|  2005-07-07, 19:28 | #1 | 
| nabija na KOPIĘ kopistów. okrutnica jakaś... |   delikatny i naturalny

Makijaż ,który dziś zrobiłam jest delikatny,bez żadnych szaleństw i tęczy kolorów   TWARZ-rozświetlający krem koloryzujący,puder sypki Cinecitta ,jako korektor podkład w sztyfcie Yves Rocher,róż Margaret OCZY-cała powieka to prasowany IB nr 23,załamanie lekko pociągnięte najciemniejszym kolorem z paletki trzech cieni Bourjois Effet Lumiere Les Roses,linia górnych i dolnych rzęs to kredka do oczu nr 17 (brąz delikatnie złamany oberżyną) Pierre Arthes i bardzo dokładnie roztarta,rzęsy pociągnięte czarnym Pierre Arthes XXL,brwi uczesane za pomocą odżywki PA,wewn. strona dolnej powieki to kredka w kolorze jasnego błękitu PA,wewn. kącik oka (przy nosie) rozświetlony delikatnie najjaśniejszym różem z Les Roses Bourjois USTA- odrobina błyszczyku Sephory w kolorze zimnej i nasyconej czerwieni ,nałożony i roztarty opuszkiem palca.   Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-10 o 15:54 | 
|     |   | 
|  2005-07-07, 19:29 | #2 | 
| nabija na KOPIĘ kopistów. okrutnica jakaś... | 

Dot.: delikatny i naturalny

i jeszcze kilka zdjęć    Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-10 o 15:54 | 
|     |   | 
|  2005-07-07, 19:33 | #3 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-05 Lokalizacja: USA 
				 | 

Uwielbiam Cie w takich makijazach delikatnych,wydaje mi sie ze najbardziej do Ciebie pasuja   Ja tez  takie preferuje  bardzo ladnie  Tak swiezo   | 
|     |   | 
|  2005-07-07, 19:41 | #4 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-03 
				 | 

NO hej bardzo Ci ładnie w takich delikatnych wyglądasz odrazu młodziej. i ładniutko wyszłaś na zdjęciach. pozdrowionka.   | 
|     |   | 
|  2005-07-07, 19:45 | #5 | 

Elfiku   bardzo dziękuję za miłe słowa-od razu cieplej na sercu  Monna  pisklaczku,gdzie Ty się podziewasz ?   | 
|     |   | 
|  2005-07-07, 19:50 | #6 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-09 
				 | 

Też tak umiem  Chociaż raz nie mam kompleksów jak oglądam Twój make-up  Teraz na poważnie-ładnie,delikatnie,nie przesadzony,pasuje do twojej urody,odmładza Cię-wyglądasz jak moja rówieśniczka  BTW-Mona my już list gończy za Tobą wysłałyśmy     
				__________________ to klucz do życia | 
|     |   | 
|  2005-07-07, 19:52 | #7 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-02 Lokalizacja: Weston-super-Mare 
				 | 

aguś PIĘKNIE  jejku po prostu cudnie ci w takim makijażu!nie mogę wyjść z podziwu...to twój drugi makijaż co do piękności po turkusie  super ci w takich delikatnych kolorach 
				__________________ A prayer for the wild at heart, kept in cages... | 
|     |   | 
|  2005-07-07, 19:53 | #8 | 
| Zadomowienie | 

Aguś, pierwszy raz komentuje twoje makijaże, ale zawsze mi się one podobały  Ten także jest śliczny. Bardzo ładnie Ci w takich naturalnych kolorkach. Pozdrawiam  Mona miło Cię widzieć po tak długiej nieobecności   | 
|     |   | 
|  2005-07-07, 20:04 | #9 | 
				 | 

Monna   pisklaczku,gdzie Ty się podziewasz ?  [/QUOTE] czemi pisklaczku hihi oj agus duzo tu opowiadac mam strasznie duzo spraw i problemików i zero czsau nie mówiąc juz o makijazch i nawet juz pomysłów tez brak chyba juz was wszystkie nie nadgonie tak ogladałam pare makijazy super poco bede wyskakiwac z czyms nudnym jak naprawde cos wymysle to wkleje narazie brak czasu oj jak bym chciała miec troszke czasu dla siebie. moze za pare miesiecy zobaczymy. pozdrawiam Cie serdecznie i przesyłam buziaczki.   | 
|     |   | 
|  2005-07-07, 20:05 | #10 | 
				 | 

Mona miło Cię widzieć po tak długiej nieobecności   [/QUOTE] Ciebie równiez , dziękuje buziaczki   | 
|     |   | 
|  2005-07-07, 20:06 | #11 | 
| Killing me softly Zarejestrowany: 2003-11 
				 | 

Wyglądasz bardzo świeżo, młodo(bo i jesteś młoda   ) i delikatnie. Podoba mi się Twoja jasna cera i lekko zaróżowione policzki. A czy na włosach kryształki pobłyskują?  P.S. Jeszcze raz pozachwycam się cerą  i mam pytanie- co to za róż Margaret? Jaki ma numer? Edytowane przez Lukrecja_Borgia Czas edycji: 2005-07-07 o 20:12 Powód: róż | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2005-07-07, 20:20 | #12 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-06 
				 |  Dot.: delikatny i naturalny 

Zaczne od tego, że bardzo ładna z Ciebie kobieta. Do twarzy Ci w tym makijażu, zdecydowanie bardziej podobasz mi się w delikatnych odcieniach z mocniej podkreślonymi ustami.   | 
|     |   | 
|  2005-07-07, 20:24 | #13 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2004-03 Lokalizacja: opolskie/ Wrocław 
				 | 

tylko trzy słówka: jak zwykle ślicznie 
				__________________ Żyje się tylko raz, więc żyj pełnią życia!!!!!!!!!!          Mój kochany Haseczek ;(  [*] [glamour]12655[/glamour] dziękuje za klik  | 
|     |   | 
|  2005-07-07, 20:34 | #14 | 

natii4-to zrób        Sylwia  przesadzasz  Gosiu  całkiem zwyczajny Monna tak mi się skojarzyło   Lukrecjo  a jakże,pewnie kryształki.Zaś róż to taka tania duperelka ,kupiona  za 3 zł na bazarku. Niestety numeru nie ma  to wersja matowa (były też połyskujące) evuncia,lulina- dziękuję za kompelmenty   | 
|     |   | 
|  2005-07-07, 20:42 | #15 | 
| Killing me softly Zarejestrowany: 2003-11 
				 | 

Aha, no to jakby co - będę szukać na bazarkach    | 
|     |   | 
|  2005-07-07, 21:30 | #16 | 
| Zakorzenienie | 

Ojej al Ty "goła" wyszłaś na tych makijażach - znaczy się taka niewinna   Taki spokój mnie ogarnia jak patrzę na te Twoje makijaże......   | 
|     |   | 
|  2005-07-07, 21:57 | #18 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2004-05 
				 | 

Znowu piekny makijaz naturalny! Wyglada jakby twarz byla nie umalowana ale jest taka promienna i swieza! No i kolor oczu jest po prostu niesamowity przy tych cieniach!!! | 
|     |   | 
|  2005-07-07, 21:59 | #19 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2004-09 
				 | 

bardzo podobaja mi sie te oczy, cień jest bardzo delikatny , rzęsy cudnie wyeksponowane. Bardzo ładnie w nim wyglądasz. I już zmieniłas kolor włosów!!!!!!chyba, że to było juz dawno a ja nie zauważyłam ( ale bystrzacha ze mnie).

| 
|     |   | 
|  2005-07-07, 22:44 | #20 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-02 
				 | 

Delikatny makijaż. Podoba mi się. Czy odżywka PA jest fajna? Czytałam o niej na stronie i zainteresowała mnie. Czy nakładałaś ją pod tusz?

| 
|     |   | 
|  2005-07-07, 22:55 | #21 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-03 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

a ja znowu to samo: najbardziej mi się podobasz Aga właśnie w takich makijażach   a kto robi ci te cudne fotki? świetne ujęcia   | 
|     |   | 
|  2005-07-08, 00:10 | #22 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-08 Lokalizacja: Wizaż. Tu mnie zawsze znajdziesz! :) 
				 | 

Jak ja przeglądałam forum i nie widziałam wczoraj Twojego wątku.  Aga. Bardzo, bardzo podobasz mi się w wersjach lekkich. Kiedy jesteś pomalowana w sposób delikatny. Myslę, że taki makijaż bardzo do Ciebie pasuję. Wygladasz lekko, delikatnie!   
				__________________ ♪♪♪♪♪♪ ★ ♪♪♪♪♪♪ | 
|     |   | 
|  2005-07-08, 00:15 | #23 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-05 
				 |  Dot.: delikatny i naturalny 

AGUS!!slicznie wygladasz w takich delikatnych kolorkach..subtelnie i romantycznie  osobiescie w takich kolorkach Cie uwielbiam!!     | 
|     |   | 
|  2005-07-08, 00:16 | #24 | 
| Raczkowanie | 

Tobie Aga w kazdym make-up`ie ladnie.. W mocniejszym wyglaadsz bardziej kobieco a w jasniejszym mlodziej i świeżo ;-) Ślicznie   
				__________________ ...Co Mnie Nie Zabije To Mnie Wzmocni... | 
|     |   | 
|  2005-07-08, 11:31 | #25 | 

Monika   spokój?  taki nudny jest?   rzyrafko  dziękuję tanzanit  więcej czasu poświęciłam na ten makijaż niż na Towarzyszkę  By zrobić naturalny i mało widoczny makijaż,trzeba się nieźle starać   Mariti  moje ostatnie makijaże (m.in. urodzinowy) to już nowy odcień-zrobiłam ciemnym blondem popielatym (wyszedł brąz ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) ) Kakusiu-na razie nie widzę ,by rosły mi szybciej rzęsy .Stosuję od półtora,dwóch tygodni rano i wieczorem.Czasami też pod tusz,podobno działa jak baza   Eleo  sama robię  na wyciągnięcie ręki   Majka  czyli w mocnych wyglądam ciężko? zrobię jeszcze kilka stonowanych i subtelnych a potem coś ostrego  Natalia  dziękuję  postaram sie dziś lub jutro załączyć kolejny delikatny makijaż princess  jedna ,która lubi mocne propozycje  dzięki buziaki dla Was   | 
|     |   | 
|  2005-07-08, 11:36 | #26 | 
| Raczkowanie | 

Wyglądasz ślicznie - delitanie, świeżo i naturanie    | 
|     |   | 
|  2005-07-08, 12:06 | #27 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2004-06 Lokalizacja: już sama nie wiem skąd ;) 
				 | 

taka urocza dziewczynka z Ciebie   wyglądasz jak elf (ja też tak chce  ) makijaż jak zwykle przepiękny   
				__________________ Gdy zaś przyjdzie to, co jest doskonałe, zniknie to, co jest tylko częściowe.   | 
|     |   | 
|  2005-07-08, 12:28 | #28 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-05 
				 | 

Cudownie!!!!!  Bardzo mi sie podobasz w takim "make-up no make-up". Ten makijaż jest taki....perfekcyjny, nie przeszkadza mi żadna zbyt mocna kreska, za słabo roztarty cień, krzykliwy kolor. Idealnie po prostu  Domyślam się, że "na żywo" musiałaś prezentować się jeszcze piękniej  . 
				__________________ P F C | 
|     |   | 
|  2005-07-08, 12:42 | #29 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-08 Lokalizacja: Wizaż. Tu mnie zawsze znajdziesz! :) 
				 | 

Cytat: 
   Oczywiście zachęcam do jakiegoś mocnego makijażu, bo ja się w mocnych mejkapach podkochuję i sama takie baardzo lubię.   
				__________________ ♪♪♪♪♪♪ ★ ♪♪♪♪♪♪ | |
|     |   | 
|  2005-07-08, 16:58 | #30 | 

kocham mocne makijaże  Maju  w rzeczywistości był jeszcze delikatniejszy i mniej widoczny   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.