![]() |
#4922 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. VII
Kinga na co szczepiłaś swoją córkę w uk?
Ellyunia ja mam mętlik w głowie przez te szczepienia. fajne zdjęcie noworodka w "woreczku"
![]() Edytowane przez simonee Czas edycji: 2014-11-26 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4923 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ooo jaaaa ![]() ![]() U nas też trzeba powiedzieć od razu po porodzie, że nie chce się szczepień. Niezależnie od tego jaką ostatecznie podejmę decyzję dot. szczepień to na pewno nie pozwolę się wkłuwać od razu po narodzinach ![]() heffitka ja wolę rano się przerazić trochę, niż wieczorem trochę bardzo ![]() ![]()
enjoy the silence... Edytowane przez Maritxell Czas edycji: 2014-11-26 o 09:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4924 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Padłam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() O ja Cię ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4925 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mi tez puchną nogi, nie stopy tylko łydki, do tego na twarzy zrobiłąm się okrągła jak pączek: ![]() ![]() obrączki już dawno nie noszę, a i mam mega cellulit na udach....ani ejdnego rozstępu ale masakryczna skórka pomarańczowa. Cały czas stosuje balsamy, masaże ale mam wrażenie że wszystko mi poszło w brzuch i uda właśnie, i zatrzymuje mi się woda strasznie. Alb - moja teściowa to wypisz wymaluj Twoja ![]() mieszkamy w blokach naprzeciwko i ona potrafi dzwonić i pytać a "gdzie byliście bo widziałam że jechaliście samochodem" albo "S. miał dzisiaj urlop? bo widziałam go przed 15" wczoraj np. zadzwoniła i mówi, "czemu nie mówiłaś o oknach ja bym Ci umyła, a tak musiał S. myc".... to jej odp. ze jak już to nie mi a NAM, i że S. korona z głowy nie spadła bo raz umył okna, zreszta sam zaproponował. Jak ta baba mnie wkurza ![]() ![]() Edytowane przez AsiaW** Czas edycji: 2014-11-26 o 10:01 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4926 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4927 |
Zakorzenienie
|
AsiaW szkoda ze akurat macie mieszkanie w jej okolicy,ja to bym jak mieszkała w jednej miejscowości z tesciowa to na drugim końcu szukałbym lokum hahah;d
A co ona siedzi cały czas w oknie i sporządza notatki kto gdzie wychodzi i co robi?! Nie no masakra..dobrze ze mojej nie mam na miejscu;d ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Heffitka a w czym Ci to robi taka roznice?;p pocieszę Cie ze ja pewnie dzisiaj na wadze zobaczę +20kg i mam to gdzieś :d |
![]() ![]() |
![]() |
#4928 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mało tego mieszkamy zarówno my jak i oni na 4 piętrze, okna mamy dosłownie na przeciwko siebie... ![]() tak się niestety złożyło, szukaliśmy na szybko mieszkania bo chcieliśmy iść na swoje (rok mieszkaliśmy z nimi) i pojawiła się bardzo korzystna oferta więc nie wybrzydzaliśmy, na szczęście mój mąż 3ma ich bardzo na dystans, i pewnie gdyby nie ja to wcale by z nimi nie utzrymywał kontaktu, sporo między nimi się wydarzyło i tak to już jest, TŻ zawsze powtarza że on rodziców ma w R..(miejscowość z której pochodzę), to ich traktuje jak swoich, zresztą z wzajemnością, zazdroszczę mu teściów... ja zawsze byłam nie dość dobra dla nich (jego rodziców). A co do ich stylu życia...oboje są na emeryturze już, dobrze im się powodzi, zero problemów zdrowotnych, ale też zero wąłsnych spraw, jakiejkolwiek aktywności itp...siedzą tylko w domu przed tv, albo śpią, albo przesiadują na balkonie...masakra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4930 |
Zakorzenienie
|
Kinga otwierasz kolejna część wątku??
#4931 |
Zakorzenienie
|
Tym razem jak chcesz możesz ty otworzyć. Ja wracam ze szpitala
![]()
#4932 |
Zadomowienie
|
Moja szwagierka ktora przytyla 20 kg w ciazy i urodzila synka na poczatku miesiaca juz teraz wrocila do wagi sprzed ciazy. Dla mnie wow tym bardziej ze ona do najszczuplejszych nie nalezy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4933 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4934 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
brzmi budująco ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4936 |
Zakorzenienie
|
Że niby wszystko ok ;p
Ale mam wizytę z polozna 11.12. Więc już niedługo ![]()
#4937 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4938 |
Zadomowienie
|
Kinga chyba ma dziś zalatany dzień. Ja nie wiem jak ona może sobie tak wyjść załatwiać swoje sprawy, zamiast nas witać w nowym wątku.
![]() ![]() ilość kg, które przybywają w czasie ciąży ma się nijak do figury i wagi sprzed niej. Ja np. przed ciążą miałam BMI w normie, ale bardzo blisko górnej granicy. Teraz póki co jestem 14 kg na plusie ale znam zarówno chudziutkie jak i okrąglejsze dziewczyny, które skończyły ciążę z 30 kg na plusie. Jednym idzie tylko w brzuch i po porodzie bardzo szybko wracają do formy sprzed ciąży, a innym idzie w brzuch, biodra, nogi i mają później większy problem.Ale to i tak najcudowniejsze kilogramy w naszym życiu ![]() ![]()
#4939 |
Zadomowienie
|
Jedyny jej taki wiekszy wysiłek to chodzenie do pediatry i spacery z malym. Ale i tak generalnie sie oszczedzala bo byla po cc. W sumie teraz dopiero sie rozkrecila ;-)
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4940 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4941 |
Raczkowanie
|
Ja uwielbiam z kolei to zdjecie
![]() ![]() ![]()
wreszcie jest czego wiecej chciec gwiazdke z nieba tanio sprzedam niebo darmo dam... Edytowane przez jasowaa Czas edycji: 2014-11-26 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4942 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4943 |
Zakorzenienie
|
Patrzę na moje wyniki wczorajsze i hemoglobina osiągnęła wkoncu dolna granice normy! Mam 12,2
![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- AsiaW ja to jak bym miała tak okna na przecie to chyba bym sie czuła jak u nich w domu;d moze tesciowa jeszcze z lornetka siedzi :d |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4944 |
Zadomowienie
|
Ahoj, dzisiaj miałam małe przerwy w spaniu, ale za to spałam do 10
![]() ma.ko to pieczenie stóp to mam od daaaawna...zazwyczaj jak za długo stoję, chodzę, choć teraz już mniej mi to doskwiera niż wcześniej ![]() Mój kochany rozmiar butów 36 musiałam pożegnać ![]() A na palce też nie jestem w stanie nic włożyć ![]() ![]() "badając szynkę" ![]() też uwielbiam Twój telefon jak ewka ![]() ![]() ![]() dusiolka ![]() ![]() i kciuki za wizytę ![]() ![]() heffitka ja nie mam wagi w domu, a położna zawsze każe wchodzić na wagę w ciuchach, teraz wiadomo: buty, gruby sweter, bo się nie dopinam ;x więc w sumie sama nie wiem ile przybrałam ![]() ![]() _ _ _ _ _ czy kolejna część jest założona?! ![]() ![]() Edytowane przez bajlaga Czas edycji: 2014-11-26 o 10:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4945 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko soki z buraka z jabłkiem codziennie plus zmieniłam zelazo na ascofer ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Od tygodnia jakos co 2dzien pije herbatę z pokrzywy ale nie sadze zeby wpłynęła na wynik bo przy tym zestawie co napisałam miałam ostatnio skok z 10,6 na 11,7 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4947 |
Zakorzenienie
|
VIII CZEŚĆ NASZEGO WĄTKU https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=789149
#4948 |
Zakorzenienie
|
Zainstalowalam sobie apke no zobaczymy co to za cudo
![]() Dusiolka brawa za 9mc i za wyniki! Alb to w ogóle się Pogubilam ze szczepieniami. Mi też Zależy na tym aby nie wydawać kasy na szczepienia a pediatry nie Mam zaufanej ![]()
#4949 |
Zakorzenienie
|
Styczniowe mamusie 2015, cz. VII
Wiecie ze ja obstawilam ze dopiero w 9cz watku pojawia sie dzieciaczki poerwsze wiec nie możecie w 8cz jeszcze rodzic ;d
Edytowane przez dusiolka Czas edycji: 2014-11-26 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4950 |
Zakorzenienie
|
Ja nie zamierzam jeszcze
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.