|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnego wątku | |||
| Są tu mamusie, są i staraczki bo wszystkie jesteśmy ze zgranej paczki cz. II |
|
1 | 4,17% |
| W tym roku nareszcie ujrzymy dwie kreski na teście Staraczki i Mamusie 2015 cz. II |
|
13 | 54,17% |
| wchodzisz = zachodzisz - Staraczki i Mamusie 2015 cz. II |
|
3 | 12,50% |
| Wiosna za pasem, słonko już parzy a nam się bobasek różowy marzy Staraczki i Mamusie 2015 cz. II |
|
1 | 4,17% |
| Idzie wiosna, za nią lato - będę Mama, co Wy na to?! Staraczki i Mamusie 2015 cz. II |
|
6 | 25,00% |
| Mamusie juz maja, a staraczki niecierpliwie na II kreseczki czekaja cz. II |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 24. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: W nowym roku nareszcie ujrzymy dwie kreski na teście Staraczki 2015 cz. I
Ej dziewczyny ja tu nikogo nie wystawiam i też wole w wakacje niż teraz ale jak Bóg da to trza będzie przyjąć
![]() A jeśli się nie uda to maj/czerwiec takie psocenie jak w grudniu z reszta już obiecywałam że będę grzeczna ![]() Patryśka nie wiesz że sny się sprawdzają odwrotnie? Tzn ja nie zajdę a Ty zajdziesz Idę malucha kąpać, wrócę jak go ululam
|
#1082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Ci, że jesteś bardzo, bardzo cierpliwa. Ja obecnie 15 cykl i już żaden z cykli od jakiegoś czasu nie jest bez badań, wizyt i leczenia. Inaczej bym nie dała rady tego znieść. Tak chociaż mam poczucie, że coś robię, a i tak jestem na ostatniej prostej przed IVF. A jaką miałaś torbiel? Bo ja się tez z tą przypadłością borykam cały czas. SzA Ja wczoraj poszłam poćwiczyć na fitness drugi raz po zabiegu ), tylko mam problem z brakiem czasu, a teraz po zabiegu miałam przymusowy STOP w ćwiczkach bo jak poszłam 2 tyg po operacji to myślałam, że mi flaki przez pępek wyjdą
|
|
#1083 |
|
Zadomowienie
|
Laski ja się kładę
czuję się okropnie, nie wiem co się dzieje ![]() albo małpa szykuje mi takie powitanie, albo będę chora albo nie wiem. Chyba jeszcze nigdy mnie tak głowa nie nap***ła i helikopter w głowie, a o chęciach na już nie wspomnę (chociaż to od kręcenia w głowie na pewno). Jak mnie ta jędza tak pięknie powita to wykurzę ją na rok szybciej niż jej się wydaje
|
#1084 |
|
Zadomowienie
|
ja miałam torbiel ciałka żółtego, podejrzewali endometrialną ale na szczęście się nie potwierdziło, ja daje sobie 2 góra 3 próby insemki i invitro. Szkoda czasu i tak wiele go poszło na marne u gin obiboków. Ja to już jutro mogłabym mieć invitro tylko mój mąż jest na nie.
|
#1085 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam nadzieję że też polubię, a Ty za bardzo się ćwiczeniami nie forsuj bo to dla starających się też niewskazane ( tzn. zbyt intensywne ćwiczenia) se tak wyczytałam w mojej nowej Biblii ![]() Co do starań, mam znajomą która starała się 3 lata to już była obsesja, w końcu po kolejnej porażce stwierdziła że chyba nie jest jej dane rzuciła się w wir pasji i pracy (ma tą przyjemność że to jedno i to samo dla niej ) |
|
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Natomiast dzis dowiedzialam sie ze moja najlepsza kolezanka ze studiow jest w 5mcu ale tez sie dowiedzialam ze rok temu w styczniu poronila w 9 tyg a w kwietniu ciaza pozamaciczna i juz jej pekla i miala laparoskopie
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Sie z wieczora noo ja się czuje średnio z rana mam często mdlosci i słabo mi szybko się mecze ale to chyba normalne juz nie pamiętam jak to było przy 1 ciąży. Ale co dzień robie spacerki prowadząc syna do przedszkola kolo 2 km. Musze trzymać forme bo jak się całkiem rozleniwie to będzie d u p a ze tak powiem. No Gosia współczuję i podziwiam za wytrwałość oj jak ja czuję tu juz te 2 kreski u was dwóch Madzik i mysti trzymam kciuki za to.
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik kochana odpoczywaj slonce, ja kilka dni temu mialam to samo, potworny bol glowy.
Ostatnio mialam wsie dolegliwosci na @ i nagle cisza, ale i tak pewnie przyjdzie robiąc mi niespodzianke
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się wieczornie.
Gosia podziwiam Cię za tyle lat starań!! Ja po drugim nieudanym cyklu miałam dość.. ciekawe jak będzie teraz. Patrzę sobie w tv na burleske na Polsacie. Całkiem fajny film 😊 |
|
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
Tez polecam super Aguilera zagrała aaa
|
#1091 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Cytat:
Ja tez tak po 2 cyklu sie zalamalam ale powiem Wam ze powoli sie znieczulam na to wszystko bo ciezko mi uwierzyc ze sie uda bez jakiejs wiekszej ingerencji medycznej...
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
o kurka, o burlesce zapomnialam
|
#1093 |
|
Zadomowienie
|
Jestem już mamą 2,5 latki. Z tego co podczytałam trochę z Was stara się odrugiego bobasa
Niedawno się przeprowadziliśmy na nowe mieszkanie i nowe mieszaknie to nowy domownik musi być a tak serio to chcemy, aby córa miała rodzeństwo pierwszą ciąża udała się w trzecim cyklu teraz chciałabym zajść w sierpniu, wrześniu by na wiosnę urodzić
|
|
|
|
#1094 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj Gosiek0838
.... ja podobnie już kilka lat starań ... jajowody drożne, dwa cykle stymulowane i do działania w Klinice wracamy 16.01. Też mi brakuje czasem już sił
|
|
|
|
#1095 |
|
Zadomowienie
|
Sza no tak staramy się we dwie
jaby to nie brzmiało brzmi dobrze ![]() wlasnie skonczylam ogladac burneske fajny film
|
#1096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i powodzenia w staraniach ..
|
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
Milka nie mów tak! Uda Wam się!
Wiesz jakie jest prawdopodobieństwo, że zdrowy mężczyzna zapłodnienie zdrową kobietę? 25% Wiem, że teraz trudno Ci sobie wyobrazić sytuację, ze jesteś w ciąży, miałam to samo w pierwszej ciąży, dopiero jak poczułam pierwsze ruchy to uwierzyłam, że będę miała dziecko 😀 |
|
|
|
#1098 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
![]() No to jesteśmy we 3 umówione na staranka od czerwca bo temp 36,63 i zaczynam krwawić ani się nie ciesze ani nie smuce ![]() Jednak wczoraj przez @ się tak czułam
20.08.2005 14.11.2013 nasz maluszek <3 20.08.2014 20.08.2016 ![]() Edytowane przez Madzik 89 Czas edycji: 2015-01-09 o 05:53 |
|
|
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik u mnie też dziś sądny dzień, wreszcie@ przyszła
Zaczynam nowy cykl |
|
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana
Ale czemu sie cieszycie ze @ przyszla? ja tutaj mialam nadzieje ze nie przyjdzue to powodzenia w tym cyklu wam poza tym.. jak @ 1 pozniej przyszla lub 2 za krotko za dlugo trwa to nie musi znaczyc ze ciazy nie ma ja w 1 ciazy mialam normalne krwawienie w 1 miesiacu a juz wtedy bylam w ciazy tyle ze wlasnie krwawienie bylo krotkie i skąpe
Nie ma mnie dla nikogo.. Edytowane przez SugarbabyLove Czas edycji: 2015-01-09 o 08:46 |
|
|
|
#1101 |
|
Zadomowienie
|
no właśnie ten nie ubłagany czas płynie, niby skończe 27 lat w marcu (więc nie jest tak źle pod względem wieku) ale wszyscy w około już mają bobasy tylko nie my . I ta presja otoczenia "a Wy kiedy?"- przecież jesteście już tyle lat po ślubie.Ludzie nie mają pojęcia jak ranią takim pytaniem osoby starające się latami. Nawet kurna ksiądz po kolędzie w tamtym roku "A czemu nie macie jeszcze dziecka? Czy są jakieś przeszkody?"-przy całej rodzinie weź mu odpowiedź. Na szczęście mąż wybrnął jakoś z tego , ale już obawiam się tegorocznej kolędy. :/
|
#1102 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dzień dobry poza tym !!! ale śpiąca jestem musze szybko wyskoczyc z pracy do sklepu po mleko do kawy... a nie chce mi się ale chyba bez niej si enie obejdzie .....
|
|
|
|
|
#1103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytałam go kiedyś i mało nie pękłam ze śmiechu ![]() Cytat:
Wiedziałam, że nic z tego nie będzie ![]() U mnie okresy po ciąży są super, nawet nie czuje, że coś będzie. Po prostu dostaje
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Endozołzo, nie wygrasz LUF ![]() 18cs, 5cs po laparo szczęście trwało za krótko I ivf II ivf Beta 9dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1244 Edytowane przez zielinka_87 Czas edycji: 2015-01-09 o 10:51 |
||
|
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
Noo to oby juz kolejna @ nie przyszła
![]() Gosiek ojj ja znam takie co maja 29 i jeszcze dzieci nie maja.. ![]() ah rozumiem cie.. takie gadanie glupie a jeszcze ksiadz to juz w ogole mi sie noz w kieszeni otwiera trzymam i za ciebie kciuki
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jeśli prowadzicie wykresy na ovufriend to dodajcie mnie do znajomych nick: Mysti
Albo podajcie Wasze nicki to Was zaproszę |
|
|
|
#1107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1108 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
więc w sumie można powiedzieć, że udało się za pierwszym razem chciałam urodzić w wakacje i załapałam się jeszcze, bo córa postanowiła wyjść na świat z opóźnieniem 1,5 tygodnia 28 sierpnia![]() Więc mam nadzieję, że i tym razem się uda szybko
Edytowane przez ajka89 Czas edycji: 2015-01-09 o 11:05 |
|
|
|
|
#1109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja przy 1 ciazy tez w 3 cyklu ![]() teraz w 1 sie udalo
|
|
#1110 | |
|
Zadomowienie
|
hej
siedze w domku z moim dzieckiem na L4. i powiem Wam ze nie bardzo mialam jak wejsc a jak tu wpadla to poczytalam i nie mialam sily odpisywac, jeszcze dzis tak wieje ze na dwor sie nie wybiore znim a to zawsze ratuje sytuacje. ja sie strasznie nakrecalam w 1cs, a teraz wiem ze @ i tak przyjdzie wiec sie nie przejmuje. aczkolwiek od nowego cyklu chce zaczac mierzyc temp rano jakims cudem ... bardzo bym chciala na wiosne w ciaze zzajsc i miec bobo luty marzec , ideealne miesiace ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- widze , że jest nas wiecej z endo z jednej strony pocieszajace ze nie tylko ja ,a z drugiej dlaczego nas to gowno dotyka![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

z reszta już obiecywałam że będę grzeczna 

czuję się okropnie, nie wiem co się dzieje 
już nie wspomnę (chociaż to od kręcenia w głowie na pewno). Jak mnie ta jędza tak pięknie powita to wykurzę ją na rok szybciej niż jej się wydaje

... jajowody drożne, dwa cykle stymulowane i do działania w Klinice wracamy 16.01. Też mi brakuje czasem już sił 
musze szybko wyskoczyc z pracy do sklepu po mleko do kawy... a nie chce mi się ale chyba bez niej si enie obejdzie .....