|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II
Blondi do barszczu pasowałyby paszteciki tylko z jakimś wege farszem
|
|
|
|
#3542 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3544 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Para powinna być liczona jako dwie osoby. Ja zawsze tak myślałam, choć wiem, że niektórzy inaczej myślą. |
|
|
|
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem zła... Rano otwieram śmietnik a tam masakrycznie śmierdzi. Pomyślałam, że może coś śmierdzącego w koszu jest, więc idąc do auta zahaczyłam o śmietnik. Chwilę temu wyrzucam coś do śmieci, kosz prawie pusty a tam znów masakrycznie wali. Szafkę z kubłem wyścielilam ręcznikiem patrzę a on cały mokry i ma jakieś czarne plamy. Uszczelka od baterii nam strzeliła i nieźle się leje. Gorzej, ze już 21 i wszystkie castoramy pozamykane aby kupić nową... póki co podłożyłam pojemniczek niech do niego kapie... ale jestem zła.
bilans strat: - zgniły ręcznik - pół opakowania soli do zmywarki - lekko pofalowana szafka wewnatrz, mam nadzieję, ze jak wyschnie to to pofalowanie zniknie... dobrze, ze to niewidoczne miejsce... Przy okazji odkryłam, ze mam zapas tabletek do zmywarki chyba na 2 lata... |
|
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
Nie możesz po prostu zakręcić wody?
|
|
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego kapie tylko w momencie kiedy jest odkręcona woda w kranie. Póki co po wodę latam do łazienki
Edytowane przez Miss Saeki Czas edycji: 2014-12-18 o 21:40 |
|
|
|
#3548 |
|
Konto usunięte
|
dzień dobry
piąteczek! a u Was jakie plany na weekend? ja na pewno muszę posprzątać
|
|
|
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w sobotę piekę pierniczki alpejskie (ciasto zrobiłam już wczoraj), pojedziemy pewnie na cmentarz posprzątać też, potem sprzątanie w domu
w niedzielę odwozimy mamę i siostrę do Wro na autobus na razie innych planów brak.
|
|
|
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj jadę na duże zakupy spożywcze. Jutro z rana wielkie porządki, wieczorem moje koleżanki wpadną z mężami/chłopakami. Także mała impreza
A niedziela na odpoczynek i regenerację przed poniedziałkiem, po 1,5 tygodnia wolnego do pracy... Na szczęście tylko 2 dni, bo w Wigilię nie pracujemy
|
|
|
|
#3551 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() U mnie pracowicie W dodatku wczoraj kupilismy duuuza lodowke |
|
|
|
#3552 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mamy wolne do 2 stycznia, za to wracamy z impetem bo od pt do nd mamy inwenturę ale pocieszam się, że spalę przynajmniej świąteczne kalorie Lucy robicie wigilię u siebie czy idziecie do rodziny Tż? jaka to bedzie wigilia w ogóle, czy w Australii na święta je się podobne rzeczy jak u nas? czy może będzie mix polsko-australijski?
|
|
|
|
|
#3553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I pewnie trochę sprzątania. |
|
|
|
|
#3554 |
|
Wtajemniczenie
|
Tutaj Wigilii jako takiej sie nie praktykuje. W zeszlym roku po prostu pojechalismy na pasterke do polskiej parafii. Zreszta bede pracowala niestety.
25 i 26 wszyscy maja wolne i jedziemy do Newcastle, do taty L. Tutaj zwykle robi sie uroczysty obiad Bozonarodzeniowy. Bede robila pierogi - ruskie, bo najprostsze i je najbardziej lubie No i pierniczki. Sama dla siebie natomiast zrobie sledzia Moze, jezeli czas pozwoli zrobie barszczyk czerwony z uszkami i rybe po grecku. Ale to raczej malo prawdopodobne
|
|
|
|
#3555 |
|
Konto usunięte
|
Lucy a rodzina L. co je w święta? pierogi ruskie i śledzie to boski zestaw, ja bym się na taką wigilię pisała
|
|
|
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
My już posprzątalismy dom na święta ale Jasiek skutecznie unicestwił porządek
![]() Dotka u nas tez sie kisi barszcz i podaje z pysznymi małymi uszkami z grzybami
|
#3557 |
|
Konto usunięte
|
cześć dziewczyny, u mnie bieda, miałam mały wypadek i jestem poobijana, nie mogę sprzątać bo nadgarstek uszkodzony, przez co nie chodzę na fitness i mnie nosi
w pracy nerwowo, zwłaszcza u TŻ, na samą myśl o jechaniu pociągiem i siedzeniu przed stołem z rodziną coś mnie skręca, ogólnie to marzę żeby dziś wrócić z pracy, zakopać się pod kołdrą, zawinąć w burrito i leżeć
|
|
|
|
#3558 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
Rise co sie stalo?
u mnie niezbyt dobre wiadomosci przed samymi swietami ale ta wiadomosc w sumie niezaleznie od dnia bylaby zla ( brat ma przerzuty ... narazie czekamy co dalej wymysla lekarze ) * w kazdym razie nerwowki ciag dalszy pogoda zupelnie nie swiateczna |
|
|
|
#3560 |
|
Komplikatorka
|
Irenko przykro mi, ale nie możecie się poddawać. Trzeba walczyć do końca
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
Dagunia wiem , choc to nie sa dobre wiadomosci . Narazie czekanie co dalej i znowu cala batalia .
dziekuje |
|
|
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
1
|
|
|
|
#3564 |
|
Konto usunięte
|
Miss a mi się podobają wszystkie poza pierwszą
![]() Irenka współczuję i trzymam kciuki za brata
|
|
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
1
|
|
|
|
#3567 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje kashmirka. Mi w sumie wszystkie sie podobają oprucz 2.
Sent from my iPad using Tapatalk |
|
|
|
#3570 |
|
zawsze mam racje
|
Ostatnio pisalam post, ale cos bylo z wizazem i cos sie nie dodal. Cos za czesto sie ostatnio psuje.
Swiateczne zyczenia dla kotow - http://kwejk.pl/obrazek/2182239/weso...ich-swiat.htmlMysle nad zakupem cotton balls, kolorystyke juz wymyslilam mniej wiecej, ale nie wiem jak dlugie kupic i gdzie je dac. A nie kupuje niczego jesli nie wiem gdzie bedzie. W weekend to strach bedzie isc na zakupy spozywcze Szczegol nie, ze jest mi taaak cieplo, ze po sklepach moglabym chodzic w bikini chyba. Mam rece cieplejsze nawet od chlopa. Ale dzieki temu jakie oszczednosci(ubraniowe kosmetyczne i spozwycze bo ide na szybko kupic co potrzebne a nie wybierac niepotrzebne dodatkowe tuczace rzeczy), w grudniu malo chodze po sklepach. Bo jak mam wydac kase, wyjsc upocona i z bolaca glowa od zaduchu to wole zostac na miejscu i siedziec w wywietrzonym pokoju ![]() miss_saeki: mnie tylko 4 sie podoba.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2014-12-19 o 17:32 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

piąteczek!
w niedzielę odwozimy mamę i siostrę do Wro na autobus 

ale pocieszam się, że spalę przynajmniej świąteczne kalorie
Moze, jezeli czas pozwoli zrobie barszczyk czerwony z uszkami i rybe po grecku. Ale to raczej malo prawdopodobne

Szczegol nie, ze jest mi taaak cieplo, ze po sklepach moglabym chodzic w bikini chyba. Mam rece cieplejsze nawet od chlopa.