|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V
Kasica
superowo ![]() mąż mojej kuzynki miał tą operację bo miał te zylaki i przez to miał tylko 1mln plemników w tym, że żaden nie był żywy ![]() no a po operacji poprawiły się wyniki i to bardzo także nadzieja jest spora Już jej mówiłam że przez takie podejście to nic z tego nie będzie.... No ale nie przetłumaczysz. A co do szefunia to widzisz tak się stresowałaś przynajmniej masz wsparcie w nim, bo mój to ostatnio powiedział mi że jego żona na porodówkę sama jechała i pracowała do ostatniego dnia to mu powiedziałam : biedna kobieta z tej pana żony |
|
|
|
#4592 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V
Dzień dobry
Natalka gratuluje synusia od początku miałam przeczucie ze chłopiec u ciebie bedzie Zresztą ja jedynie dziewczynkę to u Kasi obstawiam i to tak nie pewnie co do reszty to mi sie wydaje ze same mundialowe chłopaki bedą Kasiu gratuluje i cieszę sie ze tak pozytywnie poszła rozmowa
|
|
|
|
#4593 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Franka widze ze sie uwzielas na te blizniaki u mnie ![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
super ze z dzidzia dobrze...no i za to ze tak dobrze z szefem poszlo jestes wielka malenka
|
|
#4594 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Kasiu, no to kawał chłopa (przeczucie Fajnie że wszystko ok Też robiłam rutynowo badania z krwi No i postawa koleżanki oraz szefa pewnie Cię pozytywnie zaskoczyły, wychodzi że nie było się czym stresować A szef nie może tej "górze" nie wspominać o Twojej ciąży? Dorotka, ja tak mialam jakiś czas temu, że mnie bolała, jakby się rozchodzila, ale minęło Już mnie chyba w tej ciąży nic nie zaskoczy W każdym bądź razie u mnie nic złego to nie oznaczało Powodzenia dla mężulka w ambasadzie Ja wzięłam teraz Apap i zaczyna być lepiej ![]() Dzisiaj w końcu podejrzę mojego Olusia Justynko, Martuś i Aniu Koliberku mocno trzymam kciuki za wizyty i czekam na relację
|
#4595 |
|
Wtajemniczenie
|
kocuro88 - to już nie wiem za co trzymać kciuki. Ale chyba za zatrzymanie plamień i wysoką betę
![]() kasica89 - i pewnie ci ulżyło, że Twoja wiadomość jednak została dobrze przyjęta. Trzymam kciuki, żebyś jednak została w pracy ![]() meliska - dziwne... Ja bym nie kupowała nic dla dziecka, gdybym planowała. Przecież to jest jakieś chore ... aneczka - to pochwal się fotką, jak będziesz mieć
|
|
|
|
#4596 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4597 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4598 |
|
Zadomowienie
|
Meliska to faktycznie chore...
---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- aneczko mam nadzieje ze glowa lepiej?
|
|
|
|
#4599 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tam nie nastawiam się, że teraz się uda. Jestem jakoś dziwnie spokojna. Choć oczywiście chciałabym, żeby się udało. "Efekt" porodu byłby najcudowniejszym prezentem na 30. urodziny
|
|
|
|
|
#4600 | |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście że się pochwalę
![]() Cytat:
Przesada Dziękuję, lepiej
|
|
#4601 |
|
Wtajemniczenie
|
no cóż zrobić. Jak chcą żyć pod taką presją to ich sprawa.
Pochwalę się: mój mężulek kończy dziś 30 lat
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4602 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś planujecie?
|
|
#4604 |
|
Zadomowienie
|
Aneczko ciesze sie
Meliska wszystkiego naj dla mezula ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- jestem od 8 w sklepie powoli mam dosc. A kapselek tymbarka mowi . Kto da rade jak nie Ty
|
|
|
|
#4605 |
|
Wtajemniczenie
|
dzisiaj pewnie niewiele. Mąż w pracy
wieczorem może wybierzemy się na kręgle ![]() imprezka w sobotę jutro będę pichcić torta a dziś rano dałam mu kupony i taką koszulkę z napisem:Nie jestem 30-latkiem. Mam 18 lat i 12 - letnie doświadczenie. A na prezent główny była zrzuta na zegarek który dostanie w sobotę
|
|
|
|
#4606 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem. Nie wcześniej niż w sobotę. A jeśli uda mi się na weekend do pracy pójść, to w poniedziałek (test i tak 7 dni po zapłodnieniu dopiero wykrywa, a to podejrzewam dopiero właśnie w poniedziałek).
"Wychodzę z domu z zamiarem przebiegnięcia sześciu mil. Jutro siedem, pojutrze osiem i tak dalej. Przebiegam obok piekarni. Kupuję słodką bułeczkę i jem ją w drodze powrotnej do domu. Niech inni biegają". |
|
|
|
|
#4607 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A ja obstawialam dziewczynke. ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
U Meliski i Ewuni synka, a u Kasi corke. |
||
|
|
|
#4608 |
|
Zadomowienie
|
Przychodza mi tu tacy kloenci ze obsluguje ich z takim strachem... bo cholera to wie czy mi tu nie zejdzie ...
|
|
|
|
#4609 |
|
BAN stały
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4610 |
|
Wtajemniczenie
|
kasiu
dla bejbika meliska sto lat dla meza mojemu w tym roku pyknie 31 mysle nad jakimis perfumkami niemam glowy do prezentu narazie moze cos mnie najdzie a moze te kupony zrobie tylko musze sie usmiechnac o wzor do kogos ![]() a urodzinki to zrobimy jak przyleci ja mam 9 grudnia to jak nie urodze to bedzie biba takie podwojne moj juz po wizycie staramy sie o wize na 3 miesiace na pare wjazdow a pozwolenia dopiero jak juz bedziemy w pl na wizie na 3 miechy to wtedy daja zjadlam zrazik z lososia i popilam gazowanym rano znow mnie wiec w sumie jak jeszcze raz to trudno dobreee bylo
|
#4611 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4613 |
|
Zadomowienie
|
Siedza przed sklepem takoe dwie starsE babki i opowiadaja sobie co u ich dzieci. I jedna mowi no a przemek to stary kawaler na co druga a to zenic sie nie chce ma jakas?
a no ma tam jakies kolezanki ale ja mu pod koldre nie zagladam przeciez Druga mowi no moj mi na obiad ostatnio przyprowadzil i mowi tylko nie rob ziemniakow no nie lubi,no to co mam kur ugotowac? pierogi zrobilam,zarla az jej sie uszy trzesly. Kurde laski leze i kwicze... ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- jeszcze te ich smiechyy no jezuu sikam |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4614 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam się zdrzemnąć żeby trochę tą noc odespać, już przysypiałam i co...
|
#4615 |
|
Zadomowienie
|
ja moze jakas dziwna i glupia jestem... ciesze sie z synusia ale jednoczesnnie czuje jakis zal moze smutek albo sama nie wiiiem jak to nazwac ze nnie bedzie corcia...
|
|
#4616 |
|
Zadomowienie
|
Hahaha
Mlodszy mi powiedzial ze zenic sie nie chce,mowi ze jak patrzy na nas to mu sie odechciewa. Druga mowi. Klocicie sie? a o co? u nas to wiecznie o pieniadze,bo wydaje na gowna hahahaha a ona ma taki smiech jakby swinie zazynali ,,, o jezuuu Noo a dzisiaj na obiad to mam ratatuj,wiesz wszystko w jednym garze takie byle co. Hahahahahaha ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- koliberkuu chlopaczki sa takie przytulasinskie. ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- o jeju Aneczla co to? sikorkaa???
|
|
|
|
#4617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to Twoje pierwsze dziecko, może druga będzie córcia, bo wiadomo matka z córką to mają lepszy kontakt niż z synem... A ja będę miała w domu trójkę chłopów Ale najważniejsze, że zdrowe są nasze bobaski
|
|
#4618 |
|
Zadomowienie
|
mmam nadz ze jak juz zobacze malego to mi to wszystko minie a nastepnym razem popracujemy nad corcia
|
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4620 |
|
Zadomowienie
|
uwazaj Aneczka. U kolezanki co chwila pojawialy sie sikorki dawaly sie glaskac brac na rece. Weterynarz znajomy jej powiedzial zeby nie ruszac bo one chore sa nie wiadomo na co.
---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- hahahahahaha a to ci wrobel fiu fiu jakby to powiedzial wrobel cwirek hahahaha
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:14.

superowo 

przynajmniej masz wsparcie w nim, bo mój to ostatnio powiedział mi że jego żona na porodówkę sama jechała i pracowała do ostatniego dnia
to mu powiedziałam : biedna kobieta z tej pana żony 

od początku miałam przeczucie ze chłopiec u ciebie bedzie 
Fajnie że wszystko ok
W każdym bądź razie u mnie nic złego to nie oznaczało

mojemu w tym roku pyknie 31 mysle nad jakimis perfumkami niemam glowy do prezentu narazie moze cos mnie najdzie a moze te kupony zrobie tylko musze sie usmiechnac o wzor do kogos
wiec w sumie jak jeszcze raz to trudno dobreee bylo
Ale to Twoje pierwsze dziecko, może druga będzie córcia, bo wiadomo matka z córką to mają lepszy kontakt niż z synem... A ja będę miała w domu trójkę chłopów