![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() kaliskie panny młode
witam , czy przeglądają to forum panny młode z kalisza i okolic ??
może podzielimy się swoimi refleksjami na temat przygotowań do ślubu i wesela własnie w tym mieście bo salonów slubnych mało a zadnego dla pana młodego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: kaliskie panny młode
Jestem z Kalisza ale ślub brałam w Zakopanym. W Kaliszu kupowałam suknię, TŻ garnitur, obrączki, robiliśmy tutaj zaproszenia. Napisz co chcesz wiedzieć może coś Ci doradzę.
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
gdzie kupiłaś sukienkę i czy możesz dodać fotkę sukni?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
To jest link do watku gdzie umieściłam zdjęcie sukni: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=79738&page=2
Moja była nietypowa. Szyłam u Dominiakowej. Jeśli wybierzesz ten salon trzeba pilnować żeby suknie skroiła szefowa. Moją schrzaniły i dopiero jak Dominikowa robiła poprawki widać było efekt. Pracownice nie są dobrymi fachowcami. Szyło tam wiele moich koleżanek i wszystkie były zadowolone ale trzeba mieć cierpliwość. Spóźniają się z terminami.
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
bardzo ekstrawagancka ale ładna sukienka jednak ja lubię klasykę i kolor biały
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
czy jeszcze ktoś może się podzielić swoim doświadczeniem ślubnym z kalisza lub okolic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Owszem owszem sa osoby z Kalisza ktore przegladaja to forum
![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
![]()
zakładają ten wątek myślałam ze więcej kaliszanek przeglada to forum i podzielą się swoim doświadczeniem,
ja już jestem po ślubie więc mogę podzielić się swoimi doświadczeniami w przygotowaniu ślubu i całą resztą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Jesli mozesz to napisz gdzie mialas slub i przyjecie weselne i u jakiego fotografa robilas zdjatka a moze wkleila bys jakies?
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
moje wesele było w gołuchowie pod namiotem, a jeśli chodzi o fotografów i kamerzystów to miałam "skladankę" czyli 2 kamerzystów, 1 fotograf na zdjęcia reportażowe i 1 fotografa zdjęcia plenerowe , a polecam fotografa z ul. br. niemojowskich p. Derbiszewski robi niezłe fotki ale trzeba dużo wcześniej rezerwować termin; jak mi sięuda to wstawię fotki bo ostatnio miałam problem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Hej!Czy na tym forum naprawde nie ma kaliskich panien mlodych???Dziewczyny wyjdzcie z ukrycia...
![]()
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Witaj!Ciekawi mnie Twoja opinia o salonach sukien ślubnych w Kaliszu, czy słyszałaś cos na temat salonu na ulicy Jagodowej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Ja na temat sukni na ulicy Jagodowej nie slyszalam raczej negatywnyh opinii!
A co do salonow slubnych w Kaliszu hm...pozostawiaja duzo do zyczenia.Ja raczej w Kaliszu nie bede kupowala sukienki,tu jest bardzo maly wybor no i wszystko "na jedno kopyto"
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ja co prawda do ślubu mam jeszcze długą drogę, ale interesuję się tym tematem (tak na zapas
![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie wszystkie Panny Młode i Mężatki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
....
Edytowane przez Implicite Czas edycji: 2013-04-03 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
....
Edytowane przez Implicite Czas edycji: 2013-04-03 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
.....
Edytowane przez Implicite Czas edycji: 2013-04-03 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Bardzo piękna suknia.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez Implicite Czas edycji: 2013-04-03 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
No ja na temat Dominiakowej rowniez nie mam pozytywnego zdania ,sma z jej uslug nie korzystalam ale znam opinie znajomych no i niestety nie sa one pozytywne,sa niedociagniecia nie wywiazuje sie w 100% tego co bylo zamowione ech ...ja napewno z tego salonu nie skorzystam!
Kurcze ale faktycznie tych Panien Mlodych z Kalisza jest bardzo malutko!!! ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() ja szyłam suknię na jagodowej i polecam z całego serca ![]() kilka moich koleżanek także świetna,szybka i fachowa obsługa ![]() kobietki znają się na rzeczy,cierpliwie wysłuchują,dają duuuużo rzeczy do przymierzania,oglądania i ...trafiaja w samo sedno w efekcie końcowym ![]() 1 przymiarka m-c przed ślubem 2 i zarazem odbiór kiedy się chce cena-taka jak wszędzie ![]() może ciut taniej niż w P-niu ![]() ale za spokój i fachowość mogłabym dać więcej ![]() można u nich zamówić butki,kupić stroiki,wypożyczyć/uszyć bolerko czy inne nakrycia wierzchnie,welon gratis ![]() i to był również strzał w 10 ![]() więcej Wam niestety nie pomogę,bo pochodzę z O-wa Wlkp. a mieszkam w P-niu ![]() chociaż...to niedaleko przecież ![]() mogę polecić fotografa i kamerzystę z O-wa,o mój brat w zeszłym roku brał ślub i zarówno zdjęcia jak i film ma rewelacyjne ![]() pozdrawiam i życzę wszystkiego co Naj... na te najpiękniejsze dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
a czy na Jagodowej można wypożyczyć suknię?A gdzie właściwie w kaliszu można to zrobić i na jakich to jest warunkach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
odświeżam temat, czy są tu kaliskie panny młode rocznik 2015?
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
ja tez.
. jest tu ktos?? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Ja i też z Kalisza, suknie kupuje na Jagodowej
![]()
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
A czy możecie coś powiedzieć o pani Elżbiecie Dominiak ? Jak szyje suknie ślubne? Bo nie wiem czy wybrać ul jagodową, czy panią Dominiak
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Wyżej jest kilka opinii. Ja poszłam na Jagodowa bo tam tez mama kupowala mi komunijna i bylysmy wtedy zadowolone a ze slubnej? zobaczymy 9 kwietnia bo mam ostatnia przymiarke, wtedy moge powiedziec na temat p. Michalak. Pozdrawiam
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
hej.
z tego co wiem polecaja Jagodowa..ale ja juz mam swoja krawcowa. gdzie sa hurtownie alkoholi i napojow u Nas? polecacie jakas? ( mieszkam w Kaliszu od paru lat) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Tak tylko niestety te opinie są sprzed 9 lat, troche się mogło zmienić
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Ja jestem z okolic Turku, więc wiem że w Słodkowie jest hurtownia alkoholi. Ale z tego co mówiły inne pary, warto się przejść po sklepach monopolowych, opuszczają ceny i często nawet pozwalają zwrócić pozostały alkohol |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.