|
|||||||
| Notka |
|
| Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Książki podobne do 50 Twarzy Greya - znacie jakieś? - część VIII (REMI)
Cytat:
![]() ale ja ogolnie zawsze tylko dobry podklad,mam sprawdzony od lat ten sam,to samo z bronerem teraccota tusz no i kocham kolor na ustach wiec tego nigdy dosc ale to tylko usta sa u mnie mocno podkreslone,reszta naturalnie w normie dzien dobry wszystkim |
|
|
|
|
|
#3842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A chciałabym właśnie zaszaleć i zobaczyć co z tego wyjdzie...
|
|
|
|
|
|
#3843 |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry
, rano nie zdazylam na pociag (aby dojechac na stacje musze szlabany przejechac, a nie raz sa strasznie dlugo zamkniete albo ja za pozno wstaje ) i autem musialam jechac. Zakupy rossmanowe zrobione dla mnie i dla siostry i ciesze sie z tej promocji, bo puder w kamieniu uzywam drogi i zawsze mi na niego szkoda, a tak mam 2 w cenie jednego. Dodatkowo tusz i podklad kupilam chociaz podkladow mam az 3 w zapasie jeszcze z promocji -40%. Ja tez uzywam tylko tusz, podklad, puder i blyszczyk.
|
|
|
|
|
#3844 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sprobuj i daj znac jak sie czujesz z kreska ![]() |
|
|
|
|
|
#3845 |
|
Wtajemniczenie
|
Zazdroszczę Wam... ja nie mam cieni i nie maluję powiek bo mam tzw opadające powieki i mimo, że bym się wymalowała jak klaun to i tak nic by nie było widać...
|
|
#3846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spróbować spróbuję napewno ale co z tego wyjdzie ciężko powiedzieć Skończyłam Worth the chance i spoko bardzo fajna... |
|
|
|
|
|
#3847 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kurcze ja mam tak samo,ale jak mnie dobrze pomalowala kosmetyczka ,to uwierzyc nie moglam ,ze moge tak dobrze wygladac z cieniami... a pamietam ,ze kiedys dwa razy bylam u innych kosmetyczkach na makijazu to jak kalun,a jednak trafilam na taka ,ktora zrobila mi to naprawde super z efektem smoky eyes ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
ksiazka dla mnie tez spoko
|
||
|
|
|
|
#3848 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki. Dzięki Wam przypomniałam sobie o tej promocji z Rossmanna i właśnie wróciłam.
|
|
|
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
O, jak kosmetycznie u nas na wątku
.Ja uwielbiam cienie na powiekach, sama tez używam i mam od beży, poprzez fiolety, róże, zielenie, kończąc na brązach, szarościach i czarnym . Mam je jako sypkie (mineralne), ale też sprasowane - do wyboru, do koloru.Acha, skończyłam wczoraj Throttle me. Nie powala na kolana. Edytowane przez rinos Czas edycji: 2014-11-13 o 14:07 |
|
|
|
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze 40 minut i do domku
![]() Przyznaję się że ja tez z tych, co bez kreski na powiekach nie wyjdę z domu używam pisaka z Miss Sporty, świetnie mi podpasował cieni mało używam, ale uwielbiam błyszczyki i lakiery do paznokci
|
|
|
|
|
#3851 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześc laski.
Chciałam sobie posiedzieć przy kompie ale nie wiem co się dzieje-normalnie nie jestem w stanie bo przysypiam.Buziaki |
|
|
|
|
#3852 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wpadłam do domu i wychodzę do pana doktorka wiecie jakiego
|
|
|
|
|
#3853 |
|
Wtajemniczenie
|
Dostałam antybiotyk na zatoki i zwolnienie na tydzień
![]() Idę dalej spać. Miłego wieczorku dziewczynki.
|
|
#3854 |
|
Zadomowienie
|
A mnie dziś znowu wezwali do żłobka ze Lena ma goraczke
Esia dużo zdrówka |
|
|
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
Esia dużo zdróweczka
Przez Was po pracy do Rossmana pojechałam i ponad 50 zł poszło ![]()
|
|
|
|
|
#3856 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ide cos poogladac---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
|
#3857 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Kochane a powiedzcie mi do kiedy trwa ta promocja w Rossmanie? bo dziś nie miałam siły już iść, jutro pracuję i mam zamiar wybrać się tam w sobotę... Za to byłam w auchan i tam pojawiły się już zestawy kosmetyków na święta i kupiłam sobie zestaw ziaji za zawrotną cenę 14,99 za balsam, żel do mycia i krem do rąk strasznie lubię ziaję i często kupuję kosmetyki z tej firmy a nie wiem czy wiecie, że właśnie nasza polska Ziaja jest też dostępna m.in w Korei i tam jest produktem bardzo drogim i ekskluzywnym wiem bo moja koleżanka ma tam znajomą i wysyła jej kremy, żele itp
|
|
#3858 |
|
Rozeznanie
|
Esia zdrowka zycze
![]() Czytam Toxic, mam za soba 60% i doslownie mecze ta ksiazke ale dam jej szanse i doczytam do konca choc moja ocena bedzie slaba.
|
|
|
|
|
#3859 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj też już byłam tak zmęczona, że nie chciało mi się isć na te zakupy... jutro mam w planach
![]() Kinia promocja trwa do 19.11 ![]() Esia zdrówka kochana |
|
|
|
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() nie wiadomo do kiedy promocja w Rossmanie, nigdzie nie napisali do kiedy ![]() Czytam Changing Course, fajna, ale szału nie robi, jestem na 75% może jakaś bomba spadnie jeszcze
|
|
|
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Mam dla Was niespodziankę Poniżej nowy trailer Szarego, jeszcze świeży z godziny 3 rano naszego czasu. Miłego oglądania Kate : What was he like? Martina : Mr Grey will see you now. Kate : How was he like ? Ana : He was really smart. Very intense. To what do you owe your sucess? Christian : I’ve always been good at people. I have a natural instinct for what makes a person tick. Anastasia. Ana : Christian. Kate : You do realise he hasn’t stop looking at you? Carla: Have you meet someone? Christian: Are you free? Christian : I’d like to see your face. Gives me some clues of what you might be thinking. Ana : So you’re a control freak? Christian : I exercise control in all things, Miss Steele. Ana : It must be really boring. *Haunted* Ana : You’re not playing fair. Christian: You should steer clear from me. I’m not the man for you. Ana : Why won’t you let me in ? Christian : I had a rough start in life. That’s all you need to know. My tastes are very singular. You wouldn’t understand. Ana : Enlighten me then. Why are you trying to change me? Christian: I’m not. It’s you that’s changing me. Ana: I don’t know if I can be with him the way he needs me to. Ana : Say I did stay, what would happen? Edytowane przez rinos Czas edycji: 2014-11-14 o 07:34 |
|
|
|
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
Ona jest tragiczna, psuje mi całe wyobrażenie o książce
|
|
|
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
Nie tylko Tobie. Mam obawy co do tego filmu. Dornan to nie wszystko. Przez nią ten film może być klapą. Oczywiście większość ludzi pójdzie do kina z czystej ciekawości i film na siebie prawdopodobnie zarobi, ale mogą posypać się gromy od krytyków i fanów. Ona jest tak nienaturalna, że aż boli.
Obym się myliła i była mile zaskoczona. Zobaczymy, podobno cuda się zdarzają. |
|
|
|
|
#3865 |
|
Przyczajenie
|
złamanie regulaminu forum
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2014-11-14 o 09:29 |
|
|
|
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
Martaa50 radzę usunąć swój post albo zgłaszam do moderatora. Nie znasz regulaminu forum?
Udostępnianie oraz prośba o udostępnianie nielegalnych materiałów objętych ochroną praw autorskich (muzyka, filmy, książki, gry itp..) jest zabronione. Dostęp do źródła takich informacji będzie kasowany, a użytkownik notorycznie łamiący ten regulamin i propagujący tego typu informacje podlega procedurze upomnień i banów; Edytowane przez rinos Czas edycji: 2014-11-14 o 08:04 |
|
|
|
|
#3867 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ja już widziałam "nowego Szarego" fajny, nie ma co chociaż pierwszy trailer mi się chyba bardziej podobał, podkład muzyczny był bardziej zmysłowy Mimo, że aktorka moim zdaniem źle dobrana to jednak jestem pełna nadziei jeśli chodzi o sam film i będę tak przejęta, że nawet gdyby wystąpiła w worku na śmieci to i tak będę zachwycona
|
|
#3868 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry, ja musze poczekać cały dzień żeby to obejrzeć a już nie mogę się doczekać!
Mnie aktorka tez nie przekonuje ale mam nadzieje ze w filmie jednak mnie zaskoczy..
|
|
|
|
|
#3869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kika tego będę się trzymać.Przy okazji przeczytałam Therapy, jak dla mnie przeciętna i też widzę podobieństwa do Oportunistki jak Domi. Widzę, że Domi podobnie ją oceniła, nie jestem odosobniona w mojej opinii .
|
|
|
|
|
|
#3870 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja dziś chyba wezmę się za... SWOBODNĄ nikt nic nie mówi, że już jest a jedynka to jedna z moich perełek pierwsza część to po ang Thoughtless
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.

ale ja ogolnie zawsze tylko dobry podklad,mam sprawdzony od lat ten sam,to samo z bronerem teraccota tusz no i kocham kolor na ustach wiec tego nigdy dosc

używam pisaka z Miss Sporty, świetnie mi podpasował

ide cos poogladac
ale dam jej szanse i doczytam do konca choc moja ocena bedzie slaba.