Przerwa w zwi±zku - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2015-03-23, 15:35   #1
zakochany93
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 31
Unhappy

Przerwa w zwi±zku

Witam wszystkich serdecznie,
Mam du¿y problem w zwi±zku, potrzebuje jakiej¶ rady.
Mianowicie, jestem ze swoj± dziewczyn± od 2 lat.
Pocz±tek by³ cudowny, 0 k³ótni itp.
Jednak od jakiego¶ czasu, czêsto dochodzi³o do sprzeczek o byle co,
jestem osob± bardzo zazdrosn± i uczuciow±, uwielbiam siê czêsto spotykaæ i spêdzaæ z wybrank± du¿o czasu, kosztem czêstego nie wyspania i brakiem czasu dla samego siebie...
Moja dziewczyna zdecydowa³a, ¿e chce przerwy, ¿e nie wie czego chce, ¿e potrzebuje czasu tylko dla Siebie, ale piszemy normalnie nie spotykamy siê, trwa to ju¿ jakie¶ 3 tygodnie.
Jest mi bardzo ciê¿ko, nie wiem co mam robiæ, kiedy jej pytam co dalej ona mówi, ¿e dalej nie wie... ¿e chyba mnie kocha ale nie nadaje siê do zwi±zku, ¿e nie ma na niego czasu itp.. proszê o pomoc, co mam robiæ? czekaæ dalej, czy podj±æ jakie¶ dzia³ania?? czy mo¿e powinienem sobie odpu¶ciæ ?
zakochany93 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-03-23, 15:41   #2
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 10 807
Dot.: Przerwa w zwi±zku

Cytat:
Napisane przez zakochany93 Poka¿ wiadomo¶æ
jestem osob± bardzo zazdrosn± i uczuciow±, uwielbiam siê czêsto spotykaæ i spêdzaæ z wybrank± du¿o czasu, kosztem czêstego nie wyspania i brakiem czasu dla samego siebie...
Moja dziewczyna zdecydowa³a, ¿e chce przerwy, ¿e nie wie czego chce, ¿e potrzebuje czasu tylko dla Siebie, ale piszemy normalnie nie spotykamy siê, trwa to ju¿ jakie¶ 3 tygodnie.
Jest mi bardzo ciê¿ko, nie wiem co mam robiæ, kiedy jej pytam co dalej ona mówi, ¿e dalej nie wie... ¿e chyba mnie kocha ale nie nadaje siê do zwi±zku, ¿e nie ma na niego czasu itp.. proszê o pomoc, co mam robiæ? czekaæ dalej, czy podj±æ jakie¶ dzia³ania?? czy mo¿e powinienem sobie odpu¶ciæ ?
Albo:
1. pozna³a innego
2. zag³aska³e¶ j± i chce odpocz±æ

Daj jej czas.
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-03-23, 15:44   #3
zakochany93
Raczkowanie

Wydaje mi siê, ¿e nie pozna³a nikogo innego,
trochê j± rozumiem bo praca,studia i jeszcze ja wpakowywa³em siê jej na g³owê kiedy tylko mog³em...
Martwi mnie te¿ to, ¿e sporo siê od Siebie ró¿nimy:/ Ona Twierdzi lub wydaje siê jej, ¿e jest aseksualna, a ja no, ¿e tak powiem wrêcz przeciwnie..
Stary 2015-03-23, 15:47   #4
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 10 807

Cytat:
Wydaje mi siê, ¿e nie pozna³a nikogo innego,
trochê j± rozumiem bo praca,studia i jeszcze ja wpakowywa³em siê jej na g³owê kiedy tylko mog³em...
Martwi mnie te¿ to, ¿e sporo siê od Siebie ró¿nimy:/ Ona Twierdzi lub wydaje siê jej, ¿e jest aseksualna, a ja no, ¿e tak powiem wrêcz przeciwnie..
Dopasowanie siê w ³ó¿ku to te¿ istotna kwestia w zwi±zku. Je¶li rzeczywi¶cie siê dobrali¶cie to mo¿e rzeczywi¶cie lepiej bêdzie siê rozej¶æ. Uczucia uczuciami ale je¶li nie bêdziecie wzajemnie spe³niaæ siê w ³ó¿ku to d³ugiej relacji nie wró¿ê.
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-03-23, 15:50   #5
zakochany93
Raczkowanie

Nie mam pojêcia co robiæ, zale¿y mi na niej i kocham j±... ale nie wiem co my¶leæ o tej przerwie.. ona uwa¿a, ¿e teraz ma du¿o wiêcej swobody i czasu dla Siebie..
niby chce przerwy, ale du¿o ze sob± piszemy.

Edytowane przez zakochany93
Czas edycji: 2015-03-23 o 16:27
Stary 2015-03-23, 16:22   #6
853a0c023c8a9e5f803a016f611fdc89ff0c353a_61296e91a3ed2
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 238

Edit: post bez sensu, po tym jak auutor zrobil edycjê swojego

Edytowane przez 853a0c023c8a9e5f803a016f611fdc89ff0c353a_61296e91a3ed2
Czas edycji: 2015-03-23 o 21:10
853a0c023c8a9e5f803a016f611fdc89ff0c353a_61296e91a3ed2 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-03-23, 16:23   #7
zakochany93
Raczkowanie

w jakim sensie mnie ok³amuje ?
Stary 2015-03-23, 16:28   #8
tesknota25
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 432

Cytat:
daj jej czas. :P
jesli kocha to wroci. I skoro chce odpoczac to to uszanuj, chociaz sformulowanie 'przerwa w zwiazku' jest smieszna troche. Musisz liczyc sie ztym ze moze byc roznie. Czekaj na jej ruch- wtedy cos bd wiadomo.
Stary 2015-03-23, 16:30   #9
_Margaret_
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 256

Cytat:
Nie mam pojêcia co robiæ, zale¿y mi na niej i kocham j±... ale nie wiem co my¶leæ o tej przerwie.. ona uwa¿a, ¿e teraz ma du¿o wiêcej swobody i czasu dla Sb..
niby chce przerwy, ale du¿o ze sob± piszemy.
Powiedz jej to, co tutaj napisa³e¶: ¿e nie wiesz co masz my¶leæ, niby chce przerwy, ale ze sob± piszecie. Zapytaj j± wprost czy umie okre¶liæ ile czasu ma trwaæ ta przerwa, bo Ty siê z tym ¼le czujesz i kiepsko to znosisz. Na koniec napisz swojej wybrance, ¿e skoro przerwa to przerwa i popro¶ j±, aby siê z Tob± nie kontaktowa³a do czasu podjêcia decyzji.
Swoj± drog± to dziewczyna chyba nie¼le kombinuje. Ma czas dla siebie, a jednocze¶nie faceta, który jest na ka¿de jej zawo³anie... Przepraszam, mo¿e to brutalne, ale dla mnie tak to wygl±da. Mo¿e taki uk³ad jej pasuje. Ca³y czas piszecie, a Ty pewnie dajesz jej do zrozumienia, ¿e j± kochasz, chcesz z ni± byæ (pomimo tego, ¿e ona trochê Ciê zbywa) i jak ona tylko odwo³a tê przerwê to od razu do niej pobiegniesz. Postaw sprawê jasno - ¿adnego kontaktu, bo przez to ¼le siê czujesz i poczekaj. Zobaczysz czy ona bêdzie chcia³a to ci±gn±æ w formie zwi±zku czy po prostu szuka kogo¶ do wygadania siê.

_Margaret_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-03-23, 16:30   #10
zakochany93
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tesknota25 Poka¿ wiadomo¶æ
daj jej czas. :P
jesli kocha to wroci. I skoro chce odpoczac to to uszanuj, chociaz sformulowanie 'przerwa w zwiazku' jest smieszna troche. Musisz liczyc sie ztym ze moze byc roznie. Czekaj na jej ruch- wtedy cos bd wiadomo.
ale jak siê odnie¶æ do tego, pisaæ ? odpisywaæ ? czy wzi±æ siê w gar¶æ i zerwaæ kontakt do czasu a¿ sama nie bêdzie chcia³a siê spotkaæ, a¿ nie zatêskni ??
Stary 2015-03-23, 16:34   #11
Pomaranczorange
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 309

...

Edytowane przez Pomaranczorange
Czas edycji: 2015-03-23 o 17:56
Pomaranczorange jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-23, 16:35   #12
zakochany93
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Margaret_ Poka¿ wiadomo¶æ
Powiedz jej to, co tutaj napisa³e¶: ¿e nie wiesz co masz my¶leæ, niby chce przerwy, ale ze sob± piszecie. Zapytaj j± wprost czy umie okre¶liæ ile czasu ma trwaæ ta przerwa, bo Ty siê z tym ¼le czujesz i kiepsko to znosisz. Na koniec napisz swojej wybrance, ¿e skoro przerwa to przerwa i popro¶ j±, aby siê z Tob± nie kontaktowa³a do czasu podjêcia decyzji.
Swoj± drog± to dziewczyna chyba nie¼le kombinuje. Ma czas dla siebie, a jednocze¶nie faceta, który jest na ka¿de jej zawo³anie... Przepraszam, mo¿e to brutalne, ale dla mnie tak to wygl±da. Mo¿e taki uk³ad jej pasuje. Ca³y czas piszecie, a Ty pewnie dajesz jej do zrozumienia, ¿e j± kochasz, chcesz z ni± byæ (pomimo tego, ¿e ona trochê Ciê zbywa) i jak ona tylko odwo³a tê przerwê to od razu do niej pobiegniesz. Postaw sprawê jasno - ¿adnego kontaktu, bo przez to ¼le siê czujesz i poczekaj. Zobaczysz czy ona bêdzie chcia³a to ci±gn±æ w formie zwi±zku czy po prostu szuka kogo¶ do wygadania siê.
dok³adnie tak jest, daje jej to do zrozumienia i masz racje, jestem na ka¿de jej zawo³anie... bo mi zale¿y...
Czyli proponujesz ¿ebym odpu¶ci³ i czeka³ a¿ podejmie decyzjê, bez okazywania jej tego ¿e mi zale¿y ?
Stary 2015-03-23, 16:36   #13
tesknota25
Raczkowanie

Cytat:
ale jak siê odnie¶æ do tego, pisaæ ? odpisywaæ ? czy wzi±æ siê w gar¶æ i zerwaæ kontakt do czasu a¿ sama nie bêdzie chcia³a siê spotkaæ, a¿ nie zatêskni ??
przerwa ale pisze z TOba ? podejrzana sprawa. URWIJ KONTAKT - moze wtedy sie ogarnie i da jej to do myslenia. Przerwa to przerwa, czyli utnij kontakt. Ja bym stawiala ze kogos ma ,a Ciebie trzyma jakby cos z tamtym nie wyszlo.(efekt kola zapasowego) Jesli chcesz uniknac takiego efektu- nie odzywaj sie- pokaz ze szanujesz siebie i jej ' proby' powoli zaczynaja Cie nudzic.Inaczej ona zawsze bd Cie traktowac tak jak teraz, na wlasnych warunkach bez patrzenia na Twoje uczucia...

Chce sie od Ciebie uwolnic? , ale nie chce zostac na lodzie..taka mysl mi pierwsza przychodzi do glowy.Nawet jesli sie 'pogubila' i naprawde nie wie czego chce - to tylko urwanie kontaktu pozwoli jej zatesknic, ciezko tesknic jak sie ma codzienny kontakt.

Edytowane przez tesknota25
Czas edycji: 2015-03-23 o 16:41
tesknota25 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-03-23, 16:41   #14
zakochany93
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tesknota25 Poka¿ wiadomo¶æ
przerwa ale pisze z TOba ? podejrzana sprawa. URWIJ KONTAKT - moze wtedy sie ogarnie i da jej to myslenia. Przerwa to przerwa, czyli utnij kontakt. Ja bym stawiala ze kogos ma ,a Ciebie trzyma jakby cos z tamtym nie wyszlo.(efekt kola zapasowego) Jesli chcesz uniknac takiego efektu- nie odzywaj sie- pokaz ze szanujesz siebie i jej ' proby' powoli zaczynaja Cie nudzic.Inaczej ona zawsze bd Cie traktowac tak jak teraz, na wlasnych warunkach bez spojrzenia na Twoje uczucia...

Chce sie od Ciebie uwolnic? , ale nie chce zostac na lodzie..taka mysl mi pierwsza przychodzi do glowy.
zapewnia mnie ¿e nikogo nie ma i ¿e z nikim innym nie pisze, wierze w to bo pracujemy w jednej firmie, z tym ¿e ja jestem na znacznie wy¿szym stanowisku, do tego studia, jest albo w pracy( tryb zmianowy) albo na uczelni...

Nie wiem ju¿ co my¶leæ, po waszych radach, chyba zdecyduje siê na zerwanie kontaktu, ale bêdzie to dla mnie bardzo trudne, jestem osob± która bardzo siê anga¿uje i przywi±zuje...
Stary 2015-03-23, 16:42   #15
tesknota25
Raczkowanie

Cytat:
zapewnia mnie ¿e nikogo nie ma i ¿e z nikim innym nie pisze, wierze w to bo pracujemy w jednej firmie, z tym ¿e ja jestem na znacznie wy¿szym stanowisku, do tego studia, jest albo w pracy( tryb zmianowy) albo na uczelni...

Nie wiem ju¿ co my¶leæ, po waszych radach, chyba zdecyduje siê na zerwanie kontaktu, ale bêdzie to dla mnie bardzo trudne, jestem osob± która bardzo siê anga¿uje i przywi±zuje...
nie masz innego wyjscia.serio.

Edytowane przez tesknota25
Czas edycji: 2015-03-23 o 16:44
tesknota25 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-03-23, 16:43   #16
dxdy
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 24

tnij kontakt, ona wie czego chce, tylko nie wie jak, albo nie ma odwagi powiedzieæ tego dosadnie, znajd¼ inn±, lepsz± i ciesz siê ¿yciem. Zmarnowa³a Ci 2 lata, mo¿esz jej na koniec potwierdziæ ¿e rzeczywi¶cie do zwi±zku siê nie nadaje ;p
dxdy jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-03-23, 16:46   #17
_Margaret_
Raczkowanie

Cytat:
Czyli proponujesz ¿ebym odpu¶ci³ i czeka³ a¿ podejmie decyzjê, bez okazywania jej tego ¿e mi zale¿y ?
Nie mia³am na my¶li takich dziecinnych gierek w³a¶nie w typie "poka¿ê, ¿e mi nie zale¿y", ale napisz jej, ¿e szanujesz jej decyzjê, wiêc prosisz, ¿eby uszanowa³a Twoj±, czyli brak kontaktu, bo ¼le to znosisz.

Swoj± drog± mo¿e j± faktycznie zag³aska³e¶. Ka¿dy powinien mieæ trochê (a ile to zale¿y od cz³owieka) czasu dla siebie. Z drugiej strony, je¶li mia³aby Ciê do¶æ to po co sama by do Ciebie pisa³a. No chyba, ¿e to Ty ca³y czas do niej piszesz?

Stary 2015-03-23, 16:48   #18
zakochany93
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dxdy Poka¿ wiadomo¶æ
tnij kontakt, ona wie czego chce, tylko nie wie jak, albo nie ma odwagi powiedzieæ tego dosadnie, znajd¼ inn±, lepsz± i ciesz siê ¿yciem. Zmarnowa³a Ci 2 lata, mo¿esz jej na koniec potwierdziæ ¿e rzeczywi¶cie do zwi±zku siê nie nadaje ;p
nawet je¶li by tak by³o, nie jestem typem chama który by w taki sposób, koñczy³by co¶ na czym mu zale¿a³o.

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Cytat:
Nie mia³am na my¶li takich dziecinnych gierek w³a¶nie w typie "poka¿ê, ¿e mi nie zale¿y", ale napisz jej, ¿e szanujesz jej decyzjê, wiêc prosisz, ¿eby uszanowa³a Twoj±, czyli brak kontaktu, bo ¼le to znosisz.

Swoj± drog± mo¿e j± faktycznie zag³aska³e¶. Ka¿dy powinien mieæ trochê (a ile to zale¿y od cz³owieka) czasu dla siebie. Z drugiej strony, je¶li mia³aby Ciê do¶æ to po co sama by do Ciebie pisa³a. No chyba, ¿e to Ty ca³y czas do niej piszesz?
ró¿nie to bywa, raz ja wiêcej, raz ona..
Stary 2015-03-23, 17:09   #19
dxdy
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 24

Cytat:
nawet je¶li by tak by³o, nie jestem typem chama który by w taki sposób, koñczy³by co¶ na czym mu zale¿a³o.
tak jak nie trawiê wznios³ych cytatów wstawianych na tle b³êkitnego nieba, udostêpnianych na "motywatorach" czy podobnych, tak ten mi utkwi³.
"S± godziny które licz± siê podwójnie, i lata niewarte jednego dnia"

mo¿esz siê dalej zastanawiaæ i kotleta odgrzewaæ albo zacz±æ ¿yæ, pozdrawiam i powodzenia.
dxdy jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-23, 17:11   #20
_Margaret_
Raczkowanie

Je¶li faktycznie chcesz wiedzieæ "na czym stoisz" to popro¶ o niekontaktowanie siê z Tob±, bo takim pisaniem ze sob± i przeci±ganiem nic nie zyskasz, a jedynie oboje (byæ mo¿e) tracicie czas. Wiesz jak to siê mówi: lepsza najgorsza prawda ni¿ najs³odsze k³amstwo.
Daj znaæ jak sytuacja siê rozwinie. Powodzenia!

Stary 2015-03-23, 17:13   #21
zakochany93
Raczkowanie

Dziêkuje wam wszystkim za rady, kiedy sprawa siê rozwi±¿e- dam znaæ z jakim rezultatem koñcowym.
Pozdrawiam wszystkich.
Stary 2015-03-23, 17:14   #22
KiniaaxD
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 659

Cytat:
Jak mo¿na CHYBA kogo¶ kochaæ? Albo siê kocha, albo nie.
Autorze, lepiej podejmij dzia³ania, ale ¿ycia bez niej.
Dusisz siê w tym zwi±zku, nie mia³e¶ dla siebie czasu. Przemy¶l sobie wszystko na spokojnie, czy to ma sens. Pozdrawiam

Razem: 25.09.2010r

Zarêczyny: 16.08.2014r

Zapuszczaaam k³aczki
by³o 35 jest 47 bêdzie 60!

Dbam o pazurki

CEL= 60cm
KiniaaxD jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-03-23, 17:35   #23
zakochany93
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KiniaaxD Poka¿ wiadomo¶æ
Jak mo¿na CHYBA kogo¶ kochaæ? Albo siê kocha, albo nie.
Autorze, lepiej podejmij dzia³ania, ale ¿ycia bez niej.
Dusisz siê w tym zwi±zku, nie mia³e¶ dla siebie czasu. Przemy¶l sobie wszystko na spokojnie, czy to ma sens. Pozdrawiam
heh chcia³ bym ¿eby ta decyzja by³a dla mnie prostsza, ciê¿kie decyzjê mnie teraz czekaj±.. zobaczmy co z tego wyniknie
Stary 2015-03-23, 17:46   #24
KiniaaxD
Rozeznanie

Cytat:
heh chcia³ bym ¿eby ta decyzja by³a dla mnie prostsza, ciê¿kie decyzjê mnie teraz czekaj±.. zobaczmy co z tego wyniknie
Domy¶lam siê ¿e to bardzo ciê¿ka decyzja, ale dziewczyna Tob± manipuluje, nie wie czy Ciê kocha, czy nadaje siê do zwi±zku, i mówi to po dwóch latach. Szczerze, albo siê znudzi³a, albo pozna³a kogo¶. Miej Autorze szacunek do siebie, zajmij siê sob±, zacznij my¶leæ o sobie (BEZ OBRAZY, g³upie porównanie) ale jak na razie, to jeste¶ jak taki piesek, na jej zawo³anie. Nie pozwól sobie znowu na to.
Trzymam kciuki za Ciebie, i Twoje decyzje. Daj znaæ co zdecydowa³e¶.

PS. A najlepiej jak siê spotkacie i to szybko, i powiesz jej to co tutaj napisa³e¶, ile masz czekaæ, czy to ma sens.
Ona czuje siê teraz wolna, sama Ci to powiedzia³a, w±tpiê aby chcia³a wróciæ. Przykra sprawa, bo jak czytam to wydajesz siê fajnym facetem

Zapuszczaaam k³aczki

Dbam o pazurki

CEL= 60cm
Stary 2015-03-23, 17:56   #25
zakochany93
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KiniaaxD Poka¿ wiadomo¶æ
Domy¶lam siê ¿e to bardzo ciê¿ka decyzja, ale dziewczyna Tob± manipuluje, nie wie czy Ciê kocha, czy nadaje siê do zwi±zku, i mówi to po dwóch latach. Szczerze, albo siê znudzi³a, albo pozna³a kogo¶. Miej Autorze szacunek do siebie, zajmij siê sob±, zacznij my¶leæ o sobie (BEZ OBRAZY, g³upie porównanie) ale jak na razie, to jeste¶ jak taki piesek, na jej zawo³anie. Nie pozwól sobie znowu na to.
Trzymam kciuki za Ciebie, i Twoje decyzje. Daj znaæ co zdecydowa³e¶.

PS. A najlepiej jak siê spotkacie i to szybko, i powiesz jej to co tutaj napisa³e¶, ile masz czekaæ, czy to ma sens.
Ona czuje siê teraz wolna, sama Ci to powiedzia³a, w±tpiê aby chcia³a wróciæ. Przykra sprawa, bo jak czytam to wydajesz siê fajnym facetem
nie czuje urazy o te s³owa bo wiem, ¿e dok³adnie tak jest, ale nie potrafiê nic z tym zrobiæ, zawsze siê anga¿uje w 100% i pó¼niej ponoszê tego bolesne konsekwencje, jakie¶ kroki podejmê na pewno,
czy dobre czy nie, czas poka¿e.. cieszê siê ¿e mogê poznaæ sugestie z tego "Kobiecego" punktu widzenie..
Stary 2015-03-23, 18:15   #26
_Margaret_
Raczkowanie

Cytat:
zawsze siê anga¿uje w 100% i pó¼niej ponoszê tego bolesne konsekwencje
Nawet je¶li z tego zwi±zku nic nie wyjdzie (a skoro dziewczyna CHYBA Ciê kocha to ju¿ powinno Ci to daæ do my¶lenia) to potraktuj to jak lekcjê, a nie jako pora¿kê. Wiem, ¿e ³atwo siê pisze, ale wiêkszo¶æ z nas prze¿y³a zawody mi³osne .
To, ¿e anga¿ujesz siê w 100% bardzo dobrze o Tobie ¶wiadczy i na pewno trafisz na kobietê, która to doceni i odp³aci tym samym.

Stary 2015-03-23, 18:18   #27
zakochany93
Raczkowanie

Cytat:
Nawet je¶li z tego zwi±zku nic nie wyjdzie (a skoro dziewczyna CHYBA Ciê kocha to ju¿ powinno Ci to daæ do my¶lenia) to potraktuj to jak lekcjê, a nie jako pora¿kê. Wiem, ¿e ³atwo siê pisze, ale wiêkszo¶æ z nas prze¿y³a zawody mi³osne .
To, ¿e anga¿ujesz siê w 100% bardzo dobrze o Tobie ¶wiadczy i na pewno trafisz na kobietê, która to doceni i odp³aci tym samym.
mam nadziejê, ¿e wszystko siê u³o¿y i t± Kobiet± bêdzie w³a¶nie ta obecna. Potrzebuje czasu, uszanuje to.
Choæby nic z tego ju¿ nie wynik³o, nie bêdê ¿a³owa³, ¿e nie próbowa³em.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-03-23, 18:43   #28
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 6 282

Kobieta to rzeczownik, piszemy z ma³ej litery. Nie musisz z niej robiæ bogini i pisaæ wszystkiego co jej dotyczy du¿± liter±...

Dla mnie nie ma czego¶ takiego jak przerwa w zwi±zku. Zwi±zek to nie jest gra komputerowa, ¿e mo¿na j± sobie zawiesiæ na jaki¶ czas. Wytrzyma³e¶ w stanie zawieszenia i tak 3 tygodnie, dla mnie to ju¿ wystarczaj±co d³ugo. Niech podejmie decyzjê w prawo albo w lewo.
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-03-23, 18:49   #29
zakochany93
Raczkowanie

doskonale o tym wiem, ale czy je¶li prosi mnie o czas to mam jej go nie daæ ? mam byæ natrêtny i siê wpraszaæ w jej ¿ycie, wtedy kiedy sama nie wiem czego tak naprawdê chce? czy to nie by³ by egoizm z mojej strony...
Stary 2015-03-23, 19:07   #30
KiniaaxD
Rozeznanie

Cytat:
doskonale o tym wiem, ale czy je¶li prosi mnie o czas to mam jej go nie daæ ? mam byæ natrêtny i siê wpraszaæ w jej ¿ycie, wtedy kiedy sama nie wiem czego tak naprawdê chce? czy to nie by³ by egoizm z mojej strony...
Egoizm jest z jej strony, w tym momencie.
Powiniene¶ jej powiedzieæ jasno, albo wóz, albo przewóz. Niech siê zdeklaruje, bo ile jeszcze masz czekaæ? Ona by czeka³a gdyby¶ Ty chcia³ "przerwy"?
Dla mnie, niestety przerwa te¿ oznacza koniec, masz kolego du¿o do my¶lenia I jak pisa³a kole¿anka wy¿ej, jakby wam nie wysz³o, to nie traktuj tego jak pora¿kê.
Nie wiem czy to wasz pierwszy zwi±zek, nie doczyta³am albo nie napisa³e¶ :p Je¿eli tak, to na pocieszenie mogê napisaæ, ¿e takie zwi±zki zazwyczaj siê koñcz±, a w ka¿dym nastêpnym cz³owiek nie pope³nia tych samych b³êdów. Powtórzê, zacznij siebie szanowaæ

Zapuszczaaam k³aczki

Dbam o pazurki

CEL= 60cm
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Narzêdzia

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-05-03 09:28:26

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.