŻ ABY NIE MIEĆ TAKICH PRZYJACIÓŁ JAK SCENARZYŚCI SPN - fabuła to praktycznie oglądanie jak Winchesterowie kłócą się i angstują vs. beznadziejnie napisane anioły, Boże Boże Boże Bożeeeee co za marnowanie postaci i uniwersum Jezuuuuu - tak mi teraz przyszło do głowy, że uwielbiam jak za każdym razem kiedy W. sobie kłamią ten okłamany jest zszokowany i oburzony tak jakby to było coś niespotykanego - Cas: Nie zabiję innego anioła tylko po to aby ratować swoje życie Ja: ![]() Hannah: ej, chodź pomóż mi zabić anioły, które walczą przeciwko nam aby zachować swoją wolną wolę i prawo wyboru Cas: ok Ja: ![]() http://thetrophywivesoftheastronaugh...llshit-gif.jpg - BEZ KITU NIBY KTO SPĘDZIŁ OSTATNIE PIĘĆ SEZONÓW WALCZĄC O WOLNĄ WOLĘ I POKÓJ WŚRÓD ANIOŁÓW HMMM CHYBA KOJARZĘ TAKI KOLEŚ ŚREDNIEGO WZROSTU BLONDYN BODAJŻE NIEEEE BRUNET OH WAIT TO BYŁ CHYBA CASTIEL TEN SAM CASTIEL KTÓRY ZGODZIŁ SIĘ POMÓC HANNAH ZABIĆ ANIOŁY KTÓRE WALCZĄ O SWOJĄ WOLNĄ WOLĘ CZY KOT USIADŁ ZADEM NA KLAWIATURZE I W TEN SPOSÓB POWSTAŁ TEN SCENARIUSZ?????????????? - czy ktokolwiek ze scenarzystów wyobraża sobie dwie kobiety, które się nie napieprzają, na jakiej zasadzie Hannah i Daniel siedzieli spokojnie przy ognisku, a z Diną od razu jest bitch fight - z podobnej beczki czy scenarzyści wyobrażają sobie anioły, które się wiecznie nie napieprzają - czy scenarzyści w ogóle cokolwiek sobie umieją wyobrazić - yay więcej poczucia winy i krwi rodziny na dłoniach Casa, super, nie mogłam się doczekać - "these are human thing" zupełnie jak spodnie, Hannah, no bez kitu - skąd w ogole to zdziwienie skoro buntownicza faza Casa jest słynna na całe Niebo, a z miesiąc wcześniej wszystkie anioły miały okazję usłyszeć wielką przemowę Metatrona pt. "lubisz lubisz Deana i człowieczenstwo lol" to takie zaskakujące, ze coś co jest faktem JEST FAKTEM WOW - nie no serio nawet Lucyfer był tak trochę "ja prdl stary zwolnij uspokój się", czemu tu się dziwić, Hester też wiedziała, że Casowi staje snop metafizycznego światła na myśl o ludzkości CZEMU TU SIĘ DZIWIĆ????? - w ogóle czy Cas musi co sezon umierać tak swoją drogą no bez jaj - czemu Hannah w ogóle pomyślała o tym żeby po prosić Casa o pomoc w realizacji tego planu, on jest ostatnią osobą o której bym pomyślała CZY KTOKOLWIEK ZAMIERZA JESZCZE KIEDYŚ PISAĆ SCENARIUSZE ZAMIAST WYCIĄGAĆ JE ZROLOWANE Z DUPY??????? Edytowane przez 201607231707 Czas edycji: 2014-10-09 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Konto usunięte
|
Bez kitu, co tydzień będę miała dwie rozrywki. Najpierw oglądanie odcinka a potem czytanie Demi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Konto usunięte
|
Obejrzałam:
- The killing - Czysta krew - Breaking Bad - Dexter ![]() - Sons of Anarchy ![]() - Lost - Hannibal - The night manager Aktualnie oglądam/czekam na nowe odcinki: - Supernatural ( od nich zaczęłam przygodę serialową ![]() - Homeland - Arrow - Gra o tron - Sherlock - The Walking Dead - Fear The Walking Dead - Suits - Bates Motel - Wikingowie - The Knick - Orphan Black - Przyjaciółki - Elementary - Better Call Saul - The Americans - Dr House - Devious Maids - Mr Robot - Banshee - Wentworth - How to get away with murder Porzuciłam: - Pozostawieni (6odc) - True Detective (5odc) - Mad Men (5odc) - Awkard - Grimm (5odc) - American Horror Story (po 3sezonie), 5 tez skończyłam - Orange is the new black(6odc) Edytowane przez 201703061432 Czas edycji: 2016-03-29 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- ciekawe jak długi byłby ten post jakbym w tym sezonie oglądałą całe odcinki XD |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Konto usunięte
|
Nie śmieszy mnie twój ból, jak mogłaś tak pomyśleć?
![]() Za to forma w jakiej go podajesz... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Konto usunięte
|
Dobrze wiedzieć, że mogę tu płakać, bo kogoś to śmieszy zamiast irytować XD
Od pół godziny słucham "Nothing compares to you" XD Edytowane przez 201607231707 Czas edycji: 2014-10-09 o 22:16 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Polknelam haczyk na Big Bang Theory i co z mojej strony okazalo sie glupim posunieciem - zaczelam to ogladac z TZtem i teraz na kolejne odcinki musze czekac na niego, bo sama "nie moge" ogladac...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Konto usunięte
|
Możesz, potem oglądaj drugi raz
![]() Kto po drugim odcinku How to Get Away with Murder ma wrażenie, że rozwiązał główną zagadkę serialu - ręka w górę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Konto usunięte
|
Ale w sensie jak drugi raz XD EDIT. Już wiem, zauważyłąm teraz post mikii
![]() Ja nie, ale nie zastanawiałam się nad tym specjalnie też. A jaką masz teorię? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Zaczelam ogladac Damages. Fajne jest i mnie wciagnelo. Mam tylko nadzieje ze sprawa wyjasnia sie w pierwszym sezonie bo rozwleczenie tego na 5 ! Byloby pretty little liars w werscji prawniczej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
...
|
Ja... Ale mam nadzieję, że jednak czymś zaskoczą, nie będzie to takie oczywiste.
![]() |
![]() |
#209 |
Ekspert od Dupy Strony
|
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Demi
![]() bez kitu czytanie jest lepsze niz ogladanie ![]() Wolno, jesli sie nie zdradzimy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.