![]() |
#2011 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 4
Aga miłego liczenia bąków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2012 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() nie no maly oszalal, wiecie jak kopie :O szok z prawej str dostaje w zebra :/ bolesnie z lewej czuje wypchnieta glowe ![]() ![]()
#2013 |
Zakorzenienie
|
On chce złapać te jelita i bąki z nich wycisnąć
![]()
#2014 |
Zakorzenienie
|
Jeju Madzia prosze Cieeeeeeee
cala sie trzese ze smiechu ![]() ![]()
#2015 |
Wtajemniczenie
|
Ciesz się, że Cię okłada, bo jakby siedział cicho to byś się martwiła. Ja już wolę jak niunia mnie kopie i budzi o 3 niż jak siedzi cicho!
Emdzik teraz się ogarnęłam. Jeszcze godzina 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2016 |
Zakorzenienie
|
Aga nie trzęś się tak bo jeszcze mu narobisz bąbelków w środku i dostanie czkawki
![]() Asiu już dopisuje ![]()
#2017 |
Wtajemniczenie
|
Albo jeszcze Tymianek zacznie sadzić bąki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2018 |
Zakorzenienie
|
juz zasnal, on jak zasnie to nic go nie obudzi
![]() no może to go obudzi.... taaaaak, mlody sie uspokaja klade sie wiec na boczek i ide spac ![]() bede bączki senne sadzić ![]() branoc ![]()
#2019 |
Zakorzenienie
|
Idź idź
![]() Ja też lecę bo się trochę zasiedziałam przez tą głupią aptekę gemini ![]() Jutro chyba dokończę i zrobię to zamowienie... ale kilka rzeczy chyba i tak kupię stacjonarnie ![]() Dobranoc Wszystkim Mamuśkom ![]()
#2020 |
Wtajemniczenie
|
Dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2021 |
Wtajemniczenie
|
Ja też część rzeczy stacjonarnie kupię.
Też spróbuję zasnąć. Dobrej nocki. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2022 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2023 |
Zakorzenienie
|
Ehh nie dość ze ja od 2 wyspana... To pies co chwile wola na dwór i mąż z nim wychodzi, a on staje na podwórku i wacha kwiatki... I nie wiemy o co chodzi
![]() Dopisek ;znowu poszli.. Jak on znowu stanie i będzie się patrzył na mojego męża to on chyba zabije tego psa haha ![]() Dopisek :i tak pół nocy.. Mąż co godzinę z nim wychodzi.. Narzeka przy tym ze masakra, zapala światło przy ubieraniu. Także o spaniu nie ma mowy. pies piszczy jak głupi pod drzwiami, a co do czego przychodzi na dworze to tylko siknie. Ale wolimy nie ryzykować jak któreś skomlenie będzie na kupę... Juz wracają... Czyli znowu pies wachal kwiatki... ![]() .
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-11-19 o 04:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2024 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry Dziewczynki
![]() Wg mnie można ostatnio zegarek nastawiać, codziennie pobudka 4.25, nawet nie muszę już sprawdzać godziny jak się obudze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2025 |
Zakorzenienie
|
hej ranne ptaszki
![]() zostałam w domu, jak Andzia poszła spać dzwoniłam na IP, wyjaśniłam jaka jest sytuacja, to Pani poradziła wziąć jeszcze dwie nospy i magnez i jeśli dalej nie przejdzie to przyjechać. ale przeszło, choć noc była ciężka, chyba się zesstresowałam trochę i nie mogłam spać ![]() macie rację że trochę bagatelizuję pewne objawy ![]() ![]() ![]() dziękuję wam wszystkim za rady ![]() ---------- Dopisano o 06:08 ---------- Poprzedni post napisano o 06:07 ---------- a na 16 wizyta... już mam gul |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2026 |
Konto usunięte
|
Dziś wizyta? To dobrze. Lekarz sprawdzi szyjke
![]() ![]() |
![]() |
#2027 |
Zadomowienie
|
Super ze przeszlo, dobrze ze masz dzis wizyte, bedziesz spokojniejsza jak lekarz wszystko sprawdzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2028 |
Zakorzenienie
|
boję się, że znowu za wszelką cenę będzie chciał położyć jeśli szyjka bardziej się rozwarła. Wcześniej argumentował to tym, że w domu i tak nie poleżę, a w szpitalu przynajmniej odpocznę.. Poniekąd trochę racji ma, bo mnie to chyba pasami trzeba by przywiązać do łóżka zebym leżała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2029 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2030 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2031 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:36 ---------- Poprzedni post napisano o 06:33 ---------- Moja gin mi mowi że szew może być w każdym momencie założony ale w razie rozpoczęcia akcji pessar jest bezpieczniejszy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2032 | |
Wtajemniczenie
|
Dzieńdoberek
![]() Logoasia, super, że przeszło. Dobry pomysł z tym telefonem na ip ![]() Ale musisz to skontrolować. Niestety, Ty jesteś bardzo aktywna a jeszcze o tego dwa urwisy nie ułatwiają odpoczynku. Jakby nie było dy9źwigasz Marcinka, sprzątasz dom i to wszystko ma wpływ n Ciebie i przebieg ciąży. I to nie jest z naszej strony chęć "upchnięcia" Cię w szpitalu, tylko strach i obawa o Ciebie i Twoje maleństwo ![]() Niech dziś Ci tam dokładnie wszystko sprawdzi. Trzymam kciuki kochana .:buziak: A ja dziś dziewczyny miałam powtórkę z rozrywki. Noc jak jedna z tych przed wizytą u gastro. Jednak ten cukier... Glukoza się "popisała", na szczęście dziś będzie spokój, żadnego cukru ![]() ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2033 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, witam się w 31 tygodniu
![]() Logoasia to dobrze, że przeszło i dobrze sie złożyło, że od razu dzisiaj masz wizytę. No inaczej to byś musiała na IP jechać, bo byśmy tu Ci żyć nie dały ![]() Kasia jeeej, faaaajny wózek, też lubię takie nasycone kolory ![]() Asia brawa za wizytę ![]()
![]() |
#2034 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2035 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry kobietki ![]() ![]() ![]() Obudziła mnie mama, mówiąc: -Ola, ola obudź się! - co się stało? - a Ty nic nie powiedziałaś nam? -ale co? -że Łukasz będzie tata? (mój brat) taka jestes przyjaciółka? ![]() ![]() A na dworzu dalej zimnno, szaro, buro i ponuro ![]() Ilonka, ![]() Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2014-11-19 o 07:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2036 |
Zadomowienie
|
Logoasia, kciuki za wizytę
![]() Maciejka nam też Hania po głowie chodziła, ale teraz wszystkie dziewczynki to Hanie lub Zosie. Jadę dzisiaj w rodzinne strony, mam na drogę kanapkę, mandarynki, jabłko i batona. Chyba na dwie godziny w autobusie wystarczy ![]() Kasia super wózek ![]() Pragnienia wow 31 ![]() Ewcia wczoraj mnie tak po prawym żeberku kopała, że prawie się popłakałam... już wolę jak ma trampolinę z pęcherza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2037 |
Zakorzenienie
|
Olcia na pewno się cieszą z kolejnego wnuka
![]()
#2038 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A brzuch też mi właśnie tak wczoraj wzdymało ![]() Hań teraz faktycznie dość dużo. Znam jednak dość fajną Hanię. Znałam również bardzo sympatyczną Igę, więc mi się oba imiona dobrze kojarzą i podobają. Blanka to trochę jak z romantycznej powieści. Czy w "Dziwnych losach Jane Eyre" była Blanka czy Bianca? Cytat:
![]() Cytat:
Ja dziś rano się popisałam. Budzę się 7:15. Przerażona więc, że M zaspał trącam go łokciem i budzę, że już ta godzina, żeby wstawał. Nagle słyszę wodę w łazience, więc wszystko przestaje mi się zgadzać. Otóż budziłam własną poduszkę-kojec, którą jakoś zepchnęłam wcześniej na część łóżka M ![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- A i wreszcie, na laptopie, widzę wózek Kasiuni. Bardzo ładny! Ja już ześwirowałam z wyborem. Tata i M już chyba kupią pierwszy z brzegu, bylebym się zdecydowała ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2039 |
Zakorzenienie
|
Ja chcę spać
![]() Ilonka ale gnasz do przodu... gratulacje ![]() Olcia na pewno się cieszą ![]() LogoAsia ehh mam nadzieję, że całkiem się uspokoiło, że czujesz się dobrze i lekarz na wizycie też powie że wszystko dobrze ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Inco Ty zamawiałaś ten śmietniczek ? http://www.aptekagemini.pl/abakusbab...-pieluchy.html Bo nie wiem czy dobrze pamiętam...
#2040 |
Zakorzenienie
|
Madzia to śpij
![]() Incognito ![]() Maciejka u nas gdyby była dziewczynka to byłaby Iga ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.