![]() |
#4321 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015!!! cz.4
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak mi się wydaje, ale niech doświadczone mamy się wypowiedzą ![]() Cytat:
![]() Ja już praktycznie posprzątałam, niedługo idę kąpać i będę się pakować ![]()
![]() |
#4322 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja dziś nie sprzątam, chrzanię - tak mi dziwnie na l4, że nie wiem, co ze sobą zrobić ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4323 |
Zakorzenienie
|
sylwia
Przyzwyczaisz się ![]() ![]()
#4324 |
Zadomowienie
|
loluska - zamierzam 25% czasu na zwolnieniu spać, bo tego mi brakowało najbardziej. W święta zdarzyło mi się obudzić o 10 rano, chyba nigdy w życiu tyle nie spałam, bo ja raczej ranny ptaszek jestem, ale 5-6 godzin snu na dobę w ciąży i to z przerwami to dla mnie było stanowczo za mało.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4325 |
Konto usunięte
|
ja lubiłam ogólnie pospać, ale ja miałam tendencje przed ciążą chodzić spac bardzo późno.
nocny Marek ze mnie. a teraz fakt, pójdę spać koło 22-23 ale budzę się milion pięćset razy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4326 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
Jakby cos jestem, podczytuje, ale samopoczucie fizyczne i psychiczne jest niezbyt i nie chce Was zrażać do siebie kiepskim nastrojem. Możecie mi powiedzieć jakiej firmy butelki kupić najlepiej? I ile sztuk? I kiedy mogę zacząć kupować kosmetyki i jaką firmę polecacie? Za wszystkie wizyty trzymam kciuki i gratuluje wszystkim udanych wizyt ![]() Trzymajcie się Kochane ![]()
#4327 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() kosmetyki to juz mozesz sobie powoli kupowac jak masz chęć ![]() butelki avent albo tommee tippee ![]() nie smutaaj ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4328 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje
![]() A firmę polecacie jakąś? Olu Bardziej Młoda mi daje czadu, przez co źle się czuje. A co do psychiki musiałabym prawie całe życie Wam opowiedzieć. Brakuje mi trochę rozmów z Tobą. Heh... Macie TK Maxx w swoim mieście? Możecie mi powiedzieć co tam znajde? Bo ja mam najbliższy w Poznaniu i nie wiem czego się spodziewać.
#4329 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Komplecik na chrzciny z nexta śliczny! - nie pamiętam, która wrzucała... będę dalej nadrabiała, ale potem, bo praca ...
![]() |
#4330 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja mam standardowe - czarne, napisz jakie wybrałaś ![]() Dzięki dziewczyny za słowa otuchy ![]() ![]() https://www.facebook.com/video.php?v...108179&fref=nf ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/tommee-tippee-bute...921504304.html Póki o nie zamierzam więcej kupować, chcę karmić piersią. W razie czego po prostu dokupię ![]() ![]()
![]() |
#4332 |
Wtajemniczenie
|
Ja butelki i smoczki zamówiłam z firmy MAM
![]() ![]() Wzięłam 1 butelkę mniejszą drugą większą i dwa smoczki ![]() ![]() A kosmetyki babydream lub hipp ale bardzo też mnie kuszą pat&rub ale różnica w cenie gigantyczna ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4333 |
Zadomowienie
|
A mnie znowu wzięło na La Millou
![]() Myślicie,że te wersje pasują do chłopca? zdj. poniżej albo które najbardziej - tak raczej zadam pytanie? ![]() A ostatnie zdjęcie z Serii "a ja mam kota" hehe innej firmy-tu wklejam śpiworek, bo ma fajną konstrukcję ![]()
#4334 |
Rozeznanie
|
książkowo starcza na 3-7 dni. W praktyce różnie to bywa. Można się kąpać. Przed oklejeniem skóra musi być czysta (bez balsamów i innych nawilżaczy) wtedy dłużej trzymają. No i lepiej się klei na ciepłej skórze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4336 |
Konto usunięte
|
Baset zawsze możesz do mnie napisać
![]() jestem do Twojej dyspozycji |
![]() ![]() |
![]() |
#4337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kosmetyki tez powoli zaczynam kupować. Mnie osobiscie najbardziej przekonuje ziaja. Fistaszek ja mam zielone oczy i czerwone wlosy. Oprawki niebieskie i na nic bym ich nie zmienila
![]() |
#4338 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój jak jest chory prosi o okład z młodych piersi....po czym widząc moją minę dodaje MŁODYCH! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja kosmetyki już kupuje ![]() Ostatnio pochwaliłam sie mamie ze kupiłam trochę kosmetyków dla K. to ona mi na to "JUUUUŻ?! a to sie nie popsuje?" ![]() ![]() ![]() ![]() na co odp. "jej mamo, wiesz, że bardzo Cię kocham, ale ty mi życia nie będziesz układać, kiedy mam mojemu dziecku kosmetyki kupować. Ty już masz to za sobą i daj mi się nacieszyć" "nie, nie, no ja nic nie mówie..." no i to by było na tyle z pouczających "rad" mojej mamy ![]() ![]() ![]() No to by było na tyle z offtopu, a co do butelek to ja kupiłam komplet startowy z aventu, sa tam 4 butelki, smoczek, szczotka do butelek, ale sądzę, ze jeśli będziemy się cycolić to się nie przydadzą ewentualnie do odciągniętego pokarmu ![]() ![]() Cytat:
![]() ale u mnie to sie wiąze z ilością ludzi w sklepie niż z samą marka.... Teraz to potrzebuje chyba jakiś ochraniacz na brzuch chcąc wejść do tego typu sklepu, bo Cie stratują święte krówska idąc i nie patrząc ![]() Tererer ![]() ![]() ![]() a mówiłam wam, że teraz zaczynam doceniać zalety ciązy? Ostatnio co było u mnie 3 kurierów to 2 wniosło mi paczke do mieszkania i położyło gdzie sobie życzę ![]() ![]()
![]() |
#4339 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Hej Wam ![]() Nadzieja - gratuluję zdrowego Synka!! ![]() ![]() Gratuluję wszystkich udanych wizyt i poznanych płci!! ![]()
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4340 |
Zakorzenienie
|
Pierożkowa, dziękuje
![]() ![]()
#4341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo na ich stronie konkretów nie ma, a ja nie wiem na co się nastawić. Dostaliśmy kartę do tego sklepu i jutro z TŻ tam jedziemy, ale pojęcia nie mamy co tam jest ![]()
![]() |
#4342 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wszystkie śliczne, najbardziej mi się podoba ta wersja miętowa no ale chyba też jest najbardziej dziewczęca ![]() ![]() ![]() a w ogóle to śliczne są tylko czemu takie drogie ![]() Cytat:
![]() U mnie jest TKmax i czuję się tam jak w ciucholandzie tylko z wyższymi cenami ![]() ![]() Baset to tak outlet jest, końcówki kolekcji różnych firm itd. sa też do domu rzeczy ![]() można tam trafić fajne markowe rzeczy w niskich cenach, tylko przynajmniej u mnie trzeba się naszukać ![]() Edytowane przez strzalka44 Czas edycji: 2015-01-16 o 14:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4344 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakbyś chciała się wygadać to wal do klubu albo na prv ![]() ja nic jeszcze nie kupuję, w poniedziałek raz jeszcze chcę potwierdzić płeć na wizycie- bo Polcia ma być wg 16 tygodnia, bardzo się zdziwię jak wyjdzie... Poldek ![]() jak tylko się wykuruję jadę do kuzynki po ciuszki, zostawie wszystko u mamy i tam to przebiore na spokojnie i zobacze czego ile mam ![]() jakies kosmetyki czy butelki mysle ze bede zamawiac w lutym czy marcu jakos, nie ma sensu wczesniej ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale fajne rzeczy maja czasem do domu. Cytat:
![]() Mój były mąż tak zawsze mówił ![]() Zauważyłam że moja Poleczka szaleje w brzuchu przy inhalatorze, chyba się boi buczenia koza mała ![]() Złożyłam właśnie regał z ikei, ale sie nasapałam przy tym ![]() Nie ma zmiłuj muszę dzis chate posprzątać, ale nie chce mi się niemożliwie.... dżizas, czemu mam takiego lenia!!!!????? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasieńka Dziękuje. ![]() Co do wygadania się, próbuje od kilku dni napisać coś w klubie, ale jakoś mi nie wychodzi...
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Baset Czas edycji: 2015-01-16 o 15:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4347 |
Zakorzenienie
|
strzałka hi 5, mam to samo wrażenie jak tam wchodzę!!
i na dzień dobry widok bab wyrywających sobie torebki jak w lidlu ![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Kasienka choruszku, dużo zdrówka ![]() ej no mam w końcu 27 lat, nie oszukujmy się piersi to moze i miałam młode jak wykiełkowały ![]()
#4348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4349 |
Zakorzenienie
|
u nas Kacper boi się miksera
![]() ![]()
Op. 11.03.2019. ![]() Lift + Motiva Ergonomix Full 500cc ![]() Edytowane przez Nadzieja87 Czas edycji: 2015-01-16 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4350 |
Zakorzenienie
|
Blackie- moje w tym roku juz 30letnie wiec napewno nie młode, ty sie jeszcze łapiesz :P ; swoją drogą jestem nieco przerażona ich kondycją po ciąży... będę musiała sobie znaleźć nadzianego faceta zeby mi fundnął operację hahahhahahah
Pierożku- hahahaha śmieszne to nie? ![]() Blackie- nie gnieć, daj spokoj! ja mam mega PRZEPYSZNĄ SZARLOTKĘ SYPANĄ Z WCZORAJ- chętnie Ci ja oddam w całości ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.