![]() |
#91 |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 9
ej no serio na brzuchu
![]() takie dziwne uczucie, jeszcze jak stoję to ok. ale jak usiąde to masakra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na blizny, przebarwienia i dodatkowo wzmacniający ściany naczyń olej z róży piżmowej, może być też arganowy bo mocno odbudowuje naskórek. Naczytałam się bardzo pozytywnych opinii na temat oleju z Marakui właśnie pod kątem przebarwień na twarzy więc będę testować jak przyjdzie ![]() Działanie rozjaśniające zauważyłam też po opryskiwaniu twarzy hydrolatem z róży damasceńskiej, przemywaniu twarzy domowym tonikiem z octu jabłkowego ![]() Ale jeżeli chodzi o brzuch to w tej chwili polecam arganowy, a po ciąży z róży piżmowej ![]() Dodatkowo mnóstwo pozytywnych opinii zbiera też : http://zszywka.pl/p/laboratorios-por...-11345889.html Mogłabyś stosować naprzemiennie z olejami i efekt byłby fajniejszy ![]() ![]()
![]() |
#94 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Tak czulam
![]() Ni zeby nie ta cukrzyca to pewnie by i tak bylo ale ogolnie to nie doczekam terminu ra czej |
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a Twoja ile juz wazy? ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- dobra, idę sobie wyprasowac ubrania na jutro przy okazji tetry poprasuje i fajrant ![]() odbieram jutro torbę i zaczne pakowac w tym tyg. mam jeszcze pytanko - sol fizjologiczna - ile kupiłyście? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
No niestety...następnym razem Ci napiszę że mam
![]()
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
Poszłam piechotą i w sumie mi się udało- w jedną str ładna pogoda była a w drugą już zaczynało wiać ale nie padało więc spoko. A że spotkanie było w kawiarni to zjadam pyszny kawałek ciasta czekoladowego
![]() A ze spotkania najważniejsza sprawa to to, że najlepiej zrobić USG bioderek w pierwszym góra drugim miesiącu życia dziecka i oczywiście rodzinny musi dać skierowanie.
![]() |
#102 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
eeee natchnienie miałam
![]() ![]() powiem Ci wiecej ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Loluska a co z ujedrnianiem brzucholi po porodzie? Dziewczyny nadaje z wanny. Jezeli zagine tzn ze tel sie utopil:P
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
pfff w Niemczech najsilniejsza burza wietrzna od lat... 160 km/h :mdeje: a ja sie dziwie ze mi prawie łeb urwało.
#106 | |||
Zakorzenienie
|
Wróciłam, mam kawę!!
Pijcie dziołszki ![]() Cytat:
![]() ![]() ja piję kawę z mlekiem i bez cukru, taką z jednej łyżeczki-nie za mocną i w zasadzie piję ją jedynie ze względu na walory smakowe ![]() ![]() o , nie jestem sama ![]() Cytat:
![]() to co wypisali-to pewnie znaleźli jakies inne bakterie ![]() Cytat:
![]() i porywam rafaello ![]() oo i mamy wyjasnienie bakteriologiczne , jestes niezastąpiona Myko ![]() ja kupiłam 2 opakowania po 50 szt tej dla dzieci, w dobrej cenie była na gemini , dla siebie do inhalacji w razie choroby tez bede uzywac, warto miec to w domu, a datę ma długą ![]() Zamówiłam w końcu te koszule cholerne hahahaha może jutro przylezą, wypiorę je i wtedy się pakuję ![]() ![]() ![]()
![]() |
#107 | |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() muszę to mydło na pewno kupić ![]() a z róży można podczas karmienia stosować ?
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie jest ile czego zabrać ![]()
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
Ejjj w ogóle to kusicie tym rozpakowaniem... biorąc pod trwanie tej części do ok 15 kwietnia to może i ja pod koniec bym się załapała
![]() ![]()
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
U mnie też nie ma info, co trzeba wziąć.
Robię to na czuja, dzięki Wam... Bo jak pytam położnej to mówi, że jeszcze czas i tłumaczenia, że chce rozłożyć zakupy na raty nic nie dają. Więc kupiłam to co Wy i się będę pakować niedługo. Brakuje mi tylko klapek i koszul. No i torbę muszę kupić.
#111 |
Rozeznanie
|
Hejka
![]()
#112 |
Zakorzenienie
|
Uwaga uwaga!
Znalazlam idealny sposob golenia mojej bożeny-moze komus się przyda ![]()
#113 | |||
Wtajemniczenie
|
laski :pała: poszalałyście, już 4 strony??
![]() Cytat:
5 jaj 2 cukry waniliowe 1 szkl cukru 2 szkl mąki 1 margaryna 2 łyżeczki proszku do pieczenia bakalie ilość wg uznania (ja daję 2 paczki z Bakalandu po 400 g i paczuszkę skórki pomarańczowej) białka ubić na sztywno, margarynę utrzeć z cukrami i dodać żółtka,, dodać mąkę z proszkiem do pieczenia, wsypać bakalie, wymieszać delikatnie z białkami i sru do piekarnika ![]() pieczemy godzinkę w 180 stopniach na termoobiegu to najlepszy keks jaki w życiu jadłam, a przyznam, że nie cierpię bakali ![]() mąż mnie za niego kocha Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b702238669.png razem od 06.10.2007 ![]() nasz wielki dzień - 06.09.2014 ![]() Lenka przyszła na świat 10.05.2015 ![]() ![]() Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
O Jezuuuu będę się opalać w blasku swej zayebistosci
![]() Extra ciacho mi wyszło ![]() Sylwia jeśli chcesz pleśniak to przepis podany przez Anol jest idealny ![]() ![]()
#115 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Iluzja hanka miała termin tak jak ja na 3 mają ![]()
![]() |
#116 |
Konto usunięte
|
]Izuniano nieźle. ciekawe czy ja cos tak widze
![]() co do torby do szpitala Baset uwazam ze pirzgnięta ta położna, przeciez juz całkiem nieduzo zostało. u mnie tez nie ma info co zabrac, wezmę to co do tej pory ustaliłyśmy. w razie czego tz dowiezie cos. co do ubranek takie na czas pobytu w szpitalu wezmę jakies takie gorsze i dwa komplety na wyjście |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja bez kawy, tak mi się wydawało chyba, kiedyś żyć nie mogłam, jak mocnej rano nie wypiłam to zombie. W ciąży zaczęłam pić trochę słabszą, ale nadal taką z fusami, a potem mnie odrzuciło i piję sobie inkę albo taką creme z dużą ilością mleka. I tez tylko dla smaku bo lubię ![]() Ja torby tez nie mam spakowanej, nawet torby nie mam ![]() ![]()
Tymek ![]() Edytowane przez jagodowa07 Czas edycji: 2015-03-31 o 18:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja co prawda mrowienia nie czuję jako takiego ale murzyńskie cyce mam, nie ma co ![]() Santi- no nie mam wlasnie ![]()
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę że po porodzie tak ![]() I dziopki nie przesadzajcie, wielu rzeczy nie wiem. A jak coś się lubi to same wiecie na pewno że się głowy lepiej trzyma ![]() Izunia Rozbroiłaś system golenia Bożeny na pieska ![]() co do ujędrniania brzucha po porodzie to smarowanie mocno regenerującymi olejami również nie zaszkodzi i tu zdecydowanie argan. Świetny też jest Macadamia bo jest to olejek który wnika najgłębiej, taki promotor wchłaniania i rozbija złogi tkanki tłuszczowej Oczywiście smarowanie + masaż da najfajniejsze efekty Ale samo smarowanie nie wystarczy oczywiście w formie zabiegów można byłoby np: 1 x w tygodniu : okłady z błota z morza martwego + owinięcie spożywczą folią, trzymamy co najmniej 15 min. Będzie mrowiło a nawet piekło, każda z nas ma inną tolerancję. Ale przy regularnym stosowaniu efekt ujędrnienia, spłycenia rozstępów, antycellulitowy super. Świetna sprawa też na uda i pośladki. Ja trzymałam nieraz nawet do godziny, zależało mi wtedy na efekcie spłycenia rozstępów starych i skóra była mocno napięta i nawet Tż widział różnicę ![]() oczywiście wszelkie masaże szorstkimi gąbkami, od siebie polecam Marokańską Rękawicę Kessa, mega sprawa nie tylko do brzucha ale i całego ciała ![]() naprzemienne prysznice ciepłą i zimną wodą smarowanie ujędrniającymi balsamami, świetny jest z Eveline ![]() ![]() peelingi, najlepiej domowe np. oliwa z oliwek + kawa na pewno picie dużej ilości wody i ćwiczenia ![]() Tylko oczywiście wszystko to po okresie połogu, jak dojdzie się do formy ![]() Wpływu na karmienie na pewno nie będzie miał: masaż rękawicą Kessą, naprzemienne prysznice, smarowanie np Arganem Nie mam pewności co do okładów z błota i smarowania ujędrniającymi balsamami takimi wygrzewającymi. Pasowałoby podpytać lekarza ![]() No i tyle ode mnie z takich domowych sposóbów ![]() Idę się kąpać ![]() ![]()
Najszczęśliwsza mama pod słońcem ![]() 19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie ![]() Edytowane przez loluska Czas edycji: 2015-03-31 o 18:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a to błoto z morza martwego.. gdzie to dostac? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.