|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.37
Chcielibyśmy w przedświątecznym okresie dostarczyć Konsultantkom i Klientom jak najwięcej zamówionych produktów, których Konsultantki nie otrzymały w poprzednich zamówieniach. Analizując ilości produktów, które w ciągu kilku najbliższych dni dotrą do naszych magazynów, 15 grudnia planujemy rozpocząć akcję wysyłki paczek z produktami, które będą już dostępne.
Akcją zostaną objęte Konsultantki, które: · mają na swoim koncie co najmniej 2 produkty (również z poprzednich kampanii) oraz ich wartość jest powyżej 50 zł · brakujące produkty zostaną wysłane bezpłatnie dostawą szybką · paczki będą wysłane na stały adres dostawy · o dosyłce produktów Konsultantka zostanie poinformowana SMS-em o treści: Wysyłamy brakujące produkty z poprzednich zamówień. Bezpłatna dostawa paczki na stały adres dostawy. Otrzymasz sms potwierdzający datę dostawy. ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- A jak ktoś nie życzy sobie na stały adres to co??
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
Wysłałam zwroty z kat.15 na kwotę ok.58 zł, bo klientka się rozchorowała i kupiła zamówione u mnie wcześniej kosmetyki w ośrodku zdrowia jak poszła do lekarza.U mnie zrezygnowała z zakupu, przeprosiła bo potrzebowała je już, a w związku z tym,że chora wiedziała,że szybko się nie spotkamy.Co miałam zrobić, jej zamówienie już było zafakturowane więc kiedy go otrzymałam wysłałam zwrot z zaznaczeniem na formularzu rezygnacja klienta. A dzisiaj otrzymałam takiego maila:
Na Pani/Pana koncie odnotowujemy duże zwroty. Zgodnie z zapisem na umowie Konsultantka zobowiązana jest do przestrzegania zasad dotyczących prowadzenia sprzedaży obowiązujących w AVON oraz zasad współpracy z AVON, w tym zasad gwarancji AVON i zwrotu produktów. W zasadach gwarancji Avon (zamieszczonych w Strefie Konsultantki) jest zapis mówiący, że dokonywany zwrot powinien dotyczyć pojedynczych produktów. Zapoznanie się z zasadami i ich zaakceptowanie jest elementem wymaganym w momencie wypełniania E-Zwrotu. Prosimy o ograniczenie reklamacji. Sugerujemy, aby spróbowała Pani/Pan w większym stopniu korzystać z dostępnych próbek produktów i ofert DEMO. Takie działania pozwolą Pani/Panu na zaplanowanie zakupów na właściwym poziomie, bez zbędnych nadwyżek, które następnie Pani/Pan zwraca. Jeśli liczba zwracanych produktów nie zostanie zmniejszona, będziemy musieli podjąć bardziej radykalne kroki, łącznie z rozwiązaniem umowy Konsultanckiej. Mamy nadzieję, że zrozumie Pani/Pan nasze stanowisko i dalsza współpraca będzie się układała bezproblemowo. Z pozdrowieniami Dział Obsługi Konsultantek Co Wy na to?
|
#33 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
Mam pytanie skąd klientka która ma zamówienie na ponad 70 zł w kat.17 ma wziąć kod promocyjny? i rozumiem, ze jak ma powyżej 70 zł to dostaje oba prezenty? (baza i korektor?) Chodzi mi o zamówienia przez avon online
|
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
Raz na 3 miesiące 4-5 produktów, ale ja mam wysokie zamówienia, wiec te zwroty przeze mnie nie zawinione nie powinny być problemem.
|
#36 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Jest niby gwarancja, że do 3 msc od faktury można zwrócić, a oni grożą, że wywalą z listy konsultantkę. Wstyd. |
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bez żadnych opóźnień. A zbliżałam się do 2tys W brakach mam aktualnie jedynie bransoletki z literkami, które zamawiała moja Mama
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Każda klientka w katalogu może sobie przeczytać, że ma prawo zwrotu w ciągu 3 m-cy, a oni takie rzeczy wypisują. A jakby nagle wszystkie klientki danej KK postanowiły oddać? bo np. znajdą nową KK /np. w pracy/, która im da opust? Avon daje gwarancję a KK powinna sobie zostawić produkty? Coś tu nie gra! To się powinno wyjaśnić.
Ja mam kilka zestawów mikołajkowych i w każdym coś brakuje. I jak to dać klientkom? I powiedzieć, że może dostaną jeszcze przed świętami? A może avon przesunie termin? Edytowane przez joannamm Czas edycji: 2014-12-04 o 18:03 |
|
|
|
#39 |
|
Czekam na Ragnarok
|
W brakach jest płyn do kąpieli żurawina
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(ale akurat i tak u mnie nie ma Multikina). I tak dobrze, że w ogóle jakieś punkty wpadają, bo się zamawia tak czy siak, ale akurat w innych sklepach wpada dużo więcej niż tu bo są dodatkowo ekupony, które zależą od wartości, a nie kupionej rzeczy jak w Avonie....
Edytowane przez taka jedna Czas edycji: 2014-12-04 o 18:04 |
|
|
|
|
#41 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Czy kubek sowa /z 16 tki/ będzie jeszcze kiedyś? Skończył się w połowie kampanii, a nie miał oznaczenia, że do wyczerpania zapasów. Edytowane przez joannamm Czas edycji: 2014-12-04 o 18:18 |
|
|
|
#43 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W K17 mam ofertę: Kup dowolne produkty z serii Luxe* zbieraj punkt 600 °P za 3 szt. 1000 °P za 5 lub więcej szt. Ale u mnie raczej nikt nic nie kupi z tej serii. W K16 miałam na LBD i chyba nawet się załapałam. Edytowane przez taka jedna Czas edycji: 2014-12-04 o 18:31 |
|
|
|
|
#46 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Tak. |
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
o 18 dostałam sms, ze fv jest, jest tez podgląd i co? nie emulsji ze złotem z programu
![]() macie te emulsje na fakturach?
|
|
#49 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
A kiedy składałaś zamówienie? Ja w poniedziałek i nie mam ani smsa, ani faktury. ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Ja sobie wzięłam z k17: szminka ultra colour dream fuchsia kredka żelowa black płyn orchidea malina szczotka składana z lusterkiem lakier piaskowy radiant rose perełki brązujące "chłodne" i rozświetlające korektor luxe fair |
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, czy któraś z Was orientuje się może czy uniwersalne balsamy w słoiczkach (glównie chodzi mi o wersję wanilia i brzoskwinia-bawełna) mają w skaładzie lanolinę?
Jestem uczulona a chciałabym zamówić i nie wiem czy nie wtopię z bezsensownym zakupem. Proszę o pomoc!
|
#51 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Petrolatum, Ethylhexyl Palmitate, Polyethylyne, Ozokerite, Dimethicone, Phenoxyethanol, Parfum, Acrylates Copolymer, BHT, Tocopheryl Acetate, Cera Alba, Saccharin, Acorbyl Palmitate, Mel, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Cl 77491, Cl 77492, Cl 77499 |
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No własnie z woskiem pszczelim też znalazłam, na wizazu, tylko boję się, że inne wersje mogą się różnić składem
|
|
#53 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Produkty z kalendarza adwentowego wszystkie są już dostępne i jako konsultantka mogę je zamówić przez strefę. Zrobiłam symulację
|
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
Czerwoną kropke ma też zestaw Femme ,data dostępności na 8.12 ...
|
|
|
|
#55 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie pobrane, faktury nie ma
![]() Ja wzięłam tylko bombkę z mini i płyn do kąpieli róża za 5,99zł No i katalogi. Pewnie później jeszcze coś dorzucę. A zamówienia spływają Mam nadzieję, że nie będzie braków
|
|
|
|
#57 |
|
Czekam na Ragnarok
|
U mnie też pobrane, a zamawiałam w poniedziałek
|
|
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby ktoś miał pod ręką waniliowy to proszę o odzew
|
|
#59 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
lepiej się u was upewnić )
|
|
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.

Bez żadnych opóźnień. A zbliżałam się do 2tys 

Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012
lepiej się u was upewnić