![]() |
#121 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 cz. III
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Masz zdrową tarczycę ![]() Cytat:
Mocz może taki zostać do końca ciąży - może taki twój urok. A z tym rzyganiem to już dawno miałaś po torecan lecieć ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Rozeznanie
|
Właśnie dlatego pytam bo odkąd zmienili mi duphaston na dopochwową luteinę też mam wrażenie, że jest tego więcej - myślę, że jeśli poza tym nic się nie dzieje to spokojnie i bez stresu
![]()
#123 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
![]() ale jak się boisz i masz wątpliwości to oczywiście jedź na IP
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
Ufff...dzieki dziewczyny. Należe do tych osób, które od razu nie panikują i staram się zachowac spokój i zimną krew. Może jestem wyrodną matką, ale nie lece na IP od razu z każda plamka i każdym bólem (może to błąd). Pytam Was o zdanie, bo jest nas tak dużo, że każda coś tam już swojego przeszła i ma na dany temat swoje zdanie na podstawie własnego doświadczenia
![]() ![]() Wczoraj tak jak już pisałam odezwała się moja migrena na którą brałam przed ciążą leki na stałe. Wyciszyła się w czasie ciaży a wczoraj znow mi dalo wieczorem i w nocy popalić. Swiatłowstręt, dzwiekowstret, wymioty... może organizm się przez noc wymęczył, osłabił i stąd te plamienia delikatne...
#125 |
Zakorzenienie
|
Namisek- przy takich wymiotach dziwne byłoby gdybys miała dobre badania. Musisz starać sie utrzymać dobre nawodnienie organizmu. Życzę Ci zeby przeszły jak najszybciej ale dziewczyny dobrze radzą poproś gina o coś na wymioty bo są bezpieczne leki.
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Rozeznanie
|
Nic no ja się zbieram do lekarza i jak zawsze przed wizytą boli mnie żołądek z nerwów
![]()
#128 |
Raczkowanie
|
Pół dnia zajęło mi nadrobienie końcówki starego wątku i początku nowego. Ale się rozpisałyście!
Ja jestem po wczorajszej wizycie kontrolnej i tym razem lekarka stwierdziła twardą macicę-więc nadal biorę luteinę. Miał ktoś taki objaw? Już sama nie wiem czy to psychika,ale mam wrażenie,że dziś czuję większe pobolewanie brzucha niż standardowe. |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
AaaMarta
Próby były nic nie daje ![]() party_girl7 Mnie też się legginsy marzą bo wszystko inne mnie wkurza a mam tylko jedne ocieplane. oczarowana Chyba mamy takie uroki... to niedobrze, że waga Ci poleciała, ale i mnie było podobnie. Na starcie 59 kg potem spadło na 55 i tak już sie utrzymuje :/. Spróbuję tej mięty! No to masz troszkę gorzej ode mnie bo mnie ciągle to się nie chce, ale jak już raz to porządnie. Teraz mam spokój, ale raz dziennie widać muszę rzygnąć:/. Wcześniej to samo co Ty. Może spróbuj Torecan? owieczkaa, didi9 Kupiłam i to jakoś na mnie nie działa;/ tzn. hamuje wymioty (bo już całodniowych nie mam jak wcześniej), ale nie fakt, że ciągle niedobrze, ból głowy i zgaga. Jestem jakaś lewa ![]() Urospet mi wcześniej przepisał, ale to cholernie moczopędne i aż mnie już od tego pęcherz boli. Monural nie pomógł. Mam nadzieję, że wkońcu da albo coś co pomoże albo uzna, że tak po prostu mam. Sandrusia91 Też kupię bez baldachimu - to do czegoś się przydaje? Na komary? ![]() Zapytam o ten syrop bo to idzie zwariować. agu23gda Wylicz czy przypadałaby Ci wtedy miesiączka. Mnie się tak zdarzyło raz. Nie przemęczałaś się wczoraj zbytnio? Bo czasami od przemęczenia tak jest (miałam tak po spacerze, trochę się przesiliłam). Ewentualnie może masz zapalenie? Bo niestety przy dopochwowych łatwo złapać :/. czarownica_tea Zapytam zapytam, bo Torecan tak jak wspomniałam nie do końca działa. Jutro mam USG... trochę mam obawy ![]()
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
Witamy się w nowym wątku.
Ale dzisiaj kilometrów zrobiłam na rowerze ( oczywiscie mniej niż normalnie) i nawet nie czuje sie zmęczona, ani nic ![]() A co do mebelek. To dzisiaj znajoma mojej mamy powiedziala, ze ma dla mnie kilka rzeczy : kołyskę (tak do 6mc) , łożeczko i dziecięca komode do przewijania. A to dopiero początek ![]() Ktoś napisał, ze w ciąży nie można ananasa??? Ja wczoraj jadlam, bo miałam ochotę. |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Szkoda ze nie można zielonej, ale czemu akurat tej? A inne? Myślałam że trzeba po prostu ograniczyć. ...
Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
#132 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z kolei na mnie Urosept nie działa, mogę jeść nawet zalecaną dawkę i sikam normalnie, bez zmian. Cytat:
A ciuszki mogą byc trochę przyduże na początku ale co tam. Z tych ciuchów 56 to dzieci bardzo szybko wyrastają, 2 tygodnie i mogą być za małe. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kupuje osobno lozko, przewijak na lozko, materac , posciel, przescieradla, poszefki wszystko osobno te w kompletach nie zawsze mi sie podobaja a materac chce porzadny silikonowy wiem ze kosztuje 80 e ale raz na pare lat wydac .. ![]() Cytat:
powodzenia ![]() Cytat:
![]()
Nie ma mnie dla nikogo.. Edytowane przez SugarbabyLove Czas edycji: 2015-02-26 o 13:12 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj właśnie rozmawiałam z moja siostrą (która odchowała 2 Łobuziaków) i ma dla mnie spakowane łóżeczko (nowe, bo miała 2, jedno dostala a 2 kupila), materacyk kokosowy, poduszki dla dzidzi, kołderki, komplety pościeli, ochraniacze na lozeczko, prześcieradła, wózek 3w1 expandera, fotelik/nosidełko dla maleństwa maxi cosi. Jakieś ubranka, których nie zdazyla jeszcze rozdać. To będzie spora ulga dla mojej kieszeni
![]()
#135 |
Przyczajenie
|
I ja mam dzisiaj nareszcie to usg i zaczynam się denerwowac. A taki mi brzuszek wyskoczył, niestety w telefonie nie umiałam go obrócić, a pamiętam, ze w pierwszej ciąży bardzo długo nie było nic widać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny ale my mamy już wielkie brzuchy ! ! ! superaśny brzucholinek Kasia !!
![]() |
#139 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#140 |
Konto usunięte
|
Byłam dzisiaj u mojej gin po receptę i coś mnie zaczął kłuć brzuch. Jakbym sobie naciągnęła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Wtajemniczenie
|
wiem, wiem, materacyk tez jest nowy, jeszcze nie otwarty z folii. A fotelik ma z 1,5 roku, bo po urodzeniu 1 dziecka pożyczyła taki sam koleżance i już do niej nie wrócił, wiec musiała kupić nowy.
#142 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mi wlasnie dzis przyszly staniki sportowe ktore zamowilam ![]() http://www.ebay.de/itm/230956277045?...%3AMEBIDX%3AIT
Nie ma mnie dla nikogo.. Edytowane przez SugarbabyLove Czas edycji: 2015-02-26 o 13:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Pożyczyła i ktoś nie oddał?! Ale chamstwo. Ale to dla Ciebie dobrze bo masz dobry fotelik.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
no coty.. ciekawe czemu co niby szkodzi czym? ja w 1 ciazy bylam i teraz tez pije .. nie co dzien ale pije
#146 |
Wtajemniczenie
|
Zrobiła mi się opryszczka... I nie wiem co mam zrobić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
A mnie naszla ochota na frytki... juz odpaliłam frytowanice i się robią
![]()
#148 |
Konto usunięte
|
Ja mam straszną ochotę na kwaśne żelki z Lidla
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Nic - przeczekać najlepiej. Najprawdopodobniej opryszczkę masz od dłuższego czasu tylko wirus czeka aż jesteś słabsza i wtedy go "widać" ale on jest i się w komórkach nerwowych chowa na wiele lat nawet.
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
A do mnie przyszły leginsy ciążowe z Allegro za całe 23 zł z przesyłka. Super wygodne, właśnie wybrałam i od jutra mozna nosić
![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.