|
|
#3451 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LV
|
|
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3454 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. No wlaśnie nie. Znam conajmniej jednego o niebo lepszego ( też rodzina ). Tylko dużo robi odpowiednia podstawa, młody wychowa się w salonie calkiem sporym matki i babki, w dużym mieście który już sobie zdążył wyrobić renomę. Poszedl na kilka kursów, jakaś szkola droooga diabelnie, prestiżowa, kursy zagraniczne...no bez kasy by się nie dalo, a jak wrocil z zagramanicy to juz poszło Chociaz gorszy ch od niego znam tez cale stado ![]() 3. Dobra, jak to syberyjsak wiosna, to ja to zniosę dzielnie. Tylko pożniej poproszę środziemnomorskie lato, nie jakieś islandzkie czy inne mokre ![]() Cytat:
Cytat:
Jak zjesz, to odstawisz
|
|||
|
|
|
#3455 | |||
|
BAN stały
|
Minkę ma tutaj nieziemsko słodką
Cytat:
![]() Cytat:
Ale miał też wadę nie do przeskoczenia dla mnie - nogi tak mu capiły, że muchy zdychały w locie Cytat:
Przychylam się do prośby!
|
|||
|
|
|
#3456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wzajemnie czesaliśmy sobie z zachwytem długie pióra
|
|
#3457 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. A nie, to nie ten. Ten jest higieniczny aż za bardzo, no i potwierdzone i oficjalne ze woli swoją płeć. Nawet mamy kilka rodzinnych anegdot na temat ![]() Wspólne olejowanie, maskowanie, odzywkowanie.... |
|
|
|
|
#3459 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3460 |
|
Zakorzenienie
|
Rejcz na Alie są torepki ze spluwami <20$
na real foto u dziewczyny która zamówiła wygląda całkiem nieźle
|
#3461 | ||
|
Zakorzenienie
|
trzeba częściej trenować ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Najlepszy był taki co mnie farbował przed ślubem: nikogo tak nie interesowały tematy mojej sukni itp jak jego
|
||
|
|
|
#3462 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Jak sie placi na tym ali? Zainteresowalam sie ponownie jak wyczytalam ze chinczycy podrobili najtanszy obiekty canona i ponoc to poczatek wiekszej akcji , najlepsze ze ich podrobka jest pono Lepsza od oryginalu A te torepki skad byly oryginalnie?
|
|
|
#3463 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Podejrzewam, że Pay Palem. Ale nie napalaj się zbytnio bo co druga rzecz jest kijowej jakości. |
|
|
|
|
#3464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
paypal nie działa przelewem zagramanicznym ponoć można, ale koszty zależą od banku i nie zawsze się opłaca z podróbkami z logo można wpaść na celnym ![]() nie zawsze zaglądają do paczek, od pewnej wartości jest vat i cło, ale majfrendy zaniżają i opisują jako gift no i od jutra zaczyna się chintki nowy rok i świętują do końca miesiąca albo dłużej i nie wysyłają zaraz linka podeślę na fb ja mam z alie wyświetlacz do htc i jest mocniejszy, jaśniejszy i chyba wyraźniejszy od oryginalnego. zapłaciłam 19$ z narzędziami, wymiana w serwisie 250-320zł chyba pół godziny mi to zajęło
|
|
#3465 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Buuuu, no mom kredytwki
|
|
#3466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciuchy wypadają różnie ale ja zamawiam inne drobiazgi i na kilkadziesiąt sztuk nie miałam rozczarowań. pierścień m42 działa, piloty i wężyk do aparatu też, biżuteria przyszła jak na fotkach, wyświetlacz śmiga....
|
|
#3467 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Red-jakiobow polecasz na wiosne?
Prosze o powazne potraktowanie pytanie
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
a wypukłą kartę płatniczą?
![]() albo taką przedpłacaną, za parenaście zł można kupić ![]() jeszcze jedno, dopóki nie potwierdzisz, że dostałaś dobry towar, to alie nie przekaże kasy chińczykowi jak przychodzi coś niezgodne ze zdjęciem i opisem, to się zakłada spór, opisuje, robi zdjęcia i rozstrzygają czy będzie zwrot części czy całej kwoty. często chińczyk woli dosłać drugą rzecz niż dostać negatywny komentarz.
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-02-17 o 21:53 |
|
|
|
#3469 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę bojesie. No i u mnie w grę wchodził tylko krzyż ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie chyba skusze w marcu
![]() tylko ciekawe jakie beda reakcje na lotnisku ![]() wczoraj dosc dokladnie wszystkich macali i brali kosmetyki do testow ![]() lądowanie też miał twarde, chyba pierwszy raz tak mną rypnęło o ziemię ![]() ciekawe czy pilot niedoświadczony czy przez pogodę
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-02-17 o 22:09 |
|
|
|
#3471 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Tzbym skusla ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Ipad mi szwankuj.tznzaik u reaja nacne:
|
|
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
zobacz sobie linki
koło 5 marca mogę zamówić jak jeszcze będą? ![]() laska pisze, że w 2 tygodnie doszła, ale trzeba liczyć z miesiąc ![]() oryginały sa tutaj
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-17 o 22:18 |
|
|
|
#3474 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Nie ipad nie chce pisac,
|
|
|
#3475 |
|
Zakorzenienie
|
hmm... albo sprawdzony chinol przestanie wystawiać
i trzeba będzie szukać innego
|
#3476 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3477 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz, zęby wymieniasz na torebki? "Lete dziś do babci. Wychodzi na to, że obsługuję sprzątaniowo i ogarniam 4 domy ![]() Własny, babciny, niezamieszkały nad babcią maminy, i mieszkanie Mam bo wyjechana, zapracowana. Kumulacja taka Bo normalnie tylko 2 - swój i babciny. W sumie, traktuję to jako sport Lete go pouprawiać.[/QUOTE] Czad. Ja bym tak nie mogła, swojego jednego nie ogarniam. To jest wg mnie nadzwyczajny talent Wojtek jest na całkowitej głodówce - pije tylko wodę - 19sty dzień. Pod kontrolą lekarza oczywiście, to już jego szósta głodówka (czy siódma?). Po paru dniach odstawił leki, po dwóch - przestał chrapać. No i wygląda świetnie - bo ważył fest ponad 100 kg. Teraz 101? A jest cukrzykiem - więc mierzy na bieżąco. I wszystko ok. Cytat:
I tak dobrze, że nie z gęby... bleeeee Ja zaczęłam Lou Lou. W stylu surrealistycznym. A! Co do włosów, to idąc za barową radą, kupiłam sobie szampon Barwa, pokrzywowa - i są efekty. Włosy błyszczące znowu, rozczesu bez odżywki co prawda nie ma - ale może jeszcze? Używam teraz tylko pokrzywowego i kalosza z algami. Przydałby mi się jeszcze jakiś spray, żeby włosy się nie elektryzowały i były jakąś jednak masą, a ni, że mi każde pasmo lata i przykleja się do twarzy. Byłam w piątek u fryzjera, ale... zrezygnowałam (na jak długo?), więc tył jak był, krótszy, ale przód do połowy szyi.
|
|
#3478 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Nieee, nie byłam
Cytat:
![]() Cytat:
Reszta to pomoc. Po prostu zwyczajna. Niezamieszkałe piętro domu Mam jednak wystarczy kilkanascie razy w roku przelecieć, służy jako magazyn i winiarnia wujka ![]() U mamy też tylko na zasadzie wyjątku, jak nie mogła sama. Więc na stałe tylko dwa domki To mój jedyny sport. I nie powiem, fajnie resetuje. Potem śpię jak dziecko ![]() A babcia jest obłędna. Mega inteligentna, plus rozumie mnie jak nikt inny. Cytat:
Podziwiam go. Cytat:
|
||||
|
|
|
#3479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Heh, ale te sa takie co ktoś , kto chlopaka ani jego mam i babki, nie zna osobiście, nie zalapie raczej
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
.chociaż taka kilkudniowa oczyszczająca głodoka pewnie by od razu sprawiła że moje uporczywie przyczepione 2 kg by znikneły...moze sobie zrobię z sokiem pomidorowym zamiast wody ![]() ![]() 2. Super A weż sobie jeszcze jakąś odżywkę bez spłukiwania na koniec....powinno być jeszcze lepiej 3. Albo to? Drogie ale podobno genialne...mam zamiar kupić przy najbliższej wizycie w mieście....i mam wrażenie że w Rossmanie ostatnio widziałam w CND, ale moge się mylić...za ok 20 zl .... https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...-odzywczy.html |
||
|
|
|
#3480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() macie jakiegoś dietetyka? T. niby 92kg ale cholesterol za wysoki i skoki cukru wszystko przez nową pracę ![]() wcześniej jak dbał o siebie, to miał wyniki jak zdrowy człowiek
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:23.

Gdzie mi będzie lepiej, niż u mamy?!

Kumulacja taka
Bo normalnie tylko 2 - swój i babciny. W sumie, traktuję to jako sport