![]() |
#2851 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ~ Miranda Kerr ~ Część III
Cytat:
![]()
![]() |
#2852 |
Zakorzenienie
|
Z instagramu Mirandy - w zimowych klimatach
![]() ![]()
#2853 |
Zakorzenienie
|
Miranda poparła kolejną eko akcję,tym razem wzywającą producentów kosmetyków do zaprzestania używania tworzyw sztucznych, więcej w tym artykule:
http://www.smh.com.au/lifestyle/beau...06-1214sd.html
Edytowane przez PinkVanille Czas edycji: 2014-12-08 o 13:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2854 |
Zakorzenienie
|
Miranda pojechała do Japonii (9.12.2014).
Jak wam się podoba jej look? Rozcięcie plus kozaki za kolano?
Edytowane przez PinkVanille Czas edycji: 2014-12-09 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2855 |
Zakorzenienie
|
Miranda jako twarz i ambasadorka Reebok zaprojektowała swoją własną parę Custom Reebok Skyscape:
"Bardzo podobało mi się projektowanie własnych butów dla Reebok.com! Istnieje mnóstwo drobnych szczegółów, które można dopracować nawet kolor haftu i koronki. Ja osobiście połączyłam wzór leoparda z różem z odrobiną czarnych detali. Leopard jest jednym z moich ulubionych wzorów, jasny róż to piękny żywy kolor. Moja para Reebok to wygodne, zabawne buty, które mogę połączyć z prostym stroju i urozmaicić mój look i dzień "- Miranda Kerr źródło: fitness.reebok.com Jak wam się podoba projekt Randzi (zdjęcie poniżej)? Założyłybyście? ![]()
Edytowane przez PinkVanille Czas edycji: 2014-12-09 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2856 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Miranda ma czasem katastrofalne wyczucie stylu ![]() Ta różowa torebka też wymiata ![]()
Edytowane przez teorema Czas edycji: 2014-12-09 o 15:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Różowa torebka to od sponsora - podejrzewam, że Randzia promuje w Japonii Samanthę Thaviase. Jeśli chodzi o trampki to też mi się nie podobają ![]() A to inna (najnowsza) torebkowa zdobycz Randzi - torebka LV z najnowszej kolekcji (Miranda miała ją na evencie LV kilka dni temu) ta torebeczka nawet mi się podoba:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2858 |
Zakorzenienie
|
Tak ta różowa torebka jest z najnowszej świątecznej kampanii Samantha Thavasa:
#2859 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ogólnie nic nie mam za bardzo do różowości, no ale Mirandę jako modelkę styl zobowiązuje... Wiem, że te Japonie i Koree i inne to w różowości toną i to lubią, ale jakoś mi to do Mirandy nie pasuje. Ogólnie też mam ostatnio takie przemyślenia jak w przypadku aniołków VS, ze nie w kazdym wieku wszystko mozna. Niektore aniołki VS są juz po rozwodach, mają 2-3 dzieci - mi to nie pasuje. Powinni zatrudniać młode (!) dziewczyny, jakoś mnie bawią 30latki na wybiegu ze skrzydłami... ![]() Ale co ja tam wiem ![]()
![]() |
#2860 |
Zakorzenienie
|
Nieszczęsnej różowej torby ciąg dalszy
![]()
Edytowane przez PinkVanille Czas edycji: 2014-12-10 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2861 |
Zakorzenienie
|
Na Instagranie oraz Twiterze Miranda podziękowała za ciepłe przyjęcie:
"Thank you for such a warm welcome Tokyo" (zdj. 1). Patrząc na minę fanek - uwielbienie wypisane na twarzy ![]()
Edytowane przez PinkVanille Czas edycji: 2014-12-10 o 15:33 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2862 |
Zakorzenienie
|
Pierwsza okładka Mirandy w 2015 r.
![]() magazyn Costume styczeń 2015 (okładka + zapowiedź sesji) czekamy na więcej:
Edytowane przez PinkVanille Czas edycji: 2014-12-10 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2863 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcie z kampanii Swarovskiego, które wkleiłam tutaj
to chyba jednak nie kampania na wiosnę 2015 r. tylko kolekcja na Walentynki 2015 r. Poniżej filmik promocyjny (niestety w niskiej jakości):
#2864 |
Raczkowanie
|
Przepiękne te zdjęcia z Costume.
Wiecie może, czy gdzieś w necie jest już filmik z pokazu VS? |
![]() ![]() |
![]() |
#2865 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj obejrzałam najnowszy pokaz VS (wydaje mi się, że można go znaleźć na stronach z serialami/filmami) i wynudziłam się
![]() ![]() Świetna piosenka wykonana przez Hozier'a, ale nie pasująca moim zdaniem do pokazu bielizny - śpiewa "Amen, take me to the church" - a w tym czasie Candice wypina tyłek - no sorry nie pasuje to jakoś to siebie. Piosenka jest świetna z przesłaniem, Hozier dobrze śpiewa, ale nie zgrało mi się to z klimatem VS. W tym roku stroje były ciekawe, spektakularne skrzydła, ale jakoś to wszystko zlało się w jedno - większość segmentów utrzymana w pastelowych kolorach, szczerze nie zapamiętałam żadnych szczegółów. Moim zdaniem był słaby casting - bardzo nieciekawe dziewczyny (poza wyjątkami) się dostały - przeciętna uroda, żeby nie powiedzieć jej brak. Jak z VS odejdą Adriana Lima i Alessandra to zostanie im tylko jedna spektakularna dziewczyna Candice, no dobra może jeszcze Doutzen. Jak przypominali stare ujęcia to Karolina Kurkova czy Gisele czy Miranda, Heidi Klum, Ana Beatriz Barros, wszystkich tu nie wymienię, ale robiły na prawdę wrażenie. Nie wiem czy przyczyną jest, że pokaz był w Europie i modelki nie przestawiły się na zmianę czasu, ale większość wyglądała na zmęczone. Najlepiej na pokazie według mnie wypadły: Monika Jagaciak (energia, świetne proporcje, świeżość), Alessandra, Candice, Magdalena Frąckowiak, Constance Jablonski, Behati Prinsloo, Lise Ribeiro, Josepine Skriver. Tyle w temacie VS. ![]() Poniżej Miranda wraz z redaktor naczelną Costume (zdj. 1) oraz ciąg dalszy wizyty Randzi w Japonii.
Edytowane przez PinkVanille Czas edycji: 2014-12-11 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2866 |
Zakorzenienie
|
20th Anniversary Samantha Thavasa special party:
https://www.youtube.com/watch?v=u6mg9_cWKug Miranda na lotnisku:
#2867 |
Zakorzenienie
|
Z instagramu wynika, że Miranda pożegnała się z Japonią i leci do Hong Kongu.
Zdjęcia z lotniska (11.12.14).
#2868 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2869 |
Zakorzenienie
|
![]() Tour po Azji ciąg dalszy: 20th Anniversary Samantha Thavasa Hong Kong, 12 grudnia 2014 r źródło: vk.com. (Miranda ma jaśniejsze włosy czy mi się wydaje?):
Edytowane przez PinkVanille Czas edycji: 2014-12-14 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2870 |
Zakorzenienie
|
Druga stylizacja Mirandy z imprezy ST w Hong Kongu vk.com:
Edytowane przez PinkVanille Czas edycji: 2014-12-14 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2871 |
Zakorzenienie
|
Kolejna zapowiedź okładki i sesji Mirandy na styczeń 2015 r vk.com.
![]() InStyle Australia January 2015:
Edytowane przez PinkVanille Czas edycji: 2014-12-14 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2872 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze kilka fotek:
1. Wonderbra 2 i 3 Glamour Russia listopad 2014 outtakes 4 i 5 Marie Claire 2014
#2873 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Osobiście najbardziej lubię Lily Aldridge. Ona ma prywatnie taki styl jak ja - grunge'owy ![]() Candice wg mnie majstrowała coś przy buzi. Niby ładna, ale coś jest w niej sztucznego. Osobiscie nie moj typ urody. Lima i Ambrosio w ogole powinny juz dawno temu odejść imo ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() NIC nie napiszę już ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2874 |
Zakorzenienie
|
teorema mi też bliżej do rockowych klimatów, bo mimo słowa pink w nicku za różem specjalnie nie jestem
![]() Faktycznie słodkie stylizacje pasują bardziej nastolatkom, ale z rockową stylizacją też można przesadzić. Powiem ci, że w pracy widuję panią po 40, która nosi skórzane spodnie, ćwieki itp. i też to już dobrze nie wygląda, niby szczupła wszystko fajnie, ale gdzieś nie budzi to zaufania, wygląda trochę jak Gemma z serialu Sons of anarchy ![]() Wracając na chwilę do VS to też lubię Lily Aldrigde faktycznie wydaje się sympatyczną osobą, ale w tym roku nie wyszła dobrze na pokazie. W zeszłym wyglądała fajnie. Tym razem nie. Dostała chyba nie pasujące do nie stylizacje (róż plus skrzydła, które wyglądały jak pluszowe) ![]() http://www.elle.pl/moda/artykul/vict...ews-23#gallery A tak na marginesie to ona bardzo poważnie wygląda, mimo, że chyba ma poniżej 30 lat. Co do wieku zatrudnianych na pokaz modelek to muszą być to dziewczyny powyżej 18 lat, a najlepiej 21 (żeby show mógł zostać wyświetlony w tv - takie zasady w Stanach). Poetyka pokazu jest trochę słodka, ale z drugiej strony fajnie, że zatrudniają też starsze modelki, moim zdaniem one wypadają nawet bardziej wiarygodnie, zwłaszcza w bardziej sexy sekcjach jak w tym roku Angel Ball na finał pokazu - czarne koronki: http://www.elle.pl/moda/artykul/vict...ews-28#gallery http://www.elle.pl/moda/artykul/vict...ews-30#gallery http://www.elle.pl/moda/artykul/vict...ews-39#gallery http://www.elle.pl/moda/artykul/vict...ews-43#gallery http://www.elle.pl/moda/artykul/vict...ews-18#gallery Co do Limy i Amrosio to zwłaszcza ta ostatnia mają sporo charyzmy, trudno będzie je zastąpić. Alessandra trzyma się świetnie, nie powinna odchodzić, ale pewnie wkrótce tak się stanie. ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Fragment wywiadu z Mirandą z najnowszego australijskiego InStyle styczeń 2015 plus duuuuża okładka znajdziecie tutaj ![]() http://www.instylemag.com.au/Article...-Miranda-Kerr2 Miłego czytania ![]()
Edytowane przez PinkVanille Czas edycji: 2014-12-15 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2875 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Lily to rocznik '85, wiec 29 lat. Jak dla mnie nie wygląda poważnie, często ma bardzo delikatny makijaż i wtedy imo wygląda młodziutko. Lubię ją za nietypową urodę, nie jest klasyczną pięknością, ale budzi sympatię. Natomiast te zdjęcia z wybiego VS sa koszmarne. Mi tez sie nie podoba w tych stylizacjach. Te gleboko wyciete majtasy obnazają jej umiarkowanie zachęcającą figure w okolicy bikini. ![]() Te czarne koronki fajne. ![]() Alessanda mi się kompletnie nie podoba, jej figura pozostawia wiele do życzenia ![]()
![]() |
#2876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lily jest żoną wokalisty Kings of Leon, który to zespół uwielbiam, fajna z nich para. A tu specjalnie dla ciebie i wszystkich sympatyków Lily mix w VS ![]() https://www.youtube.com/watch?v=BlqKab49CrE A to moim zdaniem najfajniejszy look Lily na pokazie VS (w zeszłym roku):
![]() |
#2877 |
Zakorzenienie
|
To jak już wspominamy VS to, który look Randzi na przestrzeni lat najbardziej wam się podobał? Ja mam kilka typów, zdjęcia poniżej.
Jednym z najlepszych, moim zdaniem pokazów był ten z 2009 r., wszystkie dziewczyny fajnie wyglądały: https://www.youtube.com/watch?v=_Gb0Jkj03V8 I fajny, w bardzo świątecznej atmosferze, był ten pokaz- spektakularne skrzydła-gwiazda Heidi Klum plus piosenka Seal'a: you're amazing - szkoda, że nie słychać jej w tym filmiku: https://www.youtube.com/watch?v=AsB6_zlMDxo Tak dla przypomnienia, jeszcze pokaz, w którym Miranda zaprezentowała Fantasy Bra: https://www.youtube.com/watch?v=4w9wLwli6t0
#2878 |
Zakorzenienie
|
A z najnowszych wieści Miranda poleciała na Hawaje - ciekawe promocja czy sesja zdjęciowa?
Miranda namawia do zaprojektowania własnej pary Reebok - prezentując swój projekt (zdj. 1): "Feelin' my new Skyscapes, designed by moi ! Visit reebk.co/MKYourReebok to customize your pair! @reebokwomen 🐯💞" 2 Costume Scan 3 InStyle zdjęcie bez napisów 4. Wonderbra
#2879 |
Zakorzenienie
|
I zupełna świeżynka, znaleziona dosłownie przed chwilką:
Vogue US January 2015 sesja Point of View: "Character Studies" Photographer: Jamie Hawkesworth Stylist: Grace Coddington Hair: Didier Malige Make-up: Lisa Butler Models: Karlie Kloss + Edie Campbell + Imaan Hammam + Miranda Kerr + Caroline Trentini + Natalie Westling + Kesewa Aboah; Actresses: Tavi Gevinson + Margaret Qualley; Singer: Jillian Rose Banks Source: FashionscansRemastered Nie podoba mi się zdjęcie Mirandy ![]() ![]()
Edytowane przez PinkVanille Czas edycji: 2014-12-16 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2880 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja zupełnie nie kojarzę looków ani Mirandy, ani żadnej innej VS-ki z tych wybiegów. Nigdy nie oglądałam tego show. Ale włączyłam ten filmik od Ciebie i Miranda wyglądała tam pięknie. Ogólnie jeśli chodzi o wygląd Mirandy, obstrahujac już od VS, to najbardziej ją lubiłam w młodości ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.