Mamusie wrześniowe 2015 cz. II - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-13, 12:43   #2671
owieczkaa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 cz. II

Cytat:
Napisane przez mysza007 Pokaż wiadomość
owieczko to tez prawda co piszesz, ale to jest chyba tak analogiczne jak np. leczenie zębow ze znieczuleniem zębow w ciązy

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Poza tym chyba nikt normalny nie farbowalby wlosow mając rany na skórze głowy
Leczyć ze znieczuleniem można, ale trzeba poprosić o znieczulenie bez adrenaliny (która hamuje wypływ krwi). A poza tym wbijanie igieł w ciało a farbowanie włosów to trochę inna liga.
No nie wiem, głupich nie brakuje
Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Pani się mnie dzisiaj w sklepie pytała, czy mam 18 lat skończone
Miłe to jest, zawsze mnie to zaskakuje hahah
Stary 2015-02-13, 12:44   #2672
AaaMarta
Zadomowienie

Mamusie wrześniowe 2015 cz. II

Cytat:
Napisane przez malaja86 Pokaż wiadomość
AaaMarta przykro mi.

Wogóle to tak sobie myśle, że to co sie dzieje jest chore. Jak on odmawia zapisania kobiety w ciąży mają darmową opiekę Zdrowotną. Nie trzeba mieć ubezpieczenia.

To jest naprawde chore. Zastanawiam się co w takiej sytuacji mają zrobić kobiety, które nie mają skąd wziąć pieniędzy na prywatną wizytę. Jak dla mnie ten system jest nienormalny. Skoro w tak wielu sytuacjach zmusza się ludzi do korzystania z prywatnego leczenia, to powinno się ograniczyć ubezpieczenie do hospitalizacji i tym samym zmniejszyć składki na ubezpieczenie. A nie dokonywać potrąceń na ubezpieczenie i nie gwarantować nic w zamian.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2015-02-13, 12:48   #2673
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez truskafffka91 Pokaż wiadomość
az tak mlodo wygladasz?
Jak widać... Jak miałam 25 lat to mi dawali gimnazjum I wszyscy byli w szoku, że takie dziecko bierze ślub...

Cytat:
Napisane przez AaaMarta Pokaż wiadomość
Idziemy na kolację do naszej ulubionej restauracji. Dość drogo tam mają, więc chodzimy tylko jak jest okazja
Której?

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Ja to nawet nie wiem, co to dekoloryzacja...

Mam pytanko: myślicie, że jak np dostanę skierowanie 3 marca na badania (grupa krwi, morfologia, mocz itd), to będzie za późno? Dzwonię od rana do przychodni i zajęte będę wtedy ok 14 tc.
Dekoloryzacja to w uproszczeniu zmiana koloru z ciemnego na jasny. Ja z brązu przeszłam na blond. I żałuję tego do tej pory, bo sobie strasznie zniszczyłam włosy.

Według mnie badania warto zrobić wcześniej. Ja w 8 tygodniu wszystko robiłam. Za tydzień wizyta (12 tydzień) i po raz kolejny mam robić morfologię i mocz czy nadal jest wszystko ok.
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-13, 12:51   #2674
AaaMarta
Zadomowienie

Danaeee84, Siesta Trattoria przy ul. Ślicznej. Jeśli jeszcze nie byłaś, a lubisz włoskie jedzenie to polecam. Restaurację prowadzi Włoszka, jest cały czas na miejscu, wszystkiego dogląda. Niesamowity klimat, a jedzenie tak pyszne, że nie umiem tego opisać

Stary 2015-02-13, 12:52   #2675
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Jak widać... Jak miałam 25 lat to mi dawali gimnazjum I wszyscy byli w szoku, że takie dziecko bierze ślub...

Której?

Dekoloryzacja to w uproszczeniu zmiana koloru z ciemnego na jasny. Ja z brązu przeszłam na blond. I żałuję tego do tej pory, bo sobie strasznie zniszczyłam włosy.

Według mnie badania warto zrobić wcześniej. Ja w 8 tygodniu wszystko robiłam. Za tydzień wizyta (12 tydzień) i po raz kolejny mam robić morfologię i mocz czy nadal jest wszystko ok.
Że warto, to ja wiem. Ale jak mi się nie uda w następnym tygodniu dostać do mojej przychodni do lekarza, to nie będę mieć wyjścia, chyba że badania zrobię prywatnie za 400 zł... i zastanawiam się cały czas, co z tym fantem zrobić...

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-13, 12:56   #2676
bianeczkaa
Zakorzenienie

Juz sie wq. Juz mi kogos dowalili do sali i to jeszcze chyba dziewczyna w kiepskim stanie z zastojem moczu i wymiotami. No niech to szlak :/

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
Że warto, to ja wiem. Ale jak mi się nie uda w następnym tygodniu dostać do mojej przychodni do lekarza, to nie będę mieć wyjścia, chyba że badania zrobię prywatnie za 400 zł... i zastanawiam się cały czas, co z tym fantem zrobić...

Na upartego sama morfologia to nie az taki duzy koszt a moze jeszcze ci sie uda kogos znalezc na nfz

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-13, 12:57   #2677
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Juz sie wq. Juz mi kogos dowalili do sali i to jeszcze chyba dziewczyna w kiepskim stanie z zastojem moczu i wymiotami. No niech to szlak :/
Ty to się ciesz... Jak moja mama była w szpitalu na zapalenie płuc, to na sali miała same stare kobiecinki, jedna taka, mająca łóżko obok mojej mamy, wstała do łazienki, nie doszła, i między swoim a mamy łóżkiem się załatwiła. Dodam, że siku to nie było, a nikt tego nie sprzątną aż do rana.

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Na upartego sama morfologia to nie az taki duzy koszt a moze jeszcze ci sie uda kogos znalezc na nfz
Ale ja na skierowaniu nie mam samej morfologii. Tylko te różyczki, toksoplazmozy, grupę krwi i inne. Samą morfologie i mocz to i rodzinny może zlecić, ale w dalszym ciągu pozostaną mi inne badania.

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-02-13, 12:58   #2678
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Ja bym właśnie chociaż morfologię i mocz zrobiła. Pewnie koło 20 zł to wyjdzie.
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-13, 13:00   #2679
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym właśnie chociaż morfologię i mocz zrobiła. Pewnie koło 20 zł to wyjdzie.
A co z resztą? Przecież i tak trzeba je zrobić, nie mogę ich olać.

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Stary 2015-02-13, 13:14   #2680
oczarowana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aakkzzii Pokaż wiadomość
dziewczyny a jak u was z sexem ?
kochacie się ze swoimi TŻ ?
bo mi nie wolno ze wzg na tego krwiaka
Ja mam zakaz do końca I trymestru. Ale miłoby było gdyby już byłoby można Rozmawiałam z TŻ a on SIĘ BOI,mówi,że będzie taki zeschizowany,że mnie skrzywdzi,że dziecku coś się stanie.Chciałby oj chciałby ale na serio ma schizowate myśli- w koncu seksu w ciąży nigdy wcześniej nie uprawialiśmy

Boszzzzzzz laski ile ja mam domowej roboty zaległej,słabooo Raczej nie znajdę czasu by wisieć na forum w ten weekend,no i jeszcze w naszej nowej chałupie trzeba kafle w łazience poskówać po poprzednich właścicielach.

pozdrawiam Was
oczarowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-13, 13:28   #2681
BeataR89
Rozeznanie

Cytat:
To ja miałam taką sytuację, byłam z mężem, córką i teściami na weekendzie w górach i poszliśmy do muzeum. Mąż poprosił 4bilety normalne, no i odchodzimy od kasy a babeczka nas woła i do mnie a dla Ciebie to ulgowy a nie normalny. Uśmiałam się

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-13, 13:29   #2682
mysza007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BeataR89 Pokaż wiadomość
To ja miałam taką sytuację, byłam z mężem, córką i teściami na weekendzie w górach i poszliśmy do muzeum. Mąż poprosił 4bilety normalne, no i odchodzimy od kasy a babeczka nas woła i do mnie a dla Ciebie to ulgowy a nie normalny. Uśmiałam się
ja tam bym skorzystała

mysza007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-13, 13:30   #2683
BeataR89
Rozeznanie

Cytat:

Za jakie badania chcesz płacić 400zł?
Doczytałam: ja za morfologie, mocz i glukozę płaciłam 38zł
toksoplazmoza, anty hiv, różyczka, anty hcv, test vdrl płaciłam 170zł

Edytowane przez BeataR89
Czas edycji: 2015-02-13 o 13:34
BeataR89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-13, 13:31   #2684
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Niekoniecznie, jak na przykład jak masz rudości na głowie to musisz zdekoloryzować nawet jak farbujesz na brąz bo inaczej rudy będzie zawsze przebijał przez inny kolor.
Ja miałam dekoloryzację 2 razy i włosy były takie same jak wcześniej, a mam cienkie i delikatne. Po prostu trzeba zrobić u kogoś, kto się na tym zna.
Cytat:
A co z resztą? Przecież i tak trzeba je zrobić, nie mogę ich olać.

Toksoplazmozy na przykład i tak większość ginekologów nie chce przepisać dopóki im świstkiem z NFZ nie zamachasz przed nosem i nie powiesz że ci się należy.
Ja byłam na NFZ i lekarz powiedział że nie ma potrzeby robienia toksoplazmozy, skierowanie dostałam na krew, mocz i WR

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Cytat:
Napisane przez BeataR89 Pokaż wiadomość
Za jakie badania chcesz płacić 400zł?
Jak robisz IgG i IgM dla toksoplazmozy, cytomegalii i różyczki to za same te badania zapłacisz około 200-250 zł w zalezności od cennika. Jak dodasz do tego WR, grupy krwi, HIV i inne to może nawet 400 wyjść.

Edytowane przez owieczkaa
Czas edycji: 2015-02-13 o 13:35
owieczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-13, 14:08   #2685
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Cześć!
Jem kiszone ogóry i nie ma ani mdłości ani wymiotów.Czuję się pełna energii. gotuję rosół i robię sałatkę jarzynową jakoś tak mnie naszło . Na śniadanko parówka w bułce z majonezem i ketchupem "bardzo zdrowe". Słoneczko dzisiaj do nas zawitało, aż chce się żyć

bianeczkaa
I prawidłowo z tym lizaczkiem, nie można odmawiać sobie małych przyjemności i lekko cukier podnieść sobie jak źle się czujesz przy takim. No to super towarzystwo, współczuję;/

fatal21
Ja farbowałam nie wiedząc jeszcze, że jestem w ciąży (3 tydzień? jakoś tak), ale już nie zamierzam.

BeataR89
Coraz bliżej dobrze, że dziś Cię nie męczą wymioty

Panna Izabela
Może to głupie, ale ja podświadomie czuję sierpień a nie wrzesień .

czarownica_tea
Trzymam kciuki za wizytę

owieczkaa
Jaki masz naturalny kolor włosów?

mamcia092015
Jeszcze nie wiem gdzie, dla mnie to daleka przyszłość jeśli chodzi o rodzenie. A Ty? Do którego szpitala dostałaś skierowanie? Coś nie tak? Sporo tego dostałaś, ale to wpływa na łożysko no i podwyższa hormon. Ja mam luteinę cały czas bo lekarz powiedział, że póki dobrze łożysko nie jest wykształcone to lepiej brać (szczególnie, że miewałam skurcze). A jakie leki dostajesz na zapalenie dróg moczowych? Ja od początku ciąży mam z tym problem i dostałam urosept 4 razy dziennie po 2 tabletki, na wieczór już nie plus żuravit. Spróbuj dużo pić i kup ten żuravit plus pij sok z żurawiny. Mnie to dużo pomogło.

AaaMarta
Co za cham! dobrze, że się udało zapisać gdzie indziej na nfz

truskafffka91
dupek to Duphaston

mysza007
Myśl o tym, że do II trymestru coraz bliżej... ja dzięki temu funkcjonuje!

a ja jestem inna nie obchodzę walentynek. Walentynki mam codziennie. Mój mąż co ranek wstając do pracy przytula się do mnie, mówi czułe słówka daje buzi w czółko i idzie do pracy. Tak od kiedy jesteśmy małżeństwem więc żadne walentynki mi nie potrzebne Bez okazji coś mi daje ja mu również. Mamy ochotę zrobić sobie romantyczny wieczór robimy, mamy ochotę pognić z chipsami i lodami przy oglądaniu jakiegoś filmu to tak robimy. Mamy ochotę na spacer to jedziemy do lasu albo nad zalew . Raczej jesteśmy typami: o mam na to ochotę! Pakujemy się i jedziemy. Jak dziecko się urodzi to inaczej tez nie planujemy. Zawsze na spontana .

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-02-13, 14:11   #2686
party_girl7
Zakorzenienie

Panna Izabela zrób podstawowe badania morfologie mocz a resztę zrób jak dostaniesz skierowanie. Grupa krwi nie musi być na już, bo to głównie do porodu czy gdyby się coś działo, tokso różyczka i cytomegalia też mogą chyba poczekać, bo gdybyś coś z tego miała to ewidentnie źle byś się czuła.
Stary 2015-02-13, 14:25   #2687
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Cześć!
Jem kiszone ogóry i nie ma ani mdłości ani wymiotów.Czuję się pełna energii. gotuję rosół i robię sałatkę jarzynową jakoś tak mnie naszło . Na śniadanko parówka w bułce z majonezem i ketchupem "bardzo zdrowe". Słoneczko dzisiaj do nas zawitało, aż chce się żyć

owieczkaa
Jaki masz naturalny kolor włosów?
Mój naturalny to taki ciemny blond mysi (coś jak na tym zdjęciu http://fryzuranadzis.pl/wp-content/u...w%C5%82osy.jpg)

A Ty takie samopoczucie po Torecanie czy samo z siebie?
Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
Panna Izabela zrób podstawowe badania morfologie mocz a resztę zrób jak dostaniesz skierowanie. Grupa krwi nie musi być na już, bo to głównie do porodu czy gdyby się coś działo, tokso różyczka i cytomegalia też mogą chyba poczekać, bo gdybyś coś z tego miała to ewidentnie źle byś się czuła.
Cytomegalia i toksoplazmoza mogą przebiegać bezobjawowo. Ja na cytomegalię byłam chora (wyszło z badań), sama nie wiem kiedy. Objawy jak są to mogą do złudzenia przypominać przeziębienie. A dla płodu są bardzo niebezpieczne.
Ja stwierdziłam że wolę zapłacić i mieć spokój niż się użerać z konowałami na NFZ.
Stary 2015-02-13, 14:31   #2688
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Owieczkaa
E to masz ładny kolor! Kiedyś na taki pomalowałam włosy!
wczoraj nie było torecanu w aptece mam nadzieję, że dzisiaj będzie kupię na zaś w razie co póki co ogórki kiszone pomagają .

Obczajcie na facebooku to:
https://www.facebook.com/pages/Beka-z-mamuś-na-forach

niektóre wpisy ciężarówek lub matek to ja nie wiem... z kosmosu. Część jest też taka, że ja nie widzę nic w tym złego, ale komentarze ludzi... gorsze niż wypowiedzi tych kobiet.

Edytowane przez namisek1990
Czas edycji: 2015-02-13 o 14:39
namisek1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-13, 14:39   #2689
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Owieczkaa
wczoraj nie było torecanu w aptece mam nadzieję, że dzisiaj będzie kupię na zaś w razie co póki co ogórki kiszone pomagają .
Dla mnie ten kolor taki nijaki jest, a ja mam taką łagodną urodę to sobie wyostrzam kolor albo blondem albo rudym (w ciemnych wyglądam jakbym była chora). Bo generalnie jak ktoś mnie w moich naturalnych widzi to myśli że jestem nieśmiała i mam 16 lat więc robię się fryzurą i kolorem na niegrzeczną dziewczynkę

O 18:15 mam genetyczne dzisiaj, przetrę szlaki.
No i idziemy na 19 do kina ale nie z okazji Walętynek (głupie święto moim zdaniem) ale z okazji premiery filmu w kinie (czysty zbieg okoliczności).
Stary 2015-02-13, 14:41   #2690
truskafffka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Mój naturalny to taki ciemny blond mysi (coś jak na tym zdjęciu http://fryzuranadzis.pl/wp-content/u...w%C5%82osy.jpg)

A Ty takie samopoczucie po Torecanie czy samo z siebie?

Cytomegalia i toksoplazmoza mogą przebiegać bezobjawowo. Ja na cytomegalię byłam chora (wyszło z badań), sama nie wiem kiedy. Objawy jak są to mogą do złudzenia przypominać przeziębienie. A dla płodu są bardzo niebezpieczne.
Ja stwierdziłam że wolę zapłacić i mieć spokój niż się użerać z konowałami na NFZ.
To zupelnie jak ja też taki sam kolor
truskafffka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-13, 14:44   #2691
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Cytat:
Dla mnie ten kolor taki nijaki jest, a ja mam taką łagodną urodę to sobie wyostrzam kolor albo blondem albo rudym (w ciemnych wyglądam jakbym była chora). Bo generalnie jak ktoś mnie w moich naturalnych widzi to myśli że jestem nieśmiała i mam 16 lat więc robię się fryzurą i kolorem na niegrzeczną dziewczynkę

No i idziemy na 19 do kina ale nie z okazji Walętynek (głupie święto moim zdaniem) ale z okazji premiery filmu w kinie (czysty zbieg okoliczności).
to chyba nie jest mysi, mysi to jest szary ciemny do niczego nie podobny to jest brąz , jasny brąz.

ja nie wiem jakie mam naturalne włosy po 1 cm odroście farbuje już. a mam jasną oprawę oczu jasne włosy na nogach jasne włosy pod pachami jasne tam na dole, piegi na słońcu , fabuje na blond a tak naprawdę mogę mieć takie naturalne

wymianki
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1112886
aakkzzii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-13, 14:46   #2692
AaaMarta
Zadomowienie

Cytat:
Owieczkaa

Obczajcie na facebooku to:
https://www.facebook.com/pages/Beka-z-mamuś-na-forach

niektóre wpisy ciężarówek lub matek to ja nie wiem... z kosmosu. Część jest też taka, że ja nie widzę nic w tym złego, ale komentarze ludzi... gorsze niż wypowiedzi tych kobiet.

"Lubie" ich juz od pewnego czasu i chwilami wątpię w ludzkość

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Cytat:

Trzymam kciuki za badanie !! Koniecznie opowiedz potem co i jak

Stary 2015-02-13, 14:57   #2693
czarownica_tea
Zakorzenienie

Ja już po wizycie. Szybki przegląd podwozia, cytologia plus krótkie USG szkrab jest słodki machał do mnie rączka. Powtórka moczu i morfologii. Krzywa dopiero po następnej wizycie. 24 USG genetyczne

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Owieczka- kciuki. Może sie dowiecie kogo nosisz w brzuchu

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Owieczka- kciuki. Moze sie dowiecie kogo nosisz w brzuszku

czarownica_tea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-13, 14:57   #2694
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Cytat:

właśnie to genetyczne twoje jako pierwsza

bedzie wszystko dobrze napewno , przetrzyj nam szlak zebyśmy też miały wszytskie dobrze

a dziś smutna wiadomość nas doszła. michała szefa żona też zaciążyła podobnej daty co ja.. niestety dziś poroniła dla niej piątek 13 jednak był pechowy.

wymianki
Stary 2015-02-13, 15:01   #2695
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Owieczkaa
Czekamy i trzymamy kciuki

AaaMarta
Niektóre wypowiedzi masakra, ale i głupota komentujących. Ten wpis ze samlcem... Przecież to są domowe sposoby od wieki wieków, ja mam starszych dziadków co przed wojną urodzeni i jakoś to wszystko znają. Płukanie gardła solą to też chyba dla nich jakiś kosmos co nie znają O_O.

czarownica_tea
Genetyczne masz przede mną kilka dni , dobrze, że wszystko w porządku

aakkzzii
Przykre, los niestety nie oszczędza... uda im się następnym razem .

Edytowane przez namisek1990
Czas edycji: 2015-02-13 o 15:03
namisek1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-13, 15:03   #2696
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

a mi się nie otwiera ta strona :/

wymianki
Stary 2015-02-13, 15:03   #2697
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
to chyba nie jest mysi, mysi to jest szary ciemny do niczego nie podobny to jest brąz , jasny brąz.
No właśnie nigdy nie ma zgody na to jak ten kolor się nazywa, jedni mówią ciemny blond, inni jasny brąz, szatyn, mysi i walka trwa. Jest nijaki i fuj.
Cytat:
Napisane przez czarownica_tea Pokaż wiadomość
Owieczka- kciuki. Może sie dowiecie kogo nosisz w brzuchu
Nie liczę na to, doktor jak byliśmy tydzień temu to mówił że raczej nie
Cytat:
właśnie to genetyczne twoje jako pierwsza

bedzie wszystko dobrze napewno , przetrzyj nam szlak zebyśmy też miały wszytskie dobrze

a dziś smutna wiadomość nas doszła. michała szefa żona też zaciążyła podobnej daty co ja.. niestety dziś poroniła dla niej piątek 13 jednak był pechowy.
To się dopiero nazywa pech, masakra.
No zobaczymy jak na tym genetycznym, ja idę ze spokojem ducha.
Stary 2015-02-13, 15:07   #2698
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Wpisz na facebooku: Beka z mamuś na forach
Stary 2015-02-13, 15:17   #2699
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Cytat:
Wpisz na facebooku: Beka z mamuś na forach

ee tam nie ma co tego czytać, coraz więcej tych stron, najlepsze jest to że moja koleżanka napisała ostatnio na fejsie "zakaz pedałowania" za co zablokowali jej fejsa na jakisz czas, a jak ludzie zgłaszają strony o maltretowaniu zwierząt, o wyśmiewaniu się z grubasów, lub właśnie mamusiek na forach to face nie widzi w tym nic złego...

wymianki
Stary 2015-02-13, 15:18   #2700
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

aakkzzii
Dokładnie... brak słów.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości