Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-02, 09:17   #2491
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII

Cytat:
Napisane przez zetuzetia Pokaż wiadomość
Może mnie się uda
O matko! To nieźle pojechała z tematem. Tylko po co? I dlaczego?
Dla mnie Hania może być najwiekszą zołzą świata, wredną zadufaną w sobie ale póki mi się podoba i lubię ją oglądać, to nic co robi prywatnie mnie nie ruszy. Ale na bank znajdą się i takie osoby, które powiedza " o nie! Taka ona jest? To już jej nie lubię.."
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-02, 09:20   #2492
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez maela Pokaż wiadomość
Ale ja absolutnie nie miałam na myśli tego, że na bank się rozejdą, więc takie filmiki są głupie Sama przerabiałam mniejsze i większe zauroczenia, by teraz w końcu znaleźć odpowiedniego partnera. Bardziej odnosiłam się do tego, że już po miesiącu razem już widzimy wielką, ogromną miłość z milionem serduszek i #dziękuję za wszystko, #kochamCiętakmocno, #bezCiebiemojeżycieniemas ensu, czyli podejście, z którym spotykałam się będąc w gimnazjum. Miesiąc razem ogromna miłość a miesiąc później największy wróg, wszystko oczywiście z ogromną publiką Choć życzę im jak najlepiej, niech będą razem długo

Z tą miesięczną big laf forewerendewer to się z Tobą zgodzę

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
Munia, idealnie oddałaś to co myślę <3
(łącznie z nieumiejętnością ruszenia pupona :"D)
Jak Czocher zagryza pizze spaghetti, to i pupon jak u niedźwiedzia

201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-02, 09:26   #2493
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość

Z tą miesięczną big laf forewerendewer to się z Tobą zgodzę

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Jak Czocher zagryza pizze spaghetti, to i pupon jak u niedźwiedzia

to było spaghetti na pizzy
mam dopiero 13 lat, nie mogę chodzić na siłownię :C
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-02, 09:31   #2494
Amerie
Raczkowanie

Cytat:
Może mnie się uda

Z tego co widzę to komentarza już nie ma....

Foodbook u Cremika

Edytowane przez Amerie
Czas edycji: 2015-03-02 o 09:56
Amerie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-02, 09:34   #2495
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Amerie Pokaż wiadomość
Jeszcze przed chwila byl. nic dziwnego że usunęła...

Przeleciałam jeszcze wcześniejsze komentarze z wczoraj. I Hania wydala się " szczęsliwa i zadowolona" oznajmiajac że aktualny mąż za 17 dni będzie już nieaktualny a jej chlopak ją uwielbia.. Pewnie to ruszylo "starą znajomą" i napisala taką kilometrówkę :P

Edytowane przez ilciadzaga
Czas edycji: 2015-03-02 o 09:47
Stary 2015-03-02, 09:36   #2496
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
rzeczywiście usunięty

Edytowane przez patisia123
Czas edycji: 2015-03-02 o 09:41
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-02, 09:37   #2497
201607110949
Konto usunięte

Ktoś się mocno zapędził z komentarzem odnośnie życia miłosnego Hani. Wątpię, żeby 'koleżanka z podwórka' wiedziała co tak naprawdę dzieje się w związku Hani, a nawet jeśli wiedziała - publiczne wywlekanie tego typu spraw uważam za słabe.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-02, 09:48   #2498
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
to było spaghetti na pizzy
mam dopiero 13 lat, nie mogę chodzić na siłownię :C
jeszcze lepiej...
Stary 2015-03-02, 09:52   #2499
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez maela Pokaż wiadomość
Ale ja absolutnie nie miałam na myśli tego, że na bank się rozejdą, więc takie filmiki są głupie Sama przerabiałam mniejsze i większe zauroczenia, by teraz w końcu znaleźć odpowiedniego partnera. Bardziej odnosiłam się do tego, że już po miesiącu razem już widzimy wielką, ogromną miłość z milionem serduszek i #dziękuję za wszystko, #kochamCiętakmocno, #bezCiebiemojeżycieniemas ensu, czyli podejście, z którym spotykałam się będąc w gimnazjum. Miesiąc razem ogromna miłość a miesiąc później największy wróg, wszystko oczywiście z ogromną publiką Choć życzę im jak najlepiej, niech będą razem długo

Też o to mi chodziło.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-02, 09:56   #2500
Selvan
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dispersi Pokaż wiadomość
Może było, może nie. Julia i jej sposób na mycie pędzli:

Sposób wydaje mi się być bardzo ryzykowny. Próbowała któraś tej metody? Zaufanie pozostało, czy już utracone?
Moczenie skuwek w detergencie. Szkoda mi trochę pędzli.

Makijaż u Pieczonki.
Mówi, że ten podkład jest za jasny, ale nakłada taki by potem móc zrobić kontur i by wyglądało to naturalnie. Według was ten podkład jest za jasny Jak na moje oko to jest dobrany w sam raz.
Poza tym drugi raz używa korektora z mac bezpośrednio aplikując go na twarz modelki apliktorem z opakowania. No nie wiem. Nie wydaje mi się by oddawała modelkom korektory.

Edytowane przez Selvan
Czas edycji: 2015-03-02 o 10:08
Selvan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-02, 10:41   #2501
KotkaMruczurotka
Raczkowanie

Po przeczytaniu tego komenta z insta Hani, który wrzuciłyście, jakoś od razu mi na myśl przyszło, że osoba, która to pisze, ma niesamowity ból dupy, bo była zakochana w mężu Hani, a on ją olał, chociaż związek z Hanią się nie udał. Nie wiem czemu takie odnoszę wrażenie.
Co do Hani, mam podobne zdanie jak koleżanka Ilcia powyżej. Hejterzy mogą pisać co chcą, a ja i tak ją uwielbiam. Zresztą, nie wierzę w ani połowę z tego, co jest tam napisane. (Wolno mnie :P ) Może tylko w to, że Hania nie ma wielu przyjaciółek, bo wiem sama po sobie, że osoba która coś osiąga swoją pracą, często powoduje ból dupy u otoczenia i zostaje w pewnym momencie z bardzo wąskim gronem znajomych lub wręcz sama. Zawiść i jeszcze raz zawiść. Coś z mężem o tym wiemy. Uważam też, że nawet gdyby była to prawda, są to tak poważne oskarżenia i sprawy, że rozsądna osoba nie pisałaby takich rzeczy w necie o nikim.
KotkaMruczurotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-02, 10:54   #2502
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość

Przeleciałam jeszcze wcześniejsze komentarze z wczoraj. I Hania wydala się " szczęsliwa i zadowolona" oznajmiajac że aktualny mąż za 17 dni będzie już nieaktualny a jej chlopak ją uwielbia.. Pewnie to ruszylo "starą znajomą" i napisala taką kilometrówkę :P
Hania wspominała kiedyś dlaczego rozstała się z mężem?
Kurcze, a pamiętam jeszcze filmik o jej ślubie... Smutne to

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-02, 10:59   #2503
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Nie kojarzę. To jest bardzo osobista sprawa wiec nie przeszło mi nawet przez myśl, żeby szukać takiej informacji.
Stary 2015-03-02, 10:59   #2504
Amerie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KotkaMruczurotka Pokaż wiadomość
Po przeczytaniu tego komenta z insta Hani, który wrzuciłyście, jakoś od razu mi na myśl przyszło, że osoba, która to pisze, ma niesamowity ból dupy, bo była zakochana w mężu Hani, a on ją olał, chociaż związek z Hanią się nie udał. Nie wiem czemu takie odnoszę wrażenie.
Co do Hani, mam podobne zdanie jak koleżanka Ilcia powyżej. Hejterzy mogą pisać co chcą, a ja i tak ją uwielbiam. Zresztą, nie wierzę w ani połowę z tego, co jest tam napisane. (Wolno mnie :P ) Może tylko w to, że Hania nie ma wielu przyjaciółek, bo wiem sama po sobie, że osoba która coś osiąga swoją pracą, często powoduje ból dupy u otoczenia i zostaje w pewnym momencie z bardzo wąskim gronem znajomych lub wręcz sama. Zawiść i jeszcze raz zawiść. Coś z mężem o tym wiemy. Uważam też, że nawet gdyby była to prawda, są to tak poważne oskarżenia i sprawy, że rozsądna osoba nie pisałaby takich rzeczy w necie o nikim.
Szczerze powiedziawszy średnio mnie interesuje życie prywatne juciuberek, ale ten komentarz przypisałabym raczej np. do siostry exmęża, kuzynki lub kogoś z rodziny, ewentualnie przyjaciela. Z jednej strony żal mi Hanki, bo tak na prawdę nie wiemy jak było na prawdę, ale z drugiej strony często jest tak, że kobieta przechodzi dużą przemianę fizyczną na + i zaczyna jej "odwalać". Nie piszę że u Hanki tak jest, ale mogło być. Bo z tego co pamiętam ona mówiła (tak jak Sarunia) że nie chce mieć dzieci, a może ex-mężowi się odwidziało i zachciał mieć?
Reasumując - ktokolwiek napisał tego kometa mógł to walnąć jej w pw a nie na insta ...
Amerie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-02, 11:03   #2505
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
często jest tak, że kobieta przechodzi dużą przemianę fizyczną na + i zaczyna jej "odwalać".
Takie sytuacje mają miejsce niezależnie od płci

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
Jeśli miała trwać w związku nieszczęśliwa, to nie akie smutne w sumie.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-02, 11:04   #2506
Selfish Girl
Life is a drink ...

Czasami nawet takie 'odstrzały' nie są zależne od sportowej aktywności XD
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-02, 11:10   #2507
KotkaMruczurotka
Raczkowanie

Gdybym nie trafiła na to forum, to bym była w ogóle nieświadoma co tam prywatnie u Hanki, ponieważ nie mam instagrama, a ona w filmikach nie mówi takich rzeczy. Raz tylko powiedziała coś, co mi się wydało dziwne, że nie ma jej kto kupić prezentu na walentynki, ale pomyślałam, że może mąż gdzieś wyjechał czy co. Też uważam, że takie komenty jak ten z insta powinny być na priv wysyłane.
Zmieniając temat. Czy znacie może yotuberkę cutepolish? Ja bardzo lubię ją oglądać. Krótkie filmiki i śmieszne zdobienia paznokci. Jest też trochę porad. A to najnowszy filmik. Dziewczyna anglojęzyczna, ale nie wiem skąd.
https://www.youtube.com/watch?v=oYz2HSlPMGw

Edytowane przez KotkaMruczurotka
Czas edycji: 2015-03-02 o 11:12
KotkaMruczurotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-02, 11:15   #2508
201604210930
Konto usunięte

Cytat:
Reasumując - ktokolwiek napisał tego kometa mógł to walnąć jej w pw a nie na insta ...
Przecież cel tego komentarza to publiczne upokorzenie jej więc wysłanie pw mija się z celem.
Ogólnie Hanka nie wydaje mi się taka zła jak ten ktoś ją odmalował. Żeby być nielubianym w szkole dużo nie trzeba i zwykle niestety są to dobre cechy, których tłum nie lubi (szczerość, samodzielność, brak odczuwania potrzeby wchodzenia wszystkim w tyłek itp.)
Oczywiście perspektywa się zmienia, dla rodziny męża może być potworem, dla swojej rodziny jest ok. Mnie to w sumie nie obchodzi, ostatnio zaczęłam ją oglądać i na razie mi się podoba.
201604210930 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-02, 11:16   #2509
maela
Raczkowanie

Cytat:
Gdybym nie trafiła na to forum, to bym była w ogóle nieświadoma co tam prywatnie u Hanki, ponieważ nie mam instagrama, a ona w filmikach nie mówi takich rzeczy. Raz tylko powiedziała coś, co mi się wydało dziwne, że nie ma jej kto kupić prezentu na walentynki, ale pomyślałam, że może mąż gdzieś wyjechał czy co. Też uważam, że takie komenty jak ten z insta powinny być na priv wysyłane.
Zmieniając temat. Czy znacie może yotuberkę cutepolish? Ja bardzo lubię ją oglądać. Krótkie filmiki i śmieszne zdobienia paznokci. Jest też trochę porad. A to najnowszy filmik. Dziewczyna anglojęzyczna, ale nie wiem skąd.
Znam i lubię, chociaż tylko niektóre zdobienia mi się podobają, reszta jest mocno średnia. Zachwycam się natomiast https://www.youtube.com/user/abetweene Szczególnie lubię serię mixology.
maela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-02, 11:17   #2510
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Może mnie się uda
"średnio przeciętna" to prawie jak podwójne zaprzeczenie. Wychodzi że jest nieprzeciętna

Cytat:

Cytat:
No ale wtedy nie byłoby tej satysfakcji, że inni zobaczyli i wiedzą... Nie wszyscy mają klasę.

Edytowane przez Cattivo
Czas edycji: 2015-03-02 o 11:19
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-02, 11:17   #2511
pamelka146
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Selvan Pokaż wiadomość
Moczenie skuwek w detergencie. Szkoda mi trochę pędzli.

Makijaż u Pieczonki.
Mówi, że ten podkład jest za jasny, ale nakłada taki by potem móc zrobić kontur i by wyglądało to naturalnie. Według was ten podkład jest za jasny Jak na moje oko to jest dobrany w sam raz.
Poza tym drugi raz używa korektora z mac bezpośrednio aplikując go na twarz modelki apliktorem z opakowania. No nie wiem. Nie wydaje mi się by oddawała modelkom korektory.
Wkurzają mnie komentarze dotyczące modelek,albo gości w filmikach. Rozumiem krytykować osobę nagrywającą,ale pisać,że modelka jest irytująca? Pieczonka ma zwracać uwagę swoim gościom,żeby nie mówili,nie robili min itp.? Przesada moim zdaniem.

- Aldous Huxley

Insta-pierdoły
pamelka146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-02, 11:22   #2512
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Cytat:
O, z nieba mi spadasz z tym kanałem . Nakręciłam się bardzo na zdobienia paznokci, zamówiłam już cienkie tasiemki, jakieś ćwieki i będę się bawić

Hanię XS rzadko oglądam, ale nie przepadam za nią, wydaje mi się bardzo wyniosła

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
Napisane przez pamelka146 Pokaż wiadomość
Wkurzają mnie komentarze dotyczące modelek,albo gości w filmikach. Rozumiem krytykować osobę nagrywającą,ale pisać,że modelka jest irytująca? Pieczonka ma zwracać uwagę swoim gościom,żeby nie mówili,nie robili min itp.? Przesada moim zdaniem.
mogłaby sobie Pieczonka odpuścić gumę do żucia przy nagrywaniu filmiku
zetuzetia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-02, 11:22   #2513
Arrianna
Zakorzenienie

Ahahaha komentarz faktycznie jak przy ostrym bólu tyłka. Nie wiem co odwaliło lasce żeby takie rzeczy wypisywać - raz że to nijak się ma do jej działalności juciubowej a dwa to sprawa na tyle prywatna że dotyczy Hani i jej męża a nie jakichś koleżanek, które znają sytuację zapewne z 5 ręki. Natomiast w kolejnych filmikach będę przyglądać się rzęsom Hani... :P
Arrianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-02, 11:24   #2514
pamelka146
Raczkowanie

Cytat:

mogłaby sobie Pieczonka odpuścić gumę do żucia przy nagrywaniu filmiku
To fakt,od razu zauważyłam

- Aldous Huxley

Insta-pierdoły
pamelka146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-02, 11:26   #2515
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle jestem jakimś alienem, ale nawet bym nie chciała zeby jakakolwiek osoba,która znam z internetów aż tak wywlekala swoje prywatne sprawy. Nawet z punktu widzenia partnera jest to masakryczne, czytać o sobie na instagramie i fejsie, patrzeć jak dziesiątki fanek byłej żony rozmawia sobie o tym w komentarzach.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."

Edytowane przez Vampi_z_piekla_rodem
Czas edycji: 2015-03-02 o 11:28
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-02, 11:36   #2516
akasha84
Zadomowienie

Cytat:

Foodbook u Cremika

no i nie dziwne, że Krem nie chudnie mimo ćwiczeń (nie uwzględniam choroby, którą można spacyfikować)…

Co do Hani… To, co ktoś wrzuci w sieć jest tak mało wiarygodne jak śnieg na pustyni. Każdy niech żyje swoim życiem tak, jak chce i wedle swojego sumienia. Ciężko jej odmówić zacięcia i smykałki do interesów a i schudnąć się samo nie schudło, wszystko to efekt niewątpliwie ciężkiej pracy.
Gdyby Hania była tak pozbawiona uczuć wyższych, jak to sugeruje ów komentarz, nie szukałaby (często mam wrażenie rozpaczliwie) poparcia, że jest coś warta…

Edytowane przez akasha84
Czas edycji: 2015-03-02 o 11:37
akasha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-02, 11:39   #2517
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Arrianna Pokaż wiadomość
Ahahaha komentarz faktycznie jak przy ostrym bólu tyłka. Nie wiem co odwaliło lasce żeby takie rzeczy wypisywać - raz że to nijak się ma do jej działalności juciubowej a dwa to sprawa na tyle prywatna że dotyczy Hani i jej męża a nie jakichś koleżanek, które znają sytuację zapewne z 5 ręki. Natomiast w kolejnych filmikach będę przyglądać się rzęsom Hani... :P
Wszyscy rzucili się na ból tyłka koleżanki i jej brak klasy, a Hania nie wykazuje większej klasy odliczając na insta dni do rozwodu, szczycąc się przy tym nowym chłopakiem.

W ogóle rozczarowanie dnia i nie wiem, o co chodzi.
Oglądałam ostatnio filmik Boogie, gdzie wszędzie szukała mleka sojowego, bo tak bardzo chciało jej się pysznej kawy z jego dodatkiem.
No i zakupiłam mleko sojowe. Zrobiłam kawę. Dolałam.
Pięknie się zważyło, a smak ledwo wyczuwalny.

Kupiłam sobie za to bataty - chcę być jak Gabi

Edytowane przez 201605301559
Czas edycji: 2015-03-02 o 11:43
Stary 2015-03-02, 11:44   #2518
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Wszyscy rzucili się na ból tyłka koleżanki i jej brak klasy, a Hania nie wykazuje większej klasy odliczając na insta dni do rozwodu, szczycąc się przy tym nowym chłopakiem.
Hania sama sprowokowała do tamtego komentarza ... właśnie tym odliczeniem. Dziwie się, że ten komentarz i tak późno sie pojawił :P

Pod filmem Cremika
Cytat:
Tak odzywiam sie juz od kilku lat Kolejny dowod na to ze duze osoby moga jesc zdrowo a ich waga nie ma nic wspolnego z zywieniem !!!
Jak codziennie je łososia (OD KILKU LAT) to faktycznie... tłusta ryba nie ma nic współnego z 'byciem dużym' :P
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-02, 11:47   #2519
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Cytat:
[/COLOR]

Obejrzałam do końca film Pieczonki i nasunęła mi się jeszcze jedna uwaga - fryzury Pana Fryzjera Gwiazd są prawie zawsze takie same. W większości filmików, które widziałam, robił po prostu fale/loki
zetuzetia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-02, 11:48   #2520
Arrianna
Zakorzenienie

Cytat:

W ogóle rozczarowanie dnia i nie wiem, o co chodzi.
Oglądałam ostatnio filmik Boogie, gdzie wszędzie szukała mleka sojowego, bo tak bardzo chciało jej się pysznej kawy z jego dodatkiem.
No i zakupiłam mleko sojowe. Zrobiłam kawę. Dolałam.
Pięknie się zważyło, a smak ledwo wyczuwalny.

Kupiłam sobie za to bataty - chcę być jak Gabi
Nie widziałam tego na insta ale muszę się zgodzić. Słabe bardzo
Arrianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości