|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o ZUMBIE cz. II.
Ale w ktorym klubie dokladnie? Bo w tym na imielinie jest klima, zawsze Olga wlacza przed zajeciami.
---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Chyba trzeba odroznic Egurrola Fitness Clubo od Egurrola Dance Studio, bo mimo tego, ze laczy jest nazwisko Egurroli, to jednak roznice sa znaczne.
|
|
#1772 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja piszę o sieci dance, o istnieniu fitness nie miałam pojęcia, sorry.... Moje złe doświadczenia miałam w Konstancinie i w al. Jerozolimskich.
|
|
|
|
|
#1773 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie, z tego co piszesz, widze, ze to zupelnie inne klimaty. EFC na Imielinie to taki kameralny klub, ale naprawde ladny, czysty i panuje tam mila atmosfera. Standard ma wg mnie wysoki. O innych klubach Egurroli sie nie wypowiem, bo nie znam
|
|
#1774 |
|
Wtajemniczenie
|
No to pogadalysmy, jak sie okazuje - każda o czymś innym
rzeczywiście, ten fitness ma normalna w miarę cenę open, ok. 200 zł.
|
|
|
|
|
#1775 |
|
Raczkowanie
|
A kto będzie na grudniowym maratonie we Wro z Izą Kin?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1776 |
|
Przyczajenie
|
Ja chyba się wybieram, ale póki co tak na 70%
|
|
|
|
|
#1777 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1778 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
prawie Ci sami instruktorzy co 6.12 w Białymstoku ![]() https://www.facebook.com/events/3561...ilter=upcoming
|
|
|
|
#1779 |
|
Wtajemniczenie
|
No przecież wiem, ale 6 są dwa! W ub.r. spora grupka z warszawskiego w nocy jechala do Białego na ciąg dalszy. Zobaczymy, gdzie mnie zaniesie.
|
|
|
|
|
#1780 |
|
Raczkowanie
|
Jestem zdruzgotana zachowaniem ekipy ze strony zumba wrocław za nazywanie instruktorów wct spartan nielegalnymi, mimo ze tylko jedna osoba tam nie ma licencji. Ja rozumiem ze sława i kasa się liczy, ale podkopywanie innych instruktorów, żeby pokazać, jak jest się dobrym bo ma się licencję? Nawet jeśli prowadzi się beznadziejne zajęcia? Coraz bardziej denerwuje mnie nasza wrocławska elitka. Takie sprawy załatwia się inaczej, nie oczernia się ludzi którzy legalnie zarabiają. Jeśli któraś z Was ma kontakt z adminami tej strony na facebooku to niech może przemówi do rozumu takim ******ugh debilom.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1781 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1782 |
|
Naczelny Hipster
|
A ty co sie nie odzywasz do mnie? Na piwo chodź! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1783 |
|
Raczkowanie
|
Chodźmy razem!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Już Ci mówię, plakat nastepnego maratonu Spartana, który będą prowadzić Jacenty, Tomasz, Michał i Ania został udostępniony na stronie Zumba Wroclaw na facebooku i napisali, że prowadzą go nielegalni instruktorzy i Gwiazduś się zdenerwował i napisał, że oczekuje przeprosin i ogólnie zrobił aferę <3 w sumie ma rację, bo za takie oskarżenia mógłby nawet pozwać administratorów wrr głupia ekipa Zumba Wrocław
|
|
|
|
|
#1784 |
|
Naczelny Hipster
|
Ty jestes nieletnia
Ale to kto tam nie ma licencji? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1785 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1786 |
|
Naczelny Hipster
|
O boze, co ty mowisz :O No skoro tak to mozemy isc na piwo ;D Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1787 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no z tej czworki tylko jedna osoba moze nie miec. ale pytanie - gdzie TEN piaty?
|
|
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
Maraton? Miód na serce me! Ja mam chyba ADHD i godzina zumby to dla mnie za mało. Nawet kiedy następuje po godzinie mojej najnowszej miłosci, czyli dancehallu
|
|
|
|
|
#1789 | |
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
Kiedy wy beze mnie chlałyscie? Za kilka tygodni to ja juz bede u najezdzcy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#1790 |
|
Przyczajenie
|
Mam do Was pytanie. Czy przed pójściem na swoje pierwsze zajęcia z zumby się jakoś wcześniej przygotowywałyście, ćwiczyłyście w domu układy etc.? Kiepsko u mnie z wytrzymałością i zapamiętywaniem bardziej skomplikowanych układów choreograficznych. Nawet po niecałej godzinie średnio-zaawansowanego TBC wychodziłam zlana potem, co było trochę irytujące, bo inne panie były jak nowo narodzone, widać było, że to nie ich pierwsze zajęcia, więc wolałabym uniknąć drugi raz takiej sytuacji, że przychodzę na nowe zajęcia zielona. Nie to że się wstydzę, bo każdy gdzieś kiedyś zaczynał, ale wolałabym jednak wiedzieć co i jak
|
|
|
|
|
#1791 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
Nic się nie bójPowodzenia
|
||
|
|
|
|
#1792 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niby sobie tanczylam w domu, np z gra Zumba na PS3, ale na zajeciach byly zupelnie inne uklady.
|
|
#1793 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie to dziala, jakoś wtedy "samo" mi sie przypomina, ale po wyjściu z zajęc czy w domu nic bym nie powtórzyła.Zumba to inny rodzaj zmęczenia niż TBC, tu wszyscy równo są zlani potem
|
|
|
|
|
|
#1795 |
|
Raczkowanie
|
Z dobrych zajęć każdy wychodzi zlany potem, niezależnie od stopnia zaawansowania
|
|
|
|
|
#1796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sama niedawno zaczęłam swoją przygodę z zumba :P Na pierwsze zajęcia poszłam nawet nie oglądając filmików na yt Po 1 zajęciach byłam cała mokra, czerwona i w ogóle :P A teraz? Po 1,5 miesiąca jest super. Już nie jestem cała czerwona, z kondycją o wiele, wiele lepiej A układy? Na początku o.O czarna magia, a teraz wystarczy, ze usłyszę muzykę i układ już znam Nawet jak coś leci w radiu to same nogi chodzą :p
|
|
|
|
|
|
#1797 |
|
Przyczajenie
|
Super, zamierzam się niedługo wybrać w takim razie
|
|
|
|
|
#1798 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie ja zakochałam się w zumbie dopiero w październiku. Chodzę na zajęcia 2x w tygodniu i nie wyobrażam sobie już życia bez zumby
|
|
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie w grudniu strzeli pol roku
|
|
#1800 | ||
|
Rozeznanie
|
Jest dokładnie tak jak mówią dziewczyny. Idź bez specjalnych przygotowań na zajeciach się wszystkiego nauczysz. I nie zrażaj sie na pierwszych zajeciach. Po któryś tam będziesz śmigać jak każdy.
Ja największy problem mam jak idę do innego niż zawsze instruktora. Tzn. problem polega na tym, że jak jest inny układ to jakoś tak naturalnie wchodza mi ruchy ze znanego mi układu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
![]() A i zero krempacji jak CI nie wychodzi, ważne, zęby sie ruszac. W koncu od czego sa spontaniczne solóweczki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
do tego dochodzą różne maratony, wyjazdy zumbowe i inne takie Ale nie lecz sie z tego. To jest supe r
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.

rzeczywiście, ten fitness ma normalna w miarę cenę open, ok. 200 zł.

, bo wszędzie jednak mam daleeeeekoooo.