Mamusie Majowe 2015!! cz. 2 - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-12, 17:44   #4891
Santilia
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 2

Cytat:
Napisane przez ruskaa Pokaż wiadomość
haha ok ok, tylko właśnie wcześniej było a nagle zniknęło
nie mogę znaleźć w ogóle od Ciebie PW z wizytami.. także nie wiem skąd pomyłka

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Ola, a możesz płeć na 1 stronie pozmieniać, w sensie kolor? Żeby było lepiej widoczne? taka moja mała sugestia

M

Santilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-12, 17:45   #4892
201606011622
Konto usunięte

okej, zaraz pozmieniam. miałam troszku problem z kolorami na początku, ale zaraz się jeszcze pobawię
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-12, 17:48   #4893
ruskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
hmm ja widziałam ze było o USG ale o wizycie nic nie było

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

nie nie, było, ale z błędem dobra, juz poprawione w nowej części
fenju

Cytat:
Napisane przez Santilia Pokaż wiadomość
miałam dzisiaj jakiś problem z edycją pierwszego posta, może dlatego...

może już wysyłajcie PW do Oli? Jutro max. i tak pewnie ta część zostanie wykończona..
Cytat:
nie mogę znaleźć w ogóle od Ciebie PW z wizytami.. także nie wiem skąd pomyłka

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Ola, a możesz płeć na 1 stronie pozmieniać, w sensie kolor? Żeby było lepiej widoczne? taka moja mała sugestia
coś wizaż szwankuje

bo wpisałaś mnie przy zakładaniu wątku więc nie musiałam wysyłaś PW, tak dawno miałam wizytę

21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..'
godz.15:00

29.05.2015 wyczekiwany dzień..
Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
godz. 14:41
ruskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-12, 17:49   #4894
201606011622
Konto usunięte

dobra, wysyłajcie privy to nie będzie pomyłek albo pustki na liście
nmzc ruska
Stary 2014-11-12, 17:59   #4895
Madeleine05
Zadomowienie

Co do ślubu - można mieć fajny ślub i ładnie wyglądać, nie bawiąc się w tą całą szopkę i nie wydając fortuny. My braliśmy ślub kościelny, zaprosiliśmy niecałe 50 osób (i wcale nie zapraszaliśmy wszystkich z rodziny - tylko tych z którymi utrzymujemy częsty kontakt). Ja malowałam się sama, czesała mnie koleżanka, sukienkę chciałam w takim stylu jak Ola - nawet znalazłam już jakąś na Asosie, ale moja mama powiedziała, że sukienkę ona zasponsoruje i żebym oglądnęła w salonie ślubnym - no to wybrałam z salonu, ładną, prostą, koronkową do połowy łydki . Po ślubie było przyjęcie do godziny 2. Za wszystko sami płaciliśmy i jeśli jeszcze raz mielibyśmy urządzać ślub, zrobilibyśmy wszystko tak samo
Madeleine05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-12, 18:03   #4896
Izuniaa89
Zakorzenienie

dziewczyny, ja melduję, że jestem. przerobiłam pobieżnie zaległości (projekty domów cudo! ). ale niestety.. choroba mnie rozkłada i nie mam siły pisać
Stary 2014-11-12, 18:04   #4897
201606011622
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Izuniaa89 Pokaż wiadomość
dziewczyny, ja melduję, że jestem. przerobiłam pobieżnie zaległości (projekty domów cudo! ). ale niestety.. choroba mnie rozkłada i nie mam siły pisać
kuruj się tam kochana

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Madeleine05 Pokaż wiadomość
Co do ślubu - można mieć fajny ślub i ładnie wyglądać, nie bawiąc się w tą całą szopkę i nie wydając fortuny. My braliśmy ślub kościelny, zaprosiliśmy niecałe 50 osób (i wcale nie zapraszaliśmy wszystkich z rodziny - tylko tych z którymi utrzymujemy częsty kontakt). Ja malowałam się sama, czesała mnie koleżanka, sukienkę chciałam w takim stylu jak Ola - nawet znalazłam już jakąś na Asosie, ale moja mama powiedziała, że sukienkę ona zasponsoruje i żebym oglądnęła w salonie ślubnym - no to wybrałam z salonu, ładną, prostą, koronkową do połowy łydki . Po ślubie było przyjęcie do godziny 2. Za wszystko sami płaciliśmy i jeśli jeszcze raz mielibyśmy urządzać ślub, zrobilibyśmy wszystko tak samo
damy radę... tak jak zaplanowaliśmy tak będzie, tak nam odpowiada i tyle

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-12, 18:05   #4898
Nadzieja87
Zakorzenienie

Izuniu zdrowia życzę
Stary 2014-11-12, 18:07   #4899
Santilia
Wtajemniczenie

Izunia, zdrówka!!

mam wyniki badań.. leukocyty w moczu..
i mamy z TŻ konflikt grupy krwi.

M

Edytowane przez Santilia
Czas edycji: 2014-11-12 o 18:08
Stary 2014-11-12, 18:11   #4900
Nadzieja87
Zakorzenienie

Boże ten mi tu dalej zrzedzi, ze go brzuch (żołądek) boli.... zamorduje i zutylizuje

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Cytat:
Izunia, zdrówka!!

Na leukocyty jak i konflikt są leki wiec się nie martw
Stary 2014-11-12, 18:11   #4901
jagodowa07
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Iluzja00 Pokaż wiadomość
Widzialam sukienke jaka wybralas.
Nie wolalabys czegos WOW? Tym bardziej ze bierzesz tylko cywilny a koscielnego nie bierzesz nawet pod uwage.
Nie marzy Ci sie biala dluga suknia?

Wybacz ze Cie tak mecze.Ale ja np. gdybym brala tylko cywilny to mimo wszystko chcialabym w tym dniu wygladac jak nigdy dotad

Cytat:
Napisane przez Iluzja00 Pokaż wiadomość
Chodzi o sama atmosfere, o ten taki czar.Koscielny jednak bardzo sie rozni od cywilnego.
Nie wyobrazam sobie krotkiej, 15 minutowej ceremonii w USC.
A biala suknia nie ma tutaj akurat znaczenia czy slub bierze sie w kosciele czy USC
Cytat:
Napisane przez dorka607 Pokaż wiadomość
Co do wiary uważam, że nie ma znaczenia jaki ślub ludzie biorą. Są ludzie wierzący< praktykujący bądź nie> którzy biorą ślub cywilni, są też niby niewierzący ale ślub to kościelny bo co ludzie powiedzą, rodzina i w ogóle. Uważam, że jeśli dwoje ludzi darzy się wzajemnie miłością, szacunkiem, zrozumieniem to czy będą ślubować w kościele czy w USC nie ma to dla nich znaczenia. Jeśli chodzi o kwestię wiary to nie to gdzie zawieramy związek małżeński pokazuję jakimi jesteśmy katolikami, tylko jak żyjemy. Bo co z tego, że ślub kościelny, jak grzechy na każdym kroku.

Ślub cywilny jest tak samo cudownym i niezapomnianym wydarzeniem jak kościelny
Ot tak ja uważam
Ale ja w ogóle jestem tolerancyjna
Tak zaczęłam czytać teraz i nadrabiać dyskusję o ślubie. Nie wiem dlaczego w Polsce cały czas jest TYLKO ślub cywilny, a kościelny
to wielkie WOW. Mimo że też często ludzie nie do końca wierzą, panna młoda z brzuchem, ślub z wielką pompą, mnóstwo kasy, nieznanej rodzinki. Ślub jest dla dwojga ludzi, którzy się kochają i chcą być razem (przynajmniej powinno tak być).
Kościelny może być skromny, a cywilny - z wielką pompą. Zgadzam się dorką Ślub to ślub, przyrzekamy najbardziej przed sobą. Każdy ślub będzie wyjątkowy, niezależnie od sukienki, ilości gości i przygotowań - ale oczywiście dla jednych ważna będzie cała otoczka, a dla innych nie.
My się zdecydowaliśmy na ślub cywilny ( i nie ze względu na dziecko, bo data była umówiona wcześniej, a potem wyszły dwie kreski, lekko niespodziewanie I ma być skromnie, bardzo skromnie, a wiem że te 15 minut przed urzędnikiem w usc będzie dla mnie najważniejsze w całym życiu (oprócz oczywiście porodu

Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość
Jak zrozumieć ciężarną kobietę

1-3 miesiąc

1. Każdego wieczora organizuj sobie zatrucie - na przykład zapijaj wódkę piwem bez zakąszania. Później dowiesz się, dlaczego.

2. Następnego ranka wstań, weź pigułkę nasenną i idź do pracy. Jeśli rzeczywiście bardzo źle się czujesz - zostań w domu, ale nie zapomnij posprzątać i ugotuj obiad.

3. Do nóg przywiąż woreczki z piaskiem - po półtora kilograma.

4. Przed wyjściem włóż do kieszeni koszuli zdechłą mysz i nie wyjmuj jej!

5. Tego nie jedz, nie wolno ci. Tego też. I tego. Najlepiej zjedz jabłko.

6. Powaliło cię? Rzuć te papierosy!

7. Usiądź wygodnie i zjedz jogurt. Jeśli nie masz ochoty - to chociaż trochę.

8. Zwymiotowałeś? Posprzątaj po sobie. Nie wołaj żony - jest zajęta.

9. Idź do szpitala na pobranie krwi. Muszą zrobić niezbędne badania.

10. Trzy razy w miesiącu chodź na badania do proktologa.

3-6 miesiąc

1.Do brzucha przywiąż materac z wodą.

2. Gdy się ubierasz - nie odwiązuj go, nawet, gdy zakładasz buty.

3. Śpij również z materacem. Jak to, jak? Na boku!

4. Nie zapomnij rano zażyć pigułki nasennej.

5. A przed wyjściem do pracy - wypij litr wody.

6. Na noc wypij litr wody i weź coś moczopędnego.

7. Do nosa włóż wacik, tak, aby powietrze przechodziło, ale odczuwało się lekką duszność. Wacik noś stale.

8. Ciężko oddychać? Wietrz mieszkanie częściej - niektórym pomaga.

9. Idź do szpitala na pobranie krwi. Jak to, po co? Zrobić niezbędne badania. Co z tego, że już robiłeś?

10. Trzy razy w miesiącu chodź na badania do proktologa. Materaca nie odwiązuj!

6-9 miesiąc

1. Każdego ranka siadaj na fotel obrotowy i kręć się przez 10 minut.

Gdy już organizm odmawia współpracy - wstań i szykuj się do pracy. Ojejku, odczuwasz kołysanie? Współczuję. Zaraz ci przejdzie.

2. Dolej wody do materaca.

3. Wypij coś moczopędnego, a w pracy pij po szklance wody co godzinę.

4. Postaraj się nie opuszczać miejsca pracy zbyt często. Bądź czujny i dyspozycyjny przez cały dzień.
Jeśli przychodzi ci to z łatwością - weź pigułkę nasenną.

5. Zwiększ również wagę woreczków z piaskiem, które masz przywiązane do nóg - do 2 kilogramów każdy.

6. Wieczorem, nie odwiązując materaca, połóż się do łóżka i bądź niesamowitym kochankiem!

7. Jeśli wydaje ci się, że twoja żona ma innego - bądź pobłażliwy.

8. Poświęcaj żonie więcej czasu i uwagi. Wejdź w jej położenie - jej też jest ciężko!

9. Idź do szpitala na pobranie krwi. Jak to, po co? Po to samo, co zawsze - niezbędne badania.

10. Trzy razy w miesiącu chodź na badania do proktologa. Oczywiście, że z materacem, co za pytanie?

The end

No, dobra, żartowaliśmy, wiemy, że jest to niemożliwe do wykonania.
Po prostu odwiedź po raz dwudziesty znajomego proktologa, niech włoży Ci pomarańczę... już on wie, gdzie. Teraz oddychaj głęboko i mocno przyj. Udało się uwolnić od pomarańczy? Wyśmienicie!

Możesz już pozbyć się zdechłej myszy i odwiązać materac.

: hahaha: Dobre!

Cytat:
Napisane przez smerfetka2000 Pokaż wiadomość
Nadrobię co dzisiaj naskrobałyście jutro
Chciałam tylko podzielić się nowiną,że będzie chłopczyk. Ginekolog mnie zaskoczył bo w poprzednich ciążach jak się pytalam to zawsze koło 25 tc mówił jaka płeć a dzisiaj dał mi 3 zdjęcia, jedno jakieś dziwne i mi nagle mówi,że to pośladki i widać,że chłopak
gratulacje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-12, 18:13   #4902
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Skaling i piaskowanie chyba są bezpieczne w ciąży? Zapisałam się do dentysty, wizytę mam za 2 godz i naszły mnie watpliwości
Ale w 1 ciąży też chyba robiłam..
można, nawet w ciąży jest dodatkowo refundowane
Cytat:
i skoro nie wierzę, to po co namawiać mnie do kościelnego? naprawdę, starsi ludzie nie patrzą na to. bo tak musi być i koniec.
cieszę się, że nie dajesz się przegadać

Cytat:
wiesz , ja nie lubie takich cudaśnych rzeczy.
a tz wybierając sukienkę chciałam pamiętać o brzuszku. takze coś wow i tak ciężko byłoby znaleźć. a ta jest śliczna i taka delikatna..
jest mega dużo ślicznych białych sukni, ale uwazam, ze na cywilny i tak małe przyjęcie to byłoby przegięcie z taką suknią. po prostu nie pasuje mi to. dlatego chciałam lekką delikatną sukienkę. dobiorę odpowiednią biżuterię i fryzurę i myślę, ze nie będę źle wyglądała. a sam fakt ślubu jest dla mnie mega przeżyciem.
no tak, on najważniejszy

Cytat:
Napisane przez smerfetka2000 Pokaż wiadomość
Nadrobię co dzisiaj naskrobałyście jutro
Chciałam tylko podzielić się nowiną,że będzie chłopczyk. Ginekolog mnie zaskoczył bo w poprzednich ciążach jak się pytalam to zawsze koło 25 tc mówił jaka płeć a dzisiaj dał mi 3 zdjęcia, jedno jakieś dziwne i mi nagle mówi,że to pośladki i widać,że chłopak

co do ślubu, braliśmy kościelny, było wesele, tańce do rana i kupa kasy wydanej, było fajnie ale teraz zrobiłabym to inaczej

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-12, 18:13   #4903
201606011622
Konto usunięte

jagodowa, dla mnie równiez bardzo wazny jest ten slub...
i to pod względem tego, ze będziemy przysięgać sobie miłość. dla mnie to wyjątkowa chwila, nawet w USC przez 15 minut.. nie musi byc z przytupem, po obustronnym wyrazeniu zdan stwierdzilismy, ze wolimy tylko w gronie najbliższych. wiem, ze ten dzien bd dla nas wyjatkowy...
Stary 2014-11-12, 18:20   #4904
Santilia
Wtajemniczenie

Cytat:
Boże ten mi tu dalej zrzedzi, ze go brzuch (żołądek) boli.... zamorduje i zutylizuje

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

nie martwię się, jutro wizyta bardziej doczekać się nie mogę.
przypuszczam że to jakaś infekcja, bo od jakiegoś czasu czułam lekki dyskomfort.

jeśli chodzi o ślub, to ja bardzo chciałam wesele, żeby było tak, jak sobie wymarzymy. TŻ był za skromniejszą imprezą, ale jak zaczęliśmy zliczać najbliższą rodzinę to i tak wyszło ponad 100osób. więc stwierdziliśmy, że już doprosimy znajomych no i tak stanęło ostatecznie na 158 na sali weselnej. ale nie zamieniłabym tego za nic w świecie. wszystko było tak jak zaplanowalismy

no ale właśnie, to zależy tylko i wyłącznie od młodych, jak chcą żeby to wyglądało

M

Stary 2014-11-12, 18:24   #4905
ruskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Izunia, zdrówka!!

z tego co wiem to coś wstrzykują do krwi na rozrzedzenie czy jakoś tak, spokojnie

Cytat:

pewnie przestałaś mu usługiwać i znowu udaje

Cytat:
jagodowa, dla mnie równiez bardzo wazny jest ten slub...
i to pod względem tego, ze będziemy przysięgać sobie miłość. dla mnie to wyjątkowa chwila, nawet w USC przez 15 minut.. nie musi byc z przytupem, po obustronnym wyrazeniu zdan stwierdzilismy, ze wolimy tylko w gronie najbliższych. wiem, ze ten dzien bd dla nas wyjatkowy...
Ola i to się liczy, nie ważne jaki by ten ślub nie był, ważne, że z osobą, którą się kocha , jest to szczere i ważne, na pewno będzie pięknie

Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
Stary 2014-11-12, 18:26   #4906
Santilia
Wtajemniczenie

Cytat:
z tego co wiem to coś wstrzykują do krwi na rozrzedzenie czy jakoś tak, spokojnie

pewnie przestałaś mu usługiwać i znowu udaje

Ola i to się liczy, nie ważne jaki by ten ślub nie był, ważne, że z osobą, którą się kocha , jest to szczere i ważne, na pewno będzie pięknie
gin mi coś wspominała ostatnio, że będę musiała przeciwciała częściej robić. jutro wszystkiego się dowiem. Teściowa też miała konflikt, 3 chłopów urodziła

M

Stary 2014-11-12, 18:33   #4907
jagodowa07
Zadomowienie

Też mamy konflikt, ja jestem minus totalny (do tego 0 RH-) a tżecik ma plusa Ale lekarz mówił że przy pierwszym dziecku mam się nie martwić, przy drugim trzeba coś podać (ale nie wiem co w każdym razie zdiagnozowany konflikt nie jest groźny
Stary 2014-11-12, 18:33   #4908
201606011622
Konto usunięte

a ja nie wiem. będę robiła dopiero badanie na grupę krwi, a tz mówi, ze nie wie jaką ma takze noo
Stary 2014-11-12, 18:34   #4909
Nadzieja87
Zakorzenienie

Santi no to 3 mam kciuki za wizytę

W kwestii wiary

My może nie do końca jesteśmy niewierzący...Powiedziała bym raczej ze jesteśmy wierzący, ale nie praktykujący co się równa z tym, że do kościoła, spowiedzi komuni nie chodzimy, bo dla mnie jest to niepotrzebne.

No ale mimo to już milion razy słyszałam że jestem antychrystem. Matka mojego ex to mnie wykleła, na szczęście teraz trafiłam na faceta, który jest tego samego zdania co ja..Wiec jest spokojniej.

Możecie mówić co chcecie ale np kościelny ślub z pompa... No po co nam to? Czy to jakoś bardziej zespoli nasz związek niż skromna uroczystość w USC? Ja uważam że nie, ale żeby nie było nie mam nic przeciwko dużym ślubom i weselom, bo sama od czasu do czasu lubie sie na takim weselu pobawić.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-12, 18:36   #4910
201606011622
Konto usunięte

dokładnie, co kto woli.,. jedni wolą z pompą drudzy wolą skromnie. tyle w temacie..
a duzo jest takich niby wierzących ale nie praktykujących, takze norma ale zeby odrazu wyklinać?
Stary 2014-11-12, 18:37   #4911
ruskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
gin mi coś wspominała ostatnio, że będę musiała przeciwciała częściej robić. jutro wszystkiego się dowiem. Teściowa też miała konflikt, 3 chłopów urodziła
ważne, że wykryte lekarz już na pewno wie co zrobić, więc spoko

Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
Stary 2014-11-12, 18:37   #4912
mimi_77
Zakorzenienie

Nadzieja - dziekuję

Co do drażliwego tematu - ja jestem osobą wierzącą i praktykującą. Mój mąż również. Ale mimo, że chodzimy co niedzielę do Kościoła nie znaczy, że jesteśmy mocherami Osobiscie sznaujemy wybory i style życia innych. Dlatego jesli ktos chce ślub koscielny proszę bardzo. Jesli ślub cywilny - jak najbardziej. Nic nam do tego! Niech każdy robi jak mu najlepiej. Nasz ślub kościelny był mega przeżyciem dla nas, dla gości, nawet tych niepraktykujących. Ale na to wpłyneła atmosfera, nasze podejście, nasza miłość, zakonnik prowadzący mszę. Identycznie może być z cywilnym - są to przepiękne ceremonie pełne miłości. Chciałabym żeby inni katolicy w Posce mieli podobne podejście bo niestety jest inaczej co tworzy powszechne stereotypy. Często sluby cywilne są pełne przepychu, a po nich nastepują wielkie wesela z wielkimi białymi sukniami Ale są skromne sluby kościelne ze skromną sukienką i 20 goścmi. Wszystko zlaeży od Pary Młodej! Od tego jakie jest ich zapatrywanie na świat, życie, ich światopoglad. My z tż mielismy takie a nie inne i wyszło z tego takie wesele i ślub o jakim maryzlismy. Gościom sie pdoobało, a komu nie to trudno! To były nasze decyzje. Tak samo jak Ola będzie miała przepiękną ceremonie w takiej atmosferze i otoczce jaką ona sobie z narzeczonym zaplanowali. Ich decyzje są poparte doświadczeniem życiowym, przeżyciami, tym co ich kiedyś spotkało. Tak jak każdą z nas. I na pewno będzie to najpeikniejszy dzien w ich zyciu Zazdroszcze, bo sama przeżyłabym to jeszcze raz )

Chyba wstawię Wam jakies fotki do klubu

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-12, 18:48   #4913
201606011622
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Nadzieja - dziekuję

Co do drażliwego tematu - ja jestem osobą wierzącą i praktykującą. Mój mąż również. Ale mimo, że chodzimy co niedzielę do Kościoła nie znaczy, że jesteśmy mocherami Osobiscie sznaujemy wybory i style życia innych. Dlatego jesli ktos chce ślub koscielny proszę bardzo. Jesli ślub cywilny - jak najbardziej. Nic nam do tego! Niech każdy robi jak mu najlepiej. Nasz ślub kościelny był mega przeżyciem dla nas, dla gości, nawet tych niepraktykujących. Ale na to wpłyneła atmosfera, nasze podejście, nasza miłość, zakonnik prowadzący mszę. Identycznie może być z cywilnym - są to przepiękne ceremonie pełne miłości. Chciałabym żeby inni katolicy w Posce mieli podobne podejście bo niestety jest inaczej co tworzy powszechne stereotypy. Często sluby cywilne są pełne przepychu, a po nich nastepują wielkie wesela z wielkimi białymi sukniami Ale są skromne sluby kościelne ze skromną sukienką i 20 goścmi. Wszystko zlaeży od Pary Młodej! Od tego jakie jest ich zapatrywanie na świat, życie, ich światopoglad. My z tż mielismy takie a nie inne i wyszło z tego takie wesele i ślub o jakim maryzlismy. Gościom sie pdoobało, a komu nie to trudno! To były nasze decyzje. Tak samo jak Ola będzie miała przepiękną ceremonie w takiej atmosferze i otoczce jaką ona sobie z narzeczonym zaplanowali. Ich decyzje są poparte doświadczeniem życiowym, przeżyciami, tym co ich kiedyś spotkało. Tak jak każdą z nas. I na pewno będzie to najpeikniejszy dzien w ich zyciu Zazdroszcze, bo sama przeżyłabym to jeszcze raz )

Chyba wstawię Wam jakies fotki do klubu
dawaj, chętnie pooglądamy.
wgl dziewczyny te mężatki. co Wy na to, zeby zrobić dyskusję w klubie i tam powrzucać jakieś slubne zdjęcia?
oczywiście jeśli nie jest to problemem. bo rozumiem, ze dla niektórych to za bardzo osobiste.

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

ale lubię takie zdjęcia oglądać

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

dobra dziewczynki, ja uciekam. jutro tz ma urodziny
koło 11 zajrzę tu do Was, bo pewnie wcześniej się nie ocknę , jak koło 10 . albo tam zajrzę, zobaczymy ile naskrobiecie

dobrych nocek życzę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-12, 18:51   #4914
Nadzieja87
Zakorzenienie

Ruska, no kulam się dziś ze śmiechu, siedzi taki biedny, rzuje paluszki z miną zabitego psa i przed chwilą pytał czy mu je będę rzuć, bo on nie ma siły...
Kazał mi zrobić sobie zdjęcie, żeby dziecku pokazać w jakich męczarniach tatuś skonał
Stary 2014-11-12, 18:52   #4915
Sylvie_91
Raczkowanie

Hej dziewczyny, jestem w końcu...

Idę Was nadrabiać
Sylvie_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-12, 18:54   #4916
Nadzieja87
Zakorzenienie

No to Olka do jutra, dobranoc
Stary 2014-11-12, 18:56   #4917
LuckyLove
Zadomowienie

Ja już po wizycie Wszystko w porządku dzieciaczek ma 10cm prawie, leżał sobie grzecznie i machał Nam rączką... Trochę morfologia wyszła mi słaba, jeszcze trochę a będę mieć anemie a tak to badania OK. Nooo i ze wstępnych ustaleń wynika, że to synek ale to nie na 100% chociaż i tak szczerze wątpie że cos się zmieni w tej kwestii. Moje przeczucie mnie nie myliło

Kolejna wizyta 10 grudnia 18:00

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-12, 19:00   #4918
mimi_77
Zakorzenienie

Cytat:
dawaj, chętnie pooglądamy.
wgl dziewczyny te mężatki. co Wy na to, zeby zrobić dyskusję w klubie i tam powrzucać jakieś slubne zdjęcia?
oczywiście jeśli nie jest to problemem. bo rozumiem, ze dla niektórych to za bardzo osobiste.

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

ale lubię takie zdjęcia oglądać

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

dobra dziewczynki, ja uciekam. jutro tz ma urodziny
koło 11 zajrzę tu do Was, bo pewnie wcześniej się nie ocknę , jak koło 10 . albo tam zajrzę, zobaczymy ile naskrobiecie

dobrych nocek życzę
TAAAK! Uwielbiam takie fotki

Wszystkiedo naj dla tż

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-12, 19:07   #4919
aural
Raczkowanie

Cytat:
wstrzykuje się immunoglobuliny rozrzedzanie krwi stosuje się w innych sytuacjach i zajmuje inny okres czasu
aural jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-12, 19:07   #4920
Santilia
Wtajemniczenie

Lucky, super wieści!
ciekawe czy moje dziecie się jutro ujawni

ja mogę wrzucić znowu link z fotkami slubnymi, uwielbiam ogladać zdjęcia ślubne

M

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości