![]() |
#1621 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 4
Przeklęte
Temu Twojemu lekarzowi to też powinno się ![]() Ale dobrze, że wszystko w porządku. |
![]() ![]() |
![]() |
#1622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kobietki, a mój synek w brzuszku zamiast mamę kopać, to pływa sobie od samego rana. Czuję, jakby się przemieszczał, jak rybka ![]() Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2014-11-17 o 17:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1623 |
Wtajemniczenie
|
Asia, Buu i inne dziewczyny z Wrocławia, w sobotę popołudniu lub w niedzielę będę we Wrocławiu. Mój mąż wyszukał jakiś samochód i mamy jechać go obejrzeć. To przy okazji mogłybyśmy się spotkać, co Wy na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1624 |
Konto usunięte
|
Ilona to mały trochę do przodu jest ?
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#1625 |
Zakorzenienie
|
malenstwo6 ja do dzis nie wiem czy to rwa czy nie rwa,ale bol jest taki mega,nagle lapie w krzyzu i promieniuje przynajmniej u mnie az do stop,na pewno na uda promieniuje,i potem mnie boli wszystko juz,pupa,cale nogi,i najgorsze ze jak sie poloze to jest jeszcze gorzej :/
Ilonka super ze Ci tak ta hemoglobina sie podniosla,moglo by tak byc u mnie ![]() no i ze ogolnie wszystko dobrze,szyjka dobrze to widzisz,nie trzeba bylo sie martwic ![]() tylko to opoznienie wrr dlugoo a szkoda ze Ci wagi malego nie podal Alunia ja odpadam bo na weekend jade do tesciow :/ ale mowie do tz-eta dobra jedzmy,potem swieta i potem koniec,nigdzie sie z domu juz nie ruszam |
![]() ![]() |
![]() |
#1626 |
Zakorzenienie
|
Ale mam zły humor, jestem głupia, naczytałam się o tych przepływach i teraz wyć mi się chce
![]()
#1627 |
Zakorzenienie
|
emdzik
![]() ja cie prosze nie czytaj tego za duzo robie muffiny czekoladowe dla meza,zalegle na urodziny chcesz jednego? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1628 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
e
![]() |
#1629 |
Zakorzenienie
|
Madzia, dołączam się do Buu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1630 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny podczytywałam Was już od dawna, ale raczej na tel w pracy... niedawno wylądowałam w domu na L4 z powodu szyjki i dalej podczytywałam, ale obawiałam się, że może już za późno na dołączenie do Was...bo po tylu miesiącach...
Ale dziś zobaczyłam, że są 2 nowe mamuśki i stwierdziłam, że i ja się przywitam ![]() To moja pierwsza ciąża, 28 tydzień leci , a termin mam walentynkowy ![]() Już od 13 tygodnia wiadomo, że będzie chłopak, więc już raczej się nie zmieni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1631 |
Zakorzenienie
|
Madzia bateria mi się rozładowała dlatego Ci nie odpisałam. Wiesz, że zawsze odpisuję nie?
![]() A wielkość ocenił na podstawie główki tylko niby Olcia hihi jaka córeczka, jak ja chłopca w brzuchu mam, tak jak Ty ![]() Mlebi nieee, mały jest ok, bo w środę kończę 30 tydzień akurat ![]() Buu kochana a jakie żelazo bierzesz? Ja biorę Sorbifer Durules - jakoś tak, dwie dziennie, ale czasem zapominam i jem dużo mięsa z kurczaka ![]() I przyznaję się bez bicia, że w tym miesiącu nie piłam w ogóle szpinaku ani buraków, wiec to sprawka tabletek i mięska Może Tobie też pomoże? ![]() Duszona ale przecież szyjka u Ciebie była ostatnio ok kurde ja myślę, że to pomyłka. Kolejna. Albo lubią straszyć
![]() |
#1632 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1633 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1634 |
Zakorzenienie
|
Duszona trzymaj się tam kochana
![]() ![]() ![]()
#1635 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1636 |
Zakorzenienie
|
Madzia a Ty chcesz baty?
![]() Zobacz, jakby te przepływy były u Ciebie takie złe to by Dusia tak ładnie nie przybierała na wadze ![]() Jesteś pod kontrolą lekarza i on nie pozwoli, żeby działo się coś złego ![]() I patrz, jak juz daleko, jeszcze kilka tygodni i będzie można odetchnąć ![]() Nie czytaj internetów ![]() Witam wszystkie nowe mamusie ![]()
#1637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aaa i spóźnione najlepszego dla męża! ![]()
![]() |
#1638 |
Zadomowienie
|
To ja tez poprosze
![]() Monnnia80, 34 lata, TP 02.02.2015, pierwsza ciąża, dziewczynka, Aleksandra |
![]() ![]() |
![]() |
#1639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Coś mi dzisiaj kalafior szwankuje ![]() d_a_r_i_a, witaj ![]() Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2014-11-17 o 18:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1640 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No proszę proszę... zaraz się okaże że na pierwszej stronie będzie więcej chopaków niż dziewczyn hehe Ehh a co z tymi szyjkami się dzieje to ja nie wiem... koszmar jakiś... Cytat:
Cytat:
Mój gin niby taki mądry... z takim stażem... ordynator w szpitalu... tyle pacjentek w ciąży ma to powinien wiedzieć co robi, co? ![]() Cytat:
Czytałam różne fora i bardzo dużo dziewczyn nagle trafia do szpitala bo dziecko przestaje rosnąć... i wszędzie cc między 28-34 tc :/ I jeszcze , że to właśnie często jest tak, że dziecko ma mniejszy brzuszek :/ I że nawet może tak być że brzuszek wolno rośnie albo przestaje a rośnie głowa bo mózg jest ważnieszą częścią ... A u nas tak było... Nadia ma mniejszy brzuszek o tydzień a głowe większą o tydzień :/
![]() |
#1641 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Pięknie naprawdę
![]() Cytat:
![]() ![]() Jakie cuda ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() jak nie- idz na konsultacje do innego gina jakby co mam namiar na babeczke, ktora jest genialna i wszystko swietnie tlumaczy z dabrowy jest ufff jaki mialam dlugo dzien dopiero do domu weszlam ale sie nacierpialam wiecieeeeeee poklocilam sie z bratem jak bylam u rodzicow, mega nerwy mnie chwycily tata odwiozl mnie do domu ale juz mnie brzuch ciagnal stwierdzilam, ze ide do Zabki po pieczywo jakies bo maz wroci przed 24 a ja znow bez jedzenia :P i jak tylko ruszylam do zaby to zlapal mnie taki bol przy chodzeniu,ze nie wiedzialam co sie dzieje caly brzuch bolal jakby byl przyklejony super glue do mojego ciala i sie zaczal od niego odrywac :/ doczlapalam resztka sil do domu i... znow sie okazalo,ze kupa wzywala MASAKRA ;] A odnosnie mojej wizyty u gina dzis, to pytalam sie go czym odroznic twardnienie od wzdecia i wlasnie skurczy o ktore mnie ciagle pyta czy mam i on mi pokazal odkad dokad sztywnieje brzuch przy skurczu mowil,ze trwa to ok minute ze na pewno jeszcze tego nie mialam,skoro nie wiem co to za uczucie bo ponoc mocno charakterystyczne i pytal sie,czy lykam nospe to mu ladnie jak grzeczna uczennica powiedzialam,ze lykam czasem i ze magnez profilaktycznie na stawianie sie brzucha a on sie tak na mnie patrzy i mowi: chyba drganie powiek i skurcze lydek :P:P ale dzis jak mi szyjke badal palcami to zasyczalam ![]() ![]() I wzielam ulotke odnosnie antykoncepcji po porodzie i rozmawialam co nie co bo juz przezywamy z mezem, by zadnej wpadki nie zaliczyc po on sie juz podwiazywac chcial ale zdecydowalam sie na implant ![]() aaaaaaaaaa i co do masci na suty o ktorej pisala Kasia to tu jest zamiennik tez lanolina ale tanszy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...sutkowych.html ![]()
![]() |
#1642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Piękne imię Aleksandra.. też bym tak mojej córci pewnie dała gdyby nie to, że u mnie w rodzinie już jest Aleksandra ![]() Bo pytałam nawet męża i gdyby nie to to by się zgodził he
![]() |
#1643 |
Rozeznanie
|
Duszona mam nadzieję, że to kolejna pomyłka, ale z drugiej strony jeśli tak to uciekaj stamtąd gdzie pieprz rośnie:/ skoro mówią coś innego, a w karcie coś innego i ciągle mylą Cię z innymi pacjentkami...to naprawdę tylko skarga wchodzi w grę:/ bo to przecież grozi szkodzeniem życiu i zdrowiu, dla Was i przyszłych pacjentek:/
Madzia Ty już naprawdę nie czytaj tego internetu...lekarz wie co robi, spokojnie ![]() Daria witaj i Ty ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1644 |
Zadomowienie
|
hej,
na szybko, wszytsko ok, Ewcia waży kilogram, wypięła się tyłkiem i zakończyła współpracę, obejrzeliśmy jak zwykle kręgosłup ![]() szyjka długa, zamknięta bez zmian - lek. stwierdził, że do wakacji z taką szyjką nie urodzę ![]() dostałam furagin na bakterie w moczu i tyle ![]() idę nadrabiać. |
![]() ![]() |
![]() |
#1645 |
Rozeznanie
|
W moim przypadku to było przeginanie z pracą...za szybko i za dużo... ale na szczęście leżenie w domu i Duphaston pomaga
![]() Duuużo dobrego słyszałam o tej maści A - Pectus, tylko że pytałam już w 2 aptekach i jej nie mają... |
![]() ![]() |
![]() |
#1646 |
Zakorzenienie
|
Aga niedobry brat na pewno sobie przeskrobał
![]() Ty to masz z tym kibelkiem he Ilonka smacznego budyniu... nawet nie wiesz jak mi ślinka leci i jak wyobrażam sobie że go jesz ![]() Lui cieszę się, że wszystko dobrze! ![]() Ooo i akurat Wy wszystkie powiedzcie mi kiedy macie następne wizyty ![]()
#1647 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kilogramowe dzieci ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
normalnie bluzgal na mnie :/ idiota 25letni :/ no z kibelkiem masakra wszystko idzie normalnie, codziennie , a taki bol przy tym :/ ja mam wizyte 15.12 o 9 rano ![]() nie chce sie ze mna ginek jeszcze czesciej widziec powiedzial,ze kolo 36tc bedziemy sie widziesz czesciej buuu no i z wizyty jeszcze mi sie przypomnialo,ze Malutki lezy dupka w dol ![]()
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-11-17 o 18:42 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1648 |
Zadomowienie
|
daria witaj, pojedziemy razem na porodówkę
![]() ciśnienie kazał mi kontrolować cały czas ![]() Emdzik ja mam wizytę 15.12. dopiero z powodu tego, że wszystko tak pięknie, a myślałam, że szybciej Małą zobaczę już teraz. Edytowane przez lui_89 Czas edycji: 2014-11-17 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1649 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja tez myslalam,ze szybciej sie zobaczymyyy a on mowi,ze jak wszystko ok to za miesiac buuu
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.