![]() |
#3421 |
Zadomowienie
|
Dot.: sześćdziesiątki z plusem
Nie ma funkcji edytowania a zapomnialam....
Carolinko...ciesze sie,ze napisalas,zameldowalas sie z Gruzji ![]() Wszystkiego dobrego zycze i melduj sie u nas...pisz co tam ciekawego u ciebie ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() Teraz mi wlajzla znowu funkcja edytowania...hmmmm...jesz cze cos..... Kota ja tez bym kupila.....potem bedziesz zalowala..... |
![]() ![]() |
![]() |
#3422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie. ![]() Nie. Mam i tak za dużo. A rozum też mam. Jakieś resztki. Muszę oszczędzać na Włochy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3423 |
Zakorzenienie
|
tak, widziałam tę promocję i pomyślałam o Tobie
![]() psiknęłam sobie testowo na oba nadgarstki i też mi w głowie zawróciły kiedyś je wąchałam, ale czuam tylko drażniące kadzidło, a w sobotę kadzidło szybko ulotniło się z moich nadgarstków i czułam ślicznie przyprawioną różę ale masz rację, oszczędzaj na Włochy, tam też są perfumerie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3425 |
Zakorzenienie
|
Koto oszczędzaj, bo inaczej .... <tu powinna się pojawić emotikonka z bacikiem, ale trochę zbyt perwersyjana mi się wydaje
![]() a ja poproszę, żeby mnie ktoś wygonił z wizazu, do roboty, bo siedzę i czytam recenzje w KWC, zamiast pracować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3426 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Taka znasz przysłowie "pracuj ,pracuj aż ci garb wyrośnie? Szpiegu,ani jednego z tych filmów nie oglądałam.Żałować?
![]() |
#3427 |
Zakorzenienie
|
W pracy coś ostatnio mam przegląd różnych ludzkich opowieści, postaw, oj, mam co poobserwować i nad czym porozmyślać...
I jak patrzę na swoich kolegów, to wcale nie jestem przekonana, że ta męska płeć jest taka silna, oj, nie. Wygarnęłam jednemu-koledze drobną sprawę, której nie dopilnował- mówiąc, że nie zgadzam się z takim załatwianiem sprawy, że chciałabym być w przyszłości o czymś tam informowana. Chodziło o przepływ informacji. Dzisiaj już o tym wszyscy wiedzieli, że "pokrzywdziłam". Dodam, ze w taki sposób udaje mi się kogoś "skrzywdzić" raz na ruski rok, albo na dwa ruskie lata. Nie jestem zawzięta ani wybuchowa. No ale biedny nie wytrzymał, musiał opowiedzieć o krzywdzie. Mi to by honor nie pozwolił na coś takiego... Nie obeszło mnie to wiele, bo muszę odpowiadać za dział i muszę pewnych rzeczy wymagać, trudno. Jak widzę, jak chłopy się żalą, albo jak obgadują... Budzi się we mnie stal ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3428 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Też mnie korcą te diabelskie Perły. I to, co sprawia, że się im opieram to właśnie róża. Nie lubię róży, nie lubię zapachów "ładnych". Lubię kadzidło i różne trupio - piekielne wonie. Gryzę się... Albo kupię Perły na Allegro, albo Etrę na Truskawie... ![]()
![]() |
#3429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3430 |
Rozeznanie
|
Danusiu
Ja nie nadążaam.......a Ty??????? Pozdrawiam ![]() ![]()
#3431 |
Wtajemniczenie
|
Uff,od trzech dni czytam ten temat od pierwszego postu,jestem pod wielkim wrażeniem
![]() Starsza Pani gratuluję,myślę że,będę częściej tutaj zaglądać. Pozdrawiam i ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3432 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3434 |
Zakorzenienie
|
Witam Was
![]() Szpiegu - jak sie masz? Zapisalam wszystkie tytuly filmow, o ktorych tak ciekawie pisaly - Babygia, Kota , Danusia, Taka taka ![]() ![]() Dota - witaj na pokladzie ![]() Danusiu - pamietaj, ze krazy wokol Ciebie energia - dobra, ciepla, usmiechnieta i troskliwa - ktora wysylam z kazda mysla pedzaca ku Tobie ![]() --------- od wczoraj jestem w Poludniowej Osetii... i szczerze mowiac nie wiedzialam, ze sie tutaj znajde..okazalo sie jednak, ze to wlasnie tutaj pracujemy w tygodniu - a weekendy spedzamy w Tibilisi- aby nie zwariowac... Tu gdzie jestem toczy sie konflikt... i to z trzech stron... wczoraj w nocy slyszalam strzaly ![]() Musimy uwazac na wszystko - od jedzenia, przez to, co mamy na sobie i w jakim jezyku mowimy po wszelkiego rodzaju wyprawy... Nie wolno nam robic zdjec... ale moze jakos mi sie uda... ![]() Po 22 musimy byc w domu - mozemy zapomniec o jakichkolwiek nocnych wyprawach ![]() Poza tym mamy numery telefonow do oficero dyzurnych, ktorzy sa w Osetii Pld. i musimy sie im meldowac - za kazdym razem, kiedy chcemy wyjechac poza miasto w ktorym mieszkamy - zglaszamy tez kazdorazowy powrot do domu... ----- dla zainteresowanych - jestem tutaj - http://en.wikipedia.org/wiki/Tskhinvali http://www.kaukaz.pl/gruzja/regiony/...wewnetrzna.php o OSetii Poludniowej - http://www.mamuli.net/qartlosi/bpg/p...vjob=vsub%2C63 http://www.kaukaz.pl/gruzja/turystyk...ieczenstwo.php Przytulam Was mocno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3435 |
Zadomowienie
|
Carolino,włos mi się zjeżył po przeczytaniu Twego postu.Czy to ta Osetia w której terroryści napadli na szkołę w Biesłanie? Gdzież Cię tam Dziewczyno zagnało.Wyobrażam sobie jak drżą teraz o Ciebie najbliższe Ci osoby.Kochanie,nie igraj z ogniem.Trzymaj się dokładnie wszelkich przepisów.Cieszę się,że dane mi było poznać Cię osobiście bo wiem,że nie muszę się martwić,jesteś rozważna,odpowiedzialna ,wiesz dokładnie po co tam pojechałaś ,więc nic złego Ci się nie stanie.W Kosowie zdobyłaś taką szkołę życia,ze teraz możesz uczyć innych jak poruszać się w tamtych warunkach.Czy możesz przybliżyć jakie zadania tam przed Wami stoją? Jaka jest rola Waszej misji?Co tam konkretnie robisz? Co znaczy "musimy uważać co na sobie mamy i w jakim języku mówimy"?Jakiego języka nie powinniście używać? Jak się nie ubierać?
Dziękuję Carol,łapię dobrą energię ,którą mi przysyłasz ,podnoszę jej ilość do potęgi 72 i odsyłam z powrotem.Mocno Cię całuję.
#3436 |
Zadomowienie
|
Matko Carola
![]() St.Pani trzymam kciuki za wizyte u narocika,,aby wyjasniała wszystkie niejasnosci. Dota witaj ![]() Pozdrowienia dla wszytskich dziewczyn,,,Szpegu co taka smutasna jestes? A KOta dzis gdzie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3437 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3438 |
Zadomowienie
|
Nadążam bom emerytka.Czego wszystkim pędzącym z pracy i do pracy życzę.
Czy jak się zamorduje marszałka sejmu to będą jakieś okoliczności łagodzące?
#3439 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jako pierwsza oddam cale zolte zloto ode mnie z domu na przetop... ;P Toogra, smuce sie bo sama, samodzielna TZ pojechal w gory obslugiwac impreze... Wiecie ze od jego wyjazdu nie wypilam herbaty? To on w tym domu robi herbate. Jak wychodzi do pracy robi mi 1,5l herbaty w dzbanku... Jutro mam badania. Uprasza sie wiec o trzymanie kciukow abym nie miala cukrzycy, i modlenie sie zeby wypicie soku czy napoju z aspartamem mi nie zaszkodzilo. Ide sobie zrobic mleko sojowe. Zasne po nim jak niemowle o 23 ![]() P.s. Od kad TZ nie ma, wstaje najpozniej o 10 ![]() ![]()
![]() |
#3440 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Prośba spełniona,masz to jak w banku. A sok z aspartamem-fe, ohydny.
![]() |
#3441 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Carolino, poważnie tam u Ciebie ![]() Cytat:
Pamiętam o czwartku... Cytat:
Taka, co to za jęzory ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3442 |
Zadomowienie
|
szpegu to juz mam obie rece zajeta jedna za Danusie ,,,druga za Ciebie.Zrobiłam biała czekolade tzn.taki blok i nie moge się doczekac az zastygnie w lodowce ,,,a miałam się odchudzac!!! popatrzcie tu na ten biały blok smakowity
http://zapraszamnaciasto.blox.pl/htm...21.html?304781 |
![]() ![]() |
![]() |
#3443 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3444 |
Zadomowienie
|
Takusia kusze tu..bo na watku o odchudzaniu dziewczyny by mnie zabiły heee
|
![]() ![]() |
![]() |
#3445 | ||
Zakorzenienie
|
Toogra... Jestem na diecie, przez najblizsze 13h nie moge nic zjesc... Jadam cholernie malo ostatnio (kromka chleba i lyzka wazowa rosolu na caly dzien to rekord), zoladek mi sie wykreca w kazda mozliwa strone... ZLITUJ SIE.
Kuleczki kokosowe... Jak ja glodna jestem :/
![]() |
#3446 |
Zadomowienie
|
Toogra,czy Ty masz sumienie?Taki zamach na nasze kształty?
Nad Warszawą ,a ścisle mowiąc nad Bemowem przeszła burza jakiej od dawna nie widziałam.Błyskawice wprost rozrywały niebo i mieliśmy wrażenie, że pioruny walą w nasz dach.Przy tym ściana deszczu. Wichrzysko.Mój Mąż latał z kamerą od okna do okna i filmował, filmował, filmował. Kota,Taka taka jest bezbłędna,już Ona wie co robi ![]() ![]() Za to Rubens na Ciebie nie spojrzy.
#3447 | ||
Zakorzenienie
|
Starsza Pani, za to teraz na wysokosci targowka w wyzszych partiach atmosfery rozgrywa sie pieklo. Blyskawice nad praga roswietlaja niebo... co ulamek sekundy...
i co w tym niezwyklego, ano to ze zero huku... zero deszczu... same blyskawice... i cisza...
![]() |
#3448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wygląda to przedziwnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3449 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3450 | ||
Zakorzenienie
|
Bardzo dziwnie. Ale juz wiem co to jest
![]() Sa to dwie chmury jedna nad druga, miedzy ktorymi sa wyladowania, nie ma huku bo zaden piorun nie uderza o ziemie ![]() Nagralam TZ filmik zeby mogl podziwiac...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.