|
|
#1171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bezradność w łóżku
Cytat:
Najnowsze badania? No proszę, to odeślij mnie do nich, podaj jaki zespół je przeprowadzał i kiedy, w jaki kraju, na jakiej populacji. Skoro jesteś po studiach to na pewno wiesz, że kiedy powołujemy się na jakieś badania, trzeba właśnie podać te wszystkie szczegółowe dane, ich dotyczące. Z chęcią je zobaczę, a i na tym, swoim poście dyskusję zakończę, bo nie ma ona żadnej wartości dla zadającego pytanie, a ja nigdy nie zgodzę się, ze stwiedzeniem, że kobiety mają "głęboko sięgającą łechtaczkę". Pozdrawiam!
Nowe posty: -Instagram Mix (wrzesień) + informacje o promocji w Rossmannie Edytowane przez florence244 Czas edycji: 2014-10-28 o 21:30 |
|
|
|
|
|
#1172 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: orgazm tylko w nocy ?
A zastanawiałaś się może, że za dużą uwagę przywiązujesz do orgazmu? Czy to że jesteś otwarta, znaczy, że podczas kochania ze swoim partnerem zatracasz się w tym, co się dzieje, czy że nie boisz się różnych "technik"? Bo według mnie najważniejsze w osiągnięciu jest wzajemne zaufanie i skupienie się na tym co tu i teraz się dzieje
.
|
|
|
|
|
#1173 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"Sodomitą to może być byle żak, mnich, żebrak, chłop czy inny łazęga. O książętach i dostojnikach Kościoła mówimy natomiast, że w sprawach miłości cielesnej wznoszą się ponad zwyczajowe standardy kultywowane przez większość społeczności." - Ja Inkwizytor. Wieże do nieba (Jacek Piekara) ![]() |
|
|
|
|
|
#1174 |
|
Zadomowienie
|
Według mnie jedno nie wyklucza drugiego
.
|
|
|
|
|
#1175 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Brak orgazmu, problemy z orgazmem - wątek zbiorczy
hej. ja też mam problem z orgazmem. żaden z moich facetów (dwóch) nie doprowadził mnie do tego. zaczynam myśleć, że coś jest ze mną nie tak :/ podczas seksu myślę, że boli mnie gdy porusza się we mnie, albo że chce mi się siku
|
|
|
|
|
#1176 |
|
Zadomowienie
|
To że nie masz teraz orgazmu nie oznacza, że nie możesz mieć go w przyszłości
. A masz stałego i kochającego partnera?
|
|
|
|
|
#1177 |
|
Raczkowanie
|
z obecnym facetem spędziłam 1 jedną noc. ile trzeba czasu aby się "zgrać"? ehh jedna osiągają łatwo orgazm a inne
|
|
|
|
|
#1178 |
|
Zadomowienie
|
Z poprzednim partnerem spędziłam wiele nocy i nie miałam ani jednego orgazmu :P.
Z obecnym też mi to trochę zajęło. Daj sobie czas i bądź cierpliwa. Poza tym czy w kochaniu się chodzi o orgazm? Czy o zbliżenie się, otwarcie się, pozbycie się tego wszystkiego, co chowa prawdę o nas samych w dzień, o stanie się nagim emocjonalnie i wyznanie sobie fizycznie miłości? Skąd ten dziwny kult orgazmu? Jedna noc u nie miałaś orgazmu? TO nic strasznego! O ile kochasz partnera i ufasz mu, to orgazm jest jedynie kwestią czasu. |
|
|
|
|
#1179 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dla mnie seks bez orgazmu jest jak... potrawa bez soli
|
|
|
|
|
|
#1180 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1181 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak uprawiam seks i nie mam orgazmu, to następnego dnia cierpię na syndrom niedopchnięcia
Mizianie też jest ważne, ale nie wiem, jak można się dziwić, że komuś przeszkadza bark orgazmu ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#1182 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=cherry_flamme;48824 090]Jak uprawiam seks i nie mam orgazmu, to następnego dnia cierpię na syndrom niedopchnięcia
Mizianie też jest ważne, ale nie wiem, jak można się dziwić, że komuś przeszkadza bark orgazmu [COLOR="Silver"]Tzn. ja się nie dziwię, ale skąd takie tragizowanie, że po pierwszej nocy z partnerem nie ma się orgazmu |
|
|
|
|
#1183 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1184 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1185 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1186 |
|
Przyczajenie
|
Hej, ostatnio w moim życiu mam problemy z orgazmem, ale w dość nietypowy sposób. Kiedy współżyję ze swoim chłopakiem w pozycjach, w ktorych jest możliwość stymulacji łechtaczki przez ocieranie się to nie mam problemu żeby dojść - nie jest to jednak bardzo intensywny i robiący tzw. efekt wow. Najlepsze orgazmy miałam podczas pieszczot ręką. Jednak odkąd zaczęłam brać tabletki (jestem podczas 2 opakowania) mogę o nim pomarzyć. Udało mi się w ten sposób dojść tylko raz i tylko wtedy, kiedy pomagałam sobie sama. Zrobiłam sobie test, czy jestem w stanie jeszcze przeżywać orgazm, więc masturbowałam się sama. Okazało się, że orgazm jeet, muszę jednak włożyć więcej wysiłku, aby wystąpił. Mam teraz do was pytanie, czy wszystko się jeszcze unormuje, czy po prostu musimy się z chlopakiemna nowo nauczyć jak mnie dotykać, aby było dobrze? Nie chcę za bardzo rezygnować z tabletek, zwłaszcza, że to jest jedyny skutek uboczny (z którym chciałabym zawalczyć
)
|
|
|
|
|
#1187 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1188 |
|
Raczkowanie
|
Nie chwaląc się najwięcej miłam 10 orgazmów podczas stosunku , za każdym razem kiedy uprawiamy seks czy szybki numerek muszę zakończyć orgazmem, taka już jestem
|
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
Po jakim czasie od rozpoczęcia współżycia dostałyście pierwszego orgazmu? Pytanie kieruję raczej do tych co dostał go raczej później niż wcześniej.
|
|
|
|
|
#1190 |
|
little hungry lady
|
Dot.: mam problem z osiągnieciem orgazmu...
Mnie juz męczy brak orgazmu podczas normalnego stosunku. Musze sie sporo natrudzic i w gruncie rzeczy sama, zeby do "czegokolwiek dojsc"
Partner mowi, ze sie stara, bla, bla, a dla mnie to po prostu w jego wykonaniu wyglada jak odwalenie tego na szybko, brak cierpliwosci itd. Byc moze poczatki sa takie trudne.Wysłane z szajsunga.
|
|
#1191 |
|
Zadomowienie
|
Jakieś 5 miesięcy i tu jest mowa tylko podczas stymulacji oralnej. Orgazmu wynikającego z penetracji jeszcze nie miałam (współżyjemy półtora roku).
|
|
|
#1192 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1193 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1194 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
napisałaś, że nie miałaś orgazmu pochwowego, więc... wszystko przed tobą jak już będziesz miała, to się ze mną zgodzisz. Nie da się tego porównać.Ja nie mówię, że skupiam się podczas seksu na orgazmie. Nie. Najczęściej to ja w ogóle o tym nie myślę, bo po prostu uprawiam seks i czerpię z tego przyjemność. Czasem zwalniam, bo potrafię dojść w pół minuty ale, błagam, nie wmawiajcie mi, że orgazm nie jest ważny. Mizianie, pieszczoty, orale, penetracja - tak, to miłe, ale... no miłe i tyle. Żeby nie było: swój pierwszy orgazm pochwowy (podczas penetracji) przeżyłam jakoś po 5 latach od rozpoczęcia współżycia... |
|
|
|
|
|
#1195 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ale nie kwestionuję, że ktoś może myśleć inaczej. Poza tym dotyczy to bardziej osób, które orgazmu nie miały, bo według mnie myślenie "O, to chyba początek orgazmu. A nie jednak nie.. A może już? Oj, znowu nie. No to czekamy dalej. Może będzie później. Ale co jeżeli nie? O Boże, mój seks jest tak beznadziejny, bo nie mam orgazmu.." nie pomaga w jego osiągnięciu..
|
|
|
|
#1196 |
|
Zakorzenienie
|
A czy coś w tym jest, że orgazmy pojawiają się też po pierwszej ciąży?
|
|
|
|
|
#1197 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
#1198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnyFacet gdzieś coś kiedyś czytałam o tym. Niby po porodzie SN pochwa jest lepiej ukrwiona czy jakoś tak. Koleżanka urodziła i jak na razie nie potwierdzone, ale nie wiem na ile w tym prawdy xD Yennefer92 Po paru latach uprawiania seksu brak orgazmu jest po prostu frustrujący. Choćby nie wiem jak mi wszelkiego rodzaju pieszczoty sprawiały przyjemność, czuła bliskość, troskę etc partnera i jeszcze czytała jak to wszyscy dookoła szczytują bla bla a ja nic = FRUSTRACJA Edytowane przez Frezja__ Czas edycji: 2014-11-17 o 18:23 |
|
|
|
|
|
#1199 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:29.

.
.

17.08.2019
Partner mowi, ze sie stara, bla, bla, a dla mnie to po prostu w jego wykonaniu wyglada jak odwalenie tego na szybko, brak cierpliwosci itd. Byc moze poczatki sa takie trudne.