|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011XI i żona z października też :)
Dell co tam, jak się czujesz ??
|
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam od gina
Info w klubie
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
Passion u nas się nie wychodziło codziennie. Jak pogoda była fajna to się szło tak to nie. Mało z tego wkurzający byli rodzice, którzy przyprowadzali albo nie do końca wyzdrowiałe dzieci albo chore... I prosili, żeby dziecko jednak zostało w przedszkolu, bo nie jest zdrowe tak do końca
No nóż się w kieszeni otwierał! Monitko dobrze dobrze spacerki świetna sprawa Fajnie ![]() Takaya co by ino śnieg spadł ![]() Noo by też byliśmy u lekarza Hehe Antek pomachał nawet Tatusiowi rączką P ma radochę Półtora kg już waży ![]() Kuleczko buuu napiłabym się teraz Twojego soku
|
|
|
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
Asia, fajnie, że z Anteczkiem ok! Juz kawał chłopa, jak to Passion zwykła mawiać
No spacer fajny i dla niego i dla mnie. Dziś się podekscytowałam (chyba bardziej niż dziecko) bo poszlismy pierwszy raz na plac zabaw. Pobujał się na hustawce i "zjechał" kilka razy ze zjeżdżalni Mama się zmachała...
|
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
Asia super ze wszystko gra
Monita, kilogramy robią swoje Taka byłam zmęczona a już godzinę kotluje się w łóżku no i myszą dala mi popalić po południu padła po 18.
|
|
|
|
|
#576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Asiu super ze wsio ok ![]() ja sie pakuje
|
|
|
#577 |
|
Zakorzenienie
|
Passion, ale że Ci brzuch ciąży mówisz?
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
Monitko heh a tu jeszcze ponad drugie tyle na pewno urośnie. Gdzie ja to zmieszczę
No i proszę jak się rozszaleliście Plac zabaw... A u nas taki ziąb! Brrr! Zazdroszczę temperatury ![]() Ewcia Wracaj do nas szybciutko jeszcze w dwupaku Passion sama w wyrze? ![]() Smaruję brzuszek i zmykam dobrej nocy
Edytowane przez Joasiunia:) Czas edycji: 2014-11-24 o 22:27 |
|
|
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
A co to jeszcze dziś nikt się nie zamelował?
Ja już po walce z córką (próbowałam wysłać maila do klienta bez znaczków, które 'doklepała' mała rączka )Dziś pobudka o 6 i M już nie chciała spać. Ja zwyczajowo puściłam ją na podłogę i poszłam dalej w kimę. Oczywiście do 10min była pobudka bo M znosiła coraz to nowe rzeczy do mnie do łóżka
|
|
|
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
|
|
#581 | |
|
Zakorzenienie
|
też
szanowny się siłował Cytat:
|
|
|
|
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya M jest przezabawna
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie z wczasow
![]() Powiem Wam ze warunki to tu sa niezle ![]() Zrobili ktg i czekam na kroplowe ![]() Ciekawa jestem jedzenia
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia
![]() ile szyjka ma? teraz rób zakupy! pamiętam, też w szpitalu sporo rzeczy kupowałam ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- dobra, już dostałam smsa, że zakupy zrobione ![]() męzowi się już skończył się czasssssss |
|
|
|
|
#585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mowil tylko ze bardzo krotka ale rozwarcia niemaNo kroplowka juz leci z magnezem bo mi brzuch twardnieje i zastrzyk w Taa czas juz minal ![]() Jeszcze szwagier wczoraj urwal pokretlo od pralki tz ma naprawiac
19.12.2014 Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2014-11-25 o 12:05 |
|
|
|
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
wytrzymaj jeszcze 3 tygodnie
![]() jak.jeśłi wyjdziesz ze szpitala to wiesz, że będziesz musiała dużo odpoczywać/leżeć? |
|
|
|
|
#587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A i jeszcze mowil ze mala glowka naciska na szyjke I cos o opuszku palca (tak mi sie teraz przypomnialo) moze szyjka jest "na opuszek palca dluga????) Bo o rozwarciu napewno mowil ze nie ma Tak mowil ze lezenie plackiem Dziewczyny dobra taka butelka?http://allegro.pl/item4821898027.html Bo w sumie zamawialam wczoraj i nie wiedzialam jaka wziasc i wzielam taka Wiem ze Ik brala napewno wieksza pojemnosc
19.12.2014 Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2014-11-25 o 12:34 |
|
|
|
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
no, żeby Cię nie korciło!
![]() pocieszę Cię, że drugi zastrzyk sterydów bardziej boli ![]() magnez tylko dają w kroplówce? mnie później mimo fenoterolu, leżenia w szpitalu szyjka i tak się skracał, brzuch non stop twardy ![]() w dniu cc tylko jednej dawki fenka o 6 nie wzięłam a o 10 już bóle jak na okres, mocne takie
|
|
|
|
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka rób zakupy rób
![]() Butelka pewnie,że starczy! Ja na początek miałam 125ml Takie maleństwo to mało co wypija. Pomyśl tez może o jakimś laktatorze! Masz of kogo pozyczyć? Ja naprawdę polecam Aventu |
|
|
|
|
#590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Juz mi wystarczy ze dwa razy mi wenflon wbijala bo zyla pekla Tak nienawidze klucia ![]() Co raz bardziej mnie to przeraza ![]() A magnez mam w kroplowkach i tabletki tez dostalam teraz 2
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka co już pozamawiałaś ??? daj popatrzeć
Idziesz teraz jak burza a Tż pewnie jeszcze szybciej się zbiera ze wszystkim Leż, leż i odpoczywaj
|
|
#592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skoro mowicie ze na pocztku pod kocem pozniej bedzie lato wiec tym bardziej kolderka odpada Wiec przydala by sie dopiero na zime ![]() Chyba ze to "dziala"inaczej A pod glowke co??? Tak calkiem na plasko?? Przescieradla 2 zamowilam Wozek bedzie http://www.google.pl/search?q=camare...w=1280&bih=800 tylko 2w1 a fotelik kupimy chyba maxi cosi Wezmiemy model z wystawy sklepowej wyjdzie 1100 okolo niebiesko czarny fajnie sie prowadzi jezdzilam wczoraj ![]() A lozeczko http://allegro.pl/show_item.php?item=4819361597 Z takich grubszych rzeczy to chyba tyle Pieluchy musze kupic to cos do odciagania glutkow i w sumie nie pamietam co jeszcze Takaya nad laktattorem nie myslalam Moze siostra ma albo bratowa a jak nie to tz kupi jak bedzie trzeba
19.12.2014 Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2014-11-25 o 13:31 |
|
|
|
|
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka, pokaż co kupiłaś i tak Ci się nudzi
---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- i łózeczko i wózek mi się podoba ![]() M spała od razu pod kołderką ale Ona dużo ciepła potrzebowała. IK teraz sama widzi, że wcześniak musi mieć sporo warstw Pytanie, jak ciepło jest u Was w pokoju zimą?dwa, najzdrowiej jest żeby dziecko spało na płasko. M od neidawna ma poduszkę, inna sprawa, że tak się kręci, że rzadko na niej śpi ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- a artykuły higieniczne dla Ciebie i córki? ![]() jak siostra ma laktator i nie używa, pożycz zawczasu, wyparz, naszykuj, mój latał jak kot z pęcherzem
|
|
|
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
Łóżeczko ładne
Może kup pościel bo w sumie nie wiadomo jak będzie zimno, a kocyk też nie ogrzeje tak dzieciaczka chyba
|
|
#595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tz mnie przywiozl posiedzial troche i pojechal do pracy Dopiero jutro kolo 17 bedzie A z domu maja daleko wiec pewnie nie przyjada Jutro moze sis co mieszka blizej Ale dam rade ![]() Grunt ze wifi jest ![]() A temp okolo 21-22stopnie Art. Higi. Kupilam ale tam nic ciekawego ![]() O laktator popytam (chyba ze sis uzywa) zeby w razie W byl Cytat:
19.12.2014 Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2014-11-25 o 13:50 |
||
|
|
|
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka dziecko w sumie to do 3-5roku życia powinno spać bez poduszki bo ma dużą głowę
M ma taką płaską jak naleśnik, ale tak się kręci, że poduszka jest pod brzuchem albo skopana pod nogami W sumie kołderka i poduszka nie są takie ważne, ale ja na twoim miejscu pomyślałabym o ochraniaczu Wózek super! Świetny ma daszek przy gondolce bardzo mi się podoba Tylko dziwne to coś zamiast miejsca na zakupy
|
|
|
|
|
#597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takaya to jest kosz na zakupy tylko ma klape z gory i sie zasowa A kolderka jaki rozmiar??
|
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia śpiąca więc co chwile przybiega do mnie jęcząc dy du dy du gdzie du du (szuka smoczka) Jakoś widzę, że teraz znacznie pogorszył jej się sen przez smoka, bo budzi się i krzyczy dydu. Chyba na święta zrobimy areszt na smoka (akurat będzie dłuższa przerwa to nie wyspanie nie będzi edla nas takie tragiczne w skutkach
)---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- rozmiar kołderki to muszisz do łóżeczka dostosować. Ja ci nie pomogę bo mam większe łóżeczko. W pisz w allegro pościel niemowlęca to będziesz wiedziala ![]() Chociaż ja na twoim miejscu skupiłabym się jednak na kocykach. My mamy taki fajny cieplutki zimowy z bawełna i polarem był idealny aby przykryć M w foteliku jak jechaliśmy gdzieś bez wózka tylko fotelik wpinałam |
|
|
|
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka, my may 120x60
zależy też jaką pościel wybierzesz
|
|
|
|
|
#600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak mi sie spac chce ![]() Spalam 4 godz bo usnac wogole nie moglismy no i siedzialam do pozna aby to pozamawiac Ale jak teraz usne to w nocy bede chyba gwiazdy ogladac
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.

No nóż się w kieszeni otwierał!
Fajnie 
Hehe Antek pomachał nawet Tatusiowi rączką
padła po 18.

Wracaj do nas szybciutko jeszcze w dwupaku