|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXX + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() Wesołych Świąt i ode mnie Aby was rodzinna atmosfera ogrzewała, gdyż na pogodę nie ma co liczyć w tym roku
|
|
|
|
|
#2012 | |||
|
leśny stwór
|
Cytat:
dziękuję i dla Ciebie - pięknych Świąt i chwili odpoczynku ![]() Cytat:
![]() Najlepszego ![]() Radosnych Świąt! Wypocznijcie ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
|
#2013 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2014 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak,bardzo ładnie prezentuje się w słonku ![]() Hehe,dziękuje ![]() Dzięki ![]() Bardzo ładne! ![]() Cytat:
![]() Super mani,takie wesołe ![]() Dziękuje wszystkim za życzenia i również życzę zdrowych,spokojny i radosnych Świąt
Edytowane przez 5b5d99de58a13445bbbddfb9cef436b5e5bc9934_64ac8d7278bfa Czas edycji: 2015-04-05 o 12:32 |
||
|
|
|
#2015 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Bry
Dziękuję za życzonka ![]() Uuuu kochana myślę, że inny facet to by mnie z auta po kilometrze wyrzucił .Bardzo się boję ( tak mi zostało po wypadku), jestem w aucie okropna ( staram się trochę nad tym panować ale średnio mi to wychodzi ) Cyt: Zwolnij, uważaj, czemu tak szybko, puść barana bo na nas najedzie, ludzie przed przejściem, pies na chodniku itp itp. Rączkę na drzwiach w poprzednim aucie miałam popękaną od łapania się ,,w sytuacjach" stresowych. Jestem w samochodzie w stałym napięciu, po dłuższej trasie ( kiedy dużo jeździmy po mieście), wysiadam z samochodu zmęczona. Po 2 dniach mam zakwasy Dziwię się temu bardzo ( ale nie mogę nad tym zapanować) bo w sytuacjach naprawdę stresujących ( potrąciliśmy 3 lata temu 2 ludzi, na szczęście skończyło bez poważnych urazów więc wiem z doświadczenia) jestem opanowana, skupiona, nie panikuję, działam jak maszyna. Dziwne to ![]() Cytat:
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;50914340] Mam mani,ale pogoda jest "cudowna" że nie dało się tego lakieru normalnie sfotografować.To jest ChG - ahoy [/QUOTE]U mnie pięknie, słoneczko bez wiatru tyle, że chłodno Kurcze jakoś mi nie halo ta chinka ale pazurki mrr Cytat:
Smutna piona a to dopiero 3 miesiące ![]() Noooo próby się odbyły, butelka zmywacza poszła Cytat:
Fajny maniutek ![]() Cytat:
Kuruj się Ja dopiero dzisiaj pomalowałam, przy świątecznym śniadaniu siedziałam w golasach No nie wyrobiłam się
|
|
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
Wraca córa marnotrawna :P Ale mam 3 sztuki wkupnych!
![]() ![]() I aktualne, malowane dzisiaj na szybciora ze względu na brak czasu: ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;50914340]Nie pomagasz ![]() Mam mani,ale pogoda jest "cudowna" że nie dało się tego lakieru normalnie sfotografować.To jest ChG - ahoy ![]() [/QUOTE] Ooo faktycznie nie wygląda jak Ahoy! Ale znam go i wyobrażam sobie, że urywa <3 Z tym, że jest totalnie niefotogeniczny, zwłaszcza w taką pogodę. |
|
|
|
#2017 | ||
|
leśny stwór
|
Cytat:
a dziękuję i za życzenia świąteczne też ![]() Cytat:
Mam też mani, zaległe, a jakże Na blogu też jest. To Miss Sporty Candy Shine i Rimmel ![]() |
||
|
|
|
#2018 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Otóż to Cytat:
![]() Też mam mani,to jest ciemny brąz Bosz..przez tą pogodę zdjęcia takie ch****e wychodzą :/
Edytowane przez 5b5d99de58a13445bbbddfb9cef436b5e5bc9934_64ac8d7278bfa Czas edycji: 2015-04-06 o 08:48 |
||
|
|
|
#2019 |
|
leśny stwór
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;50937842]
Podoba mi się,takie słodkie jest ![]() Też mam mani,to jest ciemny brąz Bosz..przez tą pogodę zdjęcia takie ch****e wychodzą :/[/QUOTE] ale ta trawka taka delikatna Dzięki ![]() kurczę, nie widać, że to brąz, ale to Rebel Spirit? Piękne są takie brązy |
|
|
|
#2020 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bry
Uwielbiam takie poranki, kawusia, łóżeczko, lenistwo i nigdzie nie trzeba się śpieszyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Piękny ten różyk Nabędę ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;50937842] Też mam mani,to jest ciemny brąz Bosz..przez tą pogodę zdjęcia takie ch****e wychodzą :/[/QUOTE]Aaaaaa u mnie widzę czarny z nutą zielonego ![]() Cudny kształt pazurków Też mam mani, troszkę czasu było więc pokombinowałam ![]() Oczywiście prawy wskaźnik, top rozmazał lekko ![]() Tadam
|
|
|
#2021 | |
|
keep calm and contour on
|
Cytat:
|
|
|
#2022 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
a dziękuję ![]() nabądź, bo warto ![]() aleee fajne ![]() |
|
|
|
|
#2023 | |||||
|
フワフワの猫
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mani urocze! ![]() Cytat:
Co to za lakier ten ostatni? Czyżby Niebieskie migdały?Cytat:
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;50937842]Też mam mani,to jest ciemny brąz Bosz..przez tą pogodę zdjęcia takie ch****e wychodzą :/[/QUOTE]Na insta już widziałam i myślałam że to zwykła czerń, na laptopie wygląda jak bardzo bardzo ciemna szarość... ![]() Cytat:
![]() Załamuję się ostatnio nad moimi paznokciami. ). Już nie wiem jaki kształt byłby najlepszy, teoretycznie kwadraty, żeby nie ruszać w ogóle boków, no ale one akurat mi nie pasują. Mam ochotę je upierniczyć na całkowite zero i zostawić same sobie. |
|||||
|
|
|
#2024 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
pozwól boczkom odrosnąć maksymalnie, potem nie piłuj ich zbyt głęboko, pozwól by przyrastały i delikatnie formuj na migdały od wolnego brzegu. To jedyne, co mogę z własnego doświadczenia doradzić... |
|
|
|
|
#2025 | ||||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
Essie cudny, ale to zdobienie nie bardzo, też mi się trochę obrusowo kojarzy Cytat:
ale słodziaki ![]() a mi się wszystkie podobają, chociaż neon chyba najbardziej Cytat:
gdyby nie trawka tobyłoby ideolo [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;50937842]Też mam mani,to jest ciemny brąz Bosz..przez tą pogodę zdjęcia takie ch****e wychodzą :/[/QUOTE]widziałam już, kolor nie mój, ale pazurki super u mnie dzisiaj słonko Cytat:
zazdroszczę.. ja dzisiaj byłam u dziadków, dopiero co wróciłam i idę leżeć plackiem, nie dotykać świetnie wyszło mam nadzieję, że wszystkie odpoczęłyście i spokojnie wam święta minęły ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- to i ja zarzucę mani, bo mam zaległe ![]() Salon Perfect - Nautical Nights, cuuudooo.. 2 warstwy i czas schnięcia błyskawiczny, no zakochałam się w wersji matowej (bo było widać delikatne pociągnięcia pędzelka) i w wersji błyszczącej ![]() ![]()
|
|
#2026 | ||
|
フワフワの猫
|
Cytat:
Będą musiały być dosyć długie ale jakoś się przemęczę... ewentualnie spróbuję bardziej zaokrąglić i skrócić, zwłaszcza że akurat mniejszy przyrost sprzyja temu. :PCytat:
Piękny, zwłaszcza w błysku. ).
|
||
|
|
|
#2027 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
ja zdecydowanie wolę, jak w lakierze jest albo sama trawka, albo heksy/drobinki okrągłe/kwadraty/czy inne pierdoły, połączenie tych obu mi nie gra ![]() też miałam takie skojarzenie, satyny z Wibo nie mam, więc nie porównam
|
|
#2028 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pilar ja podziwiam wszystkich . Cytat:
![]() Szczerze to olałam ( za radą dziewczyn Cytat:
Rano na wysokich obrotach, szykowanie śniadanka, o 14 zostaliśmy już sami w domku i słodkie lenistwo dzisiaj zwlekłam się z wyrka o 14 ![]() Śliczności w macie
|
|
|
#2029 | |||
|
Zakorzenienie
|
wszystkie cudne
masz taki piękny kształt Cytat:
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;50937842]Też mam mani,to jest ciemny brąz Bosz..przez tą pogodę zdjęcia takie ch****e wychodzą :/[/QUOTE]nie widzę, że brąz, dlatego mi się podoba fajna głębia Cytat:
Cytat:
i ja mam mani, skoro już tak wszystkie wrzucanie ten jasny kolor ma w sobie więcej różu, ale nie mogłam tego złapać, a i w programie próbowałam kolor zmienić i nie pykło :/ a fiolet oddałam dość dobrze w programie, ale kolor skóry się nie zgadza ![]()
|
|
|
#2030 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
zazdrocha.. ja dzisiaj w rozjazdach, a chętnie bym pogrzała zadek w domu, ale jutro śpię kurde do oporu, żadna siła mnie nie ściągnie z wyra wcześniej, niż przed 10 dziękuję Cytat:
starałam się oba cudne
|
|
#2031 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jakie zakręcone,super jest ! Cytat:
niestety mój aparat w telefonie przy takiej pogodzie nie jest w stanie oddać w 100% koloru.Cytat:
A u mnie dziś: śnieg,deszcz,deszcz + grad,deszcz +śnieg Fajne mani Cytat:
![]() Cytat:
Obydwa mani super |
|||||
|
|
|
#2032 |
|
Lwiątko z Cintry
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;50942804]A u mnie dziś: śnieg,deszcz,deszcz + grad,deszcz +śnieg
Fajne mani to u mnie tak wczoraj było, co chwila gwałtowna zmiana pogody ale mam nadzieję, że już zawita na dobre ładna pogoda, będzie nam łatwiej paznokcie fotografować - wieczny problem pazurkomaniaczek 'no gdzie ta ładna pogoda?! nie mogę mojego zaebistego mani ofocić dziękuję
|
#2033 | |||
|
leśny stwór
|
Cytat:
nooo, spoko, ale ona taaaka drobna ![]() o, świetny, podobny do Wibo ![]() Cytat:
![]() hight five, też tak uważam ![]() Cytat:
![]() ale ten jasny śliczny ![]() fiolet trochę sztucznie wygląda ale ładny |
|||
|
|
|
#2034 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;50932414]
Bardzo ładne! ![]() [/QUOTE]Dziękuję To super! Jestem z siebie dumna! Kropeczkowe --> rewelka!!!! Cytat:
![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;50937842] Też mam mani,to jest ciemny brąz Bosz..przez tą pogodę zdjęcia takie ch****e wychodzą[/QUOTE]U mnie nie widać brązu, ale wierzę na słowo ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Rozumiem ![]() Cytat:
Może i ma coś z obrusu, ale ładnego obrusu Tez od razu pomyslałam o Satynce z wibo Fajny!Jasny boski! Fiolecik też dość ciekawy.
|
|
#2035 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
nie przekonasz mnie! dziękuję Cytat:
nie mówię, że brzydki, bo mani ładne, ale jednak nie w moim stylu, a i Ty mi się z czym innym kojarzysz ![]() dziękuję
|
|
#2036 |
|
leśny stwór
|
nie będę komentować tego patykowego hejtu ![]() ![]() oj tam, może zmądrzejesz kiedyś I ma kolejne zaległe. Na blogu też jest... ![]() |
|
|
|
#2037 | ||||
|
フワフワの猫
|
Cytat:
A potem tylko je oglądam w butelkach, taa.Cytat:
![]() Cytat:
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;50942804]To nie jest czerń ani bardzo bardzo ciemna szarość niestety mój aparat w telefonie przy takiej pogodzie nie jest w stanie oddać w 100% koloru.[/QUOTE]Szkoda, bo chętnie zobaczyłabym ten brąz. Przydałby mi się jakiś ciemny... ![]() Noo mam nadzieję, nie lubię długich paznokci (tzn. u kogoś jeszcze mogą mi się podobać, ale ja się strasznie źle i dziwnie z nimi czuję). A jeszcze wpadłam na to zdjęcie, zakochałam się i mam ochotę całkiem zaokrąglić moje. Trawka forever. ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
![]() Takie biedronkowe. Piękna baza!
|
||||
|
|
|
#2038 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
![]() oh yeah ![]() hahahaha, nooo dziękuję |
|
|
|
|
#2039 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
moooże kiedyś, ale nie sondze, nie sondze oo, a to już mi się całe podoba Cytat:
przeczytałam, że przyjmiesz każdego gluta i dopiero po chwili styki zaskoczyły ![]() o jakie ładne
|
|
#2040 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ładne delikatesy [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;50937842]Drugie i trzecie cudowne Też mam mani,to jest ciemny brąz Bosz..przez tą pogodę zdjęcia takie ch****e wychodzą :/[/QUOTE] Dziękuję Ty, a ja myślałam, że to ciemna zieleń ;o Coś jak Essie- Stylenomics. Cytat:
![]() Cytat:
Otóż nie! To Essie- Rock the boat + holo top od CA ![]() Cytat:
Dziękuję Nooo, neonik był świetny Dobrze się w nim czułam A jak Ci się te SP trzymają? Bo ja mam problem z ich trwałością nawet z Poshe. A lakier świetny
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.

Aby was rodzinna atmosfera ogrzewała, gdyż na pogodę nie ma co liczyć w tym roku

Kuruj się 

niestety mój aparat w telefonie przy takiej pogodzie nie jest w stanie oddać w 100% koloru.