![]() |
#2041 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann cz. XXIV
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2042 |
Zakorzenienie
|
A co sadzicie o podkladzie Astor 24 i poleccie mi rownie trwale inne podklady
![]() Rimmel ze starym skladem ma takie same odcienie jak ten nowy? |
![]() ![]() |
![]() |
#2043 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2045 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2046 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Zdaję sobie sprawę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2047 | ||
summer vibes;)
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2048 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2049 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na co dzień używam teraz CC Bourjois też zakupiony na ostatniej promo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2051 |
Rozeznanie
|
Polecacie jakąś niebieską kredkę na linię wodną? Szukam dla mamy.
Ja mam Stay Matte i u mnie uwydatnia skórki(cera mieszana).Osobiście uważam,iż jest mocno kryjący(przy większej warstwie),bardziej niż Revlon CS.Ogólnie to nie przepadam za nim,wg mnie nie ładnie wygląda na twarzy z bliska(mówię o sobie).Na plus jest efekt matujący,który dość dobrze utrzymuje się na mojej buzi.Jednak poprawki w ciągu dnia są wskazane. Edit: zoila dobrze mówi,ja używam go tylko podczas wielkiego wysypu,spowodowanego nowymi kosmetykami.. ![]()
Edytowane przez Inal Czas edycji: 2014-11-05 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2052 |
Klientka w krawacie
|
Uwydatnia. Poza tym to podkład z kategorii past, ja za takimi szpachlami nie przepadam, czuję je na twarzy.
#2053 |
Zakorzenienie
|
Ja tez bym wolala bardziej plynny ale nie lejacy wlasnie jak ten rimmel albo HM tylko bardziej trwaly i kryjacy, a ktores inne Rimmele nie sa juz takie trwale i kryjace? Lub ktorys z astora albo Maybelline? Ewentualnie z Manhattanu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2054 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2055 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2056 |
Zakorzenienie
|
ja mam ten i chyba go bede miec do końca zycia, bo wystarczy odrobinka
https://www.douglas.pl/douglas/Makij...000068796.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2057 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2058 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzisiaj otworzyłam tusz Loreal Volume Million Lashes, którego mam z promocji i jestem zadowolona, nie uczula. Pomimo, że nie lubię silikonowych szczoteczek, ta nabiera odpowiednią ilość tuszu i jest tak giętka i leciutka, że nawet przy malowaniu krótszych rzęs się do nich przytula. ![]() ![]() Cytat:
Edytowane przez cedrowa Czas edycji: 2014-11-05 o 17:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2059 |
Raczkowanie
|
Mam pytanko, czy gdziekolwiek można znaleźć stan zaopatrzenia poszczególnych Rossmannów. Może źle się wyraziłam, chodzi mi o to by dowiedzieć się w których Rossmannach są jakie szafy z kolorówką. Szczególnie interesuje mnie Rossmann w Atrium Felicity Lublin, ponieważ będę tam w czasie promocji. Chyba, że któraś z Was coś wie. Ja niestety jeszcze tam nie byłam, a teraz jestem chora i nijak nie mam jak sprawdzić.
Proszę o jakąś informację i z góry dziękuję |
![]() ![]() |
![]() |
#2060 |
Kuźnia inspiracji
|
Uwaga, podaję listę Rossmannów z poszczególnymi szafami (stan na pierwszą połowę 2014) - tyle, ile miałam podaję - w razie zmian proszę o informację, także i dopiski
![]() Białystok: Świętojańska: Eveline, Revlon, Sally Hansen, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Max Factor, Lovely, Wibo, Eris Paderewskiego: L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Max Factor, Lovely, Wibo Wysockiego: Eveline, Lovely, Wibo, Miss Sporty, Manhattan, Maybelline, Rimmel, Max Factor, Bourjois, L'oreal, Eris, Revlon, Sally Hansen Bielsko-Biała: 11 listopada 10: Wibo, Miss Sporty, Rimmel, Maybelline, Astor, Max Factor, L'oreal Michałowicza 12: Eveline, Irena Eris, Wibo, Lovely, Miss Sporty, Sally Hansen, Manhattan, Rimmel, Maybelline, Astor Bourjois, Max Factor, L'Oreal Galeria Sfera (ul. Mostowa 5): Wibo, Lovely, Manhattan, Miss Sporty, Max Factor, Rimmel, Astor, Maybelline, Dr Irena Eris, Eveline, Sally Hansen, Borjouis, L`oreal, Revlon Gemini Park (ul. Leszczyńska 20): Wibo, Lovely, Manhattan, Miss Sporty, Max Factor, Rimmel, Astor, Maybelline, Dr Irena Eris, Eveline, Sally Hansen, Borjouis, L`oreal, Revlon Bytom: Dworcowa 12: Lovely, Wibo, Manhattan, Rimmel, Maybelline, Astor, Bourjois, L`oreal, Max Factor J. N. Jeziorańskiego (CH Plejada) : jak wyżej pl. Kościuszki (CH Agora): Wibo, Lovely, Manhattan, Bourjois, Rimmel, Maybelline, Astor, L`oreal, Max Factor, Sally Hansen Strzelców Bytomskich 96 (CH M1): Eveline, Wibo, Lovely, Rimmel, Maybelline, Bourjois, Astor, Max Factor, L`oreal Gliwicka: Lovely, Wibo, Maybelline, Rimmel, Astor, Max Factor, L`oreal Elbląg: Grunwaldzka: L;oreal, Max Factor, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo Gorlice: Piłsudskiego 2-4/3 Maja: Wibo, Miss Sporty, Maybelline, Rimmel, Astor, L'oreal Grudziądz: CH Alfa: Eveline, Revlon, Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Sally Hansen, Rimmel, Maybelline, Max Factor, L'oreal, Bourjois, Eris Pasaż Wiślany: Eveline, Revlon, Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Sally Hansen, Rimmel, Maybelline, Max Factor, L'oreal, Bourjois, Eris Unia Park: Eveline, Wibo, Lovely, Manhattan, Sally Hansen, Maybelline, Rimmel, L'oreal, Max Factor, Bourjois, Astor, Miss Sporty. Konin: Paderewskiego 8 (Galeria nad jeziorem): Eveline, Revlon, Sally Hansen, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo, Eris Kraków: Bora-Komorowskiego 37 (CH Krokus: eveline, wibo, lovely, manhattan, maybelline, rimmel, bourjois, astor, max factor, l' oreal, revlon, sally hansen, miss sporty Stojałowskiego 6 (Galeria Dekada): eveline, wibo, lovely, miss sporty, manhattan, rimmel, maybelline, bourjois, astor, l' oreal, max factor, revlon, sally hansen, dr irena eris Puszkarska 9 (CH Bonarka): eveline, wibo, lovely, manhattan, maybelline, rimmel, bourjois, astor, max factor, l' oreal, revlon, sally hansen, miss sporty Krosno Lewakowskiego 31: Lovely, Wibo, Miss Sporty, Manhattan, Sally Hansen, Maybelline, Rimmel, Astor, Bourjois, Max Factor, L'oreal Wojska Polskiego 11: Lovely, Wibo, Miss Sporty, Maybelline, Rimmel, Astor, Max Factor, L'oreal Lublin: (Ogród Saski): Eveline, Max Factor, L'oreal, Bourjois, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Wibo, Lovely Olimp: Wibo, Lovely, Eveline, Manhattan, Max Factor, Astor, Bourjois, Loreal, Rimmel, Miss Sporty, Eveline Krakowskie Przedmieście przy Grand Hotelu - Max Factor, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Wibo Lipowa 13 (CH Plaza) Eveline, Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Maybelline, Rimmel, Astor, Borjouis, Max Factor, L`oreal, Revlon, Sally Hansen, Dr Irena Eris Godebskiego 1: Wibo, Lovely, Miss Sporty, Rimmel, Maybelline, Max Factor, Astor, Loreal Krakowskie Przedmieście 58: Wibo, Lovely, Eveline, Manhattan, Max Factor, Astor, Bourjois, Loreal, Rimmel, Miss Sporty, Eveline Łomża: Zawadzka 38 (Galeria Veneda)- jest szafa Revlon, Eveline, Sally hansen, Bourjous oraz wszytskie podstawowe takie jak Rimmel, maybeline, atsor, wibo itp Piłsudskiego (Galeria Stokrotka) - są wszystkie podstawe oraz szafa Sally Hansen Łódź Karskiego 5 (CH Manufaktura): Eveline, Revlon, Sally Hansen, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo, Eris, Essence, Catrice, Collistar, Make Up Factory Kilińskiego 296 (przy Kauflandzie): Eveline, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo, Kolumny 6/36 (Carrefour): Eveline, Revlon, Sally Hansen, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo, Eris Lutomierska 144: L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Max Factor, Lovely, Wibo, Miss Sporty Pabianicka 245 (Port Łódź): Eveline, Revlon, Sally Hansen, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo, Eris Piłsudskiego 15/23 (Galeria Łódzka): Eveline, Revlon, Sally Hansen, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo, Eris Piotrkowska 95 (Saspol): Eveline, Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Sally Hansen, Rimmel, Maybelline, Astor, Bourjois, Max Factor, L'oreal. Piotrkowska 183/187: L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Max Factor, Lovely, Wibo, Miss Sporty Tamka 3: L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Max Factor, Lovely, Wibo, Miss Sporty Tatrzańska 42/44: Wibo, Miss Sporty, Lovely, Maybelline, Rimmel, Astor, Max Factor, L'oreal Widzewska 22 (Tesco): Eveline, Revlon, Sally Hansen, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo, Eris Nowy Sącz: pl. Dąbrowskiego 4 (koło PKSu): Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo, Max Factor Jagiellońska 6: Eveline, Revlon, Sally Hansen, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo, Eris, Max Factor Lwowska 60: Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo, Mx Factor Prażmowskiego 11 (CH Trzy Korony):Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo, Max Factor Opole: Kołłątaja/1-go Maja: Loreal, Max Factor, Astor, Maybelline, Rimmel, Miss Sporty, Wibo, Lovely. Ostrów Wielkopolski: Kolejowa: Eris, Revlon, Sally Hansen, Eveline, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo Wrocławska: Eveline, Revlon, Sally Hansen, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo Raszkowska: Eveline, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo Galeria Ostrovia: Revlon, Sally Hansen, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo Puławy: Carrefour: Wibo, Lovely, Manhattan, Max Factor, Astor, L'oreal, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty Centralna: Wibo, Lovely, Manhattan, Max Factor, Astor, L'oreal, Bourjois, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty Rzeszów: Piłsudskiego 44 (Galeria Rzeszów): Eveline, Revlon, Sally Hansen, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Max Factor, Lovely, Wibo, Eris. Lisa Kuli 19 (Galeria Grafika): Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Max Factor, Lovely, Wibo. Krakowska 20 (Galeria Nowy Świat): Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Max Factor, Lovely, Wibo. Sandomierz: Galeria Stokrotka: Wibo, Lovely, Manhattan, Max Factor, Astor, Loreal, Rimmel, Miss Sporty Sucha Beskidzka: Wibo, Lovely, Manhattan, Rimmel, Max Factor, Maybelline, Astor, Miss Sporty, Bourjois Szczecin: Zawadzkiego 143 (rynek Zawadzkiego): Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Bourjois, Rimmel, Maybelline, Max Factor, Astor, L'Oreal Paris Witkiewicza 41 (przy osiedlu Przyjaźni oraz Kaliny): Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Rimmel, Maybelline, Astor, Bourjois, Max Factor, L'Oreal Paris Bohaterów Warszawy 42 (Turzyn): Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Bourjois, Max Factor, Rimmel, Maybelline, Astor, L'Oreal Paris, Sally Hansen Niepodległości 36 (Kaskada): Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Rimmel, Maybelline, Bourjois, Astor, Max Factor, L'Oreal Paris, Sally Hansen Wyzwolenia 5: Wibo, Miss Sporty, Rimmel, Maybelline, Astor, L'Oreal Tczew: Dąbrowskiego 12 (Stare Kino): Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Maybelline, Rimmel, Astor, Bourjois Pomorska 1 (Galeria Kociewska): Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Maybelline, Rimmel, Astor, Bourjois, Eveline, Sally Hansen, Revlon, Eris Żwirki 40 (obok Manhattanu): Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Maybelline, Rimmel, Astor Wadowice: Wibo, Lovely, Manhattan, Rimmel, Max Factor, Maybelline, Astor, Miss Sporty Wałbrzych: 1 Maja 64 (Galeria Victoria): Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Rimmel, Maybelline, Sally Hansen, Max Factor, Bourjois, L'oreal Słowackiego 7: Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Rimmel, Maybelline, Max Factor, Bourjois, L'oreal Warszawa: KEN 85 (Pasaż Stokłosy): Eveline, Revlon, Sally Hansen, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo, Eris Annopol 2 (Factory Annopol): Eveline, Revlon, Sally Hansen, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo, Eris Stawki 2A: L'oreal, Bourjois, Maybelline, Astor, Rimmel, Manhattan, Max Factor, Miss Sporty, Lovely, Wibo Wołomin: Wileńska 51: Eveline, Lovely, Miss Sporty, Wibo, Manhattan, Maybelline, Rimmel, Astor, Bourjois, Max Factor, L'oreal Wrocław: Hallera 52 (CH Borek) Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan. Bourjois, Maybelline, Rimmel, Astor, Max Factor, Loreal Widna: Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Bourjois, Maybelline, Rimmel, Astor, Max Factor, Sally Hansen, Eveline Renoma (Świdnicka 40): Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Bourjois, Maybelline, Rimmel, Astor, Max Factor, Sally Hansen, Revlon, Provoke, Eveline Zamość: M. Reja 21 Lovely, Wibo, Miss Sporty, Rimmel, Maybelline, Max Factor, L'oreal, Astor Przemysłowa 10 Lovely, Wibo, Miss Sporty, Rimmel, Manhattan Maybelline, Max Factor, Bourjois, L'oreal, Astor Edytowane przez Inspire Czas edycji: 2014-11-07 o 11:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2061 |
Konto usunięte
|
Inspire, skąd masz to info?
![]() Opłaca się brać odżywkę z jedwabiem Lovely? Chodzi mi głównie o to czy ładnie wygląda na paznokciach, szybko schnie i długo się trzyma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2062 |
Kuźnia inspiracji
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48814454]Inspire, skąd masz to info?
![]() [/QUOTE] Jakiś czas temu prosiłam wizażanki o informacje dotyczące szaf w poszczególnych Rossach, zbierałam do kupy, trochę sama sprawdziłam i trochę spisu jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2063 | |
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2064 |
Life is a drink ...
|
ja mogę podać mniej więcej do jest w Ostrowie Wlkp
Ostrów Wlkp : ul. Wrocławska - Eveline, Revlon, Sally Hansen, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo ul Raszkowska - Eveline, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo Galeria Ostrovia - Revlon, Sally Hansen, Max Factor, Bourjois, Manhattan, L'oreal, Astor, Rimmel, Maybelline, Miss Sporty, Lovely, Wibo jest jeszcze jeden Rossmann na Kolejowej ale tam nie wiem co stoi. :P
#2065 |
Kuźnia inspiracji
|
No niestety, w ogóle największe miasta olały sprawę
![]() Selfish Girl, dziękuję za informację, przekleiłam do posta ![]() Edytowane przez Inspire Czas edycji: 2014-11-05 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2067 |
Raczkowanie
|
No to ja napiszę o swoim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2068 | |
Life is a drink ...
|
Cytat:
Nie chcesz Karolina czegoś kupić na pół z Eriska ? ![]()
![]() |
#2069 | |
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() Widna: Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Bourjois, Maybelline, Rimmel, Astor, Max Factor, Sally Hansen, Eveline Renoma (Świdnicka 40): Wibo, Lovely, Miss Sporty, Manhattan, Bourjois, Maybelline, Rimmel, Astor, Max Factor, Sally Hansen, Revlon, Provoke, Eveline Inne Rossmanny "w zasięgu buta" jeszcze sprawdzę i napiszę Ci na PW ![]()
![]() |
#2070 |
Wtajemniczenie
|
Ja se chyba tę promocję 1+1 odpuszczę. Nie będę na siłę wyszukiwać czegoś w podobnej cenie i kupować, co nie jest mi potrzebne. Chciałam tylko kredkę na linię wodną z Lovely, ale ona jest tania. Chciałam jakis tusz z wyższej półki, ale doświadczenie mnie nauczyło, że droższe nie znaczy lepsze. Boję się zaryzykować zbyt dużą kwotę pieniędzy, tym bardziej, że moge mieć coś tańszego, ale równie dobrego.
chomik sangwaraba-zapraszam ![]() Wymieniam się książkami, filmami i drobnymi przedmiotami bezgotówkowo. Edytowane przez fejs Czas edycji: 2014-11-05 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.