|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny pomóżcie!!
Witam, mam pewne ważne pytanie szczególnie do kobiet
Słuchajcie sprawa jest tego typu moja dziewczyna wyjechała za granice do pracy jest już tam poł roku.Kocham ja,ale nie jestem pewny jej wierności Osoby które z nią są to moi znajomi i nie tylko takze mężczyzni których nie znam,doszły mnie słuchy że ponoć coś sie miedzy nią a kims wydarzyło zapytałem jej w prost a ona sie wyparła wszystkiego tłumacząc tym że ma konflikt z ta osoba co mi to powiedziała dlatego chce nas skłucic (NIBY UWIERZYŁEM). czy po połroku przerwy od seksu rozpoznam że dotrzymała mi wierności podczas stosunku ze mną?? Prosze o konkretne odp. po czym rozpoznac(jakieś wskazówki które zauważe sam bez pytań??)
|
|
|
|
|
#2 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Dziewczyny pomóżcie!!
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Hmm ponocbyło tak jakbyła pijana wiecie jak to jest po alkoholu,i z reszta nie ukrywam ze od tych 6 mies nam sie zbytnio nie układa ale jak by nie było czekam ale nie mam pewnosci...Wiec nie da sie poznac...
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ante Pante
|
Cytat:
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
A o penisie poznasz, że nie był używany przez pół roku?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Pff dobra koniec tematu..zero pomocy wiec dzieki, ja oczekuje odpowiedzi a nie durnych pytań..
|
|
|
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
Przecież napisałyśmy, że nie ma
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Tak nie poznasz, ale może po powrocie przez dłuższy czas nie będzie chciała się kochać, a np przed wyjazdem się jej to nie zdarzało.
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
a jak sie sama zaspokaja to jak ma zarosnąć ;D o a moze przyjedzie nie ogolona i zapuszczona bo tam nie miala dla kogo..
|
|
|
|
|
#11 |
|
BAN stały
|
Autorze, nie ufasz dziewczynie, to twój problem. Ja na jej miejscu bym z tobą skończyła, skoro wierzysz znajomej, a nie jej. Po co ma udowadniać, że nie jest wielbłądem?
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Poznasz po zachowaniu, jak będzie nieswoja, jak nie będzie miała ochoty ( po takim czasie chyba każdy powinien mieć) to znaczy że coś jest nie tak .
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
A dlaczego miałaby być nieswoja i nie mieć ochoty na seks. Ja byłam na przykład jak najbardziej "swoja" i ochotę miałam. Apetyt rośnie w miarę jedzenia.
|
|
|
|
|
#14 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Raczej może, ale nie wszystkie dziewczyny golą się dla siebie
"Ostatecznie jestem kobietą... i bardzo mnie to cieszy!" Edytowane przez Lunola Czas edycji: 2015-02-09 o 12:14 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
BAN stały
|
Niech jej zabroni się myć. Żaden nie ruszy. Ale trzeba było jeszcze przed wyjazdem zainwestować w pas cnoty i nie byłoby problemu.
|
|
|
|
|
#18 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
Uważam, ze jeśli dziewczyna ma coś na sumieniu to raczej autor od razu to zauważy, że się zachowuje inaczej niż zwykle, unika go...
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma czegoś takiego jak fizyczny test wierności. Waga nie wzrasta, błona nie zarasta, a włosy lonowe nie gestnieja. Albo wierzą, jej na słowo i przechodzić do porządku dziennego, albo kończycie związek nie zadreczajac się wzajemnie
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
|
|
|
#21 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- Facet ma pewność, a masturbowanie się to zło i zdrada. I nie wiadomo o kim taka wtedy fantazjuje. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
Trzeba złapać za rękę tak by wyczuć tętno. Wtedy zadajesz pytanie. Jak tętno wzrośnie to znaczy, że...
Tak było w Mentaliście... p.s. Najlepiej dla rozluźnienia poczęstować dobrym winkiem przed
Edytowane przez bibi1234 Czas edycji: 2015-02-17 o 19:16 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.

Słuchajcie sprawa jest tego typu moja dziewczyna wyjechała za granice do pracy jest już tam poł roku.Kocham ja,ale nie jestem pewny jej wierności
Osoby które z nią są to moi znajomi i nie tylko takze mężczyzni których nie znam,doszły mnie słuchy że ponoć coś sie miedzy nią a kims wydarzyło zapytałem jej w prost a ona sie wyparła wszystkiego tłumacząc tym że ma konflikt z ta osoba co mi to powiedziała dlatego chce nas skłucic (NIBY UWIERZYŁEM). czy po połroku przerwy od seksu rozpoznam że dotrzymała mi wierności podczas stosunku ze mną?? Prosze o konkretne odp. po czym rozpoznac(jakieś wskazówki które zauważe sam bez pytań??)