Listopadowe Mamy 2014- część II - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-01-29, 21:02   #1321
eclariss
Rozeznanie

Dot.: Listopadowe Mamy 2014- część II

Nie umiem sie wbic..ns fb szybko poczytam i cos tam skrobne no tam lepsza frekwencja..ale przeciez ostatnio wszystkie mowily prawie ze lepiej tu niz na fb a tu znow fb ma oblezenie.

Z nosa mi kapie i dreszcze mam..masakrA😥
Stary 2015-01-29, 21:10   #1322
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Kupki sie poprawily, wysypka zeszla, ale mielismy jeszcze na to masc. Od wczoraj znowu buzke ma wysypana
U mojego tez buzia ciągle brzydka ;(
pewnie przeoczylas ale pisałam ze dostałam receptę na 6opakowan normalnie ze zniżka. Nie ma u nas zasady ze dwa pierwsze 100%
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-29, 21:20   #1323
ela_86
Wtajemniczenie

Zdycham w lozku. Zzzzzzzimno mi.....
A jutro wracam do lekarza z Jasiem bo i wczoraj i dzis po 39 stopni.... trzeba to ukrócić w końcu
Stary 2015-01-29, 21:22   #1324
GoniaaaS
Rozeznanie

Ja samego porodu się nie boje tylko tego zszywania i powiklan po. Po cesrarce szybciej dochodza niz ja. W ogole to dojrzalam ze w ksiqzeczce zdrowia napisali ze byl kontakt skora do skóry oO a mi ja zabrali i ponad godzinę mnie zszywali.

Ehhh juz 5 kupka byla i znowu ma temp 37, 9 oby nie rota i oby jej do jutra przeso. Dobrze ze chociaż cyca co chwila

Lola maluszki nie powinny sie tak meczyc za 14dni mają być dobre wiesci
GoniaaaS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-29, 21:29   #1325
manieczka1
Zakorzenienie

Sluchajcie ja rodzilam 22 listopada a wczoraj jeszcze mi szwy wylecialy...
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-29, 22:13   #1326
Frau Gizela
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Rosalie01 Pokaż wiadomość

Kostka ja uzywam tego http://www.weleda.co.uk/baby-bath-ca...ml/invt/105001, daje pare kropelek do wanienki,nie splukuje, raz moze dwa razy w tygodniu smaruje olejem kokosowym, ogolnie jestem zadowolona z weledy, krem na odparzenia tez sie zprawdza, coprawda nigdy nie mielismy jakos duzych odparzen, ale na zaczerwienienia szybko dziala, jedynie krem do buzki Clarze nie podpasowal, podraznial jej policzki

mysle, ze zjadlas cos nie tak, jesli nie ma wysypki ani nie boli Nadie brzuszek to jest ok, Clara dzisaj miala strasznie duzo brazowego sluzu, wczoraj miala zwykly sluz, za chiny ludowe nie moge dojsc, co jej moze szkodzic, bo gdyby to byl nabial to juz dawno by miala problemy chyba?!

co do tego napiecia miesniowego (wzmozonego/oslabinego) to troche na ten temat poczytalam, pogadalam z kolega fizjoterapeuta i okazuje sie, ze zdecydowanie za czesto i za lekko lekarze to diagnozuja, niby to wcale nie jest tak powszechne schorzenie.

Clara spi w spiworku odkad dobila do 4kg

troche przykro, ze ten watek powoli umiera...w sumie to tutaj sie wszystko zaczelo i z sentymentem wspominam nadrabianie20 stron dziennie czy to w czasie ciazy na poczekalni czy tutaj na odchowalni

e tam, nic nie umiera ;-)

Cytat:
Napisane przez Futbolowa Pokaż wiadomość
A kiedy składałaś?

Bo tak się zastanawiam - mamy styczeń. Rozliczenia ze skarbówki za poprzedni rok jeszcze nie ma. Więc co? Czekać ileś miesięcy czy dać zeznanie za 2013? Nie wiem, jak to ma wyglądać...

to zależy od tego, kiedy rodziłaś a nie kiedy złożyłaś wniosek ;-) Zosia jest z listopada 2014 wiec wniosek i rozliczenie z 2013 przedstawić musisz

Cytat:
Napisane przez 91Agulina91 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a czy ktoras z Was przeniosła już swoje malenstwo do osobnego pokoju? Kupiliśmy elektroniczną nianie i się zastanawiam czy przenieść już mala, bo budzi mnie każdy jej ruch, dźwięk, nawet głębszy oddech. Zrywam się wtedy z łóżka i budze przy tym tż :/

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Też słyszałam, ze smakuje okropnie

Moja Pierworodna śpi u siebie, drugorodna z nami w łóżku albo w łóżeczku obok, bo tak wygodniej do jedzenia, a i zrywać się z łóżka nie muszę co chwilę, także trochę z lenistwa to rodzicielstwo bliskości u nas ;-)

Cytat:
Napisane przez LolaMontez Pokaż wiadomość
Ja przeniosę jak z kołyski wyrośnie, wiec pewnie jeszcze z miesiac z nami w pokoju pospi, tez bede musiała kupic nianie

My dzis byliśmy na zabiegu udrożniania kanaliku i jak sie okazało były dwa przytkane, to była dla mnie trauma wyszłam do poczekalni a potem juz na korytarz i nadal słyszałam jak sie drze bo to nie był płacz... Dostała kropelki i teraz musimy zobaczyć co będzie po 14 dniach, oby wszystko było dobrze wiec proszę kciuki.

:-* Uściski dla dziennej księżniczki z odetkanymi kanalikami :-*

Cytat:
Napisane przez fiorella22 Pokaż wiadomość
co cwiczysz? Skalpel?

ja po wczorajszej wizycie u poloznej mam zakwasy na brzuchu dzis tez u niej bylam ale mam zamiar jeszcze cos pocwiczyc ale poki co mlody spi mi na kolanach

Poza tym mam dzis jakiegos wk*rwa.

My z M. spimy i tak mi dobrze. Tylko, ze on nawet w nocy je co 2-3 godz.wiec jest mi wygodniej.

Co do spacerowek to nie pomoge ale chetnie tez sie dowiem. Moze jakas bardziej doswiadczona mama cos wie na ten temat.

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

mnie ten fb wkurza. Za duzo tam postow dziewczyny produkuja czasami cos przeczytam, ale na biezaco nie jestem. Wole wizaz

raz produkcja idzie pełną parą, innym razem cisza. Tu tak samo

Cytat:
Napisane przez eclariss Pokaż wiadomość
Nie umiem sie wbic..ns fb szybko poczytam i cos tam skrobne no tam lepsza frekwencja..ale przeciez ostatnio wszystkie mowily prawie ze lepiej tu niz na fb a tu znow fb ma oblezenie.

Z nosa mi kapie i dreszcze mam..masakrA😥

No, niby tam tylko klub miał.być, ale jakoś łatwiej ogarnąć poza tym nie wiesza się tak.jak.wizaż ;-)

Cytat:
Napisane przez GoniaaaS Pokaż wiadomość
Ja samego porodu się nie boje tylko tego zszywania i powiklan po. Po cesrarce szybciej dochodza niz ja. W ogole to dojrzalam ze w ksiqzeczce zdrowia napisali ze byl kontakt skora do skóry oO a mi ja zabrali i ponad godzinę mnie zszywali.

Ehhh juz 5 kupka byla i znowu ma temp 37, 9 oby nie rota i oby jej do jutra przeso. Dobrze ze chociaż cyca co chwila

Lola maluszki nie powinny sie tak meczyc za 14dni mają być dobre wiesci
Rozważ jeszcze ewentualnie dopajanie wodą albo herbatą z kopru oprócz piersi. No i ciemiaczko kontroluj. :-*

Ja po dentyście. Zrobiła mi ukruszoną plombę, reszta zębów spoko. M
W końcu dziś nie poszła do przedszkola. Trochę mi się po prostu nie chce organizować wychodzenia o ósmej z domu z całym majdanem jak możemy pospać, zrobić wszystko powoli, pobawić się i iść na dwór (z przedszkola nie planują iść na śnieg) i wszystko na spokojnie.

Dziewczyny! Zdrowiejcie! <3
Frau Gizela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-29, 22:34   #1327
fiorella22
Zadomowienie

Lola, wspolczuje emocji choc Ty pewnie bardziej przezylas niz corcia

Gonia, zdrowka dla Julci

Frau, a jak Twoje sranko?

You are not alone
I am here with you...
MJ
fiorella22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-30, 04:26   #1328
Mamulunda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Frau Gizela Pokaż wiadomość
e tam, nic nie umiera ;-)

to zależy od tego, kiedy rodziłaś a nie kiedy złożyłaś wniosek ;-) Zosia jest z listopada 2014 wiec wniosek i rozliczenie z 2013 przedstawić musisz

Moja Pierworodna śpi u siebie, drugorodna z nami w łóżku albo w łóżeczku obok, bo tak wygodniej do jedzenia, a i zrywać się z łóżka nie muszę co chwilę, także trochę z lenistwa to rodzicielstwo bliskości u nas ;-)

:-* Uściski dla dziennej księżniczki z odetkanymi kanalikami :-*

raz produkcja idzie pełną parą, innym razem cisza. Tu tak samo

No, niby tam tylko klub miał.być, ale jakoś łatwiej ogarnąć poza tym nie wiesza się tak.jak.wizaż ;-)

Rozważ jeszcze ewentualnie dopajanie wodą albo herbatą z kopru oprócz piersi. No i ciemiaczko kontroluj. :-*

Ja po dentyście. Zrobiła mi ukruszoną plombę, reszta zębów spoko. M
W końcu dziś nie poszła do przedszkola. Trochę mi się po prostu nie chce organizować wychodzenia o ósmej z domu z całym majdanem jak możemy pospać, zrobić wszystko powoli, pobawić się i iść na dwór (z przedszkola nie planują iść na śnieg) i wszystko na spokojnie.

Dziewczyny! Zdrowiejcie! <3
A jak ciemiaczko trzeba kontrolować??co ma budzić niepokój??
Stary 2015-01-30, 05:49   #1329
justynaw1982
Zadomowienie

No to nadrobilam uf...dzisiaj znowu kurcze o 4 pobudka tylko ze ja sama bo młody śpi smacznie...chyba jego kręcenie sie mnie wybudzilo i teraz nie mogę zasnąć buuuu...

ANETKA wspolczuje problemów zdrowotnych

GONIA mam nadzieje ze to nie Rota kurcze

Moj mały to na noc mamy taki sobie rytuał ze karmienie przytulania bo junior to lubi sie wtulac mocno potem ściemnianie światło kołysanka no i do łóżeczka a w dzień to sam zasypia za to w nocy na wieczór troche marudkuje ale to pewnie przez duzo nowych atrakcji w dzień

Ja fb lubię tylko dlatego ze tam łatwy dostęp jest a wiz często sie wiesza kurcze ale czytać to wole tutaj tam sue gubie

---------- Dopisano o 05:49 ---------- Poprzedni post napisano o 05:48 ----------

Patrzyłam na te linki i tez chyba bedzie trzeba udać sie do jakiegoś rehabilitanta nie młodzież obejrzy

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0a5t8o6jka.png
justynaw1982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-30, 08:16   #1330
Zanet84
Zakorzenienie

Widzę ze wszystkie przerażone zdjęciami ze stronki którappodała Silesianna. Ja to juz nie wiem co jest ok a co nie....

Kurde gardło mnie dość mocno boli... Oby nic większego się nie rozwijało...

Co do ciemiaczka wiem ze jak jest zapadniete to cos nie teges, ale nie wiem dokładnie co...
U nas wczoraj śluz był w kupie... W środę zjadlam ciasto z migdalami, może to zaszkodziło, muszę dziś obserwować...oho właśniepposzła kupa

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ----------

Justyna ostatnio tez obudzilam sięo 5, a karmie zwykle dopierpo po 7 ...lmala się wiercila ale usnela a ja tak lezalam i czekalam choć do 7....

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ----------

Lola oj to malutka się nacierpiała al teraz juz będzie ok
Zanet84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-30, 08:19   #1331
Frau Gizela
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mamulunda Pokaż wiadomość
A jak ciemiaczko trzeba kontrolować??co ma budzić niepokój??
Jak jest bardziej wgłębione to prawdopodobnie świadczy o odwodnieniu.

Cytat:
Napisane przez fiorella22 Pokaż wiadomość
Lola, wspolczuje emocji choc Ty pewnie bardziej przezylas niz corcia

Gonia, zdrowka dla Julci

Frau, a jak Twoje sranko?
Juz spoko :-*
Frau Gizela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-30, 08:54   #1332
Kostka09
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny, ja tez wole tu czytac bo jest bardziej przejrzyście i mozna potem cos znaleźć a na FB ciezko byc na bierzaco ale dzieczynom latwiej tam cos napisac, musimy tylko dbac zeby nam tu watek nie umarl...

U nas noc srednia, budzil sie co 2 godziny chyba go baczki meczyly a mnie leb od rana naparza chyba cisnienie spadlo..

Marta kochana najlepsze zyczenia

Anetka wspolczuje Ci bardzo przezyc, to rzeczywiscie musialo byc straszne ale nie rozumiem dlaczego tak Cie trzymali dlugo...przeciez to znecanie sie nad czlowiekiem, Twoj maz interweniowal? Probowaliscie cos robic wtedy zeby to przyspieszyc, nie pojmuje takiego traktowania czlowieka...chyba tylko cc teraz...

Futbolowa dziewczyny juz odpowiedzialy, liczy sie rok i miesiac ur. Dziecka i masz 1 rok na zlozenie wniosku a zgodnie z kpa czeka sie 30 dni na decyzje.
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-30, 09:10   #1333
Mamulunda
Raczkowanie

Frau dzięki bo nie widziałam o tym
Stary 2015-01-30, 09:12   #1334
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny, ja tez wole tu czytac bo jest bardziej przejrzyście i mozna potem cos znaleźć a na FB ciezko byc na bierzaco ale dzieczynom latwiej tam cos napisac, musimy tylko dbac zeby nam tu watek nie umarl...

U nas noc srednia, budzil sie co 2 godziny chyba go baczki meczyly a mnie leb od rana naparza chyba cisnienie spadlo..

Marta kochana najlepsze zyczenia

Anetka wspolczuje Ci bardzo przezyc, to rzeczywiscie musialo byc straszne ale nie rozumiem dlaczego tak Cie trzymali dlugo...przeciez to znecanie sie nad czlowiekiem, Twoj maz interweniowal? Probowaliscie cos robic wtedy zeby to przyspieszyc, nie pojmuje takiego traktowania czlowieka...chyba tylko cc teraz...

Futbolowa dziewczyny juz odpowiedzialy, liczy sie rok i miesiac ur. Dziecka i masz 1 rok na zlozenie wniosku a zgodnie z kpa czeka sie 30 dni na decyzje.

U mnie sami sobie wyznaczyli 2 tyg na decyzje a 30 dni na wypłatę kasy...właśnie muszę zajrzeć na konto
Zanet84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-30, 09:14   #1335
Indra83
Wtajemniczenie

Zdrówka chorodupki

Anetka, ja nie rozumiem, czemu cię tyle trzymali, wiem, że u mnie jak akcja porodowa kilka godzin nie postępuje, to robią cc, bo się boja o dziecko, przecież u ciebie to się mogło fatalnie skończyć, CC z pewnoscią można załatwić, to nie problem, nie wiem jakie macie plany na przyszłość, ale teraz już o tym porodzie nie myśl i zajmij się sobą i dzieckiem

Ciemiączko zarasta się do roku, półtora.

Ja bym syna zostawiła w domu, ale on chce iść do przedszkola, trochę marudzi rano przy ubieraniu, ale upiera sie, zeby pójść.

Lila znów ładnie spała, ale trochę kaszle i smarka.
Stary 2015-01-30, 09:18   #1336
manieczka1
Zakorzenienie

Nasz ostatnio tez troche gorzej spi niz kiedys...kiedys po karmieniu zasypial od razu, teraz pare razy musze isc poglaskac.
Lola mojej kolezanki corcia tez miala ten zabieg. Oby byla poprawa
Kostka ja od rana na apapie. W ddtvn mowili, ze cisnienie 964 hPa
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2015-01-30, 09:20   #1337
Indra83
Wtajemniczenie

Zaraz w DD TVN ma być o nauce samodzielnego zasypiania u dzieci
Stary 2015-01-30, 09:23   #1338
GoniaaaS
Rozeznanie

U mnie mowili ze 14 i 14 ehhh co ośrodek to inne obyczaje :p

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Indra83 Pokaż wiadomość
Zaraz w DD TVN ma być o nauce samodzielnego zasypiania u dzieci

O to wlacze poogladam dzięki za info

Juleczka marudzi bardzo ale rano nie było kupki tylko zasiusiana pieluszka
Stary 2015-01-30, 09:24   #1339
Mamulunda
Raczkowanie

Jak ja bym chciała żeby mojemu przy zasypianiu wystarczyło pogłaskanie 😀😀ja muszę go nosić żeby zasnął a bo jak go odkładam po jedzeniu to się wierci, marudzi, w końcu mu się uleje i taka robota.
Stary 2015-01-30, 09:26   #1340
LolaMontez
Wtajemniczenie

Witam u Lilci już widać poprawę oczka nie sa takie wilgotne jak byly i rano noe byly zaropiałe
Sam zabieg nie bolał bo miala kropelki znieczulające ale ją unieruchomili i dlatego sie straaaaasznie darła mąż mówi ze tez juz mu sie pod koniec płakać chcialo a dzielny chłop jest. Ja ślimtałam na korytarzu. Ale ciesze sie ze to juz za nami.

Teraz sie zastanawiam bo w srode jestesmy umowione na szczepienie a ma kropelki z antybiotykiem na 14 dni... Ciekawe czy zaszczepią
Stary 2015-01-30, 09:29   #1341
manieczka1
Zakorzenienie

Lola najlepiej zadzwon do przycbodni i spytaj, zebys niepotrzebnie nie jechala
Ja zapisalam Franka na wt do pediatry bo chce pogadac o kilku sprawach
Tez czekam na ta czesc o zasypianiu na ddtvn w nocy to problemu nie mam, ale w dzien musze lulac
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2015-01-30, 09:34   #1342
LolaMontez
Wtajemniczenie

Manieczka chetnie pojade przy okazji zważe kluseczke
Stary 2015-01-30, 10:12   #1343
Kostka09
Zakorzenienie

Lola dobrze, ze to juz za Wami doczytalam teraz dopiero, oby malutka juz miala z oczkiem wszystko ok.

Manieczka - ja juz tez kawe i paracetamol lyknelam a kawe pije teraz baaardzo sporadycznie jakos oduczylam sie.

Dajcie znac co tam powiedza bo my nie mamy tv, chyba, ze gdzies w necie mozna to obejrzec..?

Mam ochote dzisiaj na placki ziemniaczane

Wczoraj wciagnelam cala szarlotke (dosc mala bo ja mam taki maly piekarnik) ale jednak....i dzisiaj na wadze tyle samo chociaz ostatnio normlane zre....

Bylas ktoras ostatnio w tkmaxie? Sa jakies przeceny jeszcze? Fajne rzeczy dla maluchow?, mam bon do wykorzystania i musze sie wybrac...
Stary 2015-01-30, 10:32   #1344
GoniaaaS
Rozeznanie

Marta spełnienia marzeń i duuuuzo zdrowka
Stary 2015-01-30, 10:36   #1345
manieczka1
Zakorzenienie

Kostka. Szczerze to nic nie powiedzieli w ddtvn, bo za malo czasu ze wazny jest rytual
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2015-01-30, 10:44   #1346
aleska
Raczkowanie

No w sumie w tym tvn to nic nie powiedzieli.
Wyszukajcie sobie na forum gazera.pl wątek "do babybump", tam jest dużo o rytuale zasypiaia, o drzrmkach i śnie w ogóle
aleska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-30, 11:16   #1347
martha330
Zakorzenienie

Kostka dziekuje!

Wbijam sie i ja tutaj. Wizaz to sentyment,choc mnie osobiscie latwiej na fb dzialac,ale zeby nam tu nic nie umarlo,to bede tu wchodzila! Dzieki wizazowi sie znamy przeciez i taaaaaka fajna z nas grupka Mamusiek!

U mnie ciut lepiej,temperatura spada.
Musze zrobic rozezbanie w doradcach laktacyjnych. To rozroznia sie na nfz czy nie? Bo nie wiem jak szukac w rejonie moim.

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-30, 11:52   #1348
91Agulina91
Raczkowanie

Podjeliśmy decyzję, dziś przenosimy małą do pokoiku. Ciekawe jak bedzie wyglądała dzisiejsza noc

Nadia 27.11.2014
Zaręczyny 24.12.2014
Ślub 19.08.2017
91Agulina91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-30, 12:08   #1349
Kostka09
Zakorzenienie

Martha nie pomoge, nie wiem jak jest z doradcami lakt. moze zapytaj w swojej przychodni..

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Cytat:
Napisane przez 91Agulina91 Pokaż wiadomość
Podjeliśmy decyzję, dziś przenosimy małą do pokoiku. Ciekawe jak bedzie wyglądała dzisiejsza noc

Gratulacjeskok w doroslosc

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Jerz konczy w niedziele 3 miesiace i postanowilam uczyc go od poniedzialku wieczornego samodzielnego zasypiania - nie przy cycu...zobaczymy co z tego wyjdzie..
Tak wiec trzymajcie kciuki
Zanet przylaczasz sie??

W dzien powoli nam sie udaje coraz wiecej, czasem sam usypia czasem pobujany reka, czesem trzeba chwilke przytulic ale trwa to coraz krocej..potem popracujemy nad dlugoscia drzemek
Stary 2015-01-30, 12:44   #1350
benetta
Zadomowienie

Ciemiączko przednie zarasta do 2 roku życia. To z tyłu do 6 miesiaca chyba, ale nie jestem pewna.

Mam wrażenie że na tej stronie z rehabilitacją to troche ponaciągali. Widziałyście kiedyś dziecko które nie zaciska piąstek? I potem każdy rodzić biegnie do nich na konsultacje. Wczoraj to się wystraszyłam a dziś rozsądek wrócił. Dopytam koleżanki po fizjoterapii.

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Widze że choróbska sie panoszą, ja też znwu z zawalonym gardłem a minelo dopiero 2 tyg od wyjścia ze szpitala

lipiec 2013 (9/10tc) dziękuje że pojawiłaś się w moim życiu [*] już na zawsze - mama

Listopad 2014 - Maluszek jest już z nami
benetta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości