|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)
Witajcie, ja wczoraj bylam na zakupkach i natknelam sie na promocje w auchanie na ubranka dla maluszkow ;-) wiec pierwsze zakupy juz sa, teraz czekaja na kolejne i bedzie pranko ;-) w necie natknelam sie na ubrankaniemowlece.com.pl mialyscie juz moze jakis kontakt z tym sklepem internetowym? Tam sa ubranka nowe i uzywane...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3392 |
Zadomowienie
|
12mu05wczoraj widocznie byly jakies prace serwisowe..
ambiwalentna 29 fajne ciuszki a to na 100% chlopiec?ja juz nie bede sie rozdrabniac ,mam kilka bodziakow calkiem nieuzywanych po synku,takich uniwersalnych w kropki,paski,czekam na konkretne wiesci,jeszcze tydzien ... martulka a to fajnie, zajrze na te stronki i zobacze co tam maja ciekawego, majka a moze zrobmy tez liste pt torba do szpitala?
watek scrapkowy:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=765045 wątek decoupage:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=714593&page=7 mój raczkujący blog:http://niebieskainspiracja.blogspot.com Edytowane przez beatrix28 Czas edycji: 2015-03-09 o 07:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3394 |
Zakorzenienie
|
Witam się i ja po weekendowej przerwie
![]() U Was też wiosna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3395 |
Zakorzenienie
|
Jeeny, no nareszcie
![]() Tęskniłam ![]() Wczoraj dostałam jakiegoś kopa energii i zagoniłam TŻta do sprzątania. Porządnie wyszorował kuchnię, ja wysprzątałam salon i sypialnię plus przedpokój. Od razu lepiej! Została nam łazienka do wyszorowania, podłogi to umycia porządnego, okna i balkon ![]() A wieczorkiem byliśmy w teatrze i było bardzo miło ![]()
#3396 |
Zadomowienie
|
u nas tez super, ponoc do srody ma tak byc..
![]() u mnie luz,obiad od wczoraj,babeczki na przegryzke tez są..tylko makaron do rosolu tzreba ugotowac
#3397 |
Zakorzenienie
|
U mnie też było ciepło, mam nadzieję, że wiosna już zostanie z nami
![]() ![]()
#3398 |
Zakorzenienie
|
HEJ HEJ HEJ wizaż działa
![]() ![]() POGODA cuuudna ![]() ![]() Jak po Dniu Kobiet??? Dostałam piękne kwiaty ![]() ![]() WRZUCAM LISTĘ.... I pewnie mogę wrzucić wszystkie listy które posiadam ... Tylko przepisać muszę a potem odnośnik mogę mieć u siebie w podpisie tak by nikt szukać nigdzie nie musiał ![]() RZECZY SĄ POD KĄTEM CHŁOPCA WIĘC NALEŻY DODAĆ KILKA SUKIENECZEK EWENTUALNIE ODJĄĆ KILKA SPODNI... TO JEST TO CO JA BĘDĘ KUPOWAŁA. NIE ZA WIELE NIE ZA MAŁO TAK BY BYŁO W SAM RAZ. NIE SUGEROWAŁAM SIĘ NICZYM PRÓCZ TEGO ŻE BĘDZIE SIERPIEŃ GDY DZIECIĄTKO NA ŚWIAT PRZYJDZIE ORAZ CO MI BYŁO POTRZEBNE PRZY PIERWSZYM DZIECKU. Trzeba wziąć pod uwagę że moja córa ur się 51cm długości... Druga dzidzia tez zapewne wielka nie będzie bo ja jestem drobna. I tak to sobie wykalkulowałam: CIUSZKI ROZMIAR 52 1 SZTUKA ładne ubranko które zabierzemy do szpitala i ubierzemy dzidzie do zdjęcia CIUSZKI ROZMIAR 56 /DZIECKO MA NA SOBIE DO OK 2-3miesiąca/ 5sztuk BODY KRÓTKI RĘKAW 5sztuk BODY DŁUGI RĘKAW 3sztuki PAJACYKI 3sztuki ŚPIOCHY 3sztuki KAFTANIK 3sztuki PÓŁŚPIOCHY BEZUCISKOWE 2sztuki SKARPETY 2sztuki CZAPECZKA NA DWÓR 2sztuki CZAPECZKA PO KĄPIELI 2sztuki NIEDRAPKI RĘKAWICZKI CIUSZKI ROZMIAR 62 /dziecko ma na sobie od ok 2-3 miesiąca/ 5sztuk BODY KRÓTKI RĘKAW 5sztuk BODY DŁUGI RĘKAW 5sztuk PAJACYKI 3sztuki KAFTANIK + można kupić 2 koszulki 3sztuki ŚPIOCHY 3sztuki PÓŁŚPIOCHY 2sztuki SPODNIE 2sztuki SKARPETY 2sztuki CZAPECZKA NA DWÓR 1para BUCIKI MIĘKKIE +ŚPIWOREK DO WÓZKA +CIEPŁA BLUZA
#3399 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Wczoraj mnie nie było ale widzę,że nic nie opuściłam ![]() beatrix - ja nie mam jeszcze płci potwierdzonej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3400 |
Zakorzenienie
|
a widzę że się cytować nie da ;/
---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- NICOLE Jeeny, no nareszcie ![]() Tęskniłam ![]() Wczoraj dostałam jakiegoś kopa energii i zagoniłam TŻta do sprzątania. Porządnie wyszorował kuchnię, ja wysprzątałam salon i sypialnię plus przedpokój. Od razu lepiej! Została nam łazienka do wyszorowania, podłogi to umycia porządnego, okna i balkon ![]() A wieczorkiem byliśmy w teatrze i było bardzo miło ![]() Zabiło mnie to zdanie ![]() ![]()
#3401 |
Zadomowienie
|
Witam się i ja
![]() U mnie weekend intensywnie rodzinny więc nie było za bardzo jak zajrzeć tutaj ![]() Dziewczyny a co to się działo z tym wizażem ? nie działał ? Piękne rzeczy już kupiłyście dla maluszków ![]()
#3402 |
Zakorzenienie
|
NO nic nie działało....
Ej czy tylko ja nie mogę cytować???? I czemu czcionka mi sie zmienia sama tzn kolory??? ![]()
#3403 |
Zadomowienie
|
majka ja też nie mogę cytować :/ ale czcionka kolorów nie zmienia, chyba
![]()
#3404 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ale dziwnie było bez wizazu. Posty się nie cytuja |
![]() ![]() |
![]() |
#3405 |
Zakorzenienie
|
No ja wczoraj się rozsiadłam na kanapie... wiecie co by za szybko nie stawać... Naszykowałam jogurt, ciastka, dwie kanapki, herbatkę i sok... wchodzę a tu
![]()
#3406 |
Zadomowienie
|
ja tez dostalam kwiatki i czekoladki..
![]() ambiwalentna29 ja w sumie przypadkiem odkrylam ten sliniak u kolezanki,ale u nas bylo juz po sezonie ..takze stwierdzzilam ze przy drugim nie bede sie juz cackac tylko ulatwie sobie zycie, pralka tez mi za to podziekuje ![]() stwierdzilam ze jak bedzie dziewczynka kupie jakas uzywana wyprawke i kilka nowych ciuszkow, a jak chlopczyk to tylko nowe,bo mam wiekszosc po synku, ale to co nowe ze sklepu zawsze cieszy.. ![]()
#3407 |
Wtajemniczenie
|
Beatrix no u mnie jak się by okazało,że córka to nie mam nic
![]() ![]() ![]()
#3408 |
Zadomowienie
|
Wszyscy wczoraj na detoxie wizażowym byli.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3409 |
Wtajemniczenie
|
ja wczoraj byłam u mamy na obiadku imieninowym
![]() ![]() DZIś Mnie bierze ochota na deser OWOCOWY! ![]() ![]()
#3410 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3411 |
Zakorzenienie
|
witam się i ja w ten cudowny poniedziałkowy poranek
![]() mam w planach ogarnąć mieszkanko i ugotować pyszny obiadek... co z tego wyjdzie - zobaczymy ![]() dziękuję za listę wyprawkową ![]() p.s. pójdę z torbami, serio...zajechałam rano po zakupy do tesco no i wróciłam z ciuchami ![]()
#3412 |
Zakorzenienie
|
beatrix28 cieszy cieszy
![]() ![]() Ale już mam dziewczynkę więc sprawiedliwe będzie mieć chłopca.... Choć moja mała już sama wybiera sobie ciuszki które kupujemy i za dużo do gadania nie mam... Zamowiłam już też łóżeczko, materac i kołyskę i dużo ciuszków.... Czekam na dostawy ![]() Teraz szperam za pościelą... Moi faworyci do kołyski i wózka zdj 1 i 2 kołyska zdj 3 wózek ale jeszcze zastanawiam się nad wzorami i kolorami...
#3413 |
Zakorzenienie
|
zdjęć widzę że też dodać się nie da
![]()
![]() |
#3414 |
Zakorzenienie
|
u mnie dzisiaj ta słonecznie pięknie ale co z tego jak wiatr hula strasznie
![]() ![]() ja wczoraj byłam na zakupach ale dla mojej dzidzi nie kupiłam nic ![]() ![]() ![]() ale kupiłam maluchom siostry ubranka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3415 |
Zadomowienie
|
U mnie też piękne słoneczko aż w pracy się nie chce siedzieć.
Martwie się trochę bo od 2 dni nie mam wcale zgagi i mdłosci coraz mniejsze. Czułam już pare dni temu ruchy dziecka a od wekendu zupełnie nic. Wizytę mam w czwartek chyba zeświruje do tego czasu. Ja wczoraj też dostałam od męża piękne kwiaty potem poszliśmy na długi spacer ale prawie wcale ze soba nie rozmawialiśmy. Ciągle jakoś dziwnie jest między nami. ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Ja jeszcze nic nie kupilam dla dziecka wogóle nie mam jeszcze na to fazy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3417 |
Wtajemniczenie
|
roxana bo te ciuszki F&F tez są fajne niektóre. Ja akurat nie mam dostępu do tesco ale w lumpku czasem zdarzają się ładne z tej firmy
![]()
#3419 |
Wtajemniczenie
|
dd1dd ja chyba nie wytrzymam do 1 kwietnia w tej niepewności.. tzn mnie nawet kręci ta wielka niewiadoma..kto tam w brzuchu jest . Najbardziej ciekawskie są mama i siora... już bym chyba chciała szybciej wiedziec bo wszyscymi wkręcaja córkę
![]()
#3420 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dobrze ze mam wizytę w tym tygodniu. Moze dowiem się płci to i mnie najdzie ochota na jakieś zakupy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.