Mamusie Kwietniowe 2015! cz.III - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-18, 21:27   #1561
soniuska
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.III

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Idę się kąpać dziewuszki zrobić ciepłe mleko z miodem i ciepłą wode z cytryna przed snem i lulu oczka mi się kleja

Aaaa i Tż mi przed chwilą powiedział że śniła mu się dziś córeczka że szedł z nią do sklepu kupować soczek i podobno córeczka wyglądała jak chłopiec ale to była córka

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Weź kobieto oszczedz mój żołądek teraz będzie mi burczał ;P
hehe super sen mial

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Tu są testy fotelików:
http://fotelik.info/pl/testy/ - warto sprawdzić przed zakupem
Ja mam Tario+baza - porównywalny do Maxi Cosi, chociaż wolałabym mieć ten drugi bo jest mniejszy i lżejszy
dzieki
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 21:36   #1562
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
dzieki
Ależ nie ma za co

Idę spać, bo już padam na ryjek
Dobranoc
Stary 2014-10-18, 21:39   #1563
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Ależ nie ma za co

Idę spać, bo już padam na ryjek
Dobranoc
ja zjem i tez lece;p
ale jeszcze w makao gram
Stary 2014-10-18, 21:41   #1564
blackberry89
Zakorzenienie

Ja też się zbieram, dobranoc mamusie :-*
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 21:46   #1565
rosarioV
Zakorzenienie

Ja miałam iść spać a Tż wymyślił sobie zamontowanie kamery w sypialni na noc aby zobaczyć jak w nocy się krecimy i co robią koty szajbus i teraz mi kamere montuje w sypialni nie dając spać :P

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Dobranoc mamuśki słodkich i spokojnych snów

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-18, 21:47   #1566
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałam iść spać a Tż wymyślił sobie zamontowanie kamery w sypialni na noc aby zobaczyć jak w nocy się krecimy i co robią koty szajbus i teraz mi kamere montuje w sypialni nie dając spać :P

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

ma pomysly
Stary 2014-10-18, 21:51   #1567
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
ma pomysly
No ma ale teraz mi kable ciągnie do sufitu i gada o jakiś bolcach już zaznaczył że kamerę na stałe w pokoiku dziecięcym zrobi aby można było zaglądać do dzidzi bez wychodzenia z pokoju... chyba już zboczenie zawodowe :/

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-18, 21:57   #1568
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
No ma ale teraz mi kable ciągnie do sufitu i gada o jakiś bolcach już zaznaczył że kamerę na stałe w pokoiku dziecięcym zrobi aby można było zaglądać do dzidzi bez wychodzenia z pokoju... chyba już zboczenie zawodowe :/
ja konczze jesc i makao i zeby i spac;p
Stary 2014-10-18, 21:58   #1569
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
ja konczze jesc i makao i zeby i spac;p
Tą smaczną bagietke z ziołami ? Idź idź ja też już idę bo skończył

Stary 2014-10-18, 22:00   #1570
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Tą smaczną bagietke z ziołami ? Idź idź ja też już idę bo skończył
tak
Stary 2014-10-18, 23:33   #1571
_Madison_
Zadomowienie

Któraś pisała o szczepionkach na rota, akurat tę nam lekarka przed przedszkolem polecała i moje dzieciaki na rota są zaszczepione, ale ja nie widzę by to działało.(ostatnio były chore, no poza Amelką :p). Za dużo odmian jest tych wirusów, a szczepimy tylko na niektóre. A np u koleżanki dziecka to się sprawdziło.

Pisałyście o ruchach to ja już praktycznie nawet pod ręką czuję wypychanie maluchów,

Rozmawiałam z tztem i faktycznie chce by dzieciaki były Zosią i Mateuszem, a więc chyba w końcu sprawa zakończona

Byliśmy na zakupach. Wszystko mamy i było nawet fajnie. Ale zmęczona jestem jak cholera
Wykorzystałam bon do tesco i dostaliśmy dziś drugi więc za tydzień znów tam zajrzymy.

No nic uciekam spać. Dobranoc *

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Ale tak apropo szczepionek to teraz mąż powiedział, że chciał by się zastanowić nad szczepieniami Zosieńki i Matiego:rolleye s:
Tak więc od poniedziałku zakopuję się w fachowej literaturze i znów zgłębiam temat.

BLACK - ale zazdro kina

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Kurcze niby tak jestem zmęczona, ale spać mi się nie chce
Strasznie to wkurzające
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF

Edytowane przez _Madison_
Czas edycji: 2014-10-18 o 23:32
_Madison_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-19, 01:35   #1572
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:

Wow Big Brother
A wizaż będzie miał z nich podgląd?

Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
Któraś pisała o szczepionkach na rota, akurat tę nam lekarka przed przedszkolem polecała i moje dzieciaki na rota są zaszczepione, ale ja nie widzę by to działało.(ostatnio były chore, no poza Amelką :p). Za dużo odmian jest tych wirusów, a szczepimy tylko na niektóre. A np u koleżanki dziecka to się sprawdziło.

Pisałyście o ruchach to ja już praktycznie nawet pod ręką czuję wypychanie maluchów,

Rozmawiałam z tztem i faktycznie chce by dzieciaki były Zosią i Mateuszem, a więc chyba w końcu sprawa zakończona

Byliśmy na zakupach. Wszystko mamy i było nawet fajnie. Ale zmęczona jestem jak cholera
Wykorzystałam bon do tesco i dostaliśmy dziś drugi więc za tydzień znów tam zajrzymy.

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Ale tak apropo szczepionek to teraz mąż powiedział, że chciał by się zastanowić nad szczepieniami Zosieńki i Matiego:rolleye s:
Tak więc od poniedziałku zakopuję się w fachowej literaturze i znów zgłębiam temat.

BLACK - ale zazdro kina

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Strasznie to wkurzające
Może dzięki szczepieniu łagodniej przechodziły rota? To szczepienie zdaje się chroni najlepiej maluchy, maks. do 3 r.ż. Potem nie działa już

Ja nie mogę spać. Jutro będę nieprzytomna
Stary 2014-10-19, 07:19   #1573
Mirelka_90
Raczkowanie

Cytat:

BLACK - ale zazdro kina

Strasznie to wkurzające

To kochana jednak będziesz miała parkę?? nie dwie dziewczynki?? przepraszam ale jestem troszke zacofana bo was nadrobić to jest nie lada wyczyn. Wczoraj bylam i pisałam a tu 4 strony juz zapisane... losie moj... a my już lecimy na rosołek bo się pyrkoli na gazie.

Wiktorek 15.03.2015r.
Mirelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-19, 07:53   #1574
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość

Dużo schudłaś? Ja w pierwszym trymestrze schudłam z 3-4kg, a teraz póki co nic jeszcze do góry nie skoczyło, z czego się bardzo cieszę
oj tak, ja schudłam aż 6,5 kg
Cytat:
Napisane przez Mirelka_90 Pokaż wiadomość
Witajcie moje drogie troszkę dawno mnie nie było. Co prawda podglądałam was co jakiś czas ale nadrobić was nie daje rady. U mnie bez zmian ogólnie wielkich. Jeszcze ten tydzień będę pracować miałam tylko do wtorku ale przenieśli mnie na autobus szkolny jeżdżę z panem kierowcą i rozwozimy dzieci musze ich pilnować i otwierać tym "maluszkom" drzwi. Ogólnie jeżdżę od 6.30 do 8.15 potem idę do domku bo mam rzut beretem i wracam na 11.50 i wtedy jeżdzimy już do 15.45. Ale nie męczę się jak na wcześniejszym stanowisku : grabienie liści trawy zamiatanie chodników itd. Ale w czwartek idę już do gina na wizytę w końcu o tydzień później niż miałam iść ale niestety jestem na tym zastępstwie za inna panią i nie chciałam im problemu robić. Ale od czwartku już mnie nie ma. Czwartek badania od rana potem gin więc cały dzień mnie nie ma a na jeden dzień nie ma co iść więc od razu spadam na L4 do końca ciąży

Z mniej przyjemnych rzeczy u nas w czwartek moja córeczka Maja (4 latka) złamała lewą rączkę spadła z łóżka z kolega się bawiła i jakoś niefortunnie spadła bo przecież nie jest tak wysoko ze zwykłego łóżka i płakała że ciągle boli boli... usneła i budziła się z płaczem a że nie bylo nic widac ani opuchlizny ani sinego to nie wiedzialam co robić. Ale wkurzylam sie jak płakała ciągle i pojechaliśmy Na IP. Zdjęcie rączki i okazało się że złamana rączka i to obie kości bidulka na razie gips na 3 tygodnie ale potem do ortopedy wizyta więc nie wykluczone ze się przedłuży bo jednak to jest złamanie a to z reguły trwa 5/6 tyg.
Ale jestem wkurzona na dyrektorkę w przedszkolu bo stanowczo zabroniła małej chodzić do przedszkola gdzie lekarz kazał odczekać tydzień a później może śmiało iść. Ale ta wyskoczyła z mordą że oni takiego dziecka niechcą aż wyszłam i się popłakałam mała za przedszkolem jest strasznie teraz mówi ze już teskni za tymi dziecmi itd. tym bardziej ze uczą się wszystkiego na "pasowanie na przedszkolaka" który jest 31. eh Maja radzi sobie ze wszystkim sama. Nawet do łazienki idzie sama i sama sobie jedna rączką radzi. Ale tamta zołza taka jest. No trudno niby lepiej że w domu bo lepiej sie bedzie goic i nie ma zagrozenia ale znów będzie miala mase zaleglosci z przedszkola bo uczą sie literek itd.

Ale się rozpisałam jak mnie nie było to mnie nie było jak teraz to napisała całą stronnice kto to przeczyta.

Ps: a teraz postaram się choć część nadrobić.
witaj Kochana
dobrze, że pójdziesz na L4 i odpoczniesz i przykro mi z powodu małej a dyrektorka to jakaś jędza
Cytat:
Napisane przez malinka1984 Pokaż wiadomość
Nasz 3w1 z fotelikem Maxi Cosi to koszt 2600
nasz z ftelikiem BeSafe ok 2400-2600 - zależy, który ostatecznie wybierzemy.
Cytat:

serio w domu kamerę będziecie mieć?

witam się w tą piękną, słoneczną niedzielę
pospałam dziś jak zwylke 12 godzin, teraz czas iść zrobić śniadanko
Później muszę skończyć ciasto francuskie ze szpinakiem i fetą (wczraj farsz zrobiłam), a na obiad mamy dorsza i surówkę z kiszonej kapusty

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-19, 07:55   #1575
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:

BLACK - ale zazdro kina

Strasznie to wkurzające
Hej kochana
Nozliwe ze jak Majka mowi , ze dzieciaczki lagodniej to dzieki szczepieniu przeszly wiec meza mecz kochana ;*
O i co w tesco zakupione cos dobrego jadla?:-*

Ja wstaje juz
Snilo mi sie juz kolejny raz ze krwawilam:/
Pojechalam do sPitala i sie okazalo ze wszystko ok i lekarz mi pokazal pipeczke,a ta dzidzia byla z 10tyg starsza niz teraz..
Stary 2014-10-19, 08:14   #1576
madzixx88
Zakorzenienie

Witam sie i ja

byłam wczoraj u koleżanki zobaczyć jej córeczkę, ma 1,5 miesiąca, takie maleństwo najpierw sobie słodko spała, potem zaczęła popłakiwać i na rączkach mamy leżała i nawet zjadła ze dwa razy, potem marudziła, ehhh słodziak mały ale bałabym się, że nie będę mogła odgadnąć jej potrzeb i się źle zaopiekuję ale podobno jak się ma już swoje to jakoś się podświadomie wie co i jak

późno wróciłam i z grubsza nadrobiłam ale już nie miałam siły nic pisać

dziś ładna pogoda się szykuje, mąż zrobił mi śniadanie do łóżka-jestem w miłym szoku
polenię się trochę a potem się wybiorę znowu do h&m bo czapeczkę, którą wczoraj kupiłam dla mojej dzidzi muszę wymienić na większy rozmiar i jeszcze coś dokupię - wciągające to jest
poza tym kupiłam jeszcze koszule dzinsową na 68 cm, boska jest i i zestaw letni bodziak z geterkami i czapeczką aa i jeszcze skarpetki z myszką miki

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2014-10-19 o 08:17
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-19, 08:43   #1577
Koperco
Zakorzenienie

Rosario a co Twoj M robi? Bo moj zaklada alarmy i ma podobne jazdy😀
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-19, 09:04   #1578
blackberry89
Zakorzenienie

Witam z rana. Tz wstał z bólem głowy :-(
Na 12 lecimy na obiad do rodziców moich
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-19, 09:11   #1579
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Witam sie i ja

byłam wczoraj u koleżanki zobaczyć jej córeczkę, ma 1,5 miesiąca, takie maleństwo najpierw sobie słodko spała, potem zaczęła popłakiwać i na rączkach mamy leżała i nawet zjadła ze dwa razy, potem marudziła, ehhh słodziak mały ale bałabym się, że nie będę mogła odgadnąć jej potrzeb i się źle zaopiekuję ale podobno jak się ma już swoje to jakoś się podświadomie wie co i jak

późno wróciłam i z grubsza nadrobiłam ale już nie miałam siły nic pisać

dziś ładna pogoda się szykuje, mąż zrobił mi śniadanie do łóżka-jestem w miłym szoku
polenię się trochę a potem się wybiorę znowu do h&m bo czapeczkę, którą wczoraj kupiłam dla mojej dzidzi muszę wymienić na większy rozmiar i jeszcze coś dokupię - wciągające to jest
poza tym kupiłam jeszcze koszule dzinsową na 68 cm, boska jest i i zestaw letni bodziak z geterkami i czapeczką aa i jeszcze skarpetki z myszką miki
Kochana super sama bym sie z jakas dzidziunia spotkala..
Milego

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Witam z rana. Tz wstał z bólem głowy :-(
Na 12 lecimy na obiad do rodziców moich
biedny
Smacznego obiadku

Ja zjadlam 3tosty i wlasnie lecimy do kosciola.
Te moje witaminy omegamed optoma forte sa spoko,ale ta kapsulka z witaminami tragedia,bo ja odkad w ciazy to nie moge nawet jezyka umyc jak myje zeby i dzisiaj chcialam ja poklnac i mi wrocila i ja wyplulam i bylo mi zle i zwymiotowalam do toalety :/
Nie lubie tego typu kapsulek:/

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Nie piszcie za duzo jak bede w kosciele

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-19, 09:33   #1580
FlightlessBird
Zakorzenienie

ja zamówiłam wczoraj Olimp Gold DHA
Po rozmowie z lekarze tylko utwierdziłam się w przekonaniu, że nie mam brać żadnych witamin
Gin poiwedział, że powinno się przyjmować jak najmniej syntetycznych witamin. Nie żyjemy w kraju trzeciego świata gdzie cierpi się na niedobory żywności, więc najlepsze witamminy to te, które przyjmiemy z posiłkami

Poza tym jeśli matka zażywała syntetyczne witaminy - coraz częsciej obserwuje się, że takie noworodki mają większą (często aż nadto dużą) wagę urodzeniową.

Stary 2014-10-19, 09:36   #1581
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

dzien dobry z rana wcinami kanapki ktore poprawimy kabanosem i mandarynkami, no i bierzemy sie niedlygo za rosolek. pogoda nam dzis pieknie zza okna wyglada, taka jesien to ja lubie pozdrawiam brzuszki

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-19, 09:45   #1582
FlightlessBird
Zakorzenienie

dziewczyny, jestem w szoku

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=158

Stary 2014-10-19, 09:49   #1583
Mirelka_90
Raczkowanie

A ja właśnie robiłam ogarnięcie tego co mam już na maleństwo. I zapisalam sobie także żeby wiedzieć co jeszcze potrzebuje ale i tak dokupię rzeczy żeby były nowe takie do szpitala czy lekarza (szczepienie itd) Typowo na chłopca mam:

Body długi rękaw : 11szt
Body krótki rękaw: 18 szt
Pajac : 5szt
Śpiochy : 7szt
Spodenki : 5szt
Czapeczki : 5szt
Rajtuzki: 1szt
rękawiczki nie drapki : 1szt
Skarpetki : 2szt
swterek : 1
kaftanik: 1

To są rzeczy nie nowe jedynie nowe kupiłam jedne bodziaki na długi rękaw Te ilość co podałam to na początek bo tych od 68 nie liczyłam.
Mam jeszcze dwa worki typowo na dziewczynkę lecz tam są większość dużych ubranek ale dużo z chłopca może być dla dziewczynki. Ale jeśli będę miała synka to oddam komuś te ubranka na dziewczynke. Ja dostalam 200sztuk ubranek w tym kombinezonik za tylko koszt wysyłki więc ja tez się podziele. A jeszcze dojdzie mi tych ubranek bo po Mai dawałam w rodzinie i mówiłam że gdyby mi się trafiło dziecko to żeby wróciły... także będą na pewno jeszcze.

My już pojedliśmy rosołek ale ja jakoś dziwnie się na żołądku czuje... jakby momentami było mi nie dobrze i czasem mnie zaboli dziwnie.

Już kochane tylko 3 dni i idę na L4 doczekać się nie mogę tej podświadomości że nie muszę iść do pracy a kasa będzie. Ja mam juz wózek od koleżanki odkupuje ma prawie nowy w bardzo dobrym stanie. za 450zł sprzeda zaraz wam wstawie zdjecie jaki to.
Miłej niedzieli

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość

O losie... 4.5 kg i to 63 cm... nieźle.
Moja Mała jak się urodziła miała 2850 i 52cm

Wiktorek 15.03.2015r.
Mirelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-19, 09:50   #1584
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny robie herbatke i zapraszam na kurnik.pl
moze w cos zagramy razem?
proponuje makao
Aaaa ja chce z wami grac uwielbiam!!!!

Czytam was jeszcze jestem dopiero na 50 str. , a teraz musze znikac do skleepu.

w szkole bylo super!!!

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-19, 09:50   #1585
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirelka_90 Pokaż wiadomość

O losie... 4.5 kg i to 63 cm... nieźle.
Moja Mała jak się urodziła miała 2850 i 52cm
wielkość wielkością, ale to, że urodziła takiego sporego malucha naturalnie bez pęknięcia i nacięcia

Stary 2014-10-19, 09:50   #1586
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
4,5 kg naturalnie.
zemdlalam... :/

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-19, 09:54   #1587
rosarioV
Zakorzenienie

Soniuska za dużo o tym myślisz myśl o przyjemnych rzeczach
Koperco systemy I.T alarmy kamery komputery ha to się rozumiemy :P ja już mam w mieszkaniu alarm zalozony :P w mieszkaniu no kurcze
Ja dziś wstałam z bólem lekkim brzucha i leże cały czas koszmary miałam dziś :/ czy ktoś słyszał o tym że smazenie na maśle jest trujące? Dostałam opr od Tż że zrobiłam sobie omlet po hiszpańsku na maśle ;(

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Jak dostanę kompa od Tż bo obecnie coś tam robi to dołączam się do makao

Stary 2014-10-19, 10:05   #1588
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
a ja kalafiora
podmienimy sie troche? parenascie frytek za dwa kalafiory, taki uklad?

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

tez chcialam wziac fasolke, ale taka nie za ciekawa byla w sklepie, sle ochote mialam straszna
a jutro jak na ndz przystalo bedzie rosolek a ze pewnie szybko przeleci to mysle jeszcze nad pozywniejsza kolacja, moze jakies tortille albo pity.
Ja kupuję ostatnio tą mrożona z bonduelle,już podgotowana na parze,polecam

Madison - mnie tak muliło po witaminach, femibionie konkretnie i gin kazał odstawić w ogóle,póki wyniki mam dobre i dieta zróżnicowana to nie widzę potrzeby się sztucznymi faszerowac

Agolandia - przejrzyj sobie Olx i ogłoszenia w swojej okolicy,ja mam parę ogłoszeń już zapisanych że spodniami z hm np. Za 40zl a nie 150 nowki...
Ale cały czas zwlekam z kupnem mimo tego że za parę dni zaczynam 5 miesiąc,bo jeszcze spokojnie mieszcze się w swoje spodnie przedciazowe

Aaaaa,no i mój gin też bierze 150zl,także nie jesteś sama

W ogóle pochwalę Wam się,że wczoraj przywiezlismy od kuzyna Maxi Cosi Cabrio Fix, leżaczek bujaczek i przepiękną karuzele z Fisher Price Oczywiście, wszystko pożyczone ale i tak cieszę się mega,że te zakupy mamy z głowy!

To ja się nie wypowiadam na temat wózka,bo mój wymarzony to ponad 4 tysiące

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-19, 10:09   #1589
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość

W ogóle pochwalę Wam się,że wczoraj przywiezlismy od kuzyna Maxi Cosi Cabrio Fix, leżaczek bujaczek i przepiękną karuzele z Fisher Price Oczywiście, wszystko pożyczone ale i tak cieszę się mega,że te zakupy mamy z głowy!

To ja się nie wypowiadam na temat wózka,bo mój wymarzony to ponad 4 tysiące
nie dziwię sie, że się cieszysz
jaki to wózek?

Stary 2014-10-19, 10:31   #1590
rosarioV
Zakorzenienie

Czy ktoś gra w makao :P

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości