|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII
O matko! To nieźle pojechała z tematem. Tylko po co? I dlaczego?
Dla mnie Hania może być najwiekszą zołzą świata, wredną zadufaną w sobie ale póki mi się podoba i lubię ją oglądać, to nic co robi prywatnie mnie nie ruszy. Ale na bank znajdą się i takie osoby, które powiedza " o nie! Taka ona jest? To już jej nie lubię.."
|
#2492 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Z tą miesięczną big laf forewerendewer to się z Tobą zgodzę ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#2493 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() mam dopiero 13 lat, nie mogę chodzić na siłownię :C |
|
|
|
|
#2494 |
|
Raczkowanie
|
Z tego co widzę to komentarza już nie ma.... Foodbook u Cremika Edytowane przez Amerie Czas edycji: 2015-03-02 o 09:56 |
|
|
|
#2495 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze przed chwila byl.
nic dziwnego że usunęła...Przeleciałam jeszcze wcześniejsze komentarze z wczoraj. I Hania wydala się " szczęsliwa i zadowolona" oznajmiajac że aktualny mąż za 17 dni będzie już nieaktualny a jej chlopak ją uwielbia.. Pewnie to ruszylo "starą znajomą" i napisala taką kilometrówkę :P
ilonalulu... https://www.youtube.com/channel/UCBR...lql0K_syDQO04g Edytowane przez ilciadzaga Czas edycji: 2015-03-02 o 09:47 |
|
|
|
#2496 |
|
Zakorzenienie
|
rzeczywiście usunięty
Edytowane przez patisia123 Czas edycji: 2015-03-02 o 09:41 |
|
|
|
#2497 |
|
Konto usunięte
|
Ktoś się mocno zapędził z komentarzem odnośnie życia miłosnego Hani. Wątpię, żeby 'koleżanka z podwórka' wiedziała co tak naprawdę dzieje się w związku Hani, a nawet jeśli wiedziała - publiczne wywlekanie tego typu spraw uważam za słabe.
|
|
|
|
#2498 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2499 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Też o to mi chodziło.
|
|
|
|
|
#2500 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Makijaż u Pieczonki. Mówi, że ten podkład jest za jasny, ale nakłada taki by potem móc zrobić kontur i by wyglądało to naturalnie. Według was ten podkład jest za jasny Jak na moje oko to jest dobrany w sam raz. Poza tym drugi raz używa korektora z mac bezpośrednio aplikując go na twarz modelki apliktorem z opakowania. No nie wiem. Nie wydaje mi się by oddawała modelkom korektory. Edytowane przez Selvan Czas edycji: 2015-03-02 o 10:08 |
|
|
|
|
#2501 |
|
Raczkowanie
|
Po przeczytaniu tego komenta z insta Hani, który wrzuciłyście, jakoś od razu mi na myśl przyszło, że osoba, która to pisze, ma niesamowity ból dupy, bo była zakochana w mężu Hani, a on ją olał, chociaż związek z Hanią się nie udał. Nie wiem czemu takie odnoszę wrażenie.
![]() Co do Hani, mam podobne zdanie jak koleżanka Ilcia powyżej. Hejterzy mogą pisać co chcą, a ja i tak ją uwielbiam. Zresztą, nie wierzę w ani połowę z tego, co jest tam napisane. (Wolno mnie :P ) Może tylko w to, że Hania nie ma wielu przyjaciółek, bo wiem sama po sobie, że osoba która coś osiąga swoją pracą, często powoduje ból dupy u otoczenia i zostaje w pewnym momencie z bardzo wąskim gronem znajomych lub wręcz sama. Zawiść i jeszcze raz zawiść. Coś z mężem o tym wiemy. Uważam też, że nawet gdyby była to prawda, są to tak poważne oskarżenia i sprawy, że rozsądna osoba nie pisałaby takich rzeczy w necie o nikim.
|
|
|
|
#2502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, a pamiętam jeszcze filmik o jej ślubie... Smutne to ![]() |
|
|
|
|
#2503 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie kojarzę. To jest bardzo osobista sprawa wiec nie przeszło mi nawet przez myśl, żeby szukać takiej informacji.
|
#2504 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Reasumując - ktokolwiek napisał tego kometa mógł to walnąć jej w pw a nie na insta ... |
|
|
|
|
#2505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Jeśli miała trwać w związku nieszczęśliwa, to nie akie smutne w sumie. |
|
|
|
|
#2506 |
|
Life is a drink ...
|
Czasami nawet takie 'odstrzały' nie są zależne od sportowej aktywności XD
|
#2507 |
|
Raczkowanie
|
Gdybym nie trafiła na to forum, to bym była w ogóle nieświadoma co tam prywatnie u Hanki, ponieważ nie mam instagrama, a ona w filmikach nie mówi takich rzeczy. Raz tylko powiedziała coś, co mi się wydało dziwne, że nie ma jej kto kupić prezentu na walentynki, ale pomyślałam, że może mąż gdzieś wyjechał czy co. Też uważam, że takie komenty jak ten z insta powinny być na priv wysyłane.
Zmieniając temat. Czy znacie może yotuberkę cutepolish? Ja bardzo lubię ją oglądać. Krótkie filmiki i śmieszne zdobienia paznokci. Jest też trochę porad. A to najnowszy filmik. Dziewczyna anglojęzyczna, ale nie wiem skąd. ![]() https://www.youtube.com/watch?v=oYz2HSlPMGw Edytowane przez KotkaMruczurotka Czas edycji: 2015-03-02 o 11:12 |
|
|
|
#2508 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ogólnie Hanka nie wydaje mi się taka zła jak ten ktoś ją odmalował. Żeby być nielubianym w szkole dużo nie trzeba i zwykle niestety są to dobre cechy, których tłum nie lubi (szczerość, samodzielność, brak odczuwania potrzeby wchodzenia wszystkim w tyłek itp.) Oczywiście perspektywa się zmienia, dla rodziny męża może być potworem, dla swojej rodziny jest ok. Mnie to w sumie nie obchodzi, ostatnio zaczęłam ją oglądać i na razie mi się podoba. |
|
|
|
|
#2509 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2510 | ||
|
Wtajemniczenie
|
"średnio przeciętna" to prawie jak podwójne zaprzeczenie. Wychodzi że jest nieprzeciętna
![]() Cytat:
Cytat:
Nie wszyscy mają klasę.
Edytowane przez Cattivo Czas edycji: 2015-03-02 o 11:19 |
||
|
|
|
#2511 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Nakręciłam się bardzo na zdobienia paznokci, zamówiłam już cienkie tasiemki, jakieś ćwieki i będę się bawić ![]() Hanię XS rzadko oglądam, ale nie przepadam za nią, wydaje mi się bardzo wyniosła ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2513 |
|
Zakorzenienie
|
Ahahaha komentarz faktycznie jak przy ostrym bólu tyłka. Nie wiem co odwaliło lasce żeby takie rzeczy wypisywać - raz że to nijak się ma do jej działalności juciubowej a dwa to sprawa na tyle prywatna że dotyczy Hani i jej męża a nie jakichś koleżanek, które znają sytuację zapewne z 5 ręki. Natomiast w kolejnych filmikach będę przyglądać się rzęsom Hani... :P
|
#2514 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2515 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle jestem jakimś alienem, ale nawet bym nie chciała zeby jakakolwiek osoba,która znam z internetów aż tak wywlekala swoje prywatne sprawy. Nawet z punktu widzenia partnera jest to masakryczne, czytać o sobie na instagramie i fejsie, patrzeć jak dziesiątki fanek byłej żony rozmawia sobie o tym w komentarzach.
"Give me reason but don't give me choice. 'Cause I'll just make the same mistake again.." Edytowane przez Vampi_z_piekla_rodem Czas edycji: 2015-03-02 o 11:28 |
|
|
|
#2516 |
|
Zadomowienie
|
no i nie dziwne, że Krem nie chudnie mimo ćwiczeń (nie uwzględniam choroby, którą można spacyfikować)…
Co do Hani… To, co ktoś wrzuci w sieć jest tak mało wiarygodne jak śnieg na pustyni. Każdy niech żyje swoim życiem tak, jak chce i wedle swojego sumienia. Ciężko jej odmówić zacięcia i smykałki do interesów a i schudnąć się samo nie schudło, wszystko to efekt niewątpliwie ciężkiej pracy. Gdyby Hania była tak pozbawiona uczuć wyższych, jak to sugeruje ów komentarz, nie szukałaby (często mam wrażenie rozpaczliwie) poparcia, że jest coś warta…
...kiedyś nadejdzie dzień, gdy nasze sny nie będą krainą marzeń... Edytowane przez akasha84 Czas edycji: 2015-03-02 o 11:37 |
|
|
|
#2517 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W ogóle rozczarowanie dnia i nie wiem, o co chodzi. Oglądałam ostatnio filmik Boogie, gdzie wszędzie szukała mleka sojowego, bo tak bardzo chciało jej się pysznej kawy z jego dodatkiem. No i zakupiłam mleko sojowe. Zrobiłam kawę. Dolałam. Pięknie się zważyło, a smak ledwo wyczuwalny. Kupiłam sobie za to bataty - chcę być jak Gabi
Edytowane przez 201605301559 Czas edycji: 2015-03-02 o 11:43 |
|
|
|
|
#2518 | ||
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
Pod filmem Cremika Cytat:
|
|
#2519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obejrzałam do końca film Pieczonki i nasunęła mi się jeszcze jedna uwaga - fryzury Pana Fryzjera Gwiazd są prawie zawsze takie same. W większości filmików, które widziałam, robił po prostu fale/loki
|
|
|
|
|
#2520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:13.

Sama przerabiałam mniejsze i większe zauroczenia, by teraz w końcu znaleźć odpowiedniego partnera. Bardziej odnosiłam się do tego, że już po miesiącu razem już widzimy wielką, ogromną miłość z milionem serduszek i #dziękuję za wszystko, #kochamCiętakmocno, #bezCiebiemojeżycieniemas ensu, czyli podejście, z którym spotykałam się będąc w gimnazjum. Miesiąc razem ogromna miłość a miesiąc później największy wróg, wszystko oczywiście z ogromną publiką 

Jak na moje oko to jest dobrany w sam raz. 

Nie wszyscy mają klasę.