|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 | |
|
leśny stwór
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXX + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() hahaah ![]() do mnie paczka wczoraj przyszła, ale awizo mam, więc w pn odbiorę widziałam, że widziałaś dzięki ![]() |
|
|
|
|
#2192 | ||||
|
Konto usunięte
|
To też
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Nooo ogarnę się i zabieram się za mani
|
||||
|
|
|
#2193 |
|
leśny stwór
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51006353]
Świetnie wyszło [/QUOTE] ![]() |
|
|
|
#2194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Coś mi się zesrywa z cytowaniem znowu :/
Może się uda.. Witam się ![]() Cytat:
Cytat:
![]() I mani mam Akakuję Key Lime Twista jak połowa lakieromaniaczek ![]()
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2015-04-12 o 15:17 |
||
|
|
|
#2195 |
|
Konto usunięte
|
Mani
Wizaż zesrał jakość :/
|
|
|
|
#2196 |
|
Lwiątko z Cintry
|
Mgiełka jest moc!
tak wiosennie ![]() Chu super
|
#2197 |
|
Rozeznanie
|
Hej Ślicznotki,
chciałabym do Was dołączyć, matuchno jakie piękne pazurki Jako osoba bardzo początkująca chciałabym prosić o rady ![]() Na jakim etapie jestem? Moje paznokcie pięknie odrosły, już się nie rozdwajają, nie kruszą, są cudowne, teraz tylko piłować i malować ![]() Ze sprzętem stoją bardzo krucho, więc poszukuję: 1. porządnych cążek do skórek w rozsądnej cenie 2. porządnych cążek/nożyczek a może pilnika do paznokci - co wybrać? 3. pilnik szklany czy papierowy Wiem, że to są podstawy ![]() Buziaki
|
#2198 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51006353]
Wszystko mi tutaj pasuje [/QUOTE] ![]() O mamuniuu urywa wszystko [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51009814]Mani Wizaż zesrał jakość :/[/QUOTE] Ciekawa ta chinka |
|
|
|
#2199 | ||||||
|
フワフワの猫
|
Cytat:
). Ale może to kwestia tego, że na swatchach u antiii często nawet moje ulubione lakiery jakoś mi się nie podobają... :/Cytat:
Cytat:
Mama jaka kochana. Cytat:
Na tych pierwszych dwóch zdjęciach aż tak widać shimmer?Cytat:
Szkoda że zeżarło trochę efekt, na żywo muszą wyglądać przegenialnie.Cytat:
).Super. Mam wrażenie że znów wizaż mi nie zacytował kilku postów, a na pewno klikałam cytuj. Przy poprzednim poście było to samo.
|
||||||
|
|
|
#2200 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bry
Byłam dziś w superpharmie, jest promo na Essie, druga flaszka za 5 zeta kuva Oczywiście 50 Vichy wymietło bo też w promocji ![]() Cytat:
![]() Koniecznie odkładaj, warto, to najpiękniejszy lakier jaki mam Spróbuj, póki masz go jeszcze na gwarancji ![]() Będziesz usaty ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51006353] [/QUOTE]Cytat:
Śliczności Dopiero na blogu doczytałam, że to stempelki . Świetne mani a ten różyk trzyma w ryzach limka [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51009814]Mani Wizaż zesrał jakość :/[/QUOTE]Ślicznie Cytat:
Wszystkie podstawowe informacje masz na początku wątku, zmywacze, pilniczki, topy i gdzie to wszystko zamawiać itp.
|
|
|
#2201 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Niestety po 5 warstwie nadal nie krył
ale dam go na kryjącego nudziaka w zbliżonym kolorze i będzie cacy [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;50988376]Pokazuj dzieci ! Mani [/QUOTE]pokażę ![]() śliczne Cytat:
bardzo ładnie pomalowane bardzo ładny Cytat:
Cytat:
![]() no lakier wymiata pokazałam mojemu chłopakowi i też mu się strasznie spodobał Cytat:
![]() Cytat:
to ja już na insta się zachwycałam i myślałam, że to stemple ekstra
|
|
|
#2202 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
no proste cudny jest, taka jasna mięta, z kropelką niebieskiego żeby dojrzeć na nich shimmer musiałam je obejrzeć na laptopie w dużym zbliżeniu ![]() Cytat:
nie wątpię ![]() ile to wyszło w przeliczeniu na złotówki? to może już mam
|
|
#2203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest piękny Cytat:
Licząc eurasa po 4,2 to 48 złociszy- nie ma dramatu za takie cudo . Teraz się opłaca kupować bo euro nisko stoi. Przed weekendem po 4 złocisze latał![]() Zamówiłam sobie próbki minerałków Lily Lolo
|
|
|
#2204 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
ale śmiechem parsknęłam to nie jest wcale tak źle, patrząc na pojemność i to jaki daje efekt
|
|
#2205 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51009814]Mani
Wizaż zesrał jakość :/[/QUOTE]ooooo nieeee, to ta chinka co jej nie mam. Śliczna! Tak miało być!!! Dzięki! Cytat:
Hehe dzięki wielkie Jestem bardzo z siebie zadowolona!Miło mi Cytat:
Noooo nie na marble sie nie porywam, bo czyszczenie tego mnie przeraża.. ostatnio kolorowanych stempli nawet nie mogłam doczyścić i w efekcie wszystko zepsułam :/SH ten różowy jest rewelacyjny i jeszcze łatwo schodzi ze skórek. Wart kupna. Chociaż bierz też poprawkę, że nam nie zawsze to samo pasuje do stemplowania.. Dzięki, super słyszeć!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2206 | |||
|
leśny stwór
|
Cytat:
za przeproszeniem - rzygam już powoli tym Orly ale mani bardzo fajne, tak czy siak [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51009814]Mani Wizaż zesrał jakość :/[/QUOTE] łeeee, ale kolor to zupełnie nie wyszedł. Szkoda, bo piękna jest ![]() Cytat:
![]() gdyby mi wyszło coś crackopodobne to też bym zmyła ![]() Cytat:
![]() pójdziesz z torbami jak nic i jeszcze za wodę zapłacisz dużo ![]() ![]() no nie może być inaczej ![]() |
|||
|
|
|
#2207 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
masz tak piękny kształt Cytat:
Cytat:
też mam! odżałowałam... xD mani urywa! bardzo energetyczne połączenie [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51009814]Mani Wizaż zesrał jakość :/[/QUOTE]wspaniała chinka
|
|
|
#2208 |
|
leśny stwór
|
|
|
|
|
#2209 |
|
Z deszczem w butach
|
Podoba mi się to zestawienie kolorów i wzoru
|
|
|
|
#2210 | |||
|
フワフワの猫
|
Cytat:
![]() A w ogóle Miał zapomniałam Ci powiedzieć, zostałaś matkom chrzestnom jednego mojego lakieru. Jakie? Cytat:
Cytat:
Przynajmniej masz nauczkę na całe życie. Jak ja żeby nie zbliżać plastiku do ognia. Edytowane przez nekofood Czas edycji: 2015-04-12 o 21:57 |
|||
|
|
|
#2211 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
spoiler: Hana go też pokaże zróbcie listę, kto jeszcze go pokaże, przygotujemy się Cytat:
też mnie to teraz śmieszy, a wtedy płakałam jeszcze głośniej kurczę, u Ciebie sytuacja gorsza, alee.. obie mamy nauczkę na przyszłość - uwaga na krawężniki i namydlone stopy Cytat:
niee no co Ty, aż tak go nie widać, to zachodzące słońce mi tak zagrało na paznokciach ![]() bosz, jakiego? ![]() zaciekawiłaś mnie.. teraz nie masz wyjścia i musisz napisać co to za historia
|
|
#2212 | |
|
フワフワの猫
|
Cytat:
![]() Morskiej satyny z Wibo... jak pokazałaś tego SP to nie mogłam się opanować i musiałam go kupić. Bo przecież były chyba wprowadzane na jesień, w każdej chwili mogą je wycofać i całe życie będę żałować. Oczywiście tuż po zakupie coś zaczęło mi świtać że chyba mam coś podobnego... pogrzebałam w pudle i jest - Essence Miss Universe (nazwa!!! ), co prawda glassfleck, ale kolor praktycznie identyczny. Ale dobra, zaspokoiłam swoją żądzę, zresztą Essence ma u mnie jednodniową trwałość, z Poshé pociągnie dwa dni, więc mam Wibo na pocieszenie. Eee, nie taka hardcorowa jak Twoja czy Han. Jak byłam mała to strasznie lubiłam bawić się ogniem. Znalazłam jakiś plastikowy patyczek i oczywiście co dziecko zrobiło? Dawaj ogień! Nie przewidziałam tylko że to zacznie się topić i kapać. I oblepiło mi calutki mały palec u lewej ręki. A potem ten plastik po kawałku zrywałam (nie wiem czemu postanowiłam się tym zająć sama zamiast lecieć do kogoś dorosłego... ) i do tej pory pamiętam ten ból - wyobraź sobie że masz mega spuchnięty, poparzony, wrażliwy na każdy dotyk palec i zrywasz mocno przyczepiony do niego już suchy plastik. Do teraz mam taką malutką uroczą bliznę na tym palcu, aż się dziwię że taka tycia.
Edytowane przez nekofood Czas edycji: 2015-04-12 o 22:28 |
|
|
|
|
#2213 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuje ![]() Dziękuje Z nią coś się stało troche zmieniła odcień i stała się taka troche jakby fioletowa,tak jak zdjęciu.Szczególnie w słońcu Bardzo mi się podoba
|
|
|
|
#2214 | |||||||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Ja do tableta mam taki mały zabawny czyścik. Ma to jakieś 2 na 3 cm, i przykleja się do gładkich powierzchni. Myślałam, ze szybko przestanie się "kleić" ale działa już kilka miesięcy. Fajna rzecz. O masz... Dobrze, ze tego nie widać. Jako przełamanie złej passy uzyłabym lakieru pewniaka ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Znam to... Chodzę koło 21.30 spać Cytat:
No ja nie mogę przywyknąć, mimo że wstaję sporo później Cytat:
Ile za przesyłkę dałaś? To ja jestem ta druga połową i go nie mam ![]() Fajnie energetycznie wyszło [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51009814]Mani Wizaż zesrał jakość :/[/QUOTE] Nie jest źle ![]() śliczny kształt. aż zazdroszczę, bo mi jeszcze po złamaniu nie odrosły Cytat:
Zjadło mi cytowanie od Yen. Fajne to holosiowe mani. Nietypowe bardzo |
|||||||
|
|
|
#2215 | |||||
|
Raczkowanie
|
Czeeeść, dziewczyny! Dawno mnie nie było. Mam nadzieję, że święta wam przyjemnie minęły
![]() Cytat:
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;50988376] Mani ![]() [/QUOTE] [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51009814]Mani Wizaż zesrał jakość :/[/QUOTE] Piękne! I jak zawsze muszę pochwalić cudowny kształt Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Łaaaał I wrzucam swoje. Te to wcześniejsze potrójne stemple. Proszę, nie wracajcie uwagi na żadne inne kolory poza samymi paznokciami Starałam się, żeby kolor był oddany prawidłowo i niestety kosztem kosmicznej skóry. A i tak nie do końca się udało ![]() ![]() I obecne: ![]() A teraz apel: wspominałam, że walczę o ładne panzokcie mojej mamy i to jest jak walka z wiatrakami. Ciągle ma króciutkie, ciągle się rozdwajają jak szalone. Próbuję delikatnie piłować i polerować, ale tylko dotknę pilniczkiem i już się dalej rozdwajają! Nie mam już na to siły, próbowałyśmy Eveline diamentowej i GR black diamond, olejku rycynowego też i jeszcze takiej odżywki z różnymi olejkami z BeBeauty z Biedronki (ślicznie pachnie, ale nie robi nic) |
|||||
|
|
|
#2216 | |
|
Zakorzenienie
|
Mgielka, boskie
Mam. Ale jestem na odwyku od cazek, siegam w ostatecznosci i desperacji. Skorzyska nadal odrastaja twarde i grube jak cholewa .Cytat:
. Piekny ksztalt. Zebym jeszcze umiala takie wypilowac ciagle mam owale i non stop wydaje mi sie ze sa nierowne.
|
|
|
|
|
#2217 |
|
Oby do wiosny
|
Ja też nie wycinam juz od dość dawna. Chyba, że coś się zadrze.
|
|
|
|
#2218 | ||||
|
Zakorzenienie
|
bardzo fajny jest
![]() Cytat:
Cytat:
![]() dzięki ![]() Cytat:
ja dałam warstwę mlecznej bieli na spód, a to go nieco rozjaśniło ![]() bardzo mi miło Cytat:
![]() to mani nie całkiem w moim typie choć nie można powiedzieć że złe ![]() dziękuję a Twoje super! ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- nie sądzę, że to kwestia marudności jednym ten lakier leży, a innym nie choć mi się zdaje, że on na żywo lepiej wygląda niż na zdjęciach ogólnie.
|
||||
|
|
|
#2219 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() No tak są takie. Choćby te matowe Silcare
|
|
|
|
|
#2220 | |||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
no tak, lepiej kupić, zanim wycofają, bo potem płacz u mnie Essence różnie się trzymają.. czasami potrafią wytrzymać cały tydzień, a czasami już drugiego dnia pora na zmianę nie rozumiem się z tymi lakierami zdecydowanie ogniem to i ja się bawiłam, podgrzewałam plastelinę, paliłam papiery, na całe szczęście nigdy niczego nie puściłam z dymem w sobotę sobie oparzyłam dzioba, gotując makaron, nie pochuchałam na niego dostatecznie długo i sobie oparzyłam dolną wargę, czułam się i wyglądałam, jakby mi ktoś czegoś wpompował do ust Cytat:
to ma jakąś specjalną nazwę? bo mnie zainteresowałaś ![]() użyłam, ale nie podoba mi się, jak wygląda.. ![]() bo w sobotę miałam przygodę z lakierem.. zmyłam, a tam płytka zielono-niebieska prostytutki leciały, a ja potem siedziałam 2x10 minut z pastą wybielającą na paznokciach.. trochę pomogło, ale i tak jak zobaczyłam swoje paznokcie po zmyciu lakieru, to mało nie fiknęłam z fotela nie prędko użyję znowu tego lakieru, no chyba że do jakiś wzorków, ale na pewno nie solo ![]() Cytat:
dziękuję ale Ci się dziwnie wygiął kciuk na tym zdjęciu, aż mnie ciary przeszły obecne tak niezbyt, ale to ze względu na transparentny lakier, nie przepadam za takimi
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.

Choć i tak bez okazji pcham ręce do lodówki 

Perełki na serdecznym w rzeczywistości też jakby opalizują i oczwyiście tego też nie widać 

tak wiosennie 

Mam wielką nadzieję, że to tylko kijowe zdjęcia
nie znalazłam ich i zaryczana, z zakrwawionym ryjem wracałam do domu
).

) i do tej pory pamiętam ten ból - wyobraź sobie że masz mega spuchnięty, poparzony, wrażliwy na każdy dotyk palec i zrywasz mocno przyczepiony do niego już suchy plastik.