![]() |
#2821 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVII
Cytat:
Nie no nie jest aż taka niewyobrażalnie droga, ale droższa niż zwykle wody. Ale jak soda podziała to niema co kombinować ![]()
![]() |
#2822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2823 |
Rozeznanie
|
Hej, ja sie tylko melduje. Wybaczcie, ze nie dalam znaku zycia, nie mialam glowy do tego, przezylismy tragedie rodzinna, nir chce nawet o tym pisac nie pytajcie o nic...
Ps. dalej jestem w dwupaku, rozwarcie jest na centymeyr i skircze sie pisza wyslali mnie do domu bo bez sensu zebym w szpitalu lezala. Jestem tak w☠☠☠☠iona, ze juz po tp ze sobie nie wyobrazacie. Cala noc przeryczalam przez caloksztalt ostatnich wydarzen i jestem w mega dolku. Zebralam sie jakos zeby do Was napisac.. Narazie sie nie bede odzywac ale na pewno dam znac jak zaczne rodzic. Mala na swiecie to teraz chyba jedyny lek na nasza tragedie i moje samopoczucie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2824 | |
Zakorzenienie
|
Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVII
Oby to było te pare ![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Cytat:
Ojej bardzo mi przykro, teraz potrzebujecie spokoju a tu jakieś niespodzianki... Niestety życie bywa okrutne czasami. Trzymaj się - powodzenia w wykurzaniu córeczki ![]()
![]() |
#2825 | |
Zakorzenienie
|
Było
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2826 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Zazdrocha.. mnie sie odechcialo wszystkiego taki mam nastroj... Cytat:
Powodzenia! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2827 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Oby Wasza corcia urodziła się jak najprędzej zdrowa i śliczna i ukoila Wasz ból ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2828 |
Zakorzenienie
|
Boleczka było trudno go namówić ale powiedziałam mu że dziś na ktg wszystkie miały zero skurczy i położna kazała się wziąć za mężów
![]() ![]() .. nic kompletnie się nie dzieje. .. ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Idę spać dopóki zgagi nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobrej nocki kochane ciekawe czy któraś dziś urodzi prócz Maddy. Ja jestem chętna ![]()
![]() |
#2830 |
Zakorzenienie
|
Sempre pojechała na porodowke ale pewnie wpisze sie na jutro
![]() Miałam iść spać. .. idźcie spać też ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2831 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2832 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 02:09 ---------- Poprzedni post napisano o 02:08 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2833 |
Zakorzenienie
|
Nie moge spac, mala tak daje czadu ze nie zasne, M lazi jeszcze tam i z powrotem, wszystko mnie wkurza ehhh
![]()
![]() |
#2834 |
Zakorzenienie
|
MALA dzieki za info
![]() VIOLA ja mam ale na kompie w domu :/ Kapiel ogarniamy sami a wlasciwie to maz zamowil nawet pierwsza dla siebie ![]() ![]() Oj tez przerabialam roz dla chlopca.. KAROLA trzymaj sie. HANKA dobrze ze wsio ok ![]() MALA W becikowym limit 1933zl bodajze na osobe, to u was razy 3 wypada. Szkoda ze sie nie nalezy. Ja musze poczytac o Karcie duzej Rodziny.
#2835 | |||||||
Zakorzenienie
|
Tak bo Mlody do przedszkola chodzi i nie chce żeby cos przywlòkł
Cytat:
Podobalo się jej?? Cytat:
Nooo to gratulacje!!!! Cytat:
![]() Cytat:
O dobrze ze zwierz w domu. Sam wrócił? Cytat:
Moj juz u pracodawcy wiec nie pomoge. Ja dostalam od nich druczki. Cytat:
Sa tez małe butelki. Cytat:
---------- Dopisano o 03:26 ---------- Poprzedni post napisano o 03:23 ---------- Malutka cycuje. Dziś przychodzi polozna- w końcu mi szwy zdejmie,no i ciekawe co powie wgl |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2836 |
Wtajemniczenie
|
Mój mały bardzo spadl z wagi
![]()
#2837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli jeszcze Was nie wypuszczają ? Biedna ... Ja znow juz pol H nie spie, obudziło mnie pieczenie, znow cholera mam jakas infekcje po raz setny w ciazy chyba... Dobrze, ze dzis do gina. A tak piecze i wszystko jakies opuchnięte tam na dole ;( pewnie dzis znow nic nie zrobi tylko wypisze cos od tej infekcji i bede chodzic zapakowana do maja ;> |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2838 |
Zakorzenienie
|
Madelinem, Lekka gratulacje!!!!!!
My wczoraj na zakupach bylismy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2839 | ||
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;51047328]Blackberry,o ktorej mialas ciecie 11.04.tak? Bo ja jednak nie doczytalam,nie przebilam sie tyle do tylu i nie wiem. Mnie tez po bokach obu boli brzuch,wczoraj myslalam ze bardziej obkurcz macicy,dzis piecze mnie tam gdzie ciecie. Najgorzej to sikac
![]() 13 mialam o 9 wyjęli młodego rano. Ja tam juz dwojeczke zrobiłam na drugi dzien po cc. Z sikaniem zero problemu. Nic mnie po cewniku nie boli. Mnie pieczę z lewej strony blizna. Ale juz idzie znieść. Cytat:
Byle do jutra nic nie wyszło złego bo zalamka jak nas nie puszcza... ---------- Dopisano o 05:41 ---------- Poprzedni post napisano o 05:33 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2840 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Przechodzi po kilku godzinach i wraca dopiero w następnej ciazy. Jest tez skutecznym testem ciazowym. ---------- Dopisano o 05:51 ---------- Poprzedni post napisano o 05:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 05:54 ---------- Poprzedni post napisano o 05:51 ---------- RYBCIa mój syn tez tyle spadł po urodzeniu ---------- Dopisano o 05:55 ---------- Poprzedni post napisano o 05:54 ---------- Mała zjadła o 22.30 i spala potem prawie do 5tej Edytowane przez kordelka85 Czas edycji: 2015-04-16 o 04:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2841 |
Zakorzenienie
|
Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVII
Witam sie w 40 tyg
![]() ![]() My po ![]() ![]() Maddy-powodzenia ![]() ![]() Karola-przykro mi ![]() ![]() Hania-dobrze, ze pojechałaś i spokojna jesteś ![]() ![]() Boleczka-ciekawa jestem czy masz duże zakwasy po wczorajszym lazeniu? ![]() Gossip-i jak te skurcze Twoje?? ![]() Ja dzis pójdę na długi spacer, wezmę książkę i posiedzę potem bo piękna pogoda sie zapowiada.. ![]() ---------- Dopisano o 06:41 ---------- Poprzedni post napisano o 06:38 ---------- Aaa i jeszcze kciuki za Wasze wyjścia do domów z maluszkami ![]() ![]()
#2842 |
Rozeznanie
|
Poczytalam Was troche i mam takie wyrzuty sumienia ze nie dalam znac ze nie rodze.. Czlowiek po prostu w takich momentach nawet nie mysli o takich rzeczach.. Ale bylyscie takie pewne ze rodze.. Szkoda ze sie nie spelnilo.
Ja wzielam i spakowalam wczoraj TZ i siebie i mowie ze jedziemy do Polski ze mam to w dupie, ze musimy najwyzej urodze na autostradzie ![]() ![]() ![]() Trudno, musimy przetrwac. Dziekuje za wsparcie od Was, bardzo mi milo.. Ps. Gossip nie dostalam zadnego sms ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2843 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Heh mezu by mnie chyba zostawil gdybym syna ubrała w cos różowego albo jeszcze by mi padl na miejscu widzac to ![]() Oj tam znak zodiaku to nie ma znaczenia przecież, wazne jak sie dzieciaczka przecież wychowa ![]() ale dla mnie byk ladniej brzmi niz baran ![]() Cytat:
Cytat:
![]() W ogole to dzien dobry, wczoraj sie pogoda poprawiła a dzis znowu cale niebo zachmurzone ![]() Ale mnie dzis biodra bola... I tak sie wlasnie zastanawiam czy moje zebra od wewnątrz sa w siniakach ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2844 |
Zakorzenienie
|
Witam, moich skurczy brak, obstawiam ze znów młoda mi jakiś nerw naciskala ale meeega dziwnie uczucie....
KAROLA obstawiam że tragedia nastraja do pakowania Ale pozwól ze coś Ci napisze. Byłam w 36tyg i mojemu Tz zmarł ojciec.... I on sam pojechał do PL bo stwierdziliśmy razem ze wystarczy jednej tragedii.... Teraz Ty i dziecko jesteście najważniejsi i cokolwiek by się nie działo musisz być spokojna! Ciężko wam na pewno Ale nie podejmuj pochopnych decyzji, możesz rodzić w każdej chwili więc wymagam od Ciebie jako wizazowa ciocia odpowiedzialnosci... ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Rosi są małe butelki 0,5 tej wody, nie kosztuje nie wiadomo ile a pomaga Za☠☠☠iscie....
![]() |
#2845 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
Biedna, oby Ci przeszlo szybko. Ja mialam tylko raz i to na samym poczatku... daj znac po wizycie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Extra ![]() Cytat:
O dziwo nic mnie nie boli, zobaczymy jak pozniej ale moze obejdzie sie bez zakwasow. W koncu musze pochodzic dzisiaj tez ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja sie obudzilam bo M wychodzil do pracy i obudzil mnie calusem w policzek uwaga a pare godzin wczesniej sie poklocilismy i nie chcial ze mna gadac. Ahhh Ci faceci... Jestem nie wyspana ale mega glodna wiec zjem cos i ide spac dalej a potem jak sie ogarne to od razu na schody :P U mnie pogoda sie zapowiada piekna ![]() Milego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2846 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie martw się, dzieci w pierwszej dobie tracą do 10% masy ciała i to podobno normalne. Cytat:
Mój Tżecik też chętny do kąpania ![]() ![]() Znam dwoch głupio upartych baranów i temu chciałam byczka, chociaż mam tez koleżankę barana i ona jest łagodna i nie uparta niema reguły ![]() ![]() ![]() ![]() Dzięki za info o kąpaniu, no u nas położna chyba przychodzi na kąpiel o 7 to bardzo fajna pomocna babka zresztą, prowadzi SR, ale ja jakoś też wolę żebyśmy byli sami ![]() ![]() ![]() Może na necie są jakieś druki z tym macierzyńskim - poszukam, bo u mnie w pracy myślę że nie mają, jestem pierwszą ciązówą ![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Do becikowego trzeba mieć dokumentację od 10 tygodnia ciąży chyba co nie? Nam lekarz opowiadał że mieli ostatnio 21latkę pierwszy raz przyszła do lekarza w 34 tygodniu 😳 Masakra i przed rodziną ukrywała i dziecko takie zdrowe dorodne, 4500 się urodziło ![]()
![]() |
#2847 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Łał to sobie przerwy robi! Na noc jest mm czy mieszanie? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do becikowego zaświadczenie ze minimum od 10tc przebywałas pod opieka lekarza. Pewnie jakies zaświadczenia o zarobkach, akt urodzenia i posadzam ze jeszcze kilka zbędnych papierkow... Moja gin opowiadala ze jej pacjentka nie dopuszczala mysli o chlopcu, chociaz usg nie zostawialo wątpliwości, bo wszyscy w rodzinie jej mowili ze ma brzuch na dziewczynkę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2849 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
juz wole barana jak moj M :S Cytat:
Maddy kciuki dzis kochana !;* Cytat:
Dobra ja chce zeby cos i u mnie sie zadzialo ![]() Wstaje z wyra i ide sniadanko jesc i ogarniac jak codzien bo zaraz znow wpadne w dolka... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.