![]() |
#4711 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Buciki ślubne
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4712 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4713 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Raczkowanie
|
Jak będę się rozglądać za butami na wiosnę to na pewno zajrzę tam
![]()
#4715 |
Raczkowanie
|
Możecie mi podac linka do sklepu z butami na zamówienie gdzie tło strony bylo chyba fioletowe? Pamiętam że pisałyście o nim ,ale szukam i nie mogę już znaleźć tego sklepu;/
Ew. jakieś inne linki do sprawdzonych sklepów . Z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja tam zamawiałam, ale jeszcze czekam.moge podzielić się opinia jak przyjdą, chociaż wiem, że najpierw w nich trzeba trochę pochodzić i dopiero wydac opinie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Raczkowanie
|
ooo dziękuję!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4718 |
Raczkowanie
|
Zamawiała może któraś z Was buty od Elante? www.elante.pl
Przymierzam się do kupna u nich, bo mają buty taneczne, które nie odstraszają swoim wyglądem. Zastanawiam się tylko jak z ich trwałością i wygodą po całonocnych harcach - rzeczywiście różnią się od "zwykłych" butów ze sklepu? Do najtańszych nie należą, a ja chciałabym białe lub ecru, więc jeśli nie nadadzą się do przetańczenia wesela to będzie totalne wyrzucenie pieniędzy... PS. Myślę o modelu Minerwa, jak w załączniku tylko w innym kolorze.
#4719 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Raczkowanie
|
A do mnie wczoraj przyszły te buty z zalando :
https://www.zalando.pl/anna-field-cz...1b06g-b11.html ![]() Jeśli będą pasować do sukni (mam mleczno-białą) to zostawie je sobie bo są moim zdaniem wygodne ![]() Więc jeśli komuś się podobają to polecam, jak wiadomo w zalando dostawa za free, tak samo zwrot więc mozna zamowic przymierzyc i w razie czego oddac ![]() Cena 79 zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4722 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I widze, ze srodek jest taki troszeczke jakby mial gabke w srodku, prawda? Pewnie to tez troche amortyzuje stope. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Raczkowanie
|
Hm trudno mi ocenić jakość.. podeszwa nie jest taka idealnie równa, dokładnie tak jak na tym zdjęciu. Ale środek jest moim zdaniem ok. Boki są z czegoś podobnego do lnu, a może to len. Nie wiem nie znam się. A środek, tu gdzie leży stopa ma niby na podbiciu z i chyba przy pięcie jakąś gąbeczkę, ale to dosłownie milimetr/y.
Szału nie ma, ale jak za taką cenę myślę że warto. Ja tam dalej nie szukam bo mi się podobają ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Raczkowanie
|
Właśnie, jaka to firma?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Zadomowienie
|
prima moda, gino rossi (zdarzały mi się niewygodne modele, ale ogólnie jestem bardzo zadowolona), guess
Edytowane przez gabriell1982 Czas edycji: 2015-02-05 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, ja też mam dylematy związane z butami
![]() stwierdziłam ostatnio, że nie kupuję typowo, typowo ślubnych butów, bo założę je wtedy tylko raz. Znalazłam kilka opcji, które mi odpowiadają, oto one ![]() 1. klasyczne nudziaki melissa, przydadzą mi się później jeszcze do wielu sukienek i zawsze można je jakoś przyozdobić klipsem w razie w. http://www.nonnon.co.uk/new/classic-heel-nude-matt.html 2. 3 pary od Baldowskiego, wszystkie mi się podobają, są klasyczne i moim zdaniem będę także pasować do wielu strojów później, też można je ewentualnie ozdobić jakimś klipsem do butów (tu jeszcze moje pytanie, czy któraś z Was miała buty od Baldowskiego, czy są wygodne i się dobrze spisują?) http://www.baldowski.pl/pl/czolenka-d00606-1074.p.html http://www.baldowski.pl/pl/czolenka-d00666-1098.p.html http://www.baldowski.pl/pl/czolenka-d00578-1061.p.html 3. może już mniej praktyczne, ale mogłabym je jeszcze później gdzieś założyć, mają fajną biżuteryjną ozdobę http://www.dunelondon.com/bellomi-je...6508750003385/ co sądzicie? dodam, że mam jeszcze całą masę innych butów na oku, ale się ograniczyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4730 |
Zadomowienie
|
też się ku nim mocno skłaniam
![]() na stopie też fajnie wyglądają http://blogdamaanuh.com/tag/scarpin-nude/ myślę, że wygodne, nie są wysokie i widać, że ten zapiętek chyba dobrze stopę trzyma, ale pewności nie mam Edytowane przez Saaheli Czas edycji: 2015-02-06 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Raczkowanie
|
Mi się 1 Baldowskiego podobają
Na drugim miejscu Melisski , po tym, jak pokazałaś zdj na nodze. Nie wiem jak na żywo, ale tam nie wyglądają bardzo na "gumowe" ;P |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4734 |
Raczkowanie
|
Ja początkowo zachwyciłam się Melissami Incense Garden, ale ostatecznie zrezygnowałam z dwóch powodów:
1. spod długiej sukni nie byłoby widać tej dekoracja, a mogłaby tylko zahaczać o brzeg koronki i przeszkadzać... 2. w ogóle nie jestem w stanie ich namierzyć w żadnym sklepie.
#4735 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4737 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a najbardziej ze wszystkich podobają mi się dawna te http://ecx.images-amazon.com/images/...LL._SX395_.jpg ale ciężko je namierzyć i kupić, poza tym nie bardzo by pasowały do mojej sukni Edytowane przez Saaheli Czas edycji: 2015-02-07 o 12:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4738 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Firme znam dosc dobrze - tzn. mierzylam kilka modeli. Mam kolezanki, ktore bardzo sobie chwala buty tej firmy (dosc intensywnie je uzytkuja i buty sa wytrzymale na taneczne imprezy). Jesli ten model ma miekkie poduszeczki pod palcami (nowsze modele maja), to wg mnie bardzo dobry wybor. Przy obcasie 7/8 cm sa wygodne; wykonanie solidne, skory tez sa dobrej jakosci. Jak dla mnie osobiscie jest roznica przy butach sklepowych i tanecznych - mam bardzo wrazliwe stopy i ciezko mi znalezc modele dostepne w standardowych sklepach, ktore sa wygodne. Przy tanecznych jest troche latwiej, mam swoje ulubione modele i marki, tego sie trzymam, naprawde sie sprawdzaja. (z gory przepraszam za brak polskich znakow, nie mam dostepu do polskiej klawiatury ![]()
![]() |
#4740 |
Zadomowienie
|
ooo, dziewczyny weszłam dzięki wam na stronę elante i znalazłam tam całkiem ładne sandałki, wrzucam Wam moje typy
![]() \Pierwsze mi się najbardziej podobają, a te ostatnie są trochę dziwne, ale coś mi się w nich przez to właśnie podoba ![]() cornflower - a gdzie je mierzyłaś? z tego co widzę, sklep mają tylko w Warszawie? Edytowane przez Saaheli Czas edycji: 2015-02-11 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.