Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVII - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-17, 16:31   #3391
gossip_girl21
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVII

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość

Mala nawet ladnie dzis pospala w dzien ale od godziny cuduje i zjadla by wszystkie cycki swiata..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 16:31   #3392
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Nie martw się to chyba rzadko się zdarza żeby tak się dziecko rodziło, ja pierwsze słyszę o takim przypadku
ja już słyszałam
ale ja się staram nie nakręcać takimi historiami
Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość

Kochane... Was denerwują telefony czy już urodziłyście a ja już dostaje gorączki bo ciągle ktoś dzwoni i pyta jak tam, jak się czuje, "koleżanki", dalsza"rodzina" ja już nie odbieram nawet i jeszcze teściowa która codziennie wydzwania i wysyła smsy by przysyłać jej foto jak dziś jej wnusia Nadusia wygląda masakra, już mówiłam mężowi by ją ogarnął to ograniczyła się do 1 telefonu i 1 smsa dziennie, za to teściowi zaczęła kazać też dzwonić na wieczór najczęściej.. Ja nie wiem czy faceci nie potrafią z matkami mocniej porozmawiać?
o kurde współczuję
mój się ze swoją nie pierdzieli ostatnio podniósł głos, bo ona wiedziała lepiej kiedy on miał ostatnio L4 no i nie wytrzymał

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 16:33   #3393
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
No nie wiem... ja na lutówkach i marcówkach sie naczytalam że sie tak zdarzało ale ja nei zamierzam panikować w związku z tym wpływu na to nie mam a nakręcać sie niepotrzebnie nie widzę sensu...

Oświeć mnie proszę jak to robicie? bo ja bym sie bała że mała któreś z nas przygniecie...
mamy wielkie łóżko a z nas szczupaki z mężem ja śpię blisko małej, mąż się boi i z dystansem, sen jest teraz na czuju cały czas także nie ma szans by coś złego się wydarzyło ja nawet pozycji nie zmieniam, jak budzę się w nocy na przewijanie i cyca to jestem cała odrętwiała :/
Stary 2015-04-17, 16:36   #3394
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
mamy wielkie łóżko a z nas szczupaki z mężem ja śpię blisko małej, mąż się boi i z dystansem, sen jest teraz na czuju cały czas także nie ma szans by coś złego się wydarzyło ja nawet pozycji nie zmieniam, jak budzę się w nocy na przewijanie i cyca to jestem cała odrętwiała :/
odważni ja to pewnie tylko w dzień bym na drzemki sobie pozwalała...
na noc za pierona bym sie nei odważyła i w sumie niewygodnie...

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-04-17, 16:38   #3395
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
ja też małej nie będę brała do łóżka będzie spała obok w koszu mojżesza

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 16:48   #3396
kar0ola
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
A mnie jakos wszystko wkurza i próbuje zasnąć pod kocem i nie wychodzi. Swoim humorem TZeta z domu wykurzylam. I tak nie zmywa. Niech sobie idzie. Majka szaleństwo ;p tez juz tak chce! A w ogóle to co z Was za matki Polki cierpiące? U mnie koleżanki mówiły, ze jak juz urodzę dziecko to tylko dla niego bede kupować a sama chodzic w byle czym bo dziecko najważniejsze ;p

Ja juz widze jak z moim zakupoholizmem nic sobie nie kupuje... ale mi tez tak gadaja, ja nie mam zamiaru odmawiac sobie bo dziecko.. Wiadomo, jak bedzie sytuacja w ktorej trzeba wybierac to logiczne ze dla malej ale jak nie, to czemu sobie odmawiac, zaniedbywac ?

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Hej
Ja nie wiem czemu ale dla mnie to ktg jest jakieś średnio wiarygodne :/
Nooo ja dziś dostałam wiadomość od kolezanki "co już urodzilas? Masz skurcze" zignorowalam do tp jeszcze 10 dni eh... specjalnie jak ona była teraz w ciąży nie pisałam do niej takich rzeczy bo wiem jakie to wkurzajace bo ona jeszcze się przeterminowala więc nie chciałam dodatkowo stresowac i jak gadalysmy to jedynie jak ona zaczęła to wtedy pytałam albo ciągnęłam rozmowe... eh....

No dla mnie juz nie nie jest wiarygodne, zadne znaki, czopy, ktg, NIC. Uwierze ze rodze jak mi wody odejda :/

No ja tak samo robie, ale wiekszosc to taka niemyslaca jest... Nawet sobie nie zdaja sprawy z tego jakie to w☠☠☠☠iajace a szczegolnie po terminie jak sie siedzi jak na szpilkach.... I wieczne pytania 'jak sie czujesz'. No jak ? Chu.j.owo!! Tesciowa miala taka faze ze CODZIENNIE pisala jak sie czuje. Niby milo z jej strony, ale cholera... Ilez mozna pisac to samo?! Jakby
Cos sie zmienilo to przeciez wiadomo ze od razu daloby sie znac.. Ehh na koncu obraza bo przestalam odpisywac

Cytat:
A w ogóle to dzis jeszcze dzwoni do mnie mama i mowi, żebym uważała na skurcze swoje bezbolesne, bo jakas tam ciocia tez miała takie i zorientowała sie, ze rodzi jak juz było bardzo pozno i syn w karetce sie urodził i ja pewnie tez tak mam. Jej troche mnie wkurzyła, ja nie mam 20 lat jak one kiedyś rodząc i raczej rozpoznam, jak zacznę rodzic. No, chyba ze nie rozpoznam, to zadzwonię do niej i przeproszę

No z tym wiekiem to troche dziwnie napisalas, ja mam 20 lat i nie mysle ze moglabym przez to nie rozpoznac porodu? Wiele innych czynnikow mogloby na to wplynac, ale co ma wiek do tego?

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Tak po prostu, często jest przejściową.
Myslalam ze moze wplyw ma co jadlysmy w ciazy np.
W takim razie oby przeszlo.

Cytat:
Nie martw się to chyba rzadko się zdarza żeby tak się dziecko rodziło, ja pierwsze słyszę o takim przypadku

Ja niestety nie raz slyszalam/czytalam o tak zwanym wyjsciu 'na supermana' :/ ale wszystko da sie przezyc wplywu na nie ktore rzeczy niestety nie mamy

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Cytat:

o matko tragedia strasznie współczuję 3maj się tam jakoś

ciekawe jak to będzie z naszą małą, póki co odkąd jesteśmy w domku to śpi z nami w łóżku, wczoraj zaproponowałam by może ją przełożyć już do łóżeczka ale mąż jednak wolał by jeszcze do końca tyg pospała z nami

na pewno lada dzień się zacznie

tylko zbożową inkę, myślałam o takiej lekkiej jacobs velvet ale jednak darowałam sobie, wystarczy, że podjadam trochę nabiału

wszystko bardzo mi się podoba

i na oliwie smażone można, nic dzidzi nie będzie ciążyć? zjadłabym też

dowcipniś

Kochane... Was denerwują telefony czy już urodziłyście a ja już dostaje gorączki bo ciągle ktoś dzwoni i pyta jak tam, jak się czuje, "koleżanki", dalsza"rodzina" ja już nie odbieram nawet i jeszcze teściowa która codziennie wydzwania i wysyła smsy by przysyłać jej foto jak dziś jej wnusia Nadusia wygląda masakra, już mówiłam mężowi by ją ogarnął to ograniczyła się do 1 telefonu i 1 smsa dziennie, za to teściowi zaczęła kazać też dzwonić na wieczór najczęściej.. Ja nie wiem czy faceci nie potrafią z matkami mocniej porozmawiać?

Oj chyba nie potrafia!!! U mnie to samo :/

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
KAROOLA no to czekamy obie dalej. Juz myslalam o Tobie od rana czy czasem nie rodzisz. Moze nas razem weźmie sprawiedliwie by było ja też bym chciała byczka tylko ze nie chce juz tak długo czekać wiec w sumie jak będzie tak będzie.

Dobrze że do końca przeczytałam bo ostatnie zdanie jest pocieszające...

Super z tymi tulipanami ja bardzo lubię takie kolorowe świeże wiosenne są

No to oby pomogły te wszystkie sposoby i corci ulzylo

SONIA ja juz zjadłam ale zostało sporo jeszcze

Wlasnie ja tez juz nie chce czekac, ale byczka bym chciala. Ciazowe rozkminy..
Moze wezmie nas razem hehe byloby super. Ciekawe czy ktos przed nami sie rozpakuje..

Cytat:

Ja tak samo..
Moj TZ nawet mnie w ciazy w nocy zgniata (wmawiam sobie ze z milosci ) wiec nie odwazylabym sie chyba malej do nas dac..
kar0ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 16:50   #3397
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kar0ola Pokaż wiadomość
Ja juz widze jak z moim zakupoholizmem nic sobie nie kupuje... ale mi tez tak gadaja, ja nie mam zamiaru odmawiac sobie bo dziecko.. Wiadomo, jak bedzie sytuacja w ktorej trzeba wybierac to logiczne ze dla malej ale jak nie, to czemu sobie odmawiac, zaniedbywac ?

No dla mnie juz nie nie jest wiarygodne, zadne znaki, czopy, ktg, NIC. Uwierze ze rodze jak mi wody odejda :/

No ja tak samo robie, ale wiekszosc to taka niemyslaca jest... Nawet sobie nie zdaja sprawy z tego jakie to w☠☠☠☠iajace a szczegolnie po terminie jak sie siedzi jak na szpilkach.... I wieczne pytania 'jak sie czujesz'. No jak ? Chu.j.owo!! Tesciowa miala taka faze ze CODZIENNIE pisala jak sie czuje. Niby milo z jej strony, ale cholera... Ilez mozna pisac to samo?! Jakby
Cos sie zmienilo to przeciez wiadomo ze od razu daloby sie znac.. Ehh na koncu obraza bo przestalam odpisywac

No z tym wiekiem to troche dziwnie napisalas, ja mam 20 lat i nie mysle ze moglabym przez to nie rozpoznac porodu? Wiele innych czynnikow mogloby na to wplynac, ale co ma wiek do tego?

Myslalam ze moze wplyw ma co jadlysmy w ciazy np.
W takim razie oby przeszlo.

Ja niestety nie raz slyszalam/czytalam o tak zwanym wyjsciu 'na supermana' :/ ale wszystko da sie przezyc wplywu na nie ktore rzeczy niestety nie mamy

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Oj chyba nie potrafia!!! U mnie to samo :/

Wlasnie ja tez juz nie chce czekac, ale byczka bym chciala. Ciazowe rozkminy..
Moze wezmie nas razem hehe byloby super. Ciekawe czy ktos przed nami sie rozpakuje..

Ja tak samo..
Moj TZ nawet mnie w ciazy w nocy zgniata (wmawiam sobie ze z milosci ) wiec nie odwazylabym sie chyba malej do nas dac..
Raczej nie, ale może być czynnik genetyczny, a mój TŻ ma.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-04-17, 16:54   #3398
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Po co ja to czytałam
Zaczęłam się bać porodu a tak dovrze się trzymalam
Nastaw się, że będzie boleć
Cytat:
Madzixx my podobne rzeczy robimy ja dziś zdjęcia do wywołania zawiozłam, bo do ranek potrzebuję rożne formaty, jedno to w ogóle wzięłam 40x50 😳 ciekawe ile ja za to zapłacę bo z 60 zdjęć tam będzie😜
Na allegro wychodzi dużo taniej wywoływanie zdjęć, już od kilku lat tylko w ten sposób wywołuję.

Cytat:
Doszłam do wniosku po rozmowie z mamą przez tel że kompletnie nie ma na kogo głosować w wyborach....
ręka ręke myję....
Rozkminy ciężarówki?

Cytat:
To zła matka! Wszystko co do grosika na dziecko albo sie nie liczy ;o hehe spoko mnie to rozwala i kiedy mowie, ze takie szaleństwo mnie nie dotyczy te kobiety kiwają głowa i mówią "zobaczysz, tylko potrzeby dziecka sie liczą" a za plecami pewnie, ze ze mnie żadna matka i najlepiej odebrać mi dziecko przy porodzie. Bo buty kupuje np. ja tam uważam, ze dziecko to twór odrębny i jak kupie córce lalkę to moja uroda czy samopoczucie na tym nie zyska. Ale widać sa rożne szkoły ...
O ja niedobra... A ja dziś szampony i odżywki sobie wybierałam do włosów - jak ja mogę błagam o wybaczenie
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 16:55   #3399
gossip_girl21
Zakorzenienie

Dziewczyny Karola domima i nie kojarze które jeszcze jak chcecie to mamy grupe tajna na fb więc pisac do rosi i ona was zaprosi do niej

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-04-17, 16:57   #3400
gossip_girl21
Zakorzenienie

Karola Ty sie ujawnij dziewczyno
żądam zdj. Twojego w klubie bo jak nie to
dawaj dawaj jeszcze przed końcem wątku koniecznie

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-04-17, 16:57   #3401
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
No nie wiem... ja na lutówkach i marcówkach sie naczytalam że sie tak zdarzało ale ja nei zamierzam panikować w związku z tym wpływu na to nie mam a nakręcać sie niepotrzebnie nie widzę sensu...

Oświeć mnie proszę jak to robicie? bo ja bym sie bała że mała któreś z nas przygniecie...

Mam takie same podejście niema co się nakręcać są rożne przypadki, ale to nie musi nas dotyczyć.

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
doszlam do wniosku, ze mam zdecydowanie za malo bodziakow na dl rekaw (ubieramy je w ciagu dnia) a niepotrzebnie duzo na krotki, bo zakladam je tylko pod pajaca do spania

Aż poszłam sprawdzić jak to u nas wygląda i jakoś mało mam z długim bodów też, ale mam sporo bluzeczek to na krotki bodziak bede zarzucać najwyżej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-17, 16:59   #3402
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Mam takie same podejście niema co się nakręcać są rożne przypadki, ale to nie musi nas dotyczyć.

Aż poszłam sprawdzić jak to u nas wygląda i jakoś mało mam z długim bodów też, ale mam sporo bluzeczek to na krotki bodziak bede zarzucać najwyżej

ja kaftaników mam od zarąbania i spodni więc jakoś damy rade w trakcie zobaczę co i jak najlepiej sie ubiera itd.

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-04-17, 17:03   #3403
kar0ola
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny Karola domima i nie kojarze które jeszcze jak chcecie to mamy grupe tajna na fb więc pisac do rosi i ona was zaprosi do niej

Cytat:
Karola Ty sie ujawnij dziewczyno
żądam zdj. Twojego w klubie bo jak nie to
dawaj dawaj jeszcze przed końcem wątku koniecznie

Juz napisalam do Rosi

Wstawiam link do profilu na fb w klubie

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

W sumie nie mam jak link bo jestem na tel wiec po prostu wrzucam imie i nazwisko
Stary 2015-04-17, 17:04   #3404
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Na allegro wychodzi dużo taniej wywoływanie zdjęć, już od kilku lat tylko w ten sposób wywołuję.

Rozkminy ciężarówki?

O ja niedobra... A ja dziś szampony i odżywki sobie wybierałam do włosów - jak ja mogę błagam o wybaczenie

Ooo nie wiedziałam o takiej opcji nawet, chciałam w Rossmanie, ale koleżanka mi odradziła i do fotografa zaniosłam. W sumie rzadko teraz wywołuję i się człowiek niezna może następnym razem już coreczkowe fotki tak spróbuję
Stary 2015-04-17, 17:09   #3405
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Juz napisalam do Rosi

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

W sumie nie mam jak link bo jestem na tel wiec po prostu wrzucam imie i nazwisko

hehe ale ekspres

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-04-17, 17:10   #3406
kar0ola
Rozeznanie

Hehehe :P
Stary 2015-04-17, 17:10   #3407
gossip_girl21
Zakorzenienie

Karola Ty to ta z hm ?

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-04-17, 17:11   #3408
kar0ola
Rozeznanie

Tak tak GOSSIP

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Jedna jedyna jestem ! :P reszta ma jeszcze 'a' w nazwisku na koncu
Stary 2015-04-17, 17:14   #3409
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Tak tak GOSSIP

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Jedna jedyna jestem ! :P reszta ma jeszcze 'a' w nazwisku na koncu

no faktycznie kurde śliczna jesteś!

Dziwić się że takie śliczne dzieciaki mamy na wątku jak mamuśki takie laski

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-04-17, 17:14   #3410
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Karola ja w tym roku też jeszcze 20 :P (tzn 2 z przodu ) chodzi mi o to, że one rodziły, to nie dość, że były młode ( umówmy się, że + 10 lat daje jednak trochę więcej czasu na poznanie swojego już dorosłego organizmu) do tego moja mama ( ciotka podobnie) jest o co najmniej 20 lat ode mnie starsza, więc nie było Internetu, gazet, forum. Kiedyś o tym rozmawiałyśmy, jak wiele z naszych mam czy teściowych nie wiedziało co to czop, czy skurcze przepowiadające, nie łączyło bólów pleców z porodem itp. Nie mówię, że Ty jako 20 latka porodu nie rozpoznasz, ale na pewno jako 20 latka prawie 30 lat temu miałabyś z tym większy problem, niż jako prawie 30 latka dziś Mam nadzieję, że jasno to wytłumaczyłam.

Sunny - no ja ostatnio całą pakę odżywek itp nakupiłam hehe, widać jest to niezbędne w ciązy i liczy się jako zakup dla dziecka :P W ramach pokuty pałąk z zabawkami do fotelika wylicytowałam dziś :P

TŻet kupił mi loda i znów uciekł, chyba dałam mu się we znaki
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 17:23   #3411
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
ja też małej nie będę brała do łóżka będzie spała obok w koszu mojżesza
Ja też nie dostawke mam do łóżka

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość

Rozkminy ciężarówki?

Na to jestem nastawiona

Cytat:
Juz napisalam do Rosi

Jak będę na kompie, bo Tż go zagarnął to zaprosze Cie do znajomych i do grupy jeszcze dziś

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Byłam w biedrze i kupiłam sobie croisanta i ciasto truskawkowe

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 17:23   #3412
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już po rozjazdach byłam u koleżanek i w szpitalu u ciężarôwki ze szkoły rodzenia- ma skoki ciśnienia i termin na 20 i już ją zostawiają. Bardzo chciała naturalnie urodzić, ale mowi ze wczoraj tak się dziewczyna darła przeraźliwie że się wystraszyła i już jej obojętne. Ale okazało się że rak cierpiała bo maluszek rodząc się miał rączkę przy buźce i jeszcze szerzej musiało się rozejść i popękała ostro, ale że już dziś śmiga i ogarnia przy maluszku.
Dziewczyna co lezala ze mna na sali tez tak rodzila dziecko z raczka przy buzi. I ponoc ona tez sie tak urodzila.

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Z tym delicolem wyszedł straszny meksyk. Maz wziął opakowanie i poszedł do apteki szukać czegoś podobnego, nie ma, jedyne co dostał to czopki ziołowe i cos jak biogaia. Pojechał do lekarza i umówił nas na wizytę zrobić badania w tym kierunku. Wszędzie gdzie był to teagowano jakbysmy nie wiadomo jaka truciznę dziecku podawali.

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Ale dalam jej pol tego czopka i śpi, wiec chyba lepuej
Dobrze ze pomoglo, ale swoja droga dziwne ze w cywilizowanym kraju nie maja podobnego lekarstwa.

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 17:26   #3413
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Karola ja w tym roku też jeszcze 20 :P (tzn 2 z przodu ) chodzi mi o to, że one rodziły, to nie dość, że były młode ( umówmy się, że + 10 lat daje jednak trochę więcej czasu na poznanie swojego już dorosłego organizmu) do tego moja mama ( ciotka podobnie) jest o co najmniej 20 lat ode mnie starsza, więc nie było Internetu, gazet, forum. Kiedyś o tym rozmawiałyśmy, jak wiele z naszych mam czy teściowych nie wiedziało co to czop, czy skurcze przepowiadające, nie łączyło bólów pleców z porodem itp. Nie mówię, że Ty jako 20 latka porodu nie rozpoznasz, ale na pewno jako 20 latka prawie 30 lat temu miałabyś z tym większy problem, niż jako prawie 30 latka dziś Mam nadzieję, że jasno to wytłumaczyłam.

w skrócie dawniej mając 20 lat to sie pojecia nie miało o ciązy i tym cos ie dzieje z organizmem

Jak mój Tż ostatnio się swojej mamie "pochwalił" że mi czop odchodzi to kobieta nawet nie wiedziała o co chodzi.....

Tak więc n chodziło o teraźniejsze 20 latki a te 20 latki 30 lat temu...

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Cytat:

Jak będę na kompie, bo Tż go zagarnął to zaprosze Cie do znajomych i do grupy jeszcze dziś

Ty a chyba ja to mogę ogarnąć.... czekaj spróbuję czy ja jako członek mogę

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

Udało sie ja na kompie siedzę więc bez problemu

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-04-17, 17:27   #3414
rosarioV
Zakorzenienie

Karoola wysłałam zaproszenie do zbajomycg bo przez apke można jak przyjmiesz to spróbuje przez apke dodać do grupy

Stary 2015-04-17, 17:28   #3415
kar0ola
Rozeznanie

Gossip prosze mnie tu nie zawstydzac ! :P wcale sie nie czuje, nie mowie ze jestem jakas paskuda, ale u nas na watku same laski sa zauwazylam i tak jak piszesz, dlatego takie dzieciaczki piekne nam sie rodza zreszta teraz jestem 20 kilo do przodu i juz nie jest tak fajnie

Pavlinecka, jasno rozumiem co masz na mysli i przyznaje Ci racje. Pierwsza reakcja moja byla taka bo ja ogolnie mam manie na puncie mojego wieku. Maz jest duzo starszy ode mnie i ogolnie moi znajomi to wlasne w jego wieku i tak mnie to wkurza ze mam tylko te 20 lat pomimo tego ze nikt mi jeszcze tego nie zarzucil, poniewaz jednak jestem troche 'inna' od wielu moich rowiesnkczek i raczej wszyscy sa w szoku ze taka 'gowniara' a ma w glowie i umie sie zachowac
Nie zebym sobie slodzila :P ale prawda jest taka, ze rozne sa osoby, a znam nie jedna przykladowo 28 latke ktora nie
Wiele moze soba zaprezentowac..

A propo czopa to jak powiedzialam mojej mamie 'wypadl mi czop' to zapytala mnie ' a co to?' takze ten... Zgadzam sie z Toba Pavlinecka

Fajnie z Wami popisac, naprawde czlowiekowi sie lepiej robi. Nie chcialam w gole sie udzielac, myslalam ze. Nie dam rady juz, ze nie wypada w tej sytuacji 'przesuadywac na forum' ale chyba bym zwariowala jakbym nie mogla sie oderwac od rzeczywistosci z Wami mi raznej
Stary 2015-04-17, 17:28   #3416
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
w skrócie dawniej mając 20 lat to sie pojecia nie miało o ciązy i tym cos ie dzieje z organizmem

Jak mój Tż ostatnio się swojej mamie "pochwalił" że mi czop odchodzi to kobieta nawet nie wiedziała o co chodzi.....

Tak więc n chodziło o teraźniejsze 20 latki a te 20 latki 30 lat temu...

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Ty a chyba ja to mogę ogarnąć.... czekaj spróbuję czy ja jako członek mogę

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

Udało sie ja na kompie siedzę więc bez problemu
Oooo super to sprawa załatwiona

Stary 2015-04-17, 17:32   #3417
cashmere
Zakorzenienie

KAROOLA ciesze sie ze Ci lepiej, a jak forum pomaga to nie mysl ze nie wypada

jestem mamą
Stary 2015-04-17, 17:34   #3418
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Gossip prosze mnie tu nie zawstydzac ! :P wcale sie nie czuje, nie mowie ze jestem jakas paskuda, ale u nas na watku same laski sa zauwazylam i tak jak piszesz, dlatego takie dzieciaczki piekne nam sie rodza zreszta teraz jestem 20 kilo do przodu i juz nie jest tak fajnie

Pavlinecka, jasno rozumiem co masz na mysli i przyznaje Ci racje. Pierwsza reakcja moja byla taka bo ja ogolnie mam manie na puncie mojego wieku. Maz jest duzo starszy ode mnie i ogolnie moi znajomi to wlasne w jego wieku i tak mnie to wkurza ze mam tylko te 20 lat pomimo tego ze nikt mi jeszcze tego nie zarzucil, poniewaz jednak jestem troche 'inna' od wielu moich rowiesnkczek i raczej wszyscy sa w szoku ze taka 'gowniara' a ma w glowie i umie sie zachowac
Nie zebym sobie slodzila :P ale prawda jest taka, ze rozne sa osoby, a znam nie jedna przykladowo 28 latke ktora nie
Wiele moze soba zaprezentowac..

A propo czopa to jak powiedzialam mojej mamie 'wypadl mi czop' to zapytala mnie ' a co to?' takze ten... Zgadzam sie z Toba Pavlinecka

Fajnie z Wami popisac, naprawde czlowiekowi sie lepiej robi. Nie chcialam w gole sie udzielac, myslalam ze. Nie dam rady juz, ze nie wypada w tej sytuacji 'przesuadywac na forum' ale chyba bym zwariowala jakbym nie mogla sie oderwac od rzeczywistosci z Wami mi raznej

Ładna jesteś nie pitol głupot że niby nie wiadomo jak ładna...
Z tym czopem to też mama nie wiedziala że to sie tak nazywa ale wiedziała że coś takiego jest bo jej tez wyleciało...

Karola bo po to my tu jesteśmy!!! wspieramy sie w każdej sytuacji i podnosimy na duchu jak trzeba.... nie tylko ciąża...

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-04-17, 17:36   #3419
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:

O matko a ja myślałam że jak już urodze to się skończy z tymi telefonami i smsami a widzę ze może być jeszcze gorzej...

Cytat:

Tez uważam ze nasze forum to jak lekarstwo na te nasze ciążowe ( i nie tylko ) rozterki. Fajnie Was mieć

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 17:37   #3420
cashmere
Zakorzenienie

W temacie brania do lozka dziecka, ja go tylko w nim karmie. A tak odkladam do lozeczka, bo chce zeby tylko tam spal. Choc kusi jak po cycy slodko spi by juz go nie ruszac Ale jak sie budze za kazdym razem szukam go przy sobie czy z nim nie przysnelam

jestem mamą
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości