Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-13, 23:44   #2101
201804100943
Konto usunięte

Dot.: Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII

można jeszcze zdobyć te kupony -20zł ?
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 06:55   #2102
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez margitta Pokaż wiadomość
Dzisiaj przyszła moja Diora i jest za duża pod każdym względem Wiedziałam, że tak będzie... Ja jestem jakimś człowiekiem w innej skali. Muszę odesłać.
Kurcze to ty musisz być mniejsza ode mnie Ja mam 84cm w biuście i 60 cm w pasie i nie wydaje mi się jakaś za duża. Nie jest opięta, ale jak worek też nie wygląda. Choć kiedyś pamiętam, że wszystkie swetry musiałam mieć tak obcisłe jak bluzki i wtedy bym Diory nie nosiła.

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
hmm... ja mam kilka cm więcej i jakby był z 3-4cm mniejszy, to byłby mocno dopasowany, ale ma pasek więc u mnie jest ok. Mój ma 40-41cm na wiszącą, dopadnę jutro metr to obmierzę dokladnie na leżąco
O bardzo, bardzo proszę o zmierzenie Już fotek nie musisz wklejać mi ten wymiar wystarczy. Ja właśnie chcę ten nie wiązany i dlatego mam problem. A że mają takie same wymiary na aukcji to cię wykorzystuję. Wszystkie płaszcze miałam zawsze wiązane ze względu na szerokość w pasie i chcę w końcu coś innego. Ale jak okarze się, że wymiary są takie jak w opisie, to chyba wezmę ten wiązany. Myślę też nad przeszyciem guzików w tym nie wiązanym, ale o ile je przeszyje, o 3 cm Dla mnie idealna szerokość w pasie płaszcza to 38-39cm.

aanneett na razie pisze na all, że nie rozdają kuponów. Musisz co jakiś czas patrzeć na stronę główną allegro, albo klikać w odbierz kupon i tam pisze kiedy się nowa akcja zacznie.
sherlook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 07:07   #2103
margitta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sherlook Pokaż wiadomość
Kurcze to ty musisz być mniejsza ode mnie Ja mam 84cm w biuście i 60 cm w pasie i nie wydaje mi się jakaś za duża. Nie jest opięta, ale jak worek też nie wygląda. Choć kiedyś pamiętam, że wszystkie swetry musiałam mieć tak obcisłe jak bluzki i wtedy bym Diory nie nosiła.
Właśnie ja nie wiem co ja taka mała, bo ważę nie tak mało (50 kg). Mam podobnie w biuście, w talli prawie tyle samo (centymetr mniej), ale na przykład ja mam pod biustem 67-68 cm. Doria na mnie jak worek wisi, przede wszystkim jest w ramionach za szeroka i dekolt w ogóle się nie układa tylko zwija na środku. Rękawy też są za szerokie i za długie. Najgorsze, że według podanych wymiarów powinna być dobra, ale on jest strasznie rozciągliwy (twój też?).

Poza tym jestem w szoku, że to taki gruby sweter - na zdjęciach wydaje się cieńszy. To zupełnie odwrotnie jak z Selmą

Szkoda, bo kolor świetny.
Stary 2014-10-14, 07:34   #2104
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie ja nie wiem co ja taka mała, bo ważę nie tak mało (50 kg). Mam podobnie w biuście, w talli prawie tyle samo (centymetr mniej), ale na przykład ja mam pod biustem 67-68 cm. Doria na mnie jak worek wisi, przede wszystkim jest w ramionach za szeroka i dekolt w ogóle się nie układa tylko zwija na środku. Rękawy też są za szerokie i za długie. Najgorsze, że według podanych wymiarów powinna być dobra, ale on jest strasznie rozciągliwy (twój też?).

Poza tym jestem w szoku, że to taki gruby sweter - na zdjęciach wydaje się cieńszy. To zupełnie odwrotnie jak z Selmą

Szkoda, bo kolor świetny.
No i wszystko jasne ja mam szerokie ramiona i dlatego na mnie w ramionach jest bardzo dobry. I dekolt się świetnie układa.

Aż pobiegłam i założyłam mój i leży w ramionach i w dekolcie idealnie. I nie wydaje mi się, żeby był jakoś bardzo rozciągliwy tzn. mam duże porównanie, bo posiadam kilka swetrów chińskich i te się tak rozciągają, że jak zakładam to już na samej długości z 5cm mają więcej. A pod koniec dnia aż się zwijają na dole W porównaniu z nimi jest wcale nie rozciągliwy
I masz rację, że niesamowicie ciepły. Najcieplejszy jaki mam. Szkoda, że Marsylii albo Selmy nie robią tak ciepłej.

A wiesz co? Może tobie go po prostu jakoś inaczej uszyli? Ja może mam z innej partii? Kupiłam od nich dwie Zory i różnią się troszkę wymiarami, a to ten sam rozmiar tylko w różnych okresach kupowany.

Edytowane przez sherlook
Czas edycji: 2014-10-14 o 07:35
Stary 2014-10-14, 07:43   #2105
margitta
Zakorzenienie

Cytat:
A wiesz co? Może tobie go po prostu jakoś inaczej uszyli? Ja może mam z innej partii? Kupiłam od nich dwie Zory i różnią się troszkę wymiarami, a to ten sam rozmiar tylko w różnych okresach kupowany.
Może tak być, do tego mój jest bardzo rozciągliwy, aż się bałam go trzymać w rękach żeby nie oddać porozciąganego Może ścieg zmienili

A czy jest w takim razie sens wymieniać na Jasmin? Czy ona jest trochę mniejsza?

Edytowane przez margitta
Czas edycji: 2014-10-14 o 07:53
margitta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 07:52   #2106
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Może tak być, do tego mój jest bardzo rozciągliwy, aż się bałam go trzymać w rękach żeby nie oddać porozciąganego Może ścieg zmienili
W szoku jestem, że aż taka różnica
Stary 2014-10-14, 08:05   #2107
fablous
Zakorzenienie

dziewczyny czy widziałyście może na jakiejś aukcji tą sukienkę taniej?
http://allegro.pl/new-klasyczna-suki...672527062.html

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 09:33   #2108
margitta
Zakorzenienie

Cytat:
W szoku jestem, że aż taka różnica

A myślisz, że jest sens wymieniać na Jasmin? Ona jest trochę mniejsza czy wyjdzie na to samo?
Stary 2014-10-14, 09:43   #2109
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
A myślisz, że jest sens wymieniać na Jasmin? Ona jest trochę mniejsza czy wyjdzie na to samo?
Przymierzyłam jedną do drugiej i są praktycznie takie same na szerokość, tylko Jasmin jest ciut krótsza i cieńsza. Może się w ramionach inaczej układać, bo ma inny dekolt, ale tak to chyba nie będzie różnicy. I Jasmin nie jest tak zbita, bardziej lużnym ściegiem jest szyta.
Stary 2014-10-14, 09:52   #2110
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aneczka87874 Pokaż wiadomość
Oooooo pochwal się jak dotrze ciekawa byłam jak się skończą te Twoje kurtkowe sprawy
Mam nadzieję że dojdzie i będziesz zadowolona

Oj dziewczynyyy ja mam 27lat i 3 letnią córke ,zawsze byłam zakupoholiczką i ciuchomaniaczką i dziecko mi nie przeszkodziło w zakupach

A żeby podtrzymać założenia wątku to kliknęłam kalosze i płaszcz
http://allegro.pl/plaszczyk-waterfal...672048288.html mam nadzieję ze nie będzie za ciasny
Sprawdzałam pocztę i nie ma powiadomienia od DHL ale sprawdziłam status wysyłki na ich stronie i kurtka dzisiaj ma zostać doręczona

Płaszczyk śliczny!

Cytat:
I masz rację, że niesamowicie ciepły. Najcieplejszy jaki mam. Szkoda, że Marsylii albo Selmy nie robią tak ciepłej.
Ja mam na sobie Selmę i normalnie przez dziurki prześwituje to co mam pod spodem. Ale i tak jest śliczna :P zmieniłam guziki na żółte i tysiąc razy lepiej to wygląda niż z czarnymi. I faktycznie gdyby robili grubsze sweterki to bym też chętnie jeszcze jakiś kupiła.. a takich cieniasów na zimę nie potrzebuję, bo i tak mnie nie ogrzeją z początku myślałam, że Marsylia jest gruba.. wydawało mi się, że ma taki gruby splot, zupełnie inny niż w Selmie. Jak już dostałam Selmę to mogłam się dokładniej przyjrzeć i one są tak samo cienkie. To tylko na zdjęciach Marsylia sprawia wrażenie grubszej tak mi się wydaje.

Edytowane przez Weridiana1986
Czas edycji: 2014-10-14 o 09:59
Weridiana1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 09:55   #2111
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Weridiana1986 Pokaż wiadomość
Ja mam na sobie Selmę i normalnie przez dziurki prześwituje to co mam pod spodem. Ale i tak jest śliczna :P zmieniłam guziki na żółte i tysiąc razy lepiej to wygląda niż z czarnymi. I faktycznie gdyby robili grubsze sweterki to bym też chętnie jeszcze jakiś kupiła.. a takich cieniasów na zimę nie potrzebuję, bo i tak mnie nie ogrzeją z początku myślałam, że Marsylia jest gruba.. wydawało mi się, że ma taki gruby splot, zupełnie inny niż w Selmie. Jak już dostałam Selmę to mogłam się dokładniej przyjrzeć i one są tak samo cienkie. To tylko na zdjęciach Marsylia sprawia wrażenie grubszej tak mi się wydaje.
Hehehe z ciebie na serio jest straszny zmarźlak, ja mam na sobie koszulkę z krótkim rękawkiem i mi gorąco Wczoraj w krótkim po dworze chodziłam i mi gorąco było.

I my tu z utęsknieniem czekamy na relację z przymierzenia płaszcza. Tyle nerwów cie kosztował

Edytowane przez sherlook
Czas edycji: 2014-10-14 o 09:58

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-14, 10:13   #2112
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Hehehe z ciebie na serio jest straszny zmarźlak, ja mam na sobie koszulkę z krótkim rękawkiem i mi gorąco Wczoraj w krótkim po dworze chodziłam i mi gorąco było.

I my tu z utęsknieniem czekamy na relację z przymierzenia płaszcza. Tyle nerwów cie kosztował
No właśnie wczoraj też było mi gorąco w pracy, a miałam Selmę i krótki rękaw pod nią. Dzisiaj tak samo I nie wiem czy znów mam takie napady ciepła jak na początku ciąży, czy po prostu odkąd zaczęłam rozpalać sobie w pracy ogień, co dziennie na 2 godz. to jest tu cieplej i tyle. Bo jak nie było ognia przez tydzień to logiczne, ze było mi zimno.. a teraz tylko godzinka, dwie dziennie i już cieplutko.

Ja się doczekać nie mogę kiedy kurier zadzwoni - potem będę musiała wytrzymać do 17.15 zanim do domu dojadę ale to nic w porównaniu z 2 tyg. czekania
Stary 2014-10-14, 15:29   #2113
Lusja
Zakorzenienie

Setinowa foto relacja! Dzisiaj doszla paczka. Jestem mega zadowolona. To juz moj 5 sweter od nich W nastepnym miesiacu zamowie jeszcze inne modele Na codzien nosze rozmiar S/M, wzrost 163/164
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1413296666929.jpg (26,0 KB, 83 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1413296680710.jpg (29,7 KB, 72 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1413296695000.jpg (26,8 KB, 172 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1413296713240.jpg (26,1 KB, 219 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1413296735280.jpg (31,2 KB, 165 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1413296747169.jpg (33,4 KB, 264 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1413296755611.jpg (32,4 KB, 165 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1413296763839.jpg (29,0 KB, 68 załadowań)

Lusja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 15:40   #2114
Weridiana1986
Zadomowienie

Jak nie urok to sraczka no kurier nie dzwonił, nie przyjechał.. więc postanowiłam zadzwonić do DHL, bo już tak się niecierpliwię pan mi powiedział, że nie podałam numeru tel. i jedną z opcji jest to, że kurier nie mógł się do mnie zadzwonić.. - no sory ale to nie jest akurat wymówka. Wystarczy kogoś zapytać- to mała wioska, więc wszyscy się znają. Druga opcja - kurier nie zdążył dziś doręczyć paczki, miał zbyt dużo innych. Super ta kurtka chyba nie jest dla mnie przeznaczona haha. Ale pan z działu obsługi obiecał, że jutro paczka dotrze i przepraszał. Powiedziałam, że nie ma za co - bo przecież zdarza się, że mają masę pracy, no cóż. Gdyby nie te 2 tyg. oczekiwania to nie byłabym taka niecierpliwa ale to nie ich wina

Edytowane przez Weridiana1986
Czas edycji: 2014-10-14 o 15:42
Stary 2014-10-14, 15:59   #2115
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Jak nie urok to sraczka no kurier nie dzwonił, nie przyjechał.. więc postanowiłam zadzwonić do DHL, bo już tak się niecierpliwię pan mi powiedział, że nie podałam numeru tel. i jedną z opcji jest to, że kurier nie mógł się do mnie zadzwonić.. - no sory ale to nie jest akurat wymówka. Wystarczy kogoś zapytać- to mała wioska, więc wszyscy się znają. Druga opcja - kurier nie zdążył dziś doręczyć paczki, miał zbyt dużo innych. Super ta kurtka chyba nie jest dla mnie przeznaczona haha. Ale pan z działu obsługi obiecał, że jutro paczka dotrze i przepraszał. Powiedziałam, że nie ma za co - bo przecież zdarza się, że mają masę pracy, no cóż. Gdyby nie te 2 tyg. oczekiwania to nie byłabym taka niecierpliwa ale to nie ich wina
Ty to masz pecha. Pierwszy raz takiego widzę. A co do numeru telefonu to przecież sprzedający zawsze podaje kurierowi, więc to ich wina. Mi się wydaje, że jednak kurierowi się nie chciało jechać i cię olał.

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Lusja Pokaż wiadomość
Setinowa foto relacja! Dzisiaj doszla paczka. Jestem mega zadowolona. To juz moj 5 sweter od nich W nastepnym miesiacu zamowie jeszcze inne modele Na codzien nosze rozmiar S/M, wzrost 163/164
Ten bordowy to Missi? Mam go, kolor też taki sam. Rok temu kupiony i do tej pory świetnie się trzyma.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-14, 16:03   #2116
Lusja
Zakorzenienie

Cytat:
Ty to masz pecha. Pierwszy raz takiego widzę. A co do numeru telefonu to przecież sprzedający zawsze podaje kurierowi, więc to ich wina. Mi się wydaje, że jednak kurierowi się nie chciało jechać i cię olał.

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

Ten bordowy to Missi? Mam go, kolor też taki sam. Rok temu kupiony i do tej pory świetnie się trzyma.
Nie, to Daria. Ness czarna, bezowa Irmin

Lusja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 17:42   #2117
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Nie, to Daria. Ness czarna, bezowa Irmin
Kurcze, ale one podobne do siebie

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:
Napisane przez lol-a88 Pokaż wiadomość
Ja mam od środy te http://allegro.pl/matowe-kalosze-wys...611662155.html wczoraj w nich wyszłam po raz pierwszy, fajnie wyglądają, ale rzeczywiście trochę ciężko się je ściąga

Tak się składa, że mam podobne wymagania co do płaszcza i wczoraj zamówiłam ten http://allegro.pl/klasyczny-welniany...663068642.html ma on właśnie 70% wełny, odpinany kaptur no i nie ma wiązania w pasie, którego ostatnio nie lubię także na zdjęciach i po opisie jest dla mnie idealny, mam nadzieję, że się nie zawiodę
Dostałaś już ten płaszcz?
Stary 2014-10-14, 17:56   #2118
lol-a88
Raczkowanie

Cytat:
Dostałaś już ten płaszcz?
Nie, jeszcze nie nawet nie dostałam informacji, czy wysłali
lol-a88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 18:05   #2119
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Ty to masz pecha. Pierwszy raz takiego widzę. A co do numeru telefonu to przecież sprzedający zawsze podaje kurierowi, więc to ich wina. Mi się wydaje, że jednak kurierowi się nie chciało jechać i cię olał..
Też myślę, że nie chciało mu się jechać. Ale już dostałam maila z DHL, że jutro paczka zostanie doręczona i już im telefonicznie podałam swój numer także mam nadzieję, że tym razem nie znajdzie żadnej wymówki. Pierwszy raz kliknęłam tą kurtkę 30 września, a drugi raz 6 października .. i tak myślę, że znając życie to jeszcze z nią coś będzie nie tak. Albo za wielka ( w sumie duża będzie na pewno, bo nosiłam zawsze S, a wybrałam L żeby brzuch dopiąć ) ale liczę po cichu, że ściągacz załatwi sprawę, albo jakaś nieciekawa na żywo, albo cienka.. chyba już przewrażliwiona jestem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-14, 18:06   #2120
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
No patrz A piszą, że wysyłka następnego dnia roboczego.
Stary 2014-10-14, 18:17   #2121
Liiii
Zakorzenienie

o jakich swetrach tu mowa? ) czy coś przegapiłam

Liiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 19:13   #2122
iceina
Zadomowienie

Cytat:
Teraz na ich aukcji pojawiło się info, że z powodu zwiększonej sprzedaży w ostatnim czasie wysyłka może wydłużyć się do 7 dni. Nie podoba mi się takie coś było jasno napisane, że wysyłają w ciągu max 2 dni, to powinni się tego trzymać. Mój dziś najpóźniej powinien zostać wysłany, a maila żadnego o wysyłce nie dostałam, więc średnio. Chyba, że ten napis tyczy się dopiero późniejszych zamówień. Kontakt mailowy z nimi też zerowy, ale to już było w komentarzu jakimś napisane.

Lubię tych sprzedawców, z którymi jest kontakt także mailowy. Którzy wysyłają wiadomości i dziękują za zakup, itd. tutaj mi tego brakuje. Mam nadzieje, że chociaż płaszcz okaże się w porządku

Liiii, o swetrach od sprzedającego setin_styl

Edytowane przez iceina
Czas edycji: 2014-10-14 o 19:16
iceina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 19:15   #2123
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:

Wypełnione
Dziękuję Ci bardzo.
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 19:27   #2124
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iceina Pokaż wiadomość
Teraz na ich aukcji pojawiło się info, że z powodu zwiększonej sprzedaży w ostatnim czasie wysyłka może wydłużyć się do 7 dni. Nie podoba mi się takie coś było jasno napisane, że wysyłają w ciągu max 2 dni, to powinni się tego trzymać. Mój dziś najpóźniej powinien zostać wysłany, a maila żadnego o wysyłce nie dostałam, więc średnio. Chyba, że ten napis tyczy się dopiero późniejszych zamówień. Kontakt mailowy z nimi też zerowy, ale to już było w komentarzu jakimś napisane.
Lubię tych sprzedawców, z którymi jest kontakt także mailowy. Którzy wysyłają wiadomości i dziękują za zakup, itd. tutaj mi tego brakuje. Mam nadzieje, że chociaż płaszcz okaże się w porządku

Ja dziś z samego rana też go kliknęłam i miałam nadzieję, że jutro wyślą. Ale widzę ,że to trochę potrwa. I też mnie wkurza brak kontaktu z nimi. Przed zakupem wysłałam ze 3 maile i na żaden nie odpowiedzieli. A ja jestem niecierpliwa bardzo i już bym chciała go mieć tym bardziej, że pewnie będzie dużo za duży i jeszcze będę musiała nakombinować jak go zawęzić. Czuję, że sobie na niego poczekamy.
Stary 2014-10-14, 19:27   #2125
Liiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceina Pokaż wiadomość

o kurcze mogłam nie pytać wpadłam teraz.

Który najbardziej polecacie? Chociaż prawie wszystkie piękne

Liiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 19:32   #2126
iceina
Zadomowienie

Cytat:
Ja dziś z samego rana też go kliknęłam i miałam nadzieję, że jutro wyślą. Ale widzę ,że to trochę potrwa. I też mnie wkurza brak kontaktu z nimi. Przed zakupem wysłałam ze 3 maile i na żaden nie odpowiedzieli. A ja jestem niecierpliwa bardzo i już bym chciała go mieć tym bardziej, że pewnie będzie dużo za duży i jeszcze będę musiała nakombinować jak go zawęzić. Czuję, że sobie na niego poczekamy.
Ja też taka niecierpliwa jestem no ale jak pisało cały czas, że max 3 dni robocze (łącznie z doręczeniem), to 7 dni wydaje się być przegięciem. Jeśli jutro mi nie wyślą, to w czwartek do nich zadzwonię i zapytam o co chodzi Taki brak kontaktu mi się nie podoba. Zero reakcji po zakupie i odpowiedzi na maile też żadnych. Chyba powinni to zmienić. No ale komentarze mieli spoko, więc kliknęłam. Zobaczymy jaki będzie, jak dojdzie

Liiii, przejrzyj wątek. Dziewczyny o nich bardzo dużo pisały i fotorelacje też były

Edytowane przez iceina
Czas edycji: 2014-10-14 o 19:33
iceina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 20:49   #2127
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Cytat:
Bardzo ładnie we wszystkich

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Ale się macie z tymi płaszczami.
Weridiana nie noo ,skoro taka cierpliwa byłaś to niech chociaż ten płaszcz Ci wynagrodzi te nerwy stracone
Ciekawe ile ja na mój płaszczyk poczekam,pisze że do 6 dni czas realizacji.....

Dostałam dziś moją kurteczkę eko i kalosze
Dobrze że wzięłam z suwakiem bo i tak jak zapnę suwak do końca to mi ciasno,ale lekko rozsunięty nie wygląda źle.A tych wsuwanych na bank bym na gire nie wcisnęla.

Macie coś ciekawego upatrzonego? Posprzedawałam trochę na vinted i myślę co by tu jeszcze poklikać
aneczka87874 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 20:49   #2128
reniferrudolf
Zadomowienie

Czy któraś z Was ma tę sukienkę? Jestem ciekawa rozmiarówki i jakości
http://allegro.pl/a-173-pikowana-suk...665185794.html
reniferrudolf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 21:12   #2129
zadziora85
Raczkowanie

Mam pytanie, zamawiał ktoś już te butki? Cena mnie zaskakuje i nie chce mi się wierzyć że wszystko z nimi ok.. http://allegro.pl/nowe-nike-air-max-...680537146.html
zadziora85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 21:33   #2130
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Cytat:
Napisane przez zadziora85 Pokaż wiadomość
Mam pytanie, zamawiał ktoś już te butki? Cena mnie zaskakuje i nie chce mi się wierzyć że wszystko z nimi ok.. http://allegro.pl/nowe-nike-air-max-...680537146.html
A czytałaś tekst na samym dole aukcji? Zapewne są to podróbki z Chin skoro tyle czasu trzeba czekać na przesyłkę.Zamów sobie na aliexpress ,poczekasz tyle samo a będziesz miała taniej
aneczka87874 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości