|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Skuteczne interwały w domu
Jeżeli podobny temat istnieje, to przepraszam i uniżenie proszę o przeniesienie
![]() Przychodzę do Was o poradę w sprawie domowego treningu interwałowego ![]() ![]() Aktualnie rzecz ma się tak, że biegać nie mogę (mam czas tylko wieczorami, a mieszkam na dzielnicy gdzie bardzo łatwo stracić portfel, zęby, cnotę i zwyczajnie się boję zaś karnet na siłowni nie pozwoli mi na dodatkowe wejścia), więc myślę że mogę coś poćwiczyć w tym typie w domu. Padło na interwały ze względu na oszczędność czasu. Pytanie teraz do Was z jakim programem zacząć? Chcę uniknąć 'machania nóżką' gdyż wiem, że to nic nie daje, a dziewczynki powinny ćwiczyć tak samo jak chłopcy. Aktualnie ćwiczę od 2 miesięcy, była przerwa pod koniec lata i staram się wrócić do poprzedniej formy zatem nie będę w stanie robić jakichś hardore'ów (zresztą nigdy mi się to nie udawało ![]() ![]() ![]() Za wszystkie pomysły z góry dziękuję ![]()
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Skuteczne interwały w domu
ja polecam ci HIITy (High Intensity Interval Training) z Fitness Blender (w wyszukiwarce na stronie FB zaznacz HIIT - pojawią ci się workouty od kilku do kilkudziesięciu minut... na pewno znajdziesz coś dla siebie) dla mnie nie ma nic lepszego
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
HIITy są czasem u mnie na siłowni, więc o coś podobnego właśnie mi chodziło
![]() A Fitness Blender przewijał już mi się parę razy w wątkach na forum, ale nigdy nie było czasu by to dobrze sprawdzić. Teraz widzę, że może dać radę. Fajnie tłumaczą. Dzięki ![]() A Body Rock? Zacząć myśleć chociaż, czy dać spokój, bo wypluję płuca?
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Też polecam Fitness Blender
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
http://www.woddrive.com/wod_return.html?type=bodywt
Gwarantuję że można zbierać zęby z podłogi jeśli się przyłożysz. Są różne kategorie treningów, ja wybieram bodyweight. Fajna alternatywa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
La Moderatoiure
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.